[REPLY]
Kan IKKE give Jer andet end "kryds & slange med pil opad". Perfekt vare til under halv pris -selv når man regner fragten med-, og selve lev. var også i top. I er røget ind på min favoritside, så jeg kan finde Jer igen...
Hej Bent.. Tak for de pæne ord.
Dejligt når det hele går som det skal.
Mvh Buildahouse
Enkel og presis website. En profesjonell behandling. Man lever opp til forventning.
Meget rask og god kundeservice.
Hadde et par missforståelser og korrigeringer av tilbud før vi kom i mål. Ellers hadde det blitt 5 stjerner :)
Her handler jeg sikkert igen når jeg skal bruge noget fra deres varesortiment.
Jag kommer att handla vid fler tillfällen ifrån Buildahouse
Större sortiment vore önskvärt
Direktbetalning via bank vore också bra
Købte varmefordelingsplader, der tilsyneladende var af samme kvalitet som plader til 1½-2 gange prisen i byggemarkeder.
Veldig billige varer. Kom raskt. Ikke åpnet eskene enda.
har kjøpt varer hos dere tre ganger tidligere, rask ekspedisjon, rask frakt. Denne gang noe senere fragt, til tross for at påsken ikke er startet ennu.
I forbindelse med siste bestilling stilte jeg noen spørsmål på e-post slik som nettsiden anbefaler oss kunder at gøre. Dette fekk jeg umiddelbart svar om at e-post var mottatt og videresendt til vvs expert. svar fra vvs exper er ikke kommet og jeg vil etterlyse svar derfra. Det synes jeg er veldig unødvendig da nettsiden deres anbefaler oss kunder å stille spørsmål.
Dere burde kanskje ha en e-postadresse direkte til konsulent
Proff og rask kundeveiledning, gode priser, rask levering. Meget fornøyd, anbefales
Meget fornøyd med rask levering. Men savner sporingsmulighet,
Helt overraskende var de på døren med levering. Før forventet.
Bestilling let og ligetil - godt tilbud!
Tok seg tid til å besvare tekniske spørsmål, samt gi råd. Varene kom i kort tid etter bestillingen var gjennomført. Gode priser. Anbefales
Vi har bare handlet en gang, men håper å kunne bruke Dere
flere ganger.
super god og hurtig levering. go service. vil varmt anbefale dem til andre.
VVS artiklerne kom til døren inden for 2 dage. Det var super service og fine varer. Tak :-)
Hej
En bra och snabb leverans. Vad som saknades är
Danfoss CF2 + Quick Guide.
Peter Berteling
Kjøpte og betalte gulvvarmerør og varmefordelingsplater på nettet og mottok kun få dager etter produktene.
Pakkene er pakket opp og visuelt gir de intrykk av et produkt av høy kvalitet.
Jeg kommer sikkert til å kjøpe mere herifra.
Tommelen opp!
Mvh
Anders
Norge
The order was partly damage during shipment. This was due to not strong enough wraping, according to DHL.
Hello Kim... I´m sorry to hear about the damaged shipment. But since I haven´t heard anything from you, I asume, that the goods was allright.
We listen and we learn - so thank you for telling us.
Regards Buildahouse
Trevlig och hjälpsam personal. Ett minus är att utbudet är begränsat.
Tak for den pæne omtale - og så kan jeg sige at vi arbejder på at udvalget skal være meget større...du må gerne kigge på den danske hjemmeside - de samme ting kommer på den norske og svenske :-)
Fin ordrebehandling,god pris.
Dog en skuffende oplevelse angående levering med DHL,som havde glemt at tage pakken med fra deres lager i Sinding, og dette syntes Louise Søgård hos DHL ikke var et problem,men bare ærgeligt,efter en henvendelse.
Kan kun anbefale at skifte transportør.
Hej Poul. Jeg er ked af at høre om din kedelige oplevelse med vores transportør. Vi forsøger altid at blive bedre, så tak for info.
mvh Buildahouse
kjapp levering, ryddig opplegg med frakt og kostnader, bra varer. Skulle ønske større vareutvalg.
Tak for din tilbagemelding. Vi er glade når vores kunder er tilfredse.
Jeg havde en god oplevelse med at BuildAHouse efter jeg henvendte mig om hvornår jeg kunne forvente varen ville blive leveret at de gjorde alt for at få min postkasse frem til min fars fødselsdag. Kanon service og virkelig god respons.
Det som ikke giver 5 stjerner er at der ikke stod noget om travlhed nogetsteds i ordrebekræftelsen. 5 stjerner får man hvis man ved allerede ved ordreafgivelse hvor lang leveringstiden er eller om noget er udsolgt.
Hej Jesper
Tak for din tilbagemelding. Glad for at det lykkedes.
Jeg har faktisk skrevet med store bogstaver øverst i postkassefeltet, at der er op til 3 ugers levering - men kan så lære her, at det ikke er tydeligt nok. Dejligt med konstruktiv feed back.
Buildahouse
Jeg bestilte varer (varmeplater) onsdag og allerede tirsdag var de på plass. Det må man si er raskt med tanke på at de leverer fra Danmark til Norge. Så hjertelig takk for rask leveranse, gode bestillingssider og raske svar på mail.
Veldig godt fornøyd. Brukervennlig hjemmeside. Lett å bestille. Fikk ordrebekreftelse på mail med det samme. Fikk også svar på mail og oppfølging hele veien. Her kan alle kjøpe trygt. Jeg kjøpte 20mm rør til nedstøp. Disse er 100%
Anbefales på det sterkeste!!!
Havde desværre sendt en forkert del, men modtog den rigtige dagen efter
Det ville være rart hvis chaufføren også vidste at god service kan kunderne lide. Tingene var bare sat af og væltet ud over hele fortorvet. Heldigvis var der ikke ødelagt noget, men det var mere held end forstand. Alle kasserne var skadet i begge ender. Mon de var brugt til fodbold.
Hej JSN
Jeg er glad for at dine varer trods hårdhændet behandling, var intakte. Det er dog ikke iorden at behandle tingene som du her beskriver.
Jeg vil tage kontakt til fragtfirmaet og sørge for det ikke sker i fremtiden.
Buildahouse
Svarer raskt på hendvendelser. Rask levering. En uke fra bestilling til varene stod på trappa. Alt med tanke på mva og toll ordnet. Tilrettelagt nettside for norske kunder.
Gode produkter, rettidig levering, god efterservice.
- Beste priser, uansett forhandler.
- Topp kundeservice når du ringer til dem.
- Rask levering på dør via DHL. Veldig sikkert og bra pakket.
- Enorm fornøyd med utstyret de selger.
Kan virkelig anbefales!
Fantastisk fokus på kundens behov. Føljer proaktivt op på kundeforespørgsler, med fin kundeservice og gode priser.