[REPLY]
Jeg havde store forventninger til Bull, men blev dybt skuffet .. Til 99 kroner pr. menu forventer man da i det mindste at burgeren er VARM ! Min mand og jeg fik serveret en iskold burger !!
Et par velsmagende pomme frites retter ikke op på det !!!
Prisen taget i betragtning er det bare sååååå langt ude at servere kolde burgere - McDonalds gør det bedre !
2 stjerner, fordi de er søde !
Service niveauet er i top, har aldrig ventet mere end 10 minutter.
Burgeren er sindsyg lækker og ikke mindst, meget mættende.
Dvs. Stor ;) Pomfritterne er sprøde og lækkert krydrede.
Dette er ikke junkfood. Det kvali' varer det hele! Og man kan smage det.
Tager lidt længere tid end typisk fastfood-restauranter, men kvaliteten er også bedre - og burgerne større, så du ikke bliver sulten en time efter du har spist!
Jeg undlader at give den sidste stjerne, for om man vil have en almindelig eller grov bolle, mener jeg godt kunne være et valg, man får, uden at skulle betale de ekstra 3 kroner (og det er derfor ikke beløbet på de 3 kroner, jeg opponere imod, men princippet i at skulle betale ekstra ca. 3 % for en menu til kr. 100,-!) - lidt i stil med at der godt kunne følge to gange dyppelse af eget valg med til hver menu!
Men ellers er det super mad!
den er nu bedre end så mange andre burger steder, og dem er der mange af i kbh. Og især i tivoli er det svært at finde et ordentligt spisested, så bull er min ny favorit..
Sodavand, fritter og en stor burger. Det smager sku godt det skidt. Man bliver langtids mæt af en menu, ikke som hos andre burger pushere.
Kødet (fra Grambogaard) i burgeren fås næppe bedre og den hjemmelavede dressing samt salaten er også god. Til gengæld var burgerbollen en skuffelse og ikke meget bedre end dem der serveres hos McDonald's og Burger King på en god dag. Pomfritterne var gode og sprøde, men ikke på niveau med gode hjemmelavede fritter.
Bull er ikke billige og man får virkelig lov til at betale for den, indrømmet, gode kødkvalitet. 114 kroner for en B-Big menu med burger, pommes frites og en halv liter sodavand. Det er i forvejen i overkanten synes jeg, og stor var min overraskelse over, at man oven i dette skulle betale ekstra fordyppelse til fritterne. Til den pris burde det være med, og ikke være noget man skal betale ekstra for.
Jens Dalby og S.D. fandt anmeldelsen nyttig
Må sige at jeg blev positivt overrasket første gang jeg var på Bull, det er lækket mad og der er masser af det,
Det er der jeg spiser mine burger fremover..