We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Cafeobelix anmeldelser

Cafeobelix Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Cafeobelix før du handler og giv selv din bedømmelse af Cafeobelix 2
Middel
6.1 af 10

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
Cafeobelix

Rygning på trods af klart forbud

Vi havde vandret tværs gennem Vesterbro for at finde et ikke-ryger sted, og med et fint ikke-ryger mærkat på døren følte vi os sikre på at vi kunne nyde vores drikkevarer uden passiv røg. Der blev dog hurtigt tændt for smøgerne efter vi havde sat os, og bartenderen meddelte os at rygning skam var tilladt.

Da vi forlod stedet pillede jeg ikke-ryger mærkatet af døren. Man kan da i det mindste melde det klart ud. Men det er måske ikke så nemt eftersom stedet serverer "egentlig mad" og derfor slet ikke må tillade rygning uanset at stedet muligvis er under 40 Kvm.

Vi lever i 2012. Se nu at få styr på de rygeregler og lev op til dem.

Cafeobelix

Topkarakter

Stedet har jeg besøgt flere gange. Der er god og venlig betjening, gode øl, og et perfekt opstillet udendørsarrangement/servering.

Priserne er ikke helt i den lave ende, men det er absolut rimeligt i forhold til beliggenheden.

Man kan også få noget ganske godt café-mad her.

Lækkert.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk