We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

calista.dk Livsstil og Brugskunst anmeldelser

calista.dk Livsstil og Brugskunst Logo
Kunderne om calista.dk Livsstil og Brugskunst : »Super service :-)« »Fine varer« »Hurtig levering med en sød overraskelse i pakken.« 11
Godt
8.6 af 10

11 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (11)

Super service :-)

Hurtigt levering og meget fin vare.

Udvalgt anmeldelse om calista.dk Livsstil og Brugskunst

• Eva
  • 14 Anmeldelser

Calista.dk er meget anbefalelsesværdig

Jeg lavede en forespørgsel på 16 store Cabana-glas fra House Doctor. Denne bestemte type var nemlig ikke i webshoppens sortiment på daværende tidspunkt. Calista.dk tilbød at matche den billigste pris, jeg havde set dem til andetsteds. Herudover fik jeg fragtfri levering (o/500 kr). Da leverandøren lod vente på sig, sendte de en fin lille gave med som kompensation (selv om det ikke var deres fejl). Det er den slags kundeservice, der gør, at man glemmer ventetiden og vender tilbage en anden gang ;-)

Fine varer

Jeg er super glad for mine nye lamper, som jeg fik til en fantastisk tilbudspris.
Leveringstiden var fin og her handler jeg gerne igen :)

• Susan
  • 1 Anmeldelse
  • Verificeret køber

Hurtig levering med en sød overraskelse i pakken.

Varene, levering og prisen levede op til alle mine krav. Bestiller helt sikkert der fra igen.

• maja
  • 1 Anmeldelse

De er rigtig fine

Varen kom hurtig hvilket var dejligt da jeg skulle bruge dem til en gave

Topservice

Topservice
Jeg har købt en bryllupsgave -en lysekrone, som kom lidt beskadiget. Efter jeg har snakket med calista.dk om det, gik der et par dage, og jeg fik en ny og INDPAKKET lysekrone.
Jeg var også imponeret over, at calsta.dk svarede på min email samme dag jeg skrev. Det er dejligt, at de er der for deres kunder hele vejen igennem. Godt gået calista - Vi kommer igen.

Annemette Hvid Hansen fandt anmeldelsen nyttig

calista.dk Livsstil og Brugskunst

Rigtig god service og fin butik på nettet!

Det her er en butik på nettet, der kan anbefales. Der er hurtig levering og så var der en fin lille ekstra gave med i pakken...

calista.dk Livsstil og Brugskunst

Super service og hurtig ekspedition.

Har fået en god behandling og hurtig levering. Flot indpakning!

calista.dk Livsstil og Brugskunst

Super lækre varer og god service!

Mange fine ting til gode priser. Absolut god kundeservice, kan kun anbefales!! Jeg kommer igen.... ;O)

• Hanne
  • 3 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Hurtig, billig og god service

Godt tilbud, hurtig leverance, god indpakning. Alt i alt god service.

Tilfredsstillende og hurtig levering

Bestilling på shoppens hjemmeside, levering et par dage efter. Ingen problemer. Tak for en god service

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk