We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Carepoint anmeldelser

Carepoint Logo
Kunderne om Carepoint : »Carepoint-Roskilde/Autoforum« »Dyrt bekendtskab« »Verdensklasse behandling« 5
Lavt
4.8 af 10

5 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

Udvalgt anmeldelse om Carepoint

Dårlig service

Jeg skulle have testet min Golf TDI fra 99. Men værkstedet var ikke i stand til at komme i kontakt med bilens computer, men da jeg kom efter bilen, fik jeg lov til at betale 250 kr. for ingenting! Værkstedet kunne ikke vejlede ift. en løsning på problemet. "Det kan være 1000 ting" - fik jeg af vide!

Min lokale mekaniker løste problemet for 100 kr. Det var en simpel fejl, han kunne udlæse, men Carepoint (Sølvsten-biler i Viborg) ikke kunne finde eller løse. Alligevel skulle jeg betale for testen.

Jeg kan IKKE anbefale dette værksted!

Carepoint-Roskilde/Autoforum

Har fået skiftet gearkasse og kobling på garanti, men fejl blev ikke fundet. Måtte selv betale for endnu en reparation da garanti var udløbet. Pris næsten 17.000. og fejl kom igen. Fik bilen repareret hos alternativt værksted og nu er fejlen væk. Pris ca 4000.- Burde være dækket af garantien, hvis Carepoint-Roskilde/Autoforum havde fundet fejlen 1. gang. Har stævnet dem og kører nu retssag imod Carepoint-Roskilde/Autoforum.
Kan jeg anbefale dem?...........NEJ
Kan jeg give minde end 1 stjerne?........NEJ

Dyrt bekendtskab

Havde en erstatningsbil til rådighed fra Carepoint Gunnar Clausensvej Viby J, i periode, hvor min egen var til reparation og fik en regning for en skade som jeg ikke havde forårsaget på erstatningsbilen. Dyrt og dårligt bekendtskab!! Kan ikke anbefales.

Verdensklasse behandling

Jeg har i jan. 2011 købt en brugt VW GTI 2005 (DF 33947) af en sælger der hedder Daniel i Glostrup afdelingen. Her fik jeg gjort en god handel, og fik samtidig en super betjening. Stor ros!
Efterfølgende har der været nogle småting med bilen, som der nu er på en 5 år gammel bil. Hver eneste gang jeg har været på værkstedet har Carepoint Glostrup ordnet bilen på brugtvognsgarantien, og her har servicen været i VERDENSKLASSE.
Jeg føler de virkelig har gjort alt for at ordne tingene, og det har virkelig været over forventet standard! Jeg har KUN stor ros til bilhuset. Jeg vil klart anbefale dem.

Thomas fandt anmeldelsen nyttig

Carepoint

Dårlig service (Taastrup afd.)

Sælger en brugt bil, hvor de har skiftet en del med brugte dele. Værksteds vil ikke lave arbejdet her og nu, men rykker op til flere dage, for en lille udskiftning. Der skal rykkes op til flere gange for at der sker noget. Ingen vedligeholdelses/service bog eller hvad de har lavet på skrift!!

Bjarne Sørensen fandt anmeldelsen nyttig

Carepoint

Dårlig service, dårlig værksted og fusk med regningen

Jeg har fået lavet det samme fire gange hos Carepoint i Frederikssund, men det blev værre fra gang til gang. Endte med at køre til WV i for at få rettet fejlen. Køre retsag med dem nu. Hold fingrene fra dem. Magen til svindler skal man lede længe efter.

Bjarne Sørensen fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk