We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Casamia anmeldelser

Casamia Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Casamia før du handler og giv selv din bedømmelse af Casamia 2
Middel
5.8 af 10

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
Casamia

Maden fejler intet, men servicen er håbløs

Vi havde bestilt et hyggeligt bord til to næsten en uge forud. Vi endte med at sidde ved hovedindgangen lige ved køkkenet, hvor der var larm og hyppig gennemgang. Ikke nok med det, så endte vi også med at dele bord med et vidt fremmed par. Det er bare ikke i orden, når man er blevet lovet noget andet i telefonen under bordbestillingen.

Tjeneren var meget forhastet og ekstremt glemsom – alting skulle hastes igennem. Vi nåede knap at sætte os ned, før der første gang blev anmodet om bestilling af mad og drikke fra tjeneren.

Fin italiensk mad, men hvis der bliver en anden gang, så nøjes vi med at bruge Casa Mia til take-away.

Casamia

Dårlig service og mad

Hej,
Jeg var på Casa Mia restaurant torsdag kl. 19.

Det var en afskyelig oplevelse og tjeneren var meget lidt indstillet på at servicere både jeg og min kone.

Jeg kan under INGEN omstændigheder anbefale stedet, som iøvrigt er ulækkert!

Er Casamia din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk