We are hiring!

Seneste anmeldelse
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (92)

Ik vind buitenmens redelijk

Ik had laarzen besteld maar er was een clipje kapot, na mailcontact en tel. contact is dat opgelost...maar helaas werd maar 1 clipje opgestuurd en die bleek verschillend te zijn met degene op de laarzen ...jammer, ze hadden er beter twee kunnen sturen. Wel snelle levering en vriendelijke vrouw.

snelle levering

geheel volgens verwachting mijn lederen laarzen ontvangen , en dat ook nog eens binnen enkele dagen.

Snel en prima service

Belletje gehad over de pasvorm , dat ik ipv L misschien beter XL kon nemen omdat een bepaald merk wat klein valt - wat bleek te kloppen na ontvangst goederen.

Goed bezig , keurig!

snel en makkelijk

makkelijke site en vlotte levering

Eindelijk!

Na een zoektocht naar rubberen, goedzittende wandellaarzen (van een paar jaar) kwam ik op de site van buitenmens. Ik heb gebeld en kkreeg een vriendelijke dame met kennis van zaken aan de telefoon. Naam en adres is bekend en gezien het advies heb ik - tegen mijn principes in , maar in het volste vertrouwen- de laarzen besteld via het internet. Eindelijk! Na tien jaar weer een paar goed zittende, rubber laarzen waar ik uren op kan lopen. Bedankt!

Verificeret af virksomheden

Prima bedrijf, service erg goed

Goede service, geen moeite te veel.

Verificeret af virksomheden

Mooie website, goede prijzen en perfecte service

Op zoek naar buitenkleding stuitte ik bij toeval op buitenmens.nl
Dezelfde avond schoenen,broek en shirt besteld en 2 dagen later in huis met perfecte service. Aanrader!

Verificeret af virksomheden

snelle service, goede kwaliteit!

snelle service, goede kwaliteit

Prima bestelling en levering

Volgende dag al in huis, bij 1 artikel vond ik hondenharen , dus gedragen of geruild maar na @mail contact kreeg ik t aanbod om gratis terug te zenden of korting. Korting was de volgende dag al gestort.

Verificeret af virksomheden

fout in bestelling buitenmens zocht kontakt met me

geweldig meedenkend bedrijf, had per ongeluk 2 x handschoenen besteld en betaald
kreeg een mail of dat wel de bedoeling was, nee dus geld teruggekregen, en een dag later heerlijke handschoenen welke inmiddels door mijn zoon zijn ingenomen
had ik nu toch maar 2 x besteld maar kan nog altijd

Prima.

Helemaal prima. Snel in huis. Geen enkel probleem.

Supersnel

's middags betseld via internet en de volgende middag al in huis !
leek Bol.com wel :-)

Prima!

Het artikel wat ik zocht voor een prima prijs (in de aanbieding). Bestelprocedure snel, betaald via iDeal. Zaterdag ochtend besteld, dinsdag in huis. Prima verpakt.

Enige negatieve: het 'mijn account' (checken orderstatus etc.) is lastig te bereiken. Inlog-venster op de pagina werkt niet (goed) in Chrome.

Gunstige kwaliteit/prijsverhouding Seeland laarzen

Snelle service, lage verzendkosten, goed verpakt. Aankondiging voor leverantie/verzenddatum erg prettig.

Verificeret af virksomheden

eindelijk een bedrijf die meedenkt!

Er ging iets mis met de betaling en ze kwamen zelf met een ander voorstel voor een andere wijze van betalen waarmee het bestelde alsnog snel geleverd kon worden.

Verificeret af virksomheden

Perfect product en snelle levering

Deze firma is van geen woorden maar leveren heeft een goed assortiment al hoewel niet alle producten trickeren op de zoekwoorden b.v. Schietbrillen

Verificeret af virksomheden

Fantastisch koopje voor een fantastische prijs

Snelle levering, prima kwaliteit en ook nog een paar geweldige wandelschoenen!

Verificeret af virksomheden

super uitleg op de side ,zit als gegoten en snelle levering

dikke plus, zal zeker hier met een gerust hart weer wat bestellen

Verificeret af virksomheden

Vlotte service en prima kwaliteit

Vorige week een mooi shirt bij Buitenmens besteld. Betaling via internet bankieren en twee dagen later het betreffende shirt al in huis. Komende week in Schotland mag het shirt mee de bergen in om me warm te houden :-)

Verificeret af virksomheden

Weer genieten van buiten!

De manier waarop de hele bestelling is afgewerkt , verdient een groot compliment.

Verificeret af virksomheden

Een heerlijk bodywarmer, goede kwaliteit, snelle levering: ik kan er weer tegen wanneer mijn Golden Luca en ik gaan speuren.

Verificeret af virksomheden

dit was de eerste, maar zeker niet de laatste bestelling!!!!!

perfect ingepakt, netjes op tijd geleverd, prijs oké.

snelle levering, zeer tevreden

Snelle levering , zeer tevreden

Verificeret af virksomheden

Professioneel en betrouwbaar !

Wanneer je goede kwaliteit buitenkleding wilt aanschaffen en een betrouwbare webwinkel zoekt, dan moet je bij Buitenmens.nl zijn! Zéér snelle levering (2 dagen!) en de kwaliteit van de producten zoals beschreven en beloofd. Ik heb verschillende buitenkleding gekocht; jas paste helaas toch niet, maar kon zonder problemen retour en er werd advies voor een alternatief gegeven. Prima service !!!

Outdoor Trading & Fun BV

Geweldig, wat een kwaliteit, goede service en snelle levering.

Heb de fleece-ergoline-woman sinds een paar dagen in mijn bezit. Perfecte pasvorm, heerlijk warm en gemaakt van hoogwaardig materiaal. Echt een aanrader voor de komende herfst.

Verificeret af virksomheden

Bestellingen alle in goede staat en snel ontvangen.

Zeer goed en tel. netjes geholpen bij navraag. Kan geen nadelige
dingen verzinnen. Dus zeer goed.

Verificeret af virksomheden

Bestelling en daaropvolgende omruiling prima, snel geregeld en keurig afgehandeld.

Bestelling diende afgeleverd te worden in België; ondanks het grensoverschrijdende karakter, heeft dit niet veel vertraging opgeleverd. Bestelling inclusief omruiling, binnen 14 dagen afgerond.

Verificeret af virksomheden

prima en heel hulpvaardig.

Had een jas gezien in de opruiming, maar twijfelde over de maat.
Gecorrespondeerd met Buitenmens en steeds snel en vriendelijk antwoord gekregen.
Heb de jas besteld plus een Buff.
De Buff die ik wilde was uitverkocht, hebben ze zelf een andere gestuurd die qua kleur hetzelfde was en die ik terug kon sturen als ik hem niet mooi vond.
Als dat niet meedenken is met de klant, dan weet ik het ook niet meer.

Verificeret af virksomheden

super snel en correct geleverd

Had een mooi schietvest besteld.
Er werdt nog gebeld met een vraag vanuit Buitenmens.
Dag erna correct geleverd.

Vr gr Robert

Verificeret af virksomheden

Prima service en zeer klantgericht!

Afgelopen week nieuwe laarzen besteld bij Buitenmens.nl Omdat ik in de buurt was wilde ik ze graag ophalen. Was totaal geen probleem. Een tijdstip was snel afgesproken. Prima service dus.

Super service

Bestelling gemaakt, bestelling ontvangen, mis er een overhemd, ik bellen met Saskia, zonder vraag wordt overhemd nagestuurd, "perfect", had ook en par schoenen maat 42 besteld, bij het passen blijkt de rechte schoen maat 41 te zijn, ik weer bellen met Saskia, dag later een schoen maat 42 ontvangen, kan alleen zeggen, Saskia bedankt voor de super service.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Goed verpakt.

Verwachting waar gemaakt.

Product is goed uit zoeken via de aangeboden site en is als zodanig ontvangen.

super

Snel besteld en ontvangen.

Verificeret af virksomheden

Uitstekende kwaliteit, uitstekend snel in huis!

Aanvankelijk dacht ik, dat zo kort voor het weekend besteld, het pakketje wel na het weekeinde zou aankomen. Nee, de volgende ochtend lag het al klaar op de eetkamertafel.
Uitpakken, bekijken, aantrekken, alles was perfect!
Ideaal, een webwinkel voor de glimlach.

Prima

Een acht. Prima. Had de verkeerde laarzen gekregen, gebeld en de volgende dag ontving ik het juiste paar. En ik krijg mijn verzendkosten gecrediteerd. Precies de afhandeling waar je op hoopt. Dus zalmik jullie webshop aan vrienden aanbevelen.

goede service en kwaliteit

snelle levering, goede service en enorm mooie kwaliteit producten.