We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (12)

Udvalgt anmeldelse om Carpetvista

Perfekt handel

Man får hvad man forventer til den pris.

Fantastisk hurtig levering, hvor man hele tiden kan følge pakken + en dato for levering.

TAK for god service! :) Handler her helt sikkert igen.

God handel

Rigtig flot vare, svare til beskrivelsen, hurtig levering en handel uden problemer

Meget tilfreds

Købet hos Carpetvista har levet op til forventningerne hele vejen igennem. Jeg fik hurtigt og kompetent svar fra kundeservice, der var meget hurtig levering, og tæppet levede fuldt ud op til billederne på hjemmesiden, både mht. udseende og kvalitet.

Lynhurtig handel

Lynhurtig handel og rigtigt fint tæppe.

tvers igjennom troverdig

Jeg har handlet mange tepper gjennom årene, og må si meg meget imponert over utvalg, seiøsitet og kvalitet hos nettsalg-bedriften CarpetVista.
Bedriften har et dedikert og til fingerspissene profesjonell stab, katalogen er enorm og inneholder produkter for enhver smak og i enhver prisklasse, produktinformasjonen er troverdig (også der hvor det måtte være minusfaktorer ved enkeltprodukter) og transport til kunde er stort sett ekspeditt og presis.
Prisnivået er gunstig, uten å være spesielt billig.
Ettermarked-service er mønstergyldig og et eksempel til etterfølgelse for mange andre bedrifter!
Anbefales på det varmeste.

Super lækkert

Super hurtig levering, Bestilte Tirsdag og fik det Onsdag, det kan vist ikke gøres hurtigere.
Tæppet er super lækker kvalitet og til en meget fornuftig pris, så handler gerne med Carpetvista igen.

Alt Ok

Vi har handlet der før uden problemer.
Alt var ok tæppet var som forventet og blev leveret til tiden

Fantastisk service

Jeg har haft en helt fantastisk oplevelse med at handle med Carpetvista. Jeg fik et meget venligt, hurtigt og kvalificeret svar på en forespørgsel jeg sendte på mail om returneringsmulighederne. Jeg bestilte tæppet en eftermiddag og allerede næste dag om eftermiddagen blev det leveret. Tonen i alt hvad firmaet skriver er meget venlig, både på mail, i brochurer og på nettet. Det kan ikke blive bedre.

suzann hansen

God service - Hurtig levering - Konkurrencedygtige priser

Carpetvista

Overskuelig website, fair priser og super hurtig levering.

Carpetvista

Smukke tæpper, hurtig levering, god kundeservice

Har i flere omgange bestilt tæpper hos Carpetvista. Har fået afsendelsesmail allerede dagen efter, og modtager tæpperne dagen efter dette - altså, to dage efter selve bestillingen. Tæpperne er meget smukke og har ikke i noget tilfælde været skuffende i forhold til billederne. De har enten været som på billederne, eller flottere. Det er meget nemt at returnere, da UPS henter tæppet hos dig, så man ikke selv skal ned på posthuset med et tungt tæppe. Kundeservice svarer hurtigt, venligt og kompetent. Vil helt klart købe her igen og kan kun anbefale dem.

Ottima, consigliabilissima.

Ho recentemente acquistato un loro tappeto, e sono stato pienamente soddisfatto sia dei contatti con l'azienda, sia della qualità del tappeto e della sua rispondenza alla descirione fornita, sia della precisione celerità della consegna. Complimenti !

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk