[REPLY]
Billigt, let overskueligt, og hurtig leving. Er dog en lille smule utilfreds med kvaliteten af det matriale jeg fik.
Jeg har efterhånden bestilt en del hos CC Hobby og har altid modtaget mine vare indenfor få dage. Jeg har skrevet i forum om nogle spørgsmål til deres produkter og fik svar efter blot få timer, FLOT.
Jeg finder masser af god inspiration på hjemmesiden både til egen hobby og til mine børn.
John og Lasse Dahl Ebert fandt anmeldelsen nyttig
Stedet er super godt de har et godt udvalg af hobbyvarer, og ikke mindst så er de supersøde at tale med i tlf. vi har flere gange bestilt og derefter henter min mand det på deres lager, og det er altid parart, og vi spare portoen:)))
Har endnu ikke købt noget' men er oprettet bruger og henter inspirition på siden...
Det var nemt at bestille, og jeg fik mine varer hurtigt.
Kun ros fra min side
har kun ros til cchobby.dk
jeg har handlet det flere gange, også i den fysiske butik.
personalet i butikken er ikke altid lige dygtige, men så ved de hvem de skal spørge til råds. så man får den hjælp man har behov for.
på nettet har jeg ingen problemer oplevet, varene kom hurtigt, og ved reklamationer har jeg fået en helt super service. med dag til dag levering.
Jeg har kun gode erfaringer med CC. Jeg har hver gang fået de varer jeg har bestilt - og hver gang 2 dage senere. Superfedt site!
Fin side med et KÆMPE udvalg og masser af inspiration til at anvende produkterne. Har en enkelt gang besøgt deres fysiske butik, og synes bestemt det er en shop der skulle brede sig fysisk til flere byer! For det er skønt at kunne se produkterne rigtigt inden man køber!
Har en masse gode og forskellige produkter samt tips til hvad og hvordan man kan anvende en del af de mange forskellige produkter. Eks. Hvad er Enkautisk teknik og hvordan gør man.
Jeg har netop bestilt ting der inde fra, og det kan være at karakteren ændre sig når jeg modtager mine ting.
Hvis det da ikke ender ud i, at der er en eller anden der tømmer min bankkonto.
Jeg er mildest talt dybt forarget over den måde de kører deres betalings system på.
Da jeg gerne vil se min kvittering, kommer der en advarsel op om, at den side min kvittering ligger på, ikke er krypteret.
Det kan simpelthen ikke være rigtigt. Nu aner jeg så ikke, om der overhovedet har været kryptering på deres betalings system.
Det er ikke specielt betryggende.
Jeg har længe gerne ville prøve dem, da de har et dejligt stort udvalg, og priserne er fornuftige, også når man regner momsen med.
Jeg kiggede på forsiden, og opdagede desuden at de har 5 grønne stjerner, i deres TrustPilot anmeldelse på forsiden. Det er jo ikke hvad man ser når man kigger her inde.
Det er ikke megen forskel, men det gør da at jeg sidder med en virkelig dårlig fornemmelse i maven lige nu.
Hej Pia,
Og tak for din anmeldelse her på Trustpilot.
Jeg er ked af at høre din dårlige oplevelse indtil nu, men jeg håber helt sikkert at varerne kan leve fuldt op til din forventning :)
Med hensyn til vores betalingsvindue, så sker alle betalinger via kreditkort naturligvis gennem en krypteret SSL forbindelse. Denne varetages af DIBS A/S (www.dibs.dk), som er specialister i sikre betalingsløsninger til internet, detail med videre. Når betalingen er behandlet og sendt gennem den krypterede linje til NETS A/S (tidligere PBS), viderestilles du tilbage til vores side hvoraf oplysninger omkring ordren fremgår.
Du kan læse mere omkring vores betaling og sikkerhed her: http://www.cchobby.dk/payment.aspx
Jeg kan egentlig godt forstå forvirringen omkring Trustpilot grafikken på vores forside. De 5 stjerner refererer til den anmeldelse der er taget udgangspunkt i, og dækker derfor ikke over den samlede score. For at undgå forvirringen har jeg dog ændret grafikken, så der nu kun vises 4 stjerner. Tak for tippet :)
Har du nogle spørgsmål er du naturligvis altid velkommen til at kontakte mig på telefon 96 13 30 10.
Hav en rigtig god dag.
Alle hos Creativ Company A/S
Thomas Høeg
Online medie ansvarlig
Har købt en masse perler, m.m. til smykkefremstilling. De har et kæmpe udvalg til rimelige priser. Deres katalog er fyldt med masser af spændende varer så man får helt lyst til at lave en masse ting.
Bestemt et sted jeg vil vende tilbage til.
Hurtig levering og god service :-)
om du savner gode hobby ideer eller billige hobbyprodukter med sikkerhed ved leverance, så er cchobby sagen. Der ligger utroligt mange gode tips og ideer på siden, og de er ikke bange for at give gratis mønstre mv. væk, uden krav om "medlemskab" eller masser af spam-mail. Helt igennem reelt!!!
Altid venlig og hurtig betjening.
God service og hurtig levering..
Her handler jeg gerne igen :)
næsten alt til kreative ideer kan findes her på siden.... og så får man det hurtigt leveret
CCHOBBY tilbyder et bredt udvalg af diverse hobby produkter.
Hjemmesiden er let overskuelig og deres online service er grundig.
Jeg fandt hvad jeg ledte efter og lidt ekstra.
Deres levering er hurtig og til en rimelig pris.
Jeg har været medlem i en del år nu og jeg har kun haft positive oplevelser med cchobby. De kan kun anbefales - også til private.
Sendt: 29. april 2011 00:34
Til: Mail
Emne: hejsa
vil gerne have mine penge overført til min konto igen da jeg modtog en faktura fra jer 17 april.. men stadig ikke modtaget en pakke kan ikke vente mere.
---------
SÆLGER:
Hej. Jeg har bedt Bring om at returnere din pakke. Vi sætter pengene ind på din konto, når vi modtager pakken.
---------
hmm hvis den var på vej ville jeg jo gerne have modtaget den:/..men ok tak
--------
10 MAJ
hejsa nu vil jeg gerne have pengene ind på min konto føler virkelig det her er et hustler selskab kan se mange deler mit problem,
det nu snart en måned siden i trak beløbet på min konto før den overhovedet var sendt,..
og i skal ikke vente på bring leverer pakken tilbage når i selv var så hurtige til at trække beløbet.
meget dårlig service jeg har oplevet fra jeres side.
forventer pengene sat ind på min konto snarest muligt
-------
SÆLGER: 10 MAJ
Jeg har tjekket op med Bring i dag. Pakken skulle være her i løbet af 1-2 dage. Så krediterer jeg beløbet. Jeg kan godt se at dine varer har været længe
Undervejs, og beklager selvfølgelig at det er sket.
------
10 MAJ
ifølge dansk lovgivning må e-handel butikker først trække beløbet når varen afsendes.. i trak pengene før den blev afsendt!.
så forventer jeg som den mindste service at beløbet bliver krediteret med det samme!!!
og ikke når pakken er hos jer igen!
-----------
SÆLGER: 12 MAJ
Hej Charlotte
Pengene bliver tilbageført i morgen
----
SLUT... mails der blevet udvekslet mellem mig og hende,... som jeg er så flink ikke at nævne navnet på!
har aldrig i de mange gange jeg har bestilt over nettet været udsat for så lousy service trækker pengene før det sendt . og man skal vente på at få sine EGNE penge hjem igen...tvivler på de kører en legal netshop...
tænk jer om før i handler her, jeg var så dum at tænke det ikk sker for mig selvom jeg var blevet advaret her på trustpilot,.. well lærestreg til mig.
mit råd er betal lidt mere for varene og find en netshop der overholder reglerne og i det mindste har lidt høflighed overfor kunderne.. have a great day fellow ppl;)
Hej jo
Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse og beklager mange gange. Vi har gået din ordre igennem og ud fra Track n' trace, kan vi se at ordren er afsendt fra vores lager den 15/4 og at pengene er trukket den 17/4. Vores speditør har desværre ikke været istand til at levere pakken på din adresse den 18/4 og derefter må vi beklage at der har været problemer med at få pakken retur til vores lager igen. Det kan vi kun undskylde og arbejde på at forbedre sammen med vores speditør.
Vi har desværre haft nogle dårlige oplevelser med at tilbageføre penge inden vi modtager varerne retur, så derfor er vores regler ret firkantet på dette område. I dit tilfælde virker disse regler dårligt, så vi vil forsøge at finde en bedre løsning fremover.
Vi prøver at gøre os umage med hver eneste ordre, og beklager endnu engang at det ikke lykkedes os at give dig en god oplevelse.
Alle hos Creativ Company
Anders Lindhardsen
Salgsdirektør
Og deres priser er ganske rimelige og varerne er af god kvalitet.
MEN!
Fragten er ALT for dyr, hvis man kun skal bestille en enkelt lille ting.
Handler kun her, når jeg skal handle meget...
Bestilte mine ting søndag nat, de blev sendt om tirsdagen og ankom her for ti minutter siden, onsdag aften. Mange tak! :) Vil gerne handle hos jer igen.
Jeg har handlet hos dem 2 gange. Super service hver gang. Der bliver leveret inden for 2 dage. Jeg vil handle hos dem igen - det er helt sikkert!
Der er mange gode ideer at få på hjemmesiden.
Jeg handler ofte hos cchobby og de leverer, for det meste indenfor et par dage. Stort udvalg, med mange inspirerende tips.
Annette E Sørensen og Tessa fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har købt så mange forskellige ting, at det ville blive meget omfattende. Men altid gode ting og god service.
Annette E Sørensen fandt anmeldelsen nyttig
Bestilte materialer til at lave nisser ud fra en idé på deres hjemmeside. Ved siden af idéen kunne man klikke og bestille varerne til idéen. Super nemt, så det gjorde jeg.
2 ud af 4 varer dukkede op. Den ene vare var der betalt for men den var ikke medsendt. Den sidste vare (nissehovederne) var udsolgt og jeg kunne venligst genbestille... Da jeg ringede fik jeg at vide at de sørme var på lager og at de da ville sende dem til mig.
Jeg havde bestilt 2 poser og fik kun den ene. Så måtte jeg ringe igen og få tilsendt en pose mere. Heldigvis skulle jeg ikke betale porto for at få tilsendt nissehovederne.
Havde også bestilt nissetræsko som skulle passe til resten, men de var alt for små. Måtte bestille nye og returnere de modtagne. Da jeg alligevel skulle betale for at få tilsendt de nye nissetræsko, bestilte jeg 2 andre ting. Den ene var så alligevel ikke på lager. Da jeg tjekkede hjemmesiden, kunne man alligevel stadig bestille den..
Selve produkterne og service hos CC hobby er i top - men jeg havde varer i restordre - også oki - men INGEN af gangene holdt datoen som der stod på faktura. Og der kom ingen information om, hvornår det SÅ kunne forventes at komme. DIALOG er vigtig for at få 100% tilfredse kunder...
Men ellers... oki...
Jeg har i flere omgange handlet diverse ting hos Creativ Company og har egentlig været godt tilfreds med deres store udvalg af dejlige hobbyartikler og dertilhørende pris.
Men i starten af september afgav jeg en ordre på nogle Hama perler, nogle æsker, notesbøger og en samling diverse maling. Under bestillingen blev jeg ikke gjort opmærksom på at dele af bestillingen var i restordre og først nu 1½ måned senere har jeg fået besked om at det sidste af min bestilling er blevet afsendt. Jeg er derfor snart på vej, 3. gang for at afhente dele af min bestilling i den lokale butik. Jeg synes ikke denne købsoplevelse var særlig god, og jeg ville have ønsket at jeg var blevet advaret i tide, så havde jeg måske sparet mine penge, eller købt noget andet jeg kunne have glædet mig mere over.
Creativ compagni har jeg bestilt en ordre d. 30.05.10, som jeg modtager beskeden at ordren er i restordre ugen efter hvor jeg modtager dele af bestillingen som var på lager. Så hører jeg intet fra dem før d. 07.10 !!!! hvor jeg får beskeden at min pakke er afsendt.
Jeg synes at det er elendig kundeservice at man ikke løbende modtager evt på mail besked om at ordren stadig er i restordre. Det ville ikke være gået i en butik.......
Jeg har handlet utroligt meget hos creativcompany, og har altid været meget tilfreds, varene kommer meget hurtigt , så jeg kan varmt anbefale dem..
Jeg havde med kort varsel bestilt karduspapir og bad om at få det leveret senest torsdag, men bagefter opdagede jeg , at det måtte blive onsdag. det var bare iorden, varererne skulle nok være fremme onsdag, men da jeg ikke var klar over, at budet først kørte ud mellem kl. 17. til 21, han kom kl. 21.00, da var jeg gået i seng og hørte ikke klokken, heldigvis fik jeg dagen efter fat på en person, der lovede at levere tiorsdag aften kl. 21.00.
At de først kører ud på disse tidspunkter, er bare OK, synes bare, at kunderne må vide det, så man ikke går hjemme HELE DAGEN og venter.
Jeg er meget tilfreds med cchobby.
jeg har købt snor og perler
jeg bestilte mine ting om søndagen og fik dem torsdag. mine ting var i fin stand og der var ikke noget snyd. så jeg kan kun give dem 4 stjerner fordi at der gik lang tid med leveringen. så vis i er i tvivl om leveringen og kvaliteten så er det i fin stand.
Der manglede noget i min pakke, men de var super søde i kundeservice, og jeg havde n´de sidste vare efter 2 dage.
CC Hobby har købt materialer til mine malerier..
Til creativ company.
ordre nr. 973472
Varerne var ok. ; papirkup m.m.
men varenr. 25058 var i restordere BIC marking til kun 25.-kr.
Som kom på en særskilt regning ved levering, jeg måtte køre til banken ( 18 km. )
da vi ikke har netbank,og betale 20.-kr. i gebyr!
Hvorfor opkrævede I ikke det lille beløb fra starten? Det havde været nemmere for alle parter.
Hej Batikværkstedet. Vi anbefaler at du ringer til kundeservice 96133010 - så kan vi hjælpe dig. Du behøver ikke at køre i banken næste gang.
Alle os hos Creativ Company
Dorthe
fik varene til tiden, gode vare, rigtig hurtigt, lige hvad jeg skal bruge, god hjemmeside, kommer gerne igen og køber vare hos jer.
Jeg køber mange hobbyting. det værste er restevavar,. mam får en levingstid der sjlædent passer. Fornylig ventede jeg 6 uger på nogle træperler hvor jeg ringede og rykkede 3 gangen uden at få det rigtigte svar
Indholdet er ok - blot er betalingsmåde og leveringstider under al kritik !!
Hej MSkov.
Vi forsøger naturligvis på at bestille vore varer i passende mængder - det kan desværre ikke undgåes at vi får restordrer. Selvfølgelig forsøger vi hele tiden at forbedre dette. Med hensyn til betaling er vi også igang med at finde en bedre løsning. Tak for din tilbagemelding - vi har stor glæde af disse kommentarer fra vore kunder.
Alle os hos Creativ Company
Dorthe
Har gennem flere år handlet hos CCHobby, når trangen til kreative udfoldelser meldte sig - og deres sortiment og varer skuffer aldrig!
Denne gang var det 3 kg kvalitetsmodellervoks til en kanon pris, tekstiltusser og skønne kanvasposer i en prima kvalitet - alt leveret hurtigt og effektivt!
Havde bestilt varer hos cchobby.dk. Kunne hente varerne 4 dage senere i en pakkeshop.Meget hurtig og nemt.Det er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet der.