We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Cafestella anmeldelser

Cafestella Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Cafestella før du handler og giv selv din bedømmelse af Cafestella 3
Middel
6.5 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)

skuffende Brunch

Jamen søndags Brunchbuffet til 69 kroner lyder da rimeligt.
udvalget er bare ringe. Buffeten er ca. 1,0 meter lang og ligger på "Baren"
stedet er bare ikke lavet til det. Jeg forbinder det nok mere med fredagsbar.
synes også det er forstyrrende og krævende, når man bliver smidt ovenpå og så skal ned for at hente noget brunch.
Heller ikke de rareste tjenere jeg har mødt.

Udvalgt anmeldelse om Cafestella

Københavns hyggeligste café

Kan klart anbefale alle at kigge forbi Københavns hyggeligste café, som ligger på Strædet!

Her er en rigtig hyggelig stemning, god mad og rigtig proffessionelt og venligt personale.

Desuden har de Københavns bedste brunch til kun 69 kr. om lørdagen og søndagen fra 10.00 - 16.00. (Dog er der stooor risiko for at møde mig, hvis man tager ned til brunch ;))

Når OK er godt nok

Vi var til deres lørdagsbrunch med sønnen og et vennepar. Det var ganske fint. Vi havde bestilt bord i forvejen, men gad ikke sidde på 1. sal, da buffeén var ved indgangen, så vi fik et ledigt bor lige ved siden af buffeén. Der var meget trafik, mange besøgende, som også skulle have en "hurtig" brunch. Maden var helt OK. Der manglede ikke noget. Ihvetfald havde jeg ikke sat forventningerne højere, idet prisen ikke var mere end 69,- kr. Og man kan spise rimelig meget mad for de 69 kr. Jeg vil helt sikkert kunne spise en ny omgang lørdagsbrunch der igen. Men jeg vil så lige tilføje, at såfremt vi skal ud for sådan rigtig at hygge, så vil jeg nok vælge et andet sted, hvor der er mere ro på. Stedet bærer også præg af, at det er en bar om aftenen, så stedet er ikke så hyggeligt, som det kan være, når man sådan rigtig skal hygge. Men til det formål, vi var der for, og til andre lejligheder, er det helt sikkert en fint sted.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk