Execution time: 1201ms

ANMELD NU
6.8   af 10
6 kundeanmeldelser
Anmeld virksomhed
Denne webshop er tilmeldt e-mærket.

6 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

• Kim
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse
30. april 2010

Fik ingenting ud af henvendelse til firmaet

Skulle bruge håndværker til nye vinduer, og bad byggestart om tilbud. Skulle bruge mindst 2 tilbud. Blev kontaktet af en håndværker der virkede seriøs nok og en anden der ikke engang gad tage ud og tage mål. Dette efter mere end 14 dage uden en lyd fra dem. Blev senere kontaktet af byggestart.dk da den useriøse håndværker åbenbart havde klaget over at vi ikke ville benytte ham. Bad byggestart om at komme med et tilbud mere, så vi havde de to vi skulle bruge. Det skete bare aldrig. Som bygherre fandt jeg min håndværker selv. Som håndværker ville jeg ikke turde nærme mig byggestart, der på mig virker meget useriøse.

8. januar 2010

God service!

Jeg blev ringet rigtig hurtigt op af en flink fyr fra Byggestart, der kort gennemgik min opgave. Men giver dem dog kun 4 stjerner i stedet for 5 fordi de reklamerer med 3 gratis tilbud og jeg fik kun 2. De var begge gode og jeg har nu valgt den ene af dem!

25. juni 2009

Det er genialt, at Byggestart sørger for at finde håndværkere

Jeg synes, det er dejligt at spare tid og energi på at finde hændværkere. Og så er medarbejderne hos byggestart så flinke og god service:-)

22. juni 2009

Fin service

Har brugt dem til flere opgaver. Fin service.
Fik fat i en god håndværker. Har brugt ham til flere opgaver efterfølgende.

• JP
  • 7 point
  • 1 Anmeldelse
18. juni 2009

Jeg kan klart anbefale Byggestart. Det var totalt nemt at få dem til at give tilbud i stedet for selv at ringe rundt. Vi har lige fået lavet en super fed terrasse med herregårdssten. Vi sparede ca. 12.000 kr. i forhold til det dyreste bud. Der var rigtig langt i mellem de tre brolæggeres pris og vi valgte ham der lå i midten, for han virkede også rigtig flink og dygtig. Kan kun anbefale Byggestart, fed service og rigtig rigtig dejligt at selv slippe for alt besværet. Helt sikkert at vi ringer til dem igen næste gang vi skal have lavet noget.

• Anno
  • København N, DK
  • 14 point
  • 2 Anmeldelser
27. august 2007

Byggestart.dk er fulde af lovprisninger om sig selv, når man går ind på deres hjemmeside. Desværre har mine erfaringer med dem ikke just været positive, men i deres "Ris & Ros"-side på nettet synes de sjovt nok ikke, at de kan finde plads til min kritik.

De sælger som sådan ikke nogen selvstændig vare, men lever af at formidle kontakt til håndværkere, som de så får et beløb fra pr. opgave, de skaffer til den pågældende håndværker.

Den første kontakt til dem var fin-fin, vi fik et tilbud fra en elektriker via byggestart.dk ret hurtigt efter at have lagt det ud på hjemmesiden.

MEN: Den pågældende elektriker tog os noget så grundigt i r...n og snød os for en del penge.
Efter forgæves at have henvendt mig til elektrikeren, prøvede jeg at kontakte byggestart.dk for at høre, om de kunne hive fat i nakken på ham - det var jo dem, der havde formidlet kontakten, og vigtigst af alt: de har et e-mærke på deres hjemmeside, som er Forbrugerrådets garanti for sikker e-handel. Ergo regnede jeg med, at mine forbrugerrettigheder var garanteret hos dem.
Men nej - det eneste de gjorde var at anbefale mig at finde en anden til at færdggøre opgaven (og dermed betale dobbelt!), fordi "jeg kunne risikere trusler" (!) ... og så en lang svada fra de varme lande om, at e-mærket altså ikke lige betød forbrugersikkerhed på den måde, at de tog en eller anden form for ansvar for den vare (formidlingen til håndværkeren) som de havde solgt mig.

Modsat hvad de selv reklamerer med, er der INGEN garanti for ordentligt udført arbejde hos byggestart.dk, og jeg vil ikke anbefale andre at bruge dem.

og millingetotalservice fandt anmeldelsen nyttig

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (6 anmeldelser)

Byggestart Support

Om supporten

Byggestart er din foretrukne samarbejdspartner til alle bygge og håndværksopgaver. Vi samarbejder med alle kompetencer inden for bygge- og håndværksbranchen, og har de bedste forudsætninger for at hjælpe med dit bygge eller håndværksprojekt.

Hvem er Byggestart

Ret beskrivelsen

Alternativer til Byggestart

Elonlinesalg

bjarne brasholt : "Har købt bielmåler til campingvogn meget hurtig ekspedition hurtig levering ,jeg handler der fremover" Læs mere

22. juni 2010

Elonlinesalg

22. juni 2010

A Maling

Bine : "Bestilte malling om morgenen. Og fik det leveret samme eftermiddag. Det var super service. Og så fik jeg lige nogle god tips og vejledning med p&" Læs mere

21. juli 2010

bygge · byggestart · byggestart.dk · håndværk · håndværkere Tilføj kategori

Download Trustpilot

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet

Få Trustpilot vist i din google søgning.

Download Trustpilot
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og