[REPLY]
Super side, kan klart anbefales! Hurtig forsendelse og forsvarligt pakket ind. +++++
Outdoor hængekøje til billige penge hos campingnetshop,
nem og overskuelig hjemmeside, gode betalingsmuligheder,
flere leveringsmuligheder flot...
levering hurtig (selv om det er juleperiode) og fint beskyttet.
Vare korrekt og fejler intet..
Godt gået...
Hvis varen bliver forsinket får man besked pr telefon om forventet levering, samt årsag til forsinkelse
Varen kom hurtigt. Prisen i ok. Vil gerne handle der igen. Pakken leveret med Gls. Det fungerede perfekt med afhentning i butik.
Det er ikke første gang jeg handler her og heller ikke sidste gang. Hentede min pakke hos GLS pakkeshop dagen efter jeg bestilte varen. Som altid en perfekt oplevelse.
Fik mine varer i løbet af meget få dage. Tak!
Godt udvalg, god service, gode priser .... thumbs up!!
det var nemt og overskugeligt at bestille og varen kom i løbet af 2-3 dage en ok oplevelse
Bestilte et telt - det kom som lovet - og var som lovet. Så kan det vel ikke være bedre.
Nemt indkøb, hurtig levering og ordren var helt 100% fejlfri ved ankomsten.
Campingnetshoppen sendte den bestilte vare med det samme, og få dage efter kunne den afhentes i den lokale GLS shop.
Alt forløb perfekt og alt har virket. Kan anbefales
Alt gik som det skulle uden fejl eller ventetider.
Kvalitets produkter til en fornuftigt pris, rigtigt god service.
Blev ringet op af en medarbejder der ville infomere mig om at en af mine varer ikke var på lager, men de kunne sende det enten af 2 gange til en pris eller venter til de begge var hjemme.
Efter bestilling paa nettet blev vi ringet op ang, levering.
Endda om aftenen.
Levering punktlig og kun med dags mellemrum.
Absolut anbefalesvaerdig firma.
Varen lever op til forventning.
Jeg afgav ordre den ene dag og modtog varen den næste, perfekt
I var så god, alt var prof og bare derudaf, tak for handlen.
Hurtig levering og ekspedering - kan klart anbefales.
Selvom man har tastet sin ordre færdig, og man skriver til dem, fordi der er noget man er i tvivl om, ringer de og lige sikre sig og forklare det er man i tvivl om, så man får det helt rigtige og allerede dagen efter ordren er tastet, bliver den pakket og sendt. Det er da nemt, hurtigt og god service.
Var ude for at de solgte en vare i webshoppen, som de ikke havde på lager uden at gøre opmærksom på det. Det er ret irriterende. Desuden var det temmelig besværligt at finde et tidspunkt, hvor jeg kunne afhente varen på, da deres åbningstid er stærk begrænset. Dog var det positivt, at de til sidst leverede varen i stedet.
På forhånd skeptisk ved at handle på nettet, men blev positiv overrasket.
Produkt sku bruges til julegave. Kom hurtigt frem i intakt stand
Leveringstid og pris fin - også få dage før Jul
Super god service. Bestilte om formiddagen og det kom dagen efter.
Varene er billigere end andre steder og betjeningen er meget hurtig. Alt i alt var det en fornøjelse at handle hos Campingnetshop.
hvis du har haft forbehold mod at handle på nettet
skal du prøve Campingnetshop.
Bedre kan det simpelthen ikke gøres.
Uovertruffen leveringshastighed - bestilte lørdag fik varerne efterflg. onsdag.
Fin kvalitet.