We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Catshop anmeldelser

Catshop Logo
Kunderne om Catshop : »Perfekt« »jeg var stjerneheldig...« »Fantastisk service« 24
Perfekt
9.3 af 10

24 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (24)

Udvalgt anmeldelse om Catshop

Catshop

Må give alle ret i deres positive udtalelser

Catshop.dk gør virkelig meget ud af kundeservice - med fin personlig kontakt hele vejen, flot indpakning af hver enkelt vare (også selv om man ikke har bestilt gaveindpakning), bonus i form af gratis postkort. Jeg var meget imponeret over, at der sågar var brugt pink bobleplast og luftpuder! Og hjemmesiden er jo herlig at surfe rundt på. En god menu hjælper en rundt. Et herligt sted at handle.

Perfekt

Jeg har handlet flere gange i CatShop og hver gang blevet behandlet fint. Bl. a. kommer de fine ting med flot indpakning, som altid falder i god jord hos dem, der får pakkerne. Ekspeditionen er hurtig, og er der noget så hyggeligt, som at få en håndskrevet kort med !!!
Finere betjening fåes vist ikke andre steder.
Glæder mig altid til at skulle handle i CatShop.
Mange venlige hilsener Hanne Werner Bergman

jeg var stjerneheldig...

Jeg har lige haft fødselsdag, og havde lavet ønskeseddel med Catshop ting....det fik jeg dog ikke, men bl.a. penge.
Så jeg sendte straks en ordre på det jeg helst ville ha`, og der var hurtig ekspedition, og sikken overraskelse da jeg åbnede pakken, med de små fine gaver indpakket, det så så flot ud.. så hvis mine venner havde købt min gave der, kunne de ha`sparet indpakningen..
Jeg er helt vild med Rosina Vagtmeister figurer, er ejer af 3 af dem nu, men samler også på alt med katte, plus at jeg har 3 levende smukke misser.
Jeg laver også selv kattesmykker, de kan ses på min hjemmeside, www.rigmors-katte.dk
Så rigtig meget ros og 5 stjerner til Catshop.
Mange hilsner fra Rigmor

Fantastisk service

Hurtig levering og god kvalitet. Det bedste ved Catshop er dog en helt fremragende service som jeg ikke har set magen hos andre webshops i de 15 år jeg har handlet online. De gange jeg har bestilt gaver hos Catshop er de blevet pakket fint ind, og jeg har modtaget et personligt, håndskrevet kort - helt fantastisk. Desuden har jeg modtaget gratis postkort og andre småting ved mine ordrer.

Catshop kan varmt anbefales!

Mega flotte julegaver!

Jeg fik julegaver købt i CatShop af mine børnebørn i år, de var utrolig nydeligt pakket ind, med kattepote klistermærker i stedet for tape - noget så sødt. Indholdet i pakkerne var også helt top, jeg finder altid noget at skrive på ønskelisten når jeg får nyhedsbrev, mit eneste suk er at man ikke kan handle fra Norge! Hilsen fra det kolde nord Kathe, Kitchi og Lille

Catshop

Fantastisk sted, at handle hos CATSHOP

Jeg har købt mange ting gennem Catshop,- jeg samler på Rosina Wachtmeisters ting i alle afskygninger og min familie køber også igennem Catshop, de ting, som jeg ønsker mig.
Tingene bliver sendt hurtigt, fornuftigt og smukt pakket ind.
Man får den sødeste personlige hilsen og ofte de sødeste kort gratis, som man kan bruge til sine kattevenner.
Jeg er rigtig glad for, at handle her.
Varm kattehilsen fra TONE

En rigtig god oplevelse.

Har bestilt en birdfeeder. Den blev leveret i løbet af 2 dage. Der var vedlagt et personligt håndskevet kort. Har oplevet en særdeles sød og venlig betjening.
Ditte Skovgaard

Fantastisk service!

Fantastisk service. De sendte samme dag som pengene var gået ind, og dagen efter havde jeg pakken. Tingene var pakket rigtig fint ind. og så fik jeg en bunke postkort oveni, helt gratis.

Vil helt klart handle der igen.

Hurtig og venlig ekspedition

Nem og effektiv bestilling, hurtig og venlig levering, pakket fint ind til lige under træet og med et håndskrevet postkort som personlig hilsen.
Kan varmt anbefales.

Catshop

Jeg giver Catshop 5 stjerner, de giver en super-god service, er hurtige og meget venlige. Varerne er helt i top, det eneste jeg mangler, er lidt flere penge at bruger der :-)

1000 tak
Marianne Hellemose

Hurtig og korrekt ekspedition

Jeg har købt de skønneste kattesmykker.
Alt var smukt indpakket. Blot det at udpakke forsendelsen vart en oplevelse og fornøjelse i sig selv.
Jeg kan ikke give ros nok. Der er tale om en ydelse ud over det sædvanlige og jeg tror bestemt, at jeg lader mig friste igen af det attraktive og på alle måder tiltalende vareudbud.

Hurtig levering, fin service

Jeg købte en kattefigur og lidt legetøj til mine katte.
Varerne kom hurtigt efter bestillingen, pakket pænt ind og vedlagt en sød hilsen og ekstra postkort.
En ekstra service, der efterlader en med et stort smil!

super handel!

Min bestilling ankom hos modtageren i fin stand og med den fineste indpakning - med en personlig hilsen. Jeg fik også en personlig hilsen sammen med kvitteringen. SUPER!

Catshop

Meget flot og personlig betjening

Selvom man handler over nettet hos CatShop, så får man en meget flot og personlig betjening. Jeg har aldrig før oplevet en så fin service. Ud over at gaverne var pakket meget flot ind, var der vedlagt en pakke med kattekort helt gratis og en fin hilsen fra Hanne Weidinger på et skønt kattekortbillede, hun selv havde været fotograf på. Kan varmt anbefales til alle katte- og dyrevenner generelt.
Venlig hilsen Kim Lundgreen

Virkelig positiv oplevelse!

Første gang jeg handler, rigtig god oplevelse, hyggelig indpakning og hurtig ekspedition. Jeg vender helt sikkert tilbage :-)

super webshop!

De har en utroligt spændende varesortiment, hele tiden nye ting.Hurtig levering og de gør lidt ekstra ud af tingene. Sjov og sød indpakning. Her er alt hvad en katteelskers hjerte kan begære!

Catshop

den aller bedste service,basta.

uovertruffen service,hurtig,meget hurtig levering og flot indpakning,tror ikke det fås bedre.

Catshop

CatShop er en meget fin butik

Jeg har handlet i CatShop i 14 år, dvs. både i butikken i St. Kongensgade og de senere år i netbutikken. Det ville jeg nødigt undvære, for ikke nok med at butikkens varer er førsteklasses (nøje udvalgt), servicen er yderst pålidelig, personlig og helt i top med den fineste indpakning af varerne, nej samtidig er det skønt at vide, at indehaveren (Hanne Weidinger) er ekspert i katte, ja egentlig tror jeg hun er den person i Danmark, som har mest forstand på katte.

Ka'det (katte) blive bedre - nej

Catshop havde fundet ud af, at det var billigere at sende min pakke end først antaget, så der blev kun trukket fra det faktiske beløb på mit kiort. Udover det havde Hanne Weidinger håndskrevet et lille kort til mig med forklaring og vedlagt en "stak" kattekort.

Catshop

Super service! Fine ting pakket smukt ind. Det er en fornøjelse at handle med Catshop!

FANTASTISK SERVICE!

Hurtig ekspedition og helt fantastisk service - hverken mine katte eller jeg har nogensinde oplevet noget lignende! Stor tak til Catshop!

Martine Carlsen

super service

Hvor er pakkerne pakket flot ind!!! Selv om det er indholdet, der er vigtigst, så er indpakningen et ekstra plus. Der er noget særligt ved at pakke fint indpakkede ting ud.

Og jeg er ovenud tilfreds med både Rosina Wachtmeister tingene og musene til mine katte. Især er det en fornøjelse at se Gavino og LaBella tumle rundt med catnip musene.

Agnes Færch Nielsen

Fortjener mere end fem.

Udvalget og kvaliteten er god. Ekspederingen utrolig hurtig og hvis tvivl eller spørgsmål opstår, er der hurtig og meget venlig tilbagemelding og reaktion. Pakkerne er særdeles flot og lækkert indpakket - der er gjort meget ud af det og med et personligt og engageret præg. Ingen problemer ved evt. reklamation/bytte - derimod megen imødekommenhed og også der omgående ekspedition. Man mærker, virksomheden er drevet som en hjertesag og samtidig professionelt.

Catshop

Fem stjerner til Catshop for supergod kundeservice

Nem og informativ netbutik - og det virker! Har bl.a. brugt Catshop til gaver og der bliver sørget for fin indpakning og forsendelse til modtageren af gaven.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk