[REPLY]
Købte en CD 30kr billigere end nogen anden dansk forhandler solgte CDen til. Den blev leveret dagen efter og alt er som det skal være.!
Varm anbefaling herfra
Har handlet hos dem tre gange og den ene gang fik jeg kun leveret én rigtig vare ud af to.
Efter lang tids venten på mailsvar fra forhandleren, fik jeg lov til at returnere den forkerte vare og få pengene for varen retur + de portoudgifter som jeg måtte have haft i forbindelse med returneringen.
Men alt i alt en dårlig købsoplevelse, da sådan noget fra starten ikke burde kunne ske. Det jeg havde købt, stemte overens med det der stod på min faktura, men det var bare delvist det forkerte jeg havde fået leveret.
Da jeg så ville have den rigtige vare tilsendt, viste det sig, at den i mellemtiden var blevet udsolgt og at den ikke længere kunne skaffes. Flot!
Desuden er der en lang leveringstid på det bestilte. Varer der er på lager, tager op til en uge at få leveret. Mails bliver heller ikke tilsendt ved afsendelse af varer, hvilket er et stort irritationsmoment, da det er rart at vide hvornår varerne egentlig kommer.
Fimaet besvarer som regel heller ikke mailhenvendelser. De sidste par gange jeg har stillet spørgsmål pr. mil, har de ikke svaret. Så hvad de skal med en mailadresse, er ikke til at sige. Men det er selvfølgeligt nødvendigt for at de kan have E-mærket. Den bliver i hert fald ikke brugt til kundebesvarelser.
Sidste gang jeg bestilte var 9 dage før jul. Den angivede leveringstid var på 1-3 hverdage og jeg fik lovning på, at jeg ville få besked, hvis den ikke kunne leveres indenfor den angivede tidsfrist. Den sidste dag, hvor jeg burde have modtaget ordren, er den ikke kommet endnu. En opringning til forhandleren viser, at den burde være sendt 2 dage efter ordren var afgivet og at jeg vil modtage den dagen efter. Den kom altså ikke den pågældende dag, men Post Danmark havde i denne periode også problemer med at få omdelt posten. På forelangende blev jeg lovet, at de ville sende mig et track&trace-nummer på forsendelsen når de kom på kontoret igen. Jeg får dog senere en mail fra ejeren om, at der desværre var sket en fejl på deres hjemmeside, da jeg skulle have bestilt den sidste vare på samme tid som en anden kunde og at jeg i stedet burde have haft leveringstiden 4-12 dage. Alligevel får jeg som sagt et tracking-nummer om at pakken er godt på vej til mig. Men hvis min ordre ikke er afsendt, hvordan kan der så være en forsendelse på vej til mig!?
OPDATERING:
Der var kommet flere af varerne på lager et par dage efter jeg bestilte, så derfor er min ordre alligevel blevet afsendt som lovet. Som kompensation blev jeg tilbudt en refundering af forsendelsesomkostningerne, hvilket jeg naturligvis tog imod. Ordren kom med posten et par dage før jul.
Kunde fandt anmeldelsen nyttig