[REPLY]
Jeg lavede en forespørgsel på 16 store Cabana-glas fra House Doctor. Denne bestemte type var nemlig ikke i webshoppens sortiment på daværende tidspunkt. Calista.dk tilbød at matche den billigste pris, jeg havde set dem til andetsteds. Herudover fik jeg fragtfri levering (o/500 kr). Da leverandøren lod vente på sig, sendte de en fin lille gave med som kompensation (selv om det ikke var deres fejl). Det er den slags kundeservice, der gør, at man glemmer ventetiden og vender tilbage en anden gang ;-)
Jeg er super glad for mine nye lamper, som jeg fik til en fantastisk tilbudspris.
Leveringstiden var fin og her handler jeg gerne igen :)
Varene, levering og prisen levede op til alle mine krav. Bestiller helt sikkert der fra igen.
Varen kom hurtig hvilket var dejligt da jeg skulle bruge dem til en gave
Topservice
Jeg har købt en bryllupsgave -en lysekrone, som kom lidt beskadiget. Efter jeg har snakket med calista.dk om det, gik der et par dage, og jeg fik en ny og INDPAKKET lysekrone.
Jeg var også imponeret over, at calsta.dk svarede på min email samme dag jeg skrev. Det er dejligt, at de er der for deres kunder hele vejen igennem. Godt gået calista - Vi kommer igen.
Annemette Hvid Hansen fandt anmeldelsen nyttig
Det her er en butik på nettet, der kan anbefales. Der er hurtig levering og så var der en fin lille ekstra gave med i pakken...
Har fået en god behandling og hurtig levering. Flot indpakning!
Mange fine ting til gode priser. Absolut god kundeservice, kan kun anbefales!! Jeg kommer igen.... ;O)
Godt tilbud, hurtig leverance, god indpakning. Alt i alt god service.
Bestilling på shoppens hjemmeside, levering et par dage efter. Ingen problemer. Tak for en god service