We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Casascandinavia anmeldelser

Casascandinavia Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Casascandinavia før du handler og giv selv din bedømmelse af Casascandinavia 1
Middel
6.4 af 10

1 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Casascandinavia

Helt igennem uprofessionel

Jeg bestilte en Radon lampe hos Casascandinavia. Jeg modtog med det samme en ordrebekræftelse, der ikke indeholdt nærmere information om leveringstidspunkt. Regnede derfor med, at der var tale om en lagervare, der ville blive afsendt iht. de generelle betingelser, dvs 2-6 hverdage.
Da denne frist imidlertid var langt overskredet, kontaktede jeg indehaveren, Franz Skaaning, via hjemmesidens kontaktformular. Dagene gik uden svar, hvorefter jeg prøvede igen - fortsat intet svar. Herefter besvarer jeg den tilsendte ordrebekræftelse - samme resultat!
Da hjemmesiden ikke indeholder yderligere kontaktinformation, fandt jeg via google et tlf-nr til Franz. Jeg ringer mange gange, før det endelig lykkedes mig at få fat i Franz. Han oplyser, at han ikke kan se, at jeg har forsøgt at kontakte ham via kontaktformularen - men at han faktisk godt kan se, at jeg har sendt en mail. Han når dog ikke at forklare, hvorfor han ikke har besvaret denne, førend han får skudt skylden for den manglende afsendelse på lagerfolkene, der ikke har gjort deres arbejde. Herefter oplyser han så, at han ikke har lampen på lager? Men at han muligvis kan sørge for, at jeg kan hente den hos en anden forhandler i København (nu hvor jeg bor her). Det er jeg imidlertid ikke interesseret i, da jeg meget bevidst har valgt den mere tidsbesparende leveringsform. Vi bliver enige om, at han undersøger mulighederne for, at få varen tilsendt hurtigst muligt - og han lover at vende tilbage samme dag. Der går mange dage uden at jeg får yderligere besked. Derfor prøver jeg atter at kontakte Franz pr/tlf. Det kræver utallige opkald samt to tlf-beskeder førend jeg modtager svar pr/mail. Franz oplyser nu, at han afsendte lampen dagen efter vores samtale - men at den kom retur, fordi fragtfirmaet kun leverer til firmaadresser (selv om han havde bedt om noget andet)??? Hans undskyldning for den manglende information/opfølgning er nu, at han har et andet arbejde og derfor ikke har så meget tid til webshoppen!!!
Behøver jeg skrive mere: Det taler vist for sig selv.
Jeg kan derfor ikke anbefale nogen at handle hos casascandinavia.dk. Det er spild af tid og frustrationer - og jeg mangler stadig en lampe :-(

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk