Execution time: 1016ms

PERFEKT
9.7   af 10
103 kundeanmeldelser
Anmeld virksomhed
Ingen medieomtale fundet -  Tilføj det første link til omtale af byneel.dk

103 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Set på nettet

Super hurtigt, så spar turen i bil hen til en butik!

www.byneel.dk

Bestilte de lækre varer på Byneel.dk kl. ca. 13 i går, fik varene i dag. Sødt pakket og frasgtgebyret er så lavt at det er billligere end at betale p-afgift i Kbh for selv at shoppe gaver til de små! Lækker hjemmeside med legetøj der er 100% i orden.

Indsendt af   (2. juni 2010) (Rapportér til kundeservice)

Passion for legetøj

barneguiden.dk

Baggrundsartikel om byneel.dk - værdier, målsætninger m.m.

Indsendt af   (30. oktober 2008) (Rapportér til kundeservice)

www.babybusiness.dk

Artikel om byneel.dk's service, sortiment og især gribevenlige bolde :-)

Indsendt af   (18. maj 2008) (Rapportér til kundeservice)

Udvalgt anmeldelse om byneel.dk

1. september 2010

Perfekt service og stort udvalg

God side, der har bl.a. Maileg og Sylvanian Families og Kaj Bojesens træfigurer (en favoritgave til barnedåb) - store favoritter hos os. Varerne leveret upåklageligt dagen efter bestilling. Jeg fik super rådgivning og alle gaver er faldet i god jord. De var tilmed pakket flot ind. Kan kun anbefales til andre!

24. august 2010

Leverer varen

Hos byneel fåes de samme varer, som på mange af de andre internetbørnesites, bare ofte lidt billigere.

Synes godt om ders miljøvenlige pakkeforanstaltninger.

23. august 2010

100% perfekt

Kan på det varemeste anbefales - har både handlet privat & til jobbet.

21. august 2010

Super WebShop!!!!

Thank you very much for Maileg Items! They are so cute! And your service is very good und very fast shipping to Lithuania! Super!!!!!!!!!!!!

• Jens
  • brøndby, DK
  • 42 point
  • 3 Anmeldelser
18. august 2010

Super!

det er bare super. har også god kunde service!

5. august 2010

dejlige ting til din kikkasse/dukkehus.

Hurtig levering,det er ikke sidste gang jeg bestiller varer hos byneel.dk.Jørn Th Simonsen

Anders Jelnes fandt anmeldelsen nyttig

1. juli 2010

Rigtig god oplevelse at handle hos byneel.dk

Havde bestilt nogle fødselsdagsgaver fik en meget postiv oplevelse og ser frem til at handle der igen.

1. juli 2010

Utrolig nemt og hurtigt :0)

Købte Sylvanian Family: Resturant og møbler til en fødselsdagsgave.
Dette blev bestilt omkring midnat søndag aften og allerede leveret flot indpakket trisdag morgen...:0) Og så endda med en lille personlig hilsen.
Tusind tak for en rigtig god service.

Anders Jelnes fandt anmeldelsen nyttig

30. juni 2010

Perfekt handel

Hurtig og nemt. Dejlig handel og stor tilfredshed med de købte produkter

3. juni 2010

Superservice

Superservice, udvalg og søde mennesker

3. juni 2010

Dejlig fornemmelse i maven

Mange spændende varer at vælge imellem. Supernemt at bestille varer, hurtig og sikker ekspedition, varerne kom sikkert frem og tilmed med en sød lille hilsen på følgebrevet

Jonas Dahl fandt anmeldelsen nyttig

22. april 2010

Super børnelegtøj - sikkert & nemt hver gang

byneel.dk virker hver gang!
Min datter elsker Sylvanians - og hos byneel er det et stort udvalg til en god pris!

Christina fandt anmeldelsen nyttig

20. april 2010

Smuk smuk og inbydende hjemmeside

Jeg har købt legetøj og børnebøger, som kom dagen efter bestillingen i en smuk indpakning.
Skønt firma

26. marts 2010

God service, rigtig fede varer

Jeg købte dåbsgave, som ankom 2 dage efter, pakket ind. Det er anderledes varer man ser på sitet, overskueligt og til en rimelig pris. Servicen er HELT i top!!
Min stærkeste anbefaling.

22. marts 2010

Tak!

Hej Byneel! Jeg har købt en masse søde og flotte påsketing, som hurtigt blev sendt til mig. Altid får man gode råd og vejledning hos jer, og I er altid flinke. Det er dejligt! I får 5 stjerner fordi I leverer varen hurtigt og varerne er iorden- og fordi I er så hjælpsomme!

3. marts 2010

Fuld tilfredshed

Fuld tilfredshed med både betjening, hurtighed og vareudvalget er jo helt genialt.

21. februar 2010

Nethandel når det er bedst!

Super fed website med rigtig kvalitetslegetøj. God betjening og kommunikation, hurtig levering. Kan kun anbefales til alle der skal ud at købe gaver til de små børn!

Peter H fandt anmeldelsen nyttig

17. februar 2010

super

Flotteste service jeg har oplevet til dato!!!

11. februar 2010

Rigtig god

Rigtig god , vil helt sikkert anbefale til andre.

4. februar 2010

Nemt og hurtigt, ingen problemer og

Nemt og hurtigt, ingen problemer og levering dagen efter. Alt klappet og klaret.

4. februar 2010

hurtigt og nemt

dejligt nemt og super hurtig levering, også selvom det var midt i en snestorm.
Fantastisk med nethandel når det bare kører. Vil varmt anbefale andre at handle hos byneel. Det er ikke sidste gang jeg køber gaver hos dem.
Tak for super service og informationer via mailen.

26. januar 2010

Super varer og hurtig levering

Leveringen kom kun 2 dage efter jeg havde afsendt bestilling og da det var gaver jeg havde bestilt, var de fint pakket ind og klar til at aflevere.

13. januar 2010

BLIVER GLAD I LÅGET AF DENNE SUPER KUNDESERVICE <3

Jeg bestilte nogle Schleich heste, rydeudstyr og rideindhegning dertil hos Byneel mandag middag.
Næste dag og formiddagen ringede posten på min dør med en utrolig fin pakke, som var godt ind.
Indeni lå mine forskellige Schleich varer SUPER SMUKT pakket parate lige til at aflevere til min niece, som lige straks har fødselsdag.

Der fulgte oveni købet en personlig hilsen med på følgesedlen ;D

STOR ROS for den perfektionisme, som præger hele jeres hjemmeside, for STOR DYGTIGHED og for VIRKELIG AT GØRE ET KØB HOS JER TIL EN UFORGLEMMELIG OPLEVELSE <3

Handler helt sikker snart herinde igen ;D

Peter H og Jens fandt anmeldelsen nyttig

27. december 2009

Et skoleeksempel

Købte en rispapirslampe, der kom hurtigt og sikkert frem. Ingen dikkedarer eller forsinkelser selv om det var kort før jul. Mangler bare fri fragt for at være HELT perfekt.

• Pia
  • 5 point
17. december 2009

Jeg kan klart anbefale byneel, da de har et stort udvalg til fine priser, og desuden kan man få legetøjet pakket ind så det er klar til "brug" straks.
Hurtig levering og skønt med portofrit bare man køber for over 500 kr.

14. december 2009

Hurtig og god service

Ingen klager på hurtighed og service. Fik dog ikke en ønsket vare pga. lagerfejl, men blev tilbudt at vælge en anden og fragtfri forsendelse. Denne gang "kun" 4 stjerner, da jeg ikke fik "ønskevaren". Men kan klart anbefale Byneel.

4. december 2009

Hurtig og god service

På bare få dage havde jeg pakken hjemme. Der var endda skrevet en personlig besked til mig i ordresedlen.

30. november 2009

Fremragende!!

Super udvalg, indbydende og overskuelig hjemmeside, gode priser, gratis gaveindpakning (hvor man selv kan vælge ml. pt. 6 forsk. smukke dessiner), lynhurtig og billig el. gratis levering med personlig hilsen og respons på mine ønsker som angivet i kommentarfeltet... Alt i alt det tætteste man kommer online på sin lokale yndlingsbutik med den gode kontakt og den fine service:-)

Jens fandt anmeldelsen nyttig

23. november 2009

Omgående levering og fin service

Vi skulle bruge en fødselsdagsgave i sidste øjeblik og sendte derfor en mail, hvor vi spurgte til leveringstiden. Svaret kom omgående og svaret var, at varerne var på lager og derfor kunne sendes samme dag, hvis vi skyndte os at putte dem i kurven. Vi kunne følge leveringen via email og gaven kom - som lovet - næste dag. Det kan ikke gøres bedre.

19. november 2009

Har lige købt de sidste julegaver til mine tøser, lækkert udvalg, lynhurtig levering, super flotte indpakkede gaver, der vil bringe stor lykke.
Byneel.dk er klart blevet en af mine favorit butikker:-)

12. november 2009

Hurtig, nem, overskuelig internetsite

Købt en nisse, som jeg ikke kunne få samme model af i butikkerne. Hos leveradøren kunne jeg godt få den, men da jeres fragtomkostninger er under halv pris valgte jeg jer!

I er nu sat på som "foviritsite"!

3. november 2009

Har flere gange handlet hos byneel og HVER gang har det bare været rigtig godt. Serviceniveauet er helt i top, der er hurtig ekspedition - og hvis en vare skulle være udsolgt gør de alt for at skaffe varen hjem igen (og det endda hurtigt!). Absolut en virksomhed, der er værd at handle med, og som jeg trygt kan anbefale andre at handle med!

29. oktober 2009

skulle engang give min lille kusine et legetøjskøkken

og leveringen var hurtig de var venlige og min lille kusine elskede det, perfekt :)

24. oktober 2009

Tip top 5 stjerner

Super sød, god og venlig service!
Vi fik personlig mail derfra, med tillykke ønsking på min søns fødselsdag,
flot overskud!
-det er bestemt ikke sidste gang vi handler der.
Tak for den flotte indpakning.

19. oktober 2009

God og personlig service

Bestilte produkter en dag, og havde dem den næste - kunne følge ordren hele vejen og modtag pakken med lille personlig hilsen! En god oplevelse!

16. oktober 2009

Super varer og service

13. oktober 2009

Topkarakter til Byneel.dk

Det er anden gang vi har handlet hos BYNEEL.DK. Og igen indfrier firmaet vores forventninger til fulde. Det er faktisk svært at få armene ned, betjeningen er meget personlig, så det kan kun blive 5 stjerner med en pil opad.

Mie Albertsen fandt anmeldelsen nyttig

8. oktober 2009

Superhurtig, personlig service

Kan kun være meget tilfreds med servicen og produktet. Der er god kommunikation pr. mail ang. ens ordre hele vejen igennem og man kan mærke, at der er mennesker bag. Super tilfreds!

1. oktober 2009

Super service!

Tusinde tak for at i pakkede alle mine kalendergaver så flot ind :) Havde ikke troede jeg ville være så heldig at de også blev pakket ind i julepapir, når nu jeg var så tidligt ude med at købe kalendergaverne.
Super god og hurtig service.
TAK

• 42
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser
26. september 2009

Fantastisk service og flot indpakning.

Bestilte en torsdag, 10 minutter efter fik jeg en mail om at varen blev afsendt samme dag , og modtog også gaven næste dag.
Havde ønsket pige indpakningspapir som de havde pakket alle 10 sleich heste og 1 bold ind hver for sig !
Super service til dette legetøjsfirma.
TAK.

25. september 2009

Hurtig og billig

Dukkehuset fra Le Van Toy var ikke kun billigere end hos de fleste af konkurrenterne - det blev også leveret lynhurtigt. Deres gratis indpakningsservice kan varmt anbefales - smukke pakker.

26. august 2009

Lækkert legetøj til en god pris!

God, hurtig og personlig handel.

21. august 2009

Har handlet en del hos byneel - særligt Sylvanian Families står højt på ønskelisten hos børn og niecer. Udvalget er enormt, hjemmesiden informativ og lækker - det står f.eks. meget tydeligt, hvis varen er udsolgt. Hurtig levering, lækker indpakning. Handler helt sikkert der igen.

21. august 2009

superbetjening

nem og overskuelig hjemmeside,lækre ting,superflot indpakning og hurtig levering.

18. august 2009

Rigtig god service og personlig

god og hurtig betjening. Overskuelig og fin hjemmeside

10. august 2009

5 stjerner- Service der vil noget!

Det er en skøn hjemmeside og hurtig levering og super service:-)

30. juni 2009

Super (0:

Go´ service, hurtig levering og skønne varer :0)

26. maj 2009

Super super service!!!

Det var en helt fantastisk oplevelse at handle hos Byneel. Super lækre produkter, lynhurtig levering, kanon service når man ringer med spørgsmål og så var gaverne pakket virkeligt flot ind helt gratis. Endelig nogle der forstår hvad virkelig service betyder! Jeg kommer helt sikkert tilbage.

24. maj 2009

Skøn hjemmeside med lækre ting & legetøj til børn !!

Flot og lækker hjemmeside. Let at finde noget lækkert legetøj eller en gave til mine børn mm.
Dejligt at få indpakkede gaver til dreng eller pige. Hurtig expedering og gratis
fragt ved køb over 500,- og det er en fin service.

• Fie
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser
15. maj 2009

SUPER

Super service og proukter.

26. april 2009

Favoritsted

Absolut et af mine favoritsteder at handle. Altid præcis og hurtig og lækre legesager. Service rigtig god, bedre bliver det ikek :-)

4. april 2009

god og hurtig betjening

jeg har ofte handllet hos Bynell og de har en dejlig hurtig betjening. Selve siden er også enkel og let at finde rundt på og Bynell har bragt smil og en lille hilsen hjem med hver enkelt pakke. Det er dejligt at modtage og derfor synes jeg Bynell skal have 4 stjerner

LOVE Elise Thøgersen, Vejle

2. april 2009

perfekt

Præcis levering, flot updatirng af ordren og ikke mindst: smuk hilsen i pakken! - Nu glæder vi os til barnebarnets begejting! -Vi vender helt sikkert tilbage til jer!
God Påske - osse til jer!
Mogens

31. marts 2009

God Service

Fin gratis indpakning, god service og en sød hilsen på fakturaen. God oplevelse at modtage varer fra BYNEEL.

Mette Dahl

3. marts 2009

Varer bestilt søndag aften. Ankom tirsdag morgen. Varerne billigere end fundet andre steder.
Lis Jakobsen

23. februar 2009

Eksemplarisk service

God hjemmeside, handel er forløbet perfekt, ekstraordinær god service ved direkte kommunikation.

17. februar 2009

Veludvalgt og stort varesortiment til de rigtige priser. Det bliver en hel besættelse af kigge på "byneels" hjemmeside.

Fantastisk god og kvalifiseret kundeservise med plads til individuelle aftaler. Alt fungerer bare perfekt. Anbefaler jer til højre og venstre.

12. februar 2009

top service og hurtig levering

vi var meget tilfredse med byneel og kan bare anbefale virksomheden :-)

6. februar 2009

Super duber service

Meget hurtigt leveret og flot indpakket.
Kan anbefales uden forbehold til alle Jer andre der også syntes det er fedt og nemt at handle på nettet...

6. januar 2009

Uantastet den bedste butik jeg har handlet i!!!!!!

Service i top..... venlig telefonbetjening med lunt humør og prof. indstilling.

Forsendelse samme dag. Top karakter herfra.

25. december 2008

super service

Tusind tak for en god service.
Hurtig svar på mail og meget hurtig afsendelse, da varen kom på lager.
Jeg anbefaler jeg til alle der taler om legetøj.
rigtig god jul og godt nytår.
Hilsen Betina Clausen

22. december 2008

Perfekt julehandel

Overskuelig hjemmeside. God opfølgning og hurtige tilbagemeldinger. Flot gave indpakning tiltrods for juletravlhed. Suverænt alternativ til at stå i salling og magsin sammen med resten af Danmark. Skøn måde at klare julegaveindkøbet, har i stedet brugt tiden sammen med børnene.

17. december 2008

super

hurtig levering, mails med ordrestatus - der er vist styr på det. fin lille hilsen med på vejen på faktura. skøn e-shop med lækkert legetøj.

15. december 2008

Det kan kun være 5 da der ikke er en finger at sætte på forløbet

Jamen når alt fungerede perfekt kan det kun være 5 da der ikke er en finger at sætte på forløbet, fin opfølgning af ordren, og så går det hurtigt i det firma

11. december 2008

byneel

Dette firma kan jeg kun anbefale til andre. Super flot og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering - og så var pakkerne pakket i noget meget flot gavepapir. Her vil jeg meget gerne handle igen. Jeg kan på det varmeste anbefale at handle hos byneel.

5. december 2008

Super service og hurtig levering.

Virkelig god hjemmeside og superhurtig og korrekt levering.
Byneel får min allerbedste anbefaling.

4. december 2008

super service

alle gaveindkøb var pakket flot ind. levering til tiden. personlige og informative omkring ordregangen.

25. november 2008

Der var alt hvad jeg søgte. Lækker hjemmeside, hurtigt svar, hurtig forsendelse.

De havde den vare jeg søgte. Købte mere end det jeg kom efter. Hurtigt svar.

10. november 2008

Fremragende hjemmeside

En virkelig god hjemmeside med det bedste legetøj i god kvalitet. Det er som altid en fornøjelse at handle hos jer. Jeg vil klart foretrække at købe legetøj til mine børn i jeres netbutik fremfor i legetøjsbutikkerne. Så nu er julegaverne købt.

Derudover hurtig levering og god service :-)

27. august 2008

Dejlig hjemmeside til dejligt legetøj i super kvalitet.

Fandt nemt, hvad jeg skulle købe, og da én af varerne var udsolgt, fik jeg tilbudt en dyrere vare til samme pris som den udsolgte via hyggelig telefonsamtale.

24. august 2008

Fem stjerner
For hurtig fremsendelse og pæn indpakning og for de ting der var med.

8. august 2008

jala-helsekost

5 stjerner for deres hurtighed.
fik 1 gang ikke leveret pakken, POST DANMARK kunne ikke finde den. Efter henvendelse til jala- helsekost blev en ny pakke tilsendt uden noget.

6. august 2008

SUPER NEEL

Hej Neel

Kanon netshop ! Tak for hurtige varer og pæn indpakning

5. august 2008

Sådan skulle alle firmaer være.

Super firma.

• Signe
  • København, DK
  • 44 point
  • 9 Anmeldelser
22. juli 2008

Super service og stort udvalg af de skønneste varer

Virkelig god hjemmeside med maaaange ting der frister. Man kan få pakket varerne ind helt gratis. Leveringen gik også stærkt, og man blev løbende informeret over email omkring hvor langt de var nået med ordren.

21. juli 2008

Fremragende firma

Første gang jeg handler her og jeg er bare så tilfreds. Det er en super service jeg har fået her. Kender ikke nogen andre steder hvor det går så hurtigt. Kunne jeg gi flere stjerne havde jeg gjort det.
Tak for det.
Mia Dansborg

15. juli 2008

Punktlig levering og omsorg for kunder

Jeg var førstegangs bruger af Byneel, og jeg fikbrug for at ombytte en vare, det var dejlig hyggelig at tale med personalet og den nye vare blev sendt omgående.

28. juni 2008

Toppen af hjemmeside med legetøj

Jeg blev anbefalet byNeel.dk af en veninde og tænkte umiddelbart at den nok var lige som alle andre hjemmesider med legetøj. Men nej! Hjemmesiden er let at finde rundt på, legetøjet er lækkert og eksklusivt og så elsker jeg den personlige betjening trods dét at det er en netbutik. Man får en faktura med en håndskreven hilsen hver gang og en lille gave såsom en træfingerring eller en slikkepind. Legetøjet kan pakkes ind i fint gavepapir efter eget valg og varerne kommer sikkert med posten 1-2 dage efter bestilling. byNeel.dk har mere end én gang reddet mig, når jeg i sidste øjeblik skulle finde en fødselsdagsgave ud over det sædvanlige og ikke havde tid eller overskud til at gå i de sædvanlige ordinære legetøjsbutikker. Kan klart anbefales.

10. juni 2008

Fantastisk service

Simpelthen en super service. Nemt at finde rundt/søge på hjemmesiden. Godt emballeret og flot flot indpakning uden ekstra omkostninger. Hurtig levering og information om hvor langt ens ordre er nået i systemt. Lille hilsen og gave med i pakken :-)

De bedste anbefalinger herfra, jeg vender helt sikkert tilbage.

21. februar 2008

Havde pludeslig brug for nogle gaver til en fødselsdag og var lidt sent ude, men skal love for hurtig betjening og afsendelse. Smuk og gratis indpakning, samt opfølgning pr. mail. Her føler man sig rigtig godt betjent.

21. februar 2008

Hej I er bare så flinke og venlige at hande med --hurtig afsendning.

jeg vender helt sikker tilbag.

Ruth A.

6. februar 2008

Her holdes de høje standarder i hævd!

Telefonen besvares, mail besvares, forsendelse sker hurtigt og de er frem for alt meget venlige og hjælpsomme når man kontakter dem.

5. februar 2008

Flotteste service jeg har oplevet til dato!!!

• HB
  • 5 point
26. januar 2008

*****

Super hurtig ekspedition og en dejlig overraskelse men personlig hilsen på fakturaen. Det er ikke sidste gang vi handler der :-)

*****

25. januar 2008

Det har været en stor fornøjelse at modtage mine varer fra byneel.dk
Deres service både i form af information, hurtighed, gaveindpakning og forsendelse ligger i toppen.

-Og jeg ved hvad jeg snakker om, for jeg handler utrolig meget på nettet, både mad, tøj og legetøj mm.

Byneel.dk kan klart anbefales til andre.

6. januar 2008

Flot service kan varmt anbefales til andre mv H.Martini

16. december 2007

Byneel: Jeg synes de har en god hjemmeside samt at man bliver kontaktet, hvis er nogle specielle forhold omkring levering.

13. december 2007

Kære J&D Hornbæk
Jeg har nu prøvet at handle med jer et par gange, og det har været en meget positiv oplevelse. Varerne svarer til det forventede, og den meget hurtige leveringstid er imponerende. Jeg har også været i telefonisk kontakt med jer, hvilket også var en venlig og behagelig oplevelse.
Konklusion: Et sted jeg helt sikkert vil lægge flere af mine indkøb.
Lisa Tang

9. december 2007

Jeg fandt hurtigt det jeg søgte. Modtog pakken allerede næste dag. Det er virkelig proff!!Mine gaver var smukt indpakkede og der var en lille hilsen vedlagt. Det er absolut ikke sidste gang jeg handler hos byNeel. De skal have min bedste anbefaling:-)

7. december 2007

hold da op, hvor profesionelt.
Det må man sige, havde varen allerede efter 18 1/2 time og så i december. og den var meget forsvarligt pakket ind desuden med en lille jule hilsen. Vil i hvert fald handle der igen og kan varmt anbefale :-)

4. december 2007

Superservice, udvalg og søde mennesker :o)

9. november 2007

Super god service, godt pakket ind og lynhurtig forsendelse. Kan varmt anbefales.

15. oktober 2007

Det er nok den bedste service jeg har oplevet i en legetøjsnetbutik, så nu har jeg efterhånden handlet hos dem en del gange. De leverer altid varerne hurtigt, og så er de utrolig hjælpsomme når man ringer til dem. Deres legetøj er ret lækkert, og så er de gode til at få spændende nye ting ind, man ikke kan få i de andre butikker. Jeg har også fået en fin lille gave med hver gang jeg har handlet der, alt i alt en herlig oplevelse, der kan anbefales.

13. december 2007

Vores mantra = Service, service, service ;-)

• silberg
  • København Ø, DK
  • 28 point
  • 6 Anmeldelser
13. september 2007

Jeg er virkelig imponeret over hvor hurtigt denne forretning er. Jeg modtog mine vare dagen efter jeg havde bestilt dem, med en sød personlig håndskrevet hilsen, og en lille sommerfugl sat fast på fakturaen. Fik følelsen af en personlig kontakt, og interesse fra ByNeel side. Varene var godt og sikkert pakket ind.

Jeg er helt sikkert på, at jeg vender tilbage og køber mere.

Tak for en god service =O)

10. oktober 2007

Vi takker for rosen, og vedbliver at holde serviceniveauet på et højt plan :-)

• iba
  • Låsby, DK
13. september 2007

Lækkert udvalg af godt legetøj til en ok pris.
Meget fin service: Jeg modtog mine varer dagen efter, de var bestilt, og de var meget grundigt emballeret. Sammen med de bestilte varer modtog jeg en fin lille gave og et par fine kataloger.
Både i ordrebekræftelsen sendt pr. mail og i den tilsendte faktura var der tilføjet en lille "personlig" hilsen. Alt i alt en meget fin oplevelse, og en fornemmelse af personlig betjening trods det, at handlen er foregået via nettet.
Jeg tør roligt anbefale sitet til andre.

10. oktober 2007

Handel via nettet bør ikke varetages alene af maskiner i butikkens ende, vi sætter en ære i at kende vore kunder så godt som overhovedet muligt, og at følge op på hver enkelt ordre!

Glad for at høre om din positive oplevelse :-)

• jdekov
  • Kastrup, DK
29. august 2007

Har set på siden og finder den spændende og interessant. De indkøbte varer er af god kvalitet og betjeningen meget fin.

Takker for rosen :-)

• kdekov
  • Kastrup, DK
29. august 2007

Fin og overskuelig side, tillykke med den

10. oktober 2007

Brugerens oplevelse af siden er alfa og omega for os, så godt at høre at kunderne kan finde rundt på den :-)

29. august 2007

Fin service, priser ok.... og de svarer telefonen eller ringer hurtigt tilbage. Hurtig forsendelse, havde mine varer dagen efter.

Lise Silberg og Janni Pedersen fandt anmeldelsen nyttig

10. oktober 2007

Som skrevet andet steds her på siden sætter vi en ære i at følge op på hver enkelt ordre, og for den sags skyld henvendelse :-)

27. august 2007

Har kun haft meget positive oplevelser med denne butik.

Min ordre blev, som lovet, ekspederet samme dag jeg lagde den, men det der får mig til at give fem stjerner er deres behandling af min klage:

Jeg havde købt en legetøjs sejlbåd i træ... det viste sig den havde en sprække i bunden. En mail blev sendt og vupti jeg havde svar, inden for et par timer. Bytning uden det mindste kny eller bøvl. Alle mine udgifter til bytningen blev betalt af butikken.

Godt nok har jeg indtil videre kun handlet der en gang, men hvis det er standarden så har de ikke set mig for sidste gang!

Lise Silberg og Janni Pedersen fandt anmeldelsen nyttig

10. oktober 2007

Det er vores helt klare holdning at defekte varer og/eller udnyttelse af fortrydelsesretten skal ske så smertefrit som overhovedet muligt for kunden, så det glæder os da at du har oplevet vores holdning ført ud i livet :-)

Sanne Jensen

2. juli 2008

Lækker lækker legetøjsbutik, og så har jeg aldrig oplevet bedre service end...

Maria P.

7. maj 2008

byneel.dk slår alle de butikker jeg har handlet i på nettet. Aldrig har jeg fået bedre service....

Nettjek.dk bruger

Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.nettjek.dk ikke publicerer anmeldelsestekster

Nettjek.dk bruger

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (99 anmeldelser)
nettjek.dk (2 anmeldelser)
onlinelinks.dk (2 anmeldelser)

byneel.dk Support

Om supporten

Byneel.dk helliger princippet at en glad kunde er en god kunde. Vi sælger trælegetøj og kvalitetslegetøj med god samvittighed og tryghed for dig som kunde. Find dine julegaver, kalendergaver, fødselsdagsgaver, dåbsgaver og barselsgaver hos byneel.dk. Fører bl.a.: Sylvanian Families, Maileg, Djeco, Haba, Aspekts, Petitappetit, Radio Flyer, Vilac, SES creative og mange andre mærker.

Skriv til byneel@jogd.dk
Ring til 38860375
Vi bor Hornebyvej 82
3100 Hornbæk
Denmark

Alternativer til byneel.dk

Netgiraffen

linda madsen : "fik mine varer hurtigt og de var forsvarligt og sikkert pakket ind. Jeg er meget tilfreds og kan sagtens finde på at vende tilbage." Læs mere

6 dage siden

Filiokus

Gry : "Hos Filiokus var det muligt at få stort set alt det uldne tøj til mine børn jeg havde brug for til efterårs/vintersæsonen. " Læs mere

3 dage siden

Filabel

lotte hansen : "Købte et par regnbukser, det blev en hastebestilling og jeg bad om hurtig levering. Pakken kom meget hurtigt. Desværre passede bukserne ikke" Læs mere

39 timer siden

legetøj Tilføj kategori

Download Trustpilot

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet

Få Trustpilot vist i din google søgning.

Download Trustpilot
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og