We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Canser anmeldelser

Canser Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Canser før du handler og giv selv din bedømmelse af Canser 1
Middel
6.1 af 10

1 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Canser

God genbrugsbutik - DÅRLIG BETJENING:

Kræftens bekæmpelse har flere forskellige genbrugsbutikker - hvor de modtager div. effekter - tøj, møbler, billeder, lamper, køkkentøj, ja stort set alt som vil kunne representere en værdi og dermed kan sælges videre med en lille fortjeneste som så tilgår Kræftens Bekæmpelse.

Udemærket initiativ - så intet går til spilde - arbejdet udføres af frivillig arbejdskraft.

Så lang så godt.

For et par uger siden var jeg en tur i forretningen i Roskilde og aflevedere et større læs af tøj, læderjakker, billeder og div. andre effekter. Jeg fik et tilsagn om, at kunne fratrække 1.500,- kr. på selvangivelsen og ville få et brev som bekræftelse på dette - således jeg kunne trække det fra på selvangivelsen.

Efter et par uger havde jeg ikke hørt noget fra genbrugsbutikken og kontaktede dem. Her var der af en eller anden årsag ikke foretaget nogen registrering af de effekter som jeg havde indleveret - dog kunne man godt huske en gammel historisk plakat som jeg havde indleveret. Jeg fik da oplyst af lederen, at jeg sansynligvis ikke kunne få de 1.500,- kr. i fradrag som jeg var blevet sat i udsigt ved indleveringen af effekterne - men hun skulle forsøge at gøre hvad hun kunne for at hjælpe mig..

Jeg lavede en aftale om, at komme forbi og afhente den gamle historiske plakat - da jeg så ville sælge den igennem et auktionshus.

Da jeg efterfølgende kom til genbrugsbutikken fik jeg udleveret min plakat af en person som skulle være souchef - men ordene, "om jeg troede det var en MONIET maleri jeg havde indleveret" - da de normalt ikke fik varer i butikken som kunne give 500,- kr. i fradrag.

Jeg syntes det er en ganske fantastisk dårlig oplevelse jeg har fået - da jeg bare ville se om jeg kunne få det fradrag på selvangivelsen som jeg var blevet lovet da jeg indleverede effekterne.

En anden gang hvor jeg skal give nogle effekter væk vil jeg i k k e vælge at støtte Kræftens Bekæmpelse - men hellere en anden organisation hvor man i det mindste bliver ordentligt behandlet når man vil aflevere nogle effekter som kan gavne organisationen ved vidresalg.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk