We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Byg-til-lavpris.dk Logo
Kunderne om Byg-til-lavpris.dk : »Alt ok« »Brug aldrig dette firma!« »Bare perfekt« 94
Godt
7.1 af 10

94 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Stig
  • Roskilde, DK

Alt ok

Varerne kom den aftalte dag og alt har forløbet fint

Udvalgt anmeldelse om Byg-til-lavpris.dk

• Erik

Det spillede bare....

2 handler inden for 14 dage sad lige i skabet. Ordrene kom som lovet og inden for ganske få dage. Spørgsmål på mail stillet om aftenen blev besvaret dagen efter. Anbefalede byg-til-lavpris til kollega hvor handelen også gik glat.

Brug aldrig dette firma!

Jeg bestiller søndag (2-4 dages levering lover de)
Torsdag rykker jeg, svar : Det skulle da være leveret.
Spørger om de følger op på det? Intet svar
Søndag annulerer jeg ordren per E-mail. intet svar
Mandag beder jeg om bekræftelse på at ordren er annulleret.
Tirsdag får jeg mail om at ordren nu ER annuleret.
Samme tirsdag TRÆKKER DE PENGENE PÅ MIN KONTO!!!!

De er TOTALT amatøragtige, gad vide hvor svært det nu bliver at få mine penge igen?

Besvarelse fra Byg-til-lavpris.dk

Det var selvfølgelig en fejl og pengene er tilbageført.
Systemet sagde at din ordre var leveret og vi har derfor brugt lidt tid på at finde ud af hvor din ordre var leveret henne.

Bare perfekt

Perfekt kundeservice
Perfekt levering
Perfekt webshop

Bare rigtig god butik...

Jeg har handlet igennem den seneste tid 5 gange fra Byg-til-lavpris.dk og der har været hurtig svar på spørgsmål, ordrerne blev leveret hurtigt og de stillede materialerne der hvor jeg havde angivet.

Jeg kan klart anbefale at handle hos dette firma. Der var endda en af ordrerne der skulle leveres hurtigt, wupti med lynets hast kom de dagen efter jeg havde bestilt.

Vikelig dårlig service!!!

Jeg lavede en bestilling d. 07-12 2011, og de trak pengene
d. 12-12 2011.

Da jeg ikke modtog nogen vare fra Byg Til Lavpris, skrev jeg en mail d. 14-12 2011, de svarede aldrig, så jeg skrev til dem igen d. 19-12 2011

"Hvis jeg ikke modtager mine vare i morgen d. 20-12 11, så vil jeg gerne annullere min ordre og i overføre mine penge tilbage på min konto."

Dagen efter fik jeg endelig svar.

"Det ser desværre ud til vi ikke kan leverer, idet vores leverandør har travlt og vi ikke er første valg.
Jeg annullere hermed din ordre og giver bogholderiet besked på at tilbageføre dine penge.
Beklager meget.
Charlotte Nielsen"

Da jeg stadig ikke havede set mine penge d. 3-1 2012, skrev jeg igen for at høre hvor mine penge er blevet af.
Nu i dag d. 5-1 2012 har jeg hverken hørt noget fra dem, eller set noget til mine penge.

De må slet ikke trække pengende før varen afsendes/leveres til mig.
Jeg vil advare mod at købe noget ved Byg Til Lavpris...

• Anita

Dårlig service.

Virksomheden har trukket pengene med det samme, men jeg har ikke modtaget noget!!! Leveringstid på 2-4 dage kan ikke passe.
Kundeservice tager ikke telefonen eller ringer tilbage som de lover at gøre hvis man giver tlf. nr. Jeg har heller ikke fået noget svar på min e-mail. Det er den dårligste internet handel jeg har oplevet.

Hej Anita

Ja der har været nogle helligdage (feriedage) her i julen.
Som der stod på hjemmesiden holdte vi juleferie til og med den. 2 januar.
Vi trækker først pengene fra din konto når vi afsender varen.

Som jeg skrev til dig tidligere idag, så er varen afsendt med postdanmark og vil kunne forventes idag eller imorgen.

Aldrig mere....

Jeg er i gang med at renovere min lejlighed og i den forbindelse skulle jeg bruge nogle materialer. Byg-til-lavpris dukker op og de er billige så der lægger jeg min bestilling.

Jeg lægger en bestiiling lørdag den 6/8 og jeg får en bekræftelse på at de leverer om tirsdagen den 9/8 på mail og jeg ringer også og får det bekræftet og beder samtidig chaufføren om at ringe til mig når han er ved at være der. Det er trods alt levering mellem 7 og 17 så det ville være rart at kunne foretage sig noget andet end blot at sidde hjemme på sin fridag. Han kommer ikke og jeg hører ikke noget så jeg ringer løbende til byg-til-lavpris for at høre om de kan finde ud af noget. Telefonen bliver bare ikke taget og det er på trods af at jeg lægger navn og nummer og sender mails som ikke bliver besvaret.

Så jeg er nødt til at tage endnu en fridag dagen efter og der kommer varerne også. Jeg tager så en snak med chaufføren fra Bygma og han kender ikke noget til at de skulle være kommet dagen før ??

Han læsser varerne af og jeg konstaterer at der kun er 4 gipsplader og ikke 40 som jeg har bestilt. Han kan desværre ikke gøre noget da det formentlig er en tastefejl. Jeg ringer med det samme til BTL og kommer igennem overraskende hurtigt og forklarer dem situationen og at jeg udover de 36 plader har konstateret at jeg skal bruge 4 mere så jeg samlet skulle have 44. Hun siger at jeg bare skal bestille 4 mere på hjemmesiden så vil de blive leveret med de resterende 36. Jeg siger så at jeg ikke vil betale ekstra fragt for de 4 nye da de bliver leveret med det jeg allerede mangler og det forsikrer hun mig om at jeg ikke kommer til. Jeg bestiller og aflyser min tømrer for anden dag i træk da vi ikke kan komme i gang før gipsen er kommet.

De sidste 40 plader kommer dagen efter så jeg kan komme i gang.

Nu har jeg så konstateret at der er trukket fragt alligevel !! Det komiske er at jeg gør opmærksom på det den 17/8+20/8+25/8 hvor jeg i den mail den 25/8 gør opmærksom på at jeg er nødt til at gå videre med det hvis der ikke snart sker noget.

Jeg får så et svar den 26/8 at pengene bliver overført den dag.

Jeg rykker igen den 31/8 da de stadig ikke er kommet !!

Jeg har i dag gjort dem opmærksom på denne anmeldelse og håber derved at der kommer gang i sagerne.

Jeg har handlet på nettet mange gange og jeg har ALDRIG oplevet noget lignende...

Jeg venter spændt på svar fra firma.........

Opdateret 4/1

Nu kommer der en reaktion fra firmaet 4 måneder efter :-)

Er anmeldelsen overhovedet læst ? Jeg hører INTET fra jer. Jeg prøver selv at komme igennem til jer flere gange men telefonen bliver ikke taget og mails bliver ikke besvaret !

Hver gang der kommer en dårlig anmeldelse så har I altid en eller anden undskyldning. Enten er det leverandøren eller også er det kunden som ikke har forstået det rigtigt. Tag nu noget ansvar for jeres forretning så man får lyst til at handle hos jer igen.

------------------------------------------------------------------------------------------

Nu har jeg skrevet adskillige gange og også ringet uden den er blevet taget men det er jo altsammen ligegyldigt for du siger noget andet. Og som altid er det virksomheden og ikke kunden som har ret :-)

Jo bevares jeg kunne da godt have taget toget fra Valby til Helsinge for at diskutere at mine varer skal komme til tiden og i det rigtige antal men det følte jeg bare ikke var det rigtige nu hvor jeg havde bestilt varerne til levering på min hjemme adresse.

Fra den 17/8 til den 2/9 skriver jeg 5 mails hvor jeg beder om at få kreditteret fragten. Jeg får en mail ind i mellem den 26/8 hvor der står at pengene bliver overført samme dag men det gør de bare ikke. Det sker først et par dage efter sidste mail den 2/9 hvor jeg siger at jeg desværre er nødt til at give en dårlig anmeldelse på Trustpilot.

Men vi bliver som sagt aldrig enige om forløbet uanset hvad så sagen er lukket fra min side af og vi kommer aldrig til at handle igen.

Besvarelse fra Byg-til-lavpris.dk

Beklager at leverandøren har fumlet i din ordre.
Vi har talt med dig op til flere gange samme dag, hvor vi har forklaret at vi var igang med at finde ud af hvad der var sket.

Det er desværre sådan en gang imellem når vi ikke selv er lagerførende på alle vare som f.eks. gipsplader.
Hvis vores sytem ikke skal opkræve ekstra fragt i en ordre skal der vælges afhentning (o,-) ellers vil systemet automatisk hæve det fulde beløb som du har godkendt.

Hej Kristoffer
Vi sender ordren direkte ind til leverandøren, hvad der sker derfra er vi ikke herre over.
Det er helt klart mit ansvar at styre min virksomhed det er jeg ret godt klar over.
Men nogle gange er det også meget nemt at svine folk til på internettet ind face to face.

Jeg har ikke talt med dig hverken i telefonen eller på mailen.
Du kunne også være kommet forbi vores butik, vi gemmer os ikke!
Fair nok du er sur, men min kundeservicemedarbejder Charlotte tager telefonen når den ringer,
ringer tilbage til dem der har ringet og lagt besked og skriver også mails tilbage til kunderne når de skriver en.
Det er det hun er ansat til og det er også det hun gør. Vi har endnu ikke et så avanceret telefon system at vi kan have kunderne på hold indtil man har snakket færdigt med den første. Derfor er det lidt svært nogle gange at komme igennem, da Charlotte kun kan tale med 1 kunde af gangen, som telefonsvaren også siger.

Trustpilot er jo ikke en del af vores forretning, så vi læser ikke på denne side særlig tit.
Vi går mere op i at servicere vores kunder og drive vores forretning.
Men tilfældigvis kigger jeg forbi siden her til aften og svare så på din anmeldelse.
Hvis du havde en reklamation, kunne du have skrevet direkte til vores virksomhed eller til mig.
Mvh Camilla

Byg-til-lavpris.dk

Uha - uha - det går ikke for stærkt...

...bortset fra når de skal trække pengene på kundernes konti.
Bestilte materiale til at bygge carport / skur onsdag i uge 29, inden jeg tog på sommerferie, for at være sikker på at alt kunne leveres når jeg var kommet hjem fra ferie, til levering mandag i uge 32. Pengene blev trukket fra kontoen på bestillings datoen, hvilket i sig selv er dårlig forretnings-skik og iøvrigt heller ikke stemmer overens med oplysningerne på BTL's hjemmeside. Efterfølgende sendte de mig en mail, imens jeg var på ferie, om at noget af det bestilte ikke kunne skaffes fra deres leverandør (Bygma). Denne mail ser jeg først da jeg er hjemme fra ferie sidst i uge 31. Der aftales at levere i en mindre dimension. Da materialerne leveres fra Bygma, er der fejl i leverancen, som iøvrigt kun indeholder ca 1/2 ordre. Jeg påbegynder byggeriet imens BTL undersøger hvorfor jeg ikke har fået alt. Det undskyldes med at Bygma Horsens ikke kan levere de bestilte dimensioner og mængder.. Det var jo ligesom derfor at jeg havde bestil i god tid.!
Jeg får besked om at der istedet leveres fuld ordre fra Århus - så må jeg tage fra denne leverance og lægge hvad jeg allerede har brugt fra leverancen fra Horsens og lægge over i bunken til Horsens, som vil afhente hvad de har leveret.. Bøvlet, men O.K - det er da en løsning.
Bygma Århus vælger så at levere endnu mindre end Bygma Horsens og oven i købet som råt træ og ikke trykimprægneret, som jeg har bestilt. Jeg meddeler BTL at jeg gerne vil have afhentet alt hvad der er leveret, minus det som jeg allerede har brugt. Jeg laver en opgørelse over hvad jeg har brugt og sender den til BTL. Byggematerialerne bliver afhentet.... og.... Ja - Jeg kæmper stadig for at få mit tilgodehavende retur fra BTL, som undskylder sig med at der er uoverensstemmelser imellem min oprindelige ordre, det som Bygma Horsens hævder at have leveret/taget retur og det som jeg har oplyst sendt retur. 14 dage er nu gået og jeg hører intet fra BTL hvis ikke jeg selv henvender mig... Det lugter af en sag for "Kontant" på TV .!
Gå istedet til din lokale STARK - hvis du går lidt til dem, kan du købe billigere dér end hos BTL - og de leverer ALT - TIL TIDEN.!!!

Hej Carsten

Der er dele af din historie der ikke stemmer helt overens med virkeligheden. Vi har ikke hævet penge på dit kort før end vi har afsendt ordren. Det er korrekt at din ordre har været noget rod, vi har haft en del delleveringer og varer der er hentet retur, men som jeg også fortalte dig tidligere i telefonen, så arbejder vi hårdt på at få opgjort det hele, så det stemmer med dine tal. En så kompliceret sag tager lidt tid at få styr på især når tallene fra leverandøren ikke stemmer med dine opgørelser. Vi er som sagt frygtelig ked af sagen, men vil gerne have at den bliver afsluttet på en tilfredsstillende måde for dig. Derfor har vi også tilbudt dig kompensation som plaster på såret. Vi har flere andre leverandøre end Bygma og jeg er selvfølgelig ærgelig over Bygmas håndtering af din ordre. Som sagt er vi ikke tilfredse før vores kunder er det og arbejder på at få sagen løst.

Overraskende positiv oplevelse

Som professionelt tagfirma handler vi som regel via vores vante "fysiske" byggevareleverandør, men de var ikke i stand til at levere varen. Det gjorde byg-til-lavpris.dk derimod og til rette tid og pris. Vi har altid været tilbageholdende med indkøb af byggematerialer via nettet, men den opfattelse er vendt 180 grader efter vores positive oplevelse med jer. Vi vender tommelfingeren opad og vil uforbeholdent anbefale jer til vore forretningspartnere og kunder. Keep up the good work :-)

Med venlig hilsen www.nyt-tag.com

Byg-til-lavpris.dk

De rigtige varer på det rigtige tidspunkt

Vi fik alle vores varer, i korrekt antal, leveret på den dag vi ønskede.
Vi var meget usikre på om varerne kom, pga af den skrivelse der står nederst i bekræftigelsesmailen, men vi fik en rigtig fin service af vognmanden.

Anita fandt anmeldelsen nyttig

• Mette
  • 7 point
  • Verificeret køber

Utilfredsstillende firma, der absolut ikke holder, hvad de lover

Jeg ville helst INGEN stjerner give.
Har aldrig været udsat for så dårlig service. Bestiller en vare, får bekræftelse samt leveringsdato. Pengene trækkes samme dag bestillingen gennemføres og varerne leveres 10 dage senere. Varen der leveres er ikke den, vi har bestilt. Vi beder om ny leveringsdato for det, vi har bestilt, hvilket ikke kan oplyses. Vi kan beholde det fejlleverede og få en dekort svarende til ca. 9% af købssummen. Vi beder firmaet sætte pengene retur på vores konto og hente varerne (som er blevet læsset af hos vores genbo). 14 dage senere, efter adskillige telefonopkald, hentes varerne, men vi har stadig ikke set vores penge. Når man får fat i kundeservice, bliver man gang på gang lovet, at de nok skal ringe tilbage med besked - det sker aldrig! Man skal hele tiden selv holde kontakten og spørge, hvad der sker. Kan absolut ikke anbefale Byg-til-lavpris.dk!!! Det eneste, der er blevet overholdt i aftalen er leveringsdatoen. PS. vi fandt varerne billigere et andet sted, som for øvrigt blev leveret samme dag, vi bestilte.

Schultz fandt anmeldelsen nyttig

Besvarelse fra Byg-til-lavpris.dk

Jeg kan ikke genkende dette forløb, er du sikker på det er os du har handlet med? Vi har ikke modtaget nogen reklamationssag på dette.

Ok Charlotte er ny, så der kan godt være sket nogle misforståelser der. Man skal oprette retursager og reklamationer på hjemmesiden, så kommer de det rigtige sted hen. Dette har du ikke gjort. Det ordrenummer du referer til er måske din mands navn? Hvis det er trapezpladerne så er de udgået, vi har opdateret hjemmesiden med nogle nye. Har du evt. et telefon nummer jeg kan ringe til dig på?

• Schultz

Advarsel!!!

Vi bestilte et gyngestativ med forventet leveringtid på 2-4 hverdage, som de skrev på hjemmesiden. Dagen efter bestillingen, trak de pengene på vores konto, så vi havde en klar forventning om, at varen var afsendt. Efter 10 dage og utallige mail-korrenspondancer og telefonsamtaler, hvor de gang på gang lovede, at varen var afsendt og ville komme dagen efter, annullerede vi ordren. Dagen efter vi annullerede ordren, fik vi en mail om, at vi ville få vores penge tilbage asap. Dette er nu 11 dage siden og vi har stadig ikke set skyggen af vores penge!!! Har rykket efter pengene, men der sker ikke noget...
Vores råd er: Tænk dig om en ekstra gang, før du handler hos Byg-til-lavpris.

Besvarelse fra Byg-til-lavpris.dk

Dit gyngestativ var afsendt med danske fragtmænd indenfor den angivede leveringstid.
I din leveringsbekræftelse fremgår det også at ordren er afsendt og hvornår den skulle leveres. Pågrund af helligdage blev alt rykket hos danske fragtmænd. Fragtfirmaerne overholder ikke altid leveringstiden, som det også fremgår på hjemmesiden. Men i dette tilfælde annullerede du torsdag hvor ordren skulle leveres fredag. Vi er igang med at opspore forsendelsen, da den står til "er leveret" hos danske fragtmænd og du får dine penge retur ligeså snart vi har fået bekræftet at du ikke allerede har modtaget din ordre.

• Bjarke
  • 30 point
  • 8 Anmeldelser

Fin leverance, OK materialer

Kom til tiden, flink og venlig chauffør. Træet er ikke topklasse, men fint nok til prisen.

• Pernille

Udemærket

Levede op til forventningerne

• Friis
  • 23 point
  • Verificeret køber

Dårlig information, holder ikke hvad de lover

en dårlig oplevelse, der skete ikke noget i et stykke tid, pludselig kom halvdelen af varerne, og jeg regnede med at der var tale om en dellevering. Men resten af varerne dukkede ikke op. Efter at have rykket pr. mail fik jeg at vide at de manglende varer ikke var på lager og at de derfor ikke ville levere dem.
Jeg er blevet krediteret for de manglende varer så der er ikke noget direkte økonomisk mellemværende, men jeg er nu nødt til at bestille de manglende varer hos en anden leverandør og dermed skulle betale for fragt endnu en gang. Havde jeg vidst det havde jeg bestilt alle varerne et andet sted.
Min første og sidste handel hos byg-til-lavpris...

Schultz og Anita fandt anmeldelsen nyttig

Besvarelse fra Byg-til-lavpris.dk

Beklager kommunikationen med leverandøren er fejlet.
Vi vidste ikke varen ikke blev leveret før efter du havde fået leveret de andre varer.

• Jesper

PERFEKT INTERNET-HANDEL

Vi har handlet med Byg-til-lavpris.dk og har KUN godt at sige om dette.
Vi bestilte lægter den 25/5-2011 om aftenen, og modtog kort efter en ordrebekræftelse på mail.
Den 26/5 modtog vi leveringstidspunktet: 27/5 ml. kl. 7-17.
Den 27/5 kl. 06.40 blev varen læsset af hos os, af en rigtig rar fragtmand med stort smil på.
Hvad mere kan man ønske sig af en internethandel, når varen også var i top.

Store roser herfra.

Vi siger mange tak :-)

Byg-til-lavpris.dk

Hurtig levering - endda før betaling

God kommunikation - hurtig levering

Pindebrænde

God og hurtig levering, legehuset er ok og børnene elsker det. Kan godt lide farverne og de skæve vinkler, men 3000,- for en gang pindebrænde er ikke ok, set med voksne øjne.
Legehuse er generelt for dyre i DK, i forhold til eks. Sverige, Tyskland og England, og vi må indrømme at set i forhold til hvad der ellers er på markedet herhjemme, så får man mere for pengene ved "byg til lav/højpris"

Besvarelse fra Byg-til-lavpris.dk

Hvis du syntes legehuset er dårligt kunne du jo benytte dig af din 14 dages returret. Træsorten er asiatisk fir som er meget anderledes fra det danske fyr træ. Det er tyndere, men en lige så god kvalitet, da det ikke revner lige så nemt som fyr træ gør.

gnidningsfrit

Det har været nemt og overskueligt at handle med Byg-Til-Lavpris, deres hjemmeside/e-shop var dejlig kategoriseret med de forskellige varegupper/materialer og dimensioner, hvilket gjorde at jeg hurtigt kunne finde de materialer og varer jeg skulle bruge. ordrebekræftelsen kom med det samme men pengene blev ikke trukket før varen blev sendt af sted med fragtmanden, hvilket er det eneste minus jeg kan komme på. jeg fik ingen meddelelse om hvilken dag jeg fik mine materialer leveret, men alligevel handler jeg helt klart igen med Byg-Til-Lavpris.

• Holger
  • Verificeret køber

Varerne kom som beregnet til tiden.

Man leverede for få taglægter ( 20 mod 24). En opringning til leverandøren havde til resultat, at jeg havde det manglende 3 timer senere.
Fin service.

Det fungerer bare!

Jeg kan anbefale Byg-til-lavpris.dk fordi alt bare fungerer som det skal. Hjemmesiden er overskuelig. Hele striben af kreditkort kan anvendes. Kundeservicespørgsmål besvares venligt og hurtigt. Varerne leveres indenfor de lovede 3 dage. (2 dage for mit vedkommende). Varerne var tip top i orden. Og endelig - så var vognmanden som Byt-til-lavpris.dk anvender også venlig og samarbejdsvillig.

SUPER 5 STJERNER

Jeg er rigtig godt tilfreds, med den måde min ordre blev behandlet på, jeg kunde følge min ordre som den blev behandlet,aflevringen af min vare til tiden som i havde skrevet super godt. Jeg vil anbefale jer til andre og handle igen hos jer hvis jeg får brug for det.

• kunde

Super levering

Vil klart anbefale byg-til-lavpris, da der er hurtig levering samt lave leverings omkostninger.

• Bertel

Hurtig Levering.

Hurtig og sikker levering, varen leveret som ønsket ind over hækken.

Hurtig levering efter aftale

Hurtig og præcis levering.

Varerne blev stillet i haven så de ikke kunne ses fra offentlig vej.

Uproblematisk

det var nemt og hurtig betjening. helt uden problemer,
FANTASTISK. :-)
Tak for god service

Hurtigere end lynet. :)

Bestilt gyngestativ mm mandageftermiddag, levereret onsdagformiddag. Taget i brug torsdageftermiddag. :)
Nemt, hurtigt og billigt. Næsten ligesom at handle i fakta. ;)

jjjj

jjjj
jjjjjjjjjj

hurtigt levering

hej

varerne kom hurtigt, var ikke alle til at bruge da nogen af terrassebræderne var revnet i enderne.

Byg-til-lavpris.dk

Hurtig levering, perfekt pakket.

Alt var fint, jeg handler gerne hos jer igen.

• Mads

Fantastik!

Utrolig hurtig levering. Alt var som det skulle være og de gjorde meget for at placeret tingene det sted jeg ville have, selvom det ikke var helt nemt. Så helt kanon!

Åbenbart ok...

Tak for svaret fra byg-til-lavpris.
Det er åbenbart mig, som ikke havde nærlæst betingelserne... - hvem fa'en gør det ;-)
Jeg ændrer fra 2 til 4 stjerner.

Hej Leif

Reglarne hedder 47 x 50 og er i færdigt mål ligesom der står på hjemmesiden 45 x 45. Sådan er reglar, da de er høvlet. At angive begge disse mål på varekortet er standard indenfor byggemarkeder. Forskallingsbrædderne kan leveres i dobbelt længde, ligesom du har godkendt i vilkårene inden du godkendte din ordre.

• Jan

hurtig levering

nemt og hurtigt

• Lars
  • Verificeret køber

Alt leveret som bestilt, og til tiden.

Alt leveret som bestilt, og til tiden.

Der var endda en chatfunktion søndag eftermiddag, der kunne give svar på spørgsmål, ang. materialer.

Hjemmesiden er nem og lige til.

• Lars

ringe

Bestilte spærtræ, fik dagen efter mail som beklagede at man ikke kunne levere det ønskede.
Går 3 uger senere ind på hjemmesiden er ser at man fortsat reklamerer med spærtræ.
Bestiller igen og får igen afslag med argumentet om at man ikke kan levere i udkantsområder.
Jeg bor 12 km fra Odense centrum.........

Hej Lars

Ja jeg ved heller ikke hvorfor vi ikke havde den dimension spærtræ på lager.
Det er kun beklageligt. Men vi dækker også hele Danmark, så der kan nogle gange godt opstå sådanne situationer. Tilbød dig nogle alternativer, det var det eneste jeg kunne gøre.

• Morten

God og hurtig levering

God pris og hurtig levering. Dog bestilte jeg 1,8m stolper som blev leveret i 3,6m i stedet. Formentligt en normal ting i træbranchen, men jeg skulle bruge stolperne til 1,8m hegn. Det betød en del ekstra arbejde + sværere håndtering af stolperne. Leverandøren kunne have ringet eller skrevet om det var OK med levering i 3,6m

Byg-til-lavpris.dk

Godt billigt produkt - elendig levering

Ikke en finger at sætte på de fine plantekasser vi bestilte fra Byg-til-lavpris. Levering var dog meget skuffende: på trods af vi var to mennesker hjemme, havde givet telefonnummer og givet tredje afleveringsmulighed i butikslejmål, var vores varer bare sat på gaden tilgængeligt for alle og enhver. Heldigvis så en af vores naboer pakken og ringede på på vores dørtelefon, så der skete ingen ting.

Hej Eva

Det er rigtigt vi ikke helt har styr på eksterne leverandøres håndtering af leveringer. Danske fragtmænd's chaufføre gør det desværre på deres helt egen måde. Beklager i ikke blev ringet op. Det plejer de normalt at gøre.

• Jesper B
  • Verificeret køber

Billig vare, god kvalitet, hurtig levering

Fik god behandling hele vejen igennem.
Ingen kritikpunkter, kun ros tilovers..

Byg-til-lavpris.dk

Superservice med gode varer nemt billigt og hurtigt

Nemme at komme i kontakt med, selv i weekenden, varerne kommer som aftalt ,alting ok.

Troværdig og prisrigtig virksomhed

Fandt de materialer jeg skulle bruge til en rigtig god pris. Noget af ordren manglede ved levering, men sendt en mail og fik hurtig reaktion.
Har allerede handlede der igen.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk