We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Carglass A/S anmeldelser

Carglass A/S Logo
Kunderne om Carglass A/S : »Professionelt« »18 minuter« »Hurtig og god service« 8
Godt
8.5 af 10

8 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (8)

Udvalgt anmeldelse om Carglass A/S

Carglass A/S

God betjening og flot arbejde

Jeg fik i torsdags repereret et stenslag i min forrude af en kompetent kvinde der hed Marianne. Hun ringede i forvejen som hun skulle og ordnede stenslaget hurtigt og med et flot resultat. Det hele blev ordnet mens jeg var på arbejde og bilen alligevel holdt på firmaets p-plads, så jeg sparede tid på at få det ordnet i fritiden. Alletiders!

Sublim service

Har 2 gange fået skiftet forrude hos Carglass og begge gange med et fantastisk serviceniveau og altid en pæn bil de efterlader.

Jeg har arbejdet i servicebranchen i 30 år så jeg ved lidt om hvad det vil sige at yde god service - Carglass, dét kan I :-)

Professionelt

Vi sat ny forrude i.
Der er ingen spor efter montøren og de steder der havde været berørt blev tørret af.
Montøren kom til tiden og ringede 30 min inden han var der.
Kan KLART anbefales.

18 minuter

Jeg havde længe haft et stenslag, jeg var i tvivl om den kunne repareres, så jeg kørte forbi deres værksted, så de kunne se skaden, den kunne laves, og svaret bilen ville være klar om 20 min,
jeg kom retur 18 min senere og bilen var klar, og de havde også støvsuget den.

2 smadrede sideruder

Carglass har ordnet en smadret siderude efter et indbrud/tyveri.
Det skete selvfølgelig en fredag hvor Carglass holdt lukket weekenden over og det blev derfor først ordnet om tirsdagen.
Da mange få begået indbrud i weekenden burde det være muligt at få skiftet sin rude evt. mod weekendtillæg.

Men god service - dog lige det dyreste (ca. 2400 for en siderude)

Super godt gået carglass

Sten slag med revne:

Ringede den ene dag, dagen efter var der ny rude i min bil, ordnet på parkeringspladsen på mit arbejde.

Carglass A/S

Carglass var rigtig venlige og professionelle. De var i stand til at skifte min rude med meget kort varsel, og de kom og skiftede ruden, mens jeg var på arbejde. Som en positiv overraskelse havde deres agent både støvsuget bilen for glasskår og poleret ruderne!

Sandie Gram fandt anmeldelsen nyttig

Hurtig og god service

Jeg var så uheldig at få et stenslag i min forrude en onsdag morgen.
Torsdag eftermiddag ringer til til Carglass og de kunne allerede komme dagen efter inden middag.

Carglass kom som lovet inden middag om fredagen. Montøren hed lars og kom fra Carglass i Tilst. Lars var meget venlig og effektiv.

Ikke nok med at jeg fik lavet mit stenslag fik jeg også pudset ruderne og støvsuget bilen.

Rigtig god service.. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at jeg vil bruge Carglass næste gang jeg får et stenslag.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk