[REPLY]
Hey
Jeg kan desværre ikke anbefale nogen at benytte sig af Callme.
jeg har efter flere forsøg skrevet med kundeservice, omkring Callme's selbetjeningsdel, hvor der i nu 1,5 måned har stået at mit abonnement er under ændring, dvs jeg kan ikke selv ændre noget eller se ændringer, jeg har gjort Callme opmæksom på dette, og de svarer som regel efter flere dage at det nok bare er deres systemer der er langsomme..... jeg tænker at det IKKE kun er deres sytemer der er langsomme...
Ydermere har jeg nu set at jeg på trods at pow 2 timer også bliver faktureret for surf mini, !??!?!. undskyld mig !! men hva f..... skal jeg med surf mini, når der er data inkluderet i pow ???
Jeg har haft Callme i lidt over et år, havde Cbb før i 6 år, skiftede fordi jeg købte en samsung galaxy s2, for nyglig tilbød Callme at jeg kunne forbestille galaxy s3 før andre, jeg slog til og bestilte, men nu kan de ikke levere til tiden alligevel. Tsk tsk.... det gode ved det er dog at jeg nu har fået ekstra tid til at overveje, at komme langt væk fra Callme, og skifte til et selskab der rent faktisk kender til betydnigen af ordet kundeservice... kort sagt kan ikke advare nok mod at benytte Callme og 2 stjerner er nok lige i overkanten...
Jeg købte min iPhone 4 for 1 par måneder siden og har dagligt glædet mig over, at jeg valgte at købe den hos Callme.
Det var nemt at købe den via nettet - fine vejledninger med forståelig beskrivelse, da jeg skulle vælge, hvilke rabatordninger, jeg ønskede at tilmelde mig.
Da jeg ringede til Callme for at få aktiveret min MMS, fik jeg en super betjening, og den har fungeret upåklageligt siden.
Jeg mener helt klart, at Callme er konkurrencedygtig på pris, kvalitet og ikke mindst service.
Du kan roligt købe din iPhone hos Callme :-)
Benjamin Wulff, Thomas Tønning Knudsen og Rene Sørensen fandt anmeldelsen nyttig
Min telefon kom hurtigere end den lovede leveringsdato.
Ingen problemer.
God info. og instruktion.
Mvh Møller
Jeg bestilte i sidste uge en Iphone 4S - Den var desværre defekt ved modtagelsen.
Jeg fik snakket med kundeservice, der sagde, at jeg skulle udfylde en reklamation på Telecare.
Nu venter jeg på en retur-kuvert fra Telecare, så min mobil kan blive sendt tilbage, så jeg kan få en ny!
Dog er jeg træt af, at jeg som kunde skal igennem alt det besvær, fordi Call Me har sendt mig en defekt telefon.
Synes det er rigtig dårlig service!
Da jeg allerede havde klikket micro simkortet ud ved modtagelse, havde jeg intet simkort at sætte i min gamle iphone. Call Me sendte hurtigt et erstatnings-simkort, så det kunne passe i den gamle mobil.
igår blev mit nummer flyttet til dette simkort, men jeg fandt ud af at simkortet skal aktiveres på nettet.
Da jeg loggede på "selvbetjening" skulle jeg oprette en bruger. DOG kunne jeg kun få tilsendt et password pr. SMS..... MEN mit simkort er ikke aktiveret (Det var det jeg skulle gøre på selvbetjening) så jeg kan ikke modtage et password!
Det er jo en skrue uden ende.. Her sidder jeg med en mobil der ikke virker, en gammel mobil der heller ikke virker... ja... og kan ikke ringe til call me, og kan ikke modtage mit password så jeg kan få det rettet.
Generelt er jeg bare dødhamrende irriteret over deres måde at løse et problem DE har skabt! JEG skal udfylde en masse, jeg skal vente på en returseddel fra Telecare, JEG skal køre på posthuset og JEG skal vente.....Fordi DE har lavet en fejl!
Jeg bestilte jo en ny mobil, fordi min gamle er istykker og forventede virker ikke denne dårlige service! Jeg forventede at få en ny mobil MED DET SAMME! og så skulle jeg nok med glæde returnere den defekte.
Så desværre en rigtig dårlig anmeldelse og oplevelse!
Jeg ønsker mig bare en ny mobil der ikke er istykker NU!... :(
Jeg brugte Callme i seks måneder, men skiftede herefter til en anden udbyder på grund af dårlig dækning i mit område. Callme bruger Telias netværk, hvilket bestemt ikke var optimalt for mig.
Jeg sendte min Samsung Galaxy S II til reparation med to fejl, og fik telefonen tilbage med den ene fejl rettet og den anden ignoreret. Det er dog ikke Callme selv der står for reparationer.
Derudover synes jeg det tog urimelig lang tid at flytte mit nummer over til en anden udbyder. Jeg fik at vide af den anden udbyder (Oister), at det var Callme der forsinkede processen i ca. tre uger. Det var simpelthen ikke godt nok.
Udover ovenstående, så var jeg tilfreds. Jeg vil specielt fremhæve det, at Callme er hurtige til at få nye produkter i sortimentet til forudbestilling som noget ekstra positivt.
Hej Bo
Tak for din anmdeldelse.
Det er ærgerligt at dækningen ikke var optimal i dit område - vi arbejder løbende på at forbedre dækningen, bl.a. sammenlægger vi vores netværk med Telenor i løbet af 2012. Dette vil forbedre netværket i hele Danmark :-)
Dejligt at der også er nogen positive ting, jeg er dog ked af at vi skulle have forsinket nummerflytningsprocessen, da vi selv synes vi plejer at være hurtige med de her ting. Så vidt jeg kan se, så modtog vi flytningsanmodning fra Oister d. 11/12-2011 og satte flytningen til d. 11/01-2012 - den sene dato er pga. dine 30 dages opsigelse. Hvis man ønsker det flyttet før, så skal man bede om en ønskeflytning (hvor du selv kan vælge flyttedato) ved det nye selskab - det synes jeg at Oister burde have informeret dig om.
Men under alle omstændigheder tak for den konstruktive kritik - vi tager den til os og arbejder på altid at blive bedre. Rigtig god forår - og nyd det flotte vejr! :-)
Kundeservice
Har haft Callme i ca. 2 år og har ikke haft nogen problemer.
Har har kun været i kontakt med Callme ifm. en reklamation på en Tlf. købt igennem dem, og her var alt i orden.
Jeg har været Call me kunde under et år men har kun haft gode oplevelser. Billige regninger, internet der virker, og så er jeg virkelig positiv overrasket over den hurtige levering jeg har oplevet. Både da jeg bestilte mit mobile bredbånd og min Iphone, hvilke jeg begge har bestilt søndag aften(dog ikke samme søndag), og har modtaget det om tirsdagen, det er da super fedt.! Og den gode service man får når man kontakter kundeservice, skal man lede længe efter synes jeg, så også her er jeg meget tilfreds. Derudover er det en let og overskuelig hjemmeside.. :-) - Så jeg kan sagtens anbefale Call me til andre.
Ingen problemer med handlen, hurtig levering :)
Som altid når jeg bestiller hos callme.
er det nemt og smertefrit.
så jeg regner med at jeg bliver lige så glad for min nye tlf. som den sidste jeg købte af callme
Vi bestilte i starten af oktober 2011 2 nye telefoner og bad samtidig om at få vores eksisterende nummerer overflyttet til call-me til et Pow Abonnement.
Vi modtager så kort efter de 2 bestilte telefoner og mangler så bare at de får overflyttet vores nummerer, men få dage efter kommer der til vores forundring et par breve indeholdende nogle nye nummerer 42775963 og 42779973, med noget der hedder hallo 49 samt en fakturer på disse, da vi ikke har noget at bruge disse nummerer til og ej heller har bestilt dem, retter vi straks henvendelse til call me kunde service, og gennem en masse korrenspodance med dem gennem de næste 2 måneder er der endelig en af medarbejderne der fatter hvad det drejer sig om (Daniel Charluck Garrelts ) og sagen var løst troede vi.
Vi får så endelig overflyttet med virkning fra 6-1-2012 (alså 3 måneder efter vi startede) og betaler selvfølgelig hvad vi skal fra denne dato)
Der dukker så en rykker op på den fakturer de startede med at sende på det der ikke var bestilt og ej benyttet, denne ryger i skraldespanden med tanke på at vi ikke har haft noget fra før 6-1-2012 og at den fejl der var sket havde kunde service rettet ifølge aftale.
Vi modtager så fra deres samarbejdspartner Inkasso advis et brev med yderligere en rykker samt omkostninger + trusler om bål og brand i form af RKI registrering.
Atter en gang går vi i gang og forklarer til dem (advis) at vi lige som ikke kan skylde Call me noget fra 2011 da vores nummerer først er overflyttet i 2012 og at call me har fejlfaktureret og at det for længst skulle have været rettet, og sender dem lige ledes kopi af alt korrespondancen vi har haft med deres Kundeservice, men igen og igen får man bare nogle standard svar tilbage hvor det er ganske tydeligt at vedkommende ikke engang har PRØVET på at sætte sig ind i sagen.
Så nu efter forgæves flere gange (6-8)at have prøvet at få dem til at komme til fornuft har jeg nu bedt dem om snarest at bringe sagen for retten, da det åbenbart er den eneste løsning for at få den afsluttet.
Har en da tilbudt dem at de kunne ringe til mig hvis de ikke forstod hvad det drejer sig, men det har de ikke valgt at benytte sig af, og at ringe til dem, gider jeg heller ikke mere da man hver gang skal til at sætte en ny medarbejder ind i sagen.
Så vi ses i Retten
ALLE KAN FEJLE DE FLESTE KAN RETTE DERES FEJL BARE IKKE CALL ME
Hej Claus
Jeg er ked af at du har haft en negativ oplevelse hos Call me, især en som det du skriver her, der ligner at den bygger på en misforståelse.
Jeg kan ikke slå det referencenummer op som du har skrevet, men jeg har prøvet at kigge på det telefonnummer som du har skrevet i anmeldelsen. Så vidt jeg kan se, så er sagen da helt afsluttet og behandlet tilbage i Januar, og lige nu står det faktisk sådan at vi tilbagebetaler nogen penge for de midlertidige numre til dig - i hvert fald på det kundenummer som jeg kan finde frem i dit navn.
Det kan godt være at jeg er på afveje, og der er noget jeg overser - kan du ikke prøve at sende mig et fakturanummer eller kundenummer, eller noget yderligere information hvis det er tilfældet, på trust@callme.dk, så vil jeg meget gerne kigge det hele efter i sømmene og sørge for at du får en fair behandling.
Kundeservice
Jeg skiftede til callme, da jeg kunne købe en billig iPhone. Jeg ville gerne betale min iPhone med det samme og betalte så 3000 kr for telefonen og blev bundet i en fin aftale med fri data og fri mms og sms til ca. 250 kr. det næste halve år. Efter de 6 måneder, ændrede jeg mit abonnement, så det blev lidt billigere og i dag har jeg så et POW abonnement, som jeg kun betaler 150 kr for. Det er meget billigt og indeholder både 6 timers tale, fri sms og mms og masser af data.
Jeg kan ikke være andet en meget tilfreds med min billige telefon og mit billige abonnement. Derudover synes jeg også at callme har taget et modigt initiativ med deres nye kampagne mod verbal forurening, som jeg synes de klarer super godt! Kun ros!
Fantastisk billigt at købe iphone hos Callme. Men jeg må indrømme at jeg virkelig er træt af deres netværksforbindelse. Der er tit problemer med den, og det synes jeg simpelthen ikke er i orden. Så til dem som surfer meget, kan jeg kun fortælle at I skal holde jer væk fra Callme.
Troels fandt anmeldelsen nyttig
Hej Yunus
Netværket vi benytter os af ved Call me, er Telia's, som er et af de mest udbyggede datanetværk i Danmark. Der vil dog desværre altid være steder hvor dækningen er mindre god end andre.
Vi vil meget gerne undersøge for dig, om der er noget vi kan gøre for at forbedre dækningen for dig. Hvis du skriver til trust@callme.dk og oplyser dit telefonnummer og din adresse, kigger vi på sagen hurtigst muligt, og svarer tilbage til dig.
Mads
Kundeservice
Jeg bestilte en Iphone 4s 16gb, og den blev leveret på min adresse 24 timer efter min betilling, det er sgu god forretning. Forsæt med det, og tak for super service... Callme........
Det er ikke let at være teleselskab i Danmark. Kerneprodukterne ligner til forveksling hinanden (taletid, sms, data), så med mindre man kan være markedsledende på disse områder, har man behov for at kunne skille sig positivt ud på nogle af de andre områder. Hér har Callme så valgt at skille sig ud ved at sælge relativt billige telefoner, hvilket jeg vil give dem thumbs up for. Da jeg i sin tid skiftede, havde Callme bestemt det bedste tilbud på min nuværende telefon.
Men her stopper festen desværre også.
For det første er jeg er mildest talt ikke imponeret over deres kundeservice. Jeg har dels oplevet at modtage rykkere for et gammelt abonnement som for længst var opsagt, og jeg er blevet opkrævet gebyr for ikke at benytte PBS, selvom jeg rent faktisk havde tilmeldt mig. Problemet med kundeservice er så, at de ikke anerkender, at der er begået en fejl, men i udgangspunktet hævder at det er kundens eget ansvar at sikre, at Callme får oprettet aftalen. Og hvordan er det lige, at man skal sikre det, når allerede har givet Callme fuldmagt til at oprette aftalen? Såvel rykker som gebyr er siden blevet slettet af Callme, men man bliver simpelt hen så træt af selskabet, når deres umiddelbare reaktion er, at de bestemt ikke har begået fejl. Kunden har ikke altid ret, men det giver et dårligt indtryk, hvis ikke man i udgangspunktet forsøger at gå i dialog med kunden og løse problemet.
Næste problem er mobilnettet - det fungerer simpelt hen bare dårligere end noget andet jeg har brugt. Jeg oplever ofte, at mine samtaler bliver afbrudt, fordi telefonen mister forbindelsen til nettet kortvarigt. Og det selv om jeg befinder mig i et område med god dækning og ikke bevæger mig.
Sidst men ikke mindst er jeg lige blevet opmærksom på, at deres omtale af sig selv tenderer vildledende markedsføring. Under omtalen af deres abonnementer på http://www.callme.dk/abonnementer/mobil/ referer de Mobilsidens anmeldelse af POW-abonnementet således
"Derfor er Call Me Pow! med datapakken lige nu, det 'bedste lavpris-abonnement' på markedet".
Problemet er, at det for det første er en artikel, der er mere end et år gammel, og for det andet, at artiklen allerede måneden efter, altså i marts 2011 bliver erstattet af en ny artikel, hvor Callme ikke længere er billigste selskab. Det er altså ret skidt på den måde at markedsføre sig som testvinder et år efter testen og efter at et andet selskab er blevet udnævnt til ny vinder.
Alt i alt er det simpelt hen for let at få et bedre produkt og en bedre service hos en af konkurrenterne. Det er en skam, for jeg ville så gerne synes godt om Callme.
Hej Troels
Først og fremmest er vi kede af din negative oplevelse, og det forløb som du beskriver - vi er dog taknemmelige for en udførlig og konstruktiv kritik, og jeg vil forsøge at svare efter bedste evne.
Mht. PBS aftalen som ikke blev etableret, så handler det desværre ofte om at banken kan finde på at afvise vores anmodninger. Nogen banker har en politik om at det skal være deres kunde som selv etablerer aftalen, og det kan vi desværre ikke gardere os imod. Det er derfor vi pointerer at det ikke nødvendigvis er vores fejl - men vi krediterer dog alligevel både rykker og gebyr, og det vil jeg da mene er at løse problemet.
Omkring netværket, så tror jeg - uden at vide det - at din mobil kan være en del af årsagen her. Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at undersøge, hvis du vil skrive til mig på trust@callme.dk, hvilken telefon du benytter. Så kan vi se om der er noget vi kan gøre :-)
Mht. til markedsføring og brug af test i vores beskrivelse af produktet, så tager vi din kommentar til efterretning, og kigger på om produktbeskrivelsen skal opdateres :-)
Kundeservice
Jeg har købt en Nokia 63. Det er første gang jeg har handlet og jeg har været meget tilfred med hele behandlingen af min sag.
Jeg fik en rigtig god betjening, da leverancen blev væk.
Har været trofast tdc kunde i mange år. Men havde et par uheldige episoder med total uforståelige regninger og valgte at stoppe alle abonnementer hos TDC og lade Callme tage over.
Det har siden første dag været en ualmindelig god oplevelse. levering af diverse telefoner har været hurtig.
Kundeservice er venlig og effektiv og der er ikke meget "køtid"
hjemmesiden er godt bygget op og ved at logge ind får jeg hurtigt de oplysninger jeg gerne vil have.
logind er forresten også aldeles effektiv, havde en enkelt gang glemt mit log ind og fik hurtigt et nyt med sms (tdc sender et brev efter en uge med login.)
sidst men ikke mindst, vi sparer en del penge ved at have vores mobler hos callme. Aldrig aldrig mere TDC
Marc fandt anmeldelsen nyttig
jeg er først lige begyndt med call me så der er ikke så meget at fortælle lige nu
Godt nok en enkel handel, men alligevel.
Skulle erstatte min iPhone1G fra August 2007 med en ny.
Callme havde de billigste.
Det var enkelt at bestille. Det gjorde jeg søndag aften.
Bekræftelse fulgte indenfor få min.
Mandag morgen kl 9:45 kom mail at nu var varen afsendt fra Sverige.
Tirsdag kl 10:30 blev den forsøgt afleveret.
Jeg har derfor hentet den på posthuset idag onsdag, fik uden problemer fat i kundeservice da der var et lille hick-up i opstarten (fejl 40...). Meget venlig servicemedarbejder, fikset på minutter.
Skidtet spiller, kan kun anbefale Callme.
Det er et godt og meget hjælpsom, pånær een gang, da fik jeg en ekspedient, som knap nok havde tid til at snakke med meg. Men ellers er der fuld tilfredshed over hele linien, med hjælp til opsætning og det hele.
Call me skal også have en tak, for den fine og fair reklame, de sender i fjernsynet, som jo i virkelig heden er sandt.
Takke mange gange og håber samarbejdet vil fortsætte, med den hjælp min mand og jeg har fået. Tusind tak.
Maibritt Krause. Sønderborg.
Rene Sørensen fandt anmeldelsen nyttig
Har ikke modtaget telefon,abonnement.Gennemsnitlig forbrug for mig er incl. udenlandsk telefoni 300kr pr md.
Hej Pia
Jeg kan se at vi har sendt nogle abonnementer til dig, i slutningen af December - men jeg kan ikke se at der skulle være nogen telefonbestillinger. Kan du ikke skrive detaljerne i sagen til mig på trust@callme.dk, så undersøger vi det hele og sørger for at der kommer styr på det :-)
Kundeservice
Jeg har ingen klager, rimelig pris, ingen flyttepoblemmer
den holder ikke strøm ½ dag selv om jeg ikke bruger den.
samt min første regning er mærkeligt jeg får når jeg har opsagt den om 3 dage først fra andet selvskab og kørt på andet net.
Hej Jimmy
Smartphones har det desværre med at holde dårligt strøm. Du kan prøve at slukke for internet, GPS, bluetooth, WiFi osv. når du ikke bruger det. Ydermere har du mulighed for at skrue ned for skærmlysstyrken - det kan du gøre under indstillinger --> visning --> lysstyrke. Men vi er kede at din telefons batterilevetid skal afspejle sig i din anmeldelse, det er jo blot et produkt som vi videreformidler - og vi vil meget gerne hjælpe dig med batteriet, og reparation/ombytning om nødvendigt.
Mht. din regning, så er du blevet opkrævet for midlertidigt nummer, samt første afdrag på dit mobiltillæg :-)
Kundeservice
Jeg ved ikk lige hvad at jej skal skrive her... HEHE
den 2-2-12 bestilte jeg min allerførste iphone. Inden jeg fik set mig om, stod posten med en pakke.
iphonen er meget anderledes end min gamle sony erikson, så heldigvis kunne jeg, ved hjælp af hjemmesiden let finde ud af hvordan jeg skulle betjene denne.
Mit gode gamle tlf nr fik jeg i går, godt nok glemte call me at fortælle det på en sms som de havde lovet. men jeg så jo i min gl telefon at kortet nu var inaktivt, så det er tilgivet.
Indtil videre er jeg glad og tilfreds.
Vil bare lige nævne at Alle mine mobiler er købt hos call me. Jeg har aldrig været skuffet.
hilsen Ulla
Mega god hjælp
Hej Saima
Det er vi super glade for at høre - det er rigtig dejligt. Hvad skal vi så gøre for at få de sidste 2 stjerner med? :-)
Kundeservice
Jeg er meget tilfreds det er rigtig dejligt at man kan handle på fire trin vupti så lander telefon og telefonnr. 2 dg efter
Det er derfor jeg altid handler hos jer
Eva Pedersen
telefonnr. 42167752
Mangler meget før man får opfattelsen af et seriøst teleselskab.
Hej Jens
Det er vi rigtig kede af at høre, at du synes. Vi ville sætte stor pris på, hvis du kunne fortælle os hvad vi kan gøre bedre, og for at ændre din opfattelse af os. Du kan skrive til os på trust@callme.dk, og det håber vi at du gør :-)
Kundeservice
Perfekt. Der er bare ikke noget at klage over.
Rene Sørensen fandt anmeldelsen nyttig
Jeg bestilte et simplet abonoment på en mobil. Ventede i 14 dage for at finde ud af at der ikke var bestilt noget trods kviteringer.
Det endte med at vi blev enig om at samarbejdet aldrig blev etableret hvorfor abonoment ikke eksisterer.
Utrolig dårlig service.
Hej Niels
Det er jeg rigtig ked af at høre - og det lyder godt nok mærkeligt. Jeg kan se at du har aktive abonnementer hos os, men jeg går ud fra at det er et 3. abonnement der er tale om. Jeg vil meget gerne hjælpe dig med at få det over til os, og sørge for det hele - hvis du stadig synes det er relevant. Du må under alle omstændigheder meget gerne kontakte os på trust@callme.dk, så kigger jeg på din sag :-)
Kundeservice
En stjerne er ikke fortjent til CallMe
Jeg har bestilt iPhone 4S i nov. 2011 og da jeg, trods adskellige henvendelser ikke havde modtaget den i starten af Januar, opsagde jeg mit abonemment.
Jeg fik beskeden at, den var strandet i Sverige.
Jeg har set på jeres virksomhedsbedømmelse, at andre har fået samme historie med at telefonen er forsvundet hos posten i Sverige.
Pudsigt ?
Aldrig nogensdinde har jeg hos nogen virksomhed fået så elendig behandling som hos jer.
I er så ringe, at i i kke burde have lov til at drive virksomhed.
Samtidig med opsigelse af abbonoment, anmodet jeg om at få tilbagebetalt første rate på telefonen 777,09 kr. Flere gange er jeg oplyst at pengene ville blive tilbage betalt! Idag den 20-02-2012 har jeg stadig ikke modtaget pengene.
Endvidere har CallMe været så smarte at give mig Order.nr. 1-13821705944, når jeg bruger dette kan det ikke anvendes som ID nr her på Trustpilot - jeg måtte ringe ind til Trustpilot for at kunne lave en anmeldelse!
Gad vide hvor mange der ikke kan skrive en anmeldelse! Håber I lander i kontant....... Min absolut dårligste kundeservice oplevelse nogensinde!
Søren Lund-Hansen fandt anmeldelsen nyttig
Hej Kirsten
For det første vil jeg gerne sige, at jeg er meget ked af din negative oplevelse hos os - det beklager vi selvfølgelig.
Der sker nogen gange det at en telefon bliver væk under forsendelsen - og da vi sender fra Sverige, så er det nogen gange her at den bliver væk. Men det er under alle omstændigheder ikke dit 'problem' da det er under vores del af forsendelsen at den bliver væk. Det kommer derfor meget bag på mig at du ikke bare fået sendt en anden telefon i stedet.
Mht. tilbageførsel af pengene, så vil de - hvis du bruger PBS - blive tilbageført via din PBS aftale. Dette sker altid den 1. i måneden. Da jeg ikke kan se hvornår du har annulleret købet, så kan jeg ikke sige det med sikkerhed, men jeg formoder at du får dine penge tilbage d. 01/03-2012.
Vi beder her på siden om et referencenummer. Det står på din ordrebekræftelse fra os. Grunden til at vi beder om et referencenummer, er at jeg i mit system ikke kan slå dig op på dit ordrenr. Det er altså ikke for at undgå at du bedømmer os - det ville heller ikke give mening, da vi gerne vil have vores kunders bedømmelser.
Jeg vil meget gerne bede dig om at sende nogen oplysninger til mig på trust@callme.dk, så vil jeg gerne undersøge din sag og sørge for at du får dine penge tilbage hurtigst muligt - og se om der er noget vi kan gøre for at forbedre din oplevelse.
Kundeservice
Jeg bestilte telefon hos call me og har kun været glad for den og mit abbonement, jeg har ikke formået at overskride dataen eller fået nogen ekstra betaling for ekstra forbrug. Jeg havde et problem med overflytningen men det blev hurtigt løst da jeg ringede til kundeservicen. Alt i alt god oplevelse og kan klart anbefales!
ifb. med min datters 18 års fødselsdag havde vi besluttet at vi ville give hende en Iphone i gave. Den kunne desværre ike nå frem inden hendes fødselsdag. Så tog jeg kontakt til Call me og forklarede dem problemet. De var meget forestående og lyttende og de kunne sagtens se udfordringen. De tilbyd os at selvfølgelig kunne de klare at fremskaffe en Iphone inden fødselsdagen. Super super service.
jeg bestilte mit sim kort ved callme dagen efter lå det i min postkasse... efter noget døde min gamle tlf og jeg købte en ved callme, de skrev der ville gå 5 arbejds dage inden jeg ville modtage den (jeg bestilte den onsdag aften og fredag i samme uge kom posten med den... ) det kalder jeg god service...
CALL ME er den bedste.
Jeg er meget tilfreds,ingen problemer,sådan skal de være.
Good luck.
Jeg har altid været glad for at skifte mobil, når der kom en ny og smarter på markedet. Callme har gjort det muligt for mig, med deres mange forskellige abonementer, som nærmest er skræddersyet til ens behov, samt deres super tilbud de køre på deres mobiler. Jeg kan kun sige, at jeg er em yderst tilfreds kunde.
Hvorfor alle de MØJ ANALYSER, der findes jo ikke et teleselvskab der ikke ved hvad folk ønsker - så er den ikke længere.
Hej Bjarne
Vi laver en analyse af vores kunders tilfredshed, for at finde ud af hvor vi kan gøre det bedre - det er nemlig meget vigtigt for os. Vi beklager hvis det har virket forstyrrende på dig, det har bestemt ikke været meningen.
God dag :-)
Kundeservice
Køber iphone, med hemmeligt nr, der er ingen hjælp at hente når man er lidt tumpet med en computer...
Ingen service overhovedet, sidste gang jeg køber tlf her..
Måske en fejl fra appel, men det er sørme ikke mit problem, det er call me der sælger denne tlf, de bude kunne hjælp med at løse problemet, ved at man kan få hjælp hos andre tlf selskaber, når de har solgt en tlf med dette problem, meget meget skuffet...Der burde være hjælp at hente hos jer..
Hej Anne
Vi er helt enige om at det ikke er din skyld, at der er en fejl på produktet fra Apple. Det er ikke en fejl der er på alle Apples iPhones, men på et fåtal af dem. Du skal enten tage simkortet ud, isætte det i en anden telefon og foretage et opkald fra denne. Efterfølgende skal du putte det over i din egen telefon igen, hvor ved det gerne skulle virke.
Virker denne løsning ikke, så skal du gendanne telefonen i iTunes, uden at tage eller indlæse en sikkerhedskopi. Det vil fjerne hemmeligt nummer, men du mister indholdet på telefonen. Jeg håber at du kan få det til at virke :-)
Kundeservice
Jeg modtager ikke halvdelen af de SMS der bliver sendt til..
Hej Mikkel
Det lyder som om der er noget galt med enten din forbindelse eller din telefon. Jeg kan ikke umiddelbart finde noget på hverken netværk eller simkort - kan du ikke skrive til mig på trust@callme.dk, hvilken telefon du har - så ser jeg om der ikke er noget vi kan gøre :-)
Kundeservice
Super behandling, rigtig nemt at finde rundt og der vises stor flinkhed når der stilles spørgesmål, det er rigtig godt.
I holder virkelig jeres halvdel af sagen.