[REPLY]
total tilfreds elsker deres hjemme side kan anbefaldes til alle. jeg er sindsyg glad for at jeg fandt den side, og man får tingene på ingen tid. det er også vildt biligt og rigtig god service tak fordi de lavede den hjemmeside de har redet mit liv. :-):-)
Der var alt hvad jeg søgte og da jeg havde brug for et råd, så var han meget hjælpsom. Det er rart når man lige skal have et råd. Cakesandmore.dk er billige og hurtige og mega hjælpsomme. De har så meget man kunne ønske sig og alt hvad har er derfra. Jeg vil ALTID og KUN handle hos cakesandmore.dk og hvis i gjorde det samme, så vil i ALDRIG fortryde købet. Varmt anbefales.
Det er mega kedeligt, at lave en normal Kage med fløde og glasur.
Mvh.
Bilal Sukkari
Får varerne hurtigt, og det er nemt at finde rundt på deres side. Første gang jeg bestilte noget, var der ved en fejl, en vare som ville udløbe få dage efter. Ringede til dem, og fik forskellige muligheder at vælge imellem uden beregning. En ny vare når den kom på lager igen, en tilbageførsel af beløbet og andet. Er også hurtige til at svare på mails, når man forespørger om noget. Så alt i alt for mig en rigtig god oplevelse...så fortsæt venligst i samme stil.. Mvh. Lise-Lotte Pedersen
Jeg modtog mine vare ret hurtigt.... Nemt at finde rundt på hjemmesiden... jeg vil helt sikkert anbefale andre at bruge cakesandmore.dk
Super service... Havde en hastesag og de sørgede for at mine varer blev sendt samme dag som jeg bestilte. Vil klart bruge dem igen og ligeså klart anbefale dem til andre....
Ret godt tilfreds, vil helt bestem handle der igen..
Dog lidt forvirring med betaling men det blev der styr på
Vil helt bestemt anbefalde cakesandmore.dk til andre
Bestiller varer den 1. marts 2012
modtager dem sådan set hurtigt nok men:
cookie sticks bliver leveret uden emballage og bare ligger og roder rundt i pakken, knap så hygiejnisk
rød glimmer, der bliver solgt i samme kategori som madfarve, men som ikke må spises, hvilket de godt måtte have gjort opmærksom på på hjemmesiden
hvid chokolade drops bliver fejlleveret idet jeg få melts i stedet
reklamerer over fejlleveringen d. 9.3. får svar med det samme at han vil tjekke op på det og sende den rigtige vare, når han vel at mærke har forstået fejlen, som om det er kundens problem
d. 19.3. modtager jeg ny mail om at han vil sende den rigtige vare
nu over 1 måned senere har jeg stadig ikke modtaget varen og får heller ingen svar på mine mails mere :-(
kan bestemt ikke anbefales at bestille varer derfra som gerne skal indgå i en festkage
Fik hurtigt svar på mine spørgsmål. Rigtig god service
Man finder rigtig mange konditor ting derinde til fair priser! hjemmesiden er nem at finde rundt i, og havde det ikke været påske havde jeg kunne hente min pakke 2 dage efter det blev bestilt.
Man får en mail der fortæller først når ordren er modtaget, i behandling og bliver sendt ud, hvilket jeg er synes er rigtig fint.
Siden kan klart anbefales!
God service og hurtig levering. At man endda får svar på mail, hvornår ordren vil blive afsendt, er en god service.
Cakesandmore.dk har den mest fantastiske kundeservice, svare hurtigt på mail med spørgsmål og fondanten er billigere end hvad jeg har kunne finde den til i butikkerne..
Hej ... Vi var en flok bage glade tøser der fik besøg af en sælger fra Cakesandmore.dk En rigtig hyggelig aften . Fik vores varer som aftalt .. Vi siger mange gange tak .. Mvh Henriette Taagaard Kristoffersen Sindal
Vi fik som det første hold æren af at have Cakesandmore til et homeparty og vise produkter frem.
Det var en spændende aften og produkterne vi bestilte ankom allerede 2 dage senere. Hurtigere kan det vist ikke gøres.
Butikken er billigere end de fleste andre kageudstyrsbutikker på nettet og de udvider hele tiden sortimentet, så siden er helt klart et kig værd. Produkterne er både kendte og ikke kendte mærker, men kvaliteten er helt klart i orden.
Desuden er deres gænse for hvor meget man skal bestille for at få fri porto også lavere end de andre.
Vil helt klart bestille derfra igen.
Kan kun give 5 stjerner. Selvom der var en mindre misforståelse da jeg bestilte et gavekort, fik vi det hurtigt rettet. Jeg skrev en mail til Søren, som han besvarede samme dag og fik samtidig rettet fejlen.
Cakesandmore.dk er desuden billigere end lignende hjemmesider.
Tak for et godt produkt, god kvalitet, super service, brugervenlig netbutik og ikke mindst billige produkter.
Jeg skulle bruge tingene hurtigt, og et par timer efter min bestilling var tingene sendt. Alt var som aftalt. Super service.
Jeg synes det er en nem overskuelig hjemmeside, hvor man får lyst til at bruge flere penge end man har! Hvis man har spørgsmål får man hurtigt svar med venlighed og de sørger for hurtig levering af bestilte vare,
Det er ikke sidste gang jeg handler der!!
Kan varmt anbefales.
Super god service, hurtig levering og hurtig svar på sine spørgsmål. Tip top :-)
hurtig levering og super hurtig svar på de spørgsmål jeg har haft. Gode priser og simpelt hen alt i top.
jeg fik hvad jeg søgte efter og fandt mange andre ting som jeg gerne vil have dog ikke lige havde penge til så det er i hvert fald ikke sidste gang jeg bruger de side. det er også dejligt det kan afhentes på hjemme adressen da min mor bor i hadsten og man har mulighed for at spare portoen.
Kan desværre ikke give den sidste stjerne pga. en "tyrk" fejl.. men de er meget godt derhen ad :-) Super service, hurtige til at vende tilbage og super flinke til at svare på spørgsmål :-)
Det er en super side med alt det, det kræver at starte på at lave en kage. Jeg har aldrig gået op i dette, men efter min lille søn er kommet til verden, vil jeg gerne kunne lave en super fed kage til hans fødselsdage. Og så er det nemt at finde alt det man skal bruge.
Cakesandmore: TOP SERVICE - KVALITETSVARER- GODE PRISER-HURTIG LEVERING- EFEKTIV og PERSONLIG BETJENING!
need to say more? :o)
Mvh
En meget tilfreds kunde.
Er super tilfreds med servicen, dejligt med en personlig tilbagemelding og hurtig levering. Ikke sidste gang jeg bruger cakesandmore.
Har nu handlet et par gange på cakesandmore og jeg er mere end tilfreds. Super service og hurtig levering. Jeg oplever det rigtig positivt at når man har bestilt sine vare får men en bekræftelse med en personlig besked tilføjet, istedet for en automail. Fornuftige priser og et godt udvalg, er helt klart en side jeg vil bruge fremover også
Jeg har for første gang handlet hos cakesandmore.dk og det har været en rigtig god oplevelse. Jeg vender klart tilbage en anden gang.
Har bestemt ikke noget at klage over. Super service og hurtige svar når man bestiller varer eller mailer med spørgsmål.
Det var første gang jeg har bestilt vare ved cakesandmore. Det var ikke alle vare der var på lager, men jeg havde ikke travlt så det var ok. fik endag en mail om forventet leverings dato. Super. Handler der sikkert igen.
Jeg har for første gang handlet hos cakesandmore.dk, og kan kun sige det var en meget positiv oplevelse. Der blev givet en service der var i top, i form ar der kom hurtig respons på min bestilling, som jeg sendte sent om aftenen, og det var ikke bare en automail der blev sendt afsted. Varen blev sendt allerede dagen efter, og leveret til døren hurtigt. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler der.
Hurtigt levering, firmaer er rigtige gode till at orienter om hvor lange vareekspeditionen er i systemet, pris niveauet er også fint.
Jeg sendte et spørgsmål på mail som blev meget hurtigt besvaret. Bestilte tyller den ene dag modtog den næste :o)
Super super..
Jeg kunne dog godt bruge en brugsanvisning på hvordan man sætter poser sammen med coupler og tyller, skal posen klippes af først eller..
Skønne priser, men fik ærgerlig mail om at en af mine varer pludselig var udsolgt. Bestilte så ved anden hjemmeside og fik dagen efter mail om at varen alligevel ikke var udsolgt. Ærgerligt, men personalet beklagede meget - så alligevel ok. service.
Gode priser, hvilket er interessant med den dyre hobby.
En enkelt udsolgt vare forsinkede leveringen nogle dage, men da jeg ikke havde travlt gjorde det ingenting. Der var fin kommunikation vedrørende ordrestatus, så jeg blev hverken urolig eller irriteret. En lille gave var vedlagt - det er jo altid godt :-)
Gode priser, gode produkter. Endelig et sted i Dk hvor man kan købe Satin Ice fondant :-)
Jeg har handlet hos cakesandmore og er
rigtig godt tilfreds. De har virkelig gode
priser og et godt udvalg. Jeg valgte selv
at hente mine varer og der var hurtigt svar
på min mail.
Alt i alt en god oplevelse.
Det eneste der er a jeg bestilte en præge pind og på billedet var der vist to præge pinde, så troede jeg fik da i den "pakke" jeg bestilte
Hej alle sammen
Har handlet hos www.cakesandmore.dk. Synes deres udvalg er godt til meget gode priser. Fik mine vare meget hurtigt og gratis fragt over 500 kr.
Handler helt sikkert igen her
Det trækker ned! Dog var der en gave med som plaster på såret - god stil, men det gjorde ikke noget godt for den kagemand, der pludselig ikke havde nogen farver, fordi varen ikke var nået frem.