We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Cdklassisk anmeldelser

Cdklassisk Logo
Kunderne om Cdklassisk : »7 uger - undskylder ekstrem lang leveringstid« »Lidt kringlet bestilling , men alt leveret som lovet!« »Ren fupvirksomhed, der burde politianmeldes« 38
Meget lavt
2 af 10

38 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (38)

7 uger - undskylder ekstrem lang leveringstid

Men det betaler sig at være vedholdende!
Bestilte et stort udvalg af bagkataloget midt i februar; betaling prompte hævet af Moneybrokers, som dog først sendte specifikation et par dage senere.
Rykket for levering med mange e-mail, lagt forespørgsel på tlf-svarer - intet resultat før jeg fandt et fast tidspunkt i ugens løb, hvor Peter Olufsen var til at få fat på. Fik i løbet af flere opkald efterhånden forklaring på forsinkelsen.
Endelig først i april lykkedes det at få pakken inden for rækkevidde fra Peter Olufsens telefon og tilsagn om samme eftermiddag at bringe den på posthuset med dyb beklagelse af at ordren var gået så galt.
Leveret af pakkepost næste morgen - og Peter Olufsen var en lettet mand.
Det skal retfærdigvis da også med som modvægt til alle de sure anmeldelser på TrustPilot.

Udvalgt anmeldelse om Cdklassisk

• Jan
  • Frederiksberg, DK
  • 12 Anmeldelser

Tager pengene, men leverer intet

Bestilte CD i december hos cdklassisk. Pengene blev trukket på kontoen få dage efter af moneybookers. Har stadig intet set til CD'en og cdklassisk ignorerer fuldstændig email henvendelser.
Jeg har tidligere - gennem flere år - købt CD'er hos cdklassisk. Det har altid været uden problemer og med fin service. Derfor kiggede jeg heller ikke på trustpilot inden jeg bestilte cd'en på deres hjemmeside. Åbenbart en meget stor fejl, for det er vist den ringeste anemeldelse, jeg har set af noget firma overhovedet.

Cdklassisk

Lidt kringlet bestilling , men alt leveret som lovet!

Bestilte 2 cd'ere lørdag og betalte med dankort/visa, som virker lidt kringlet til forhold af mange andre steder, men det virkede.

Fik først set Trustpilot efter jeg havde bestilt og blev lidt svedt
da jeg læste anmeldelserne, men nu havde jeg jo bestilt :-(

Jeg får en bekræftelse fra moneybookers og en ordreupdate fra Peter Olufsen senere lørdag, dog med et ordre-link jeg ikke kunne få til at virke. Og en ordreupdate igen tirsdag med status: shipped.

Pengene blev trukket tirsdag, og jeg fik mine 2 cd'ere med posten onsdag. Så ud over lidt kringlet betaling og nogle døde links kan jeg vist ikke klage over noget. Jeg har dog ikke hørt cd'erne endnu da de er købt til en gave, men de ser fine ud.

Jeg havde selvfølgelig aldrig bestilt noget som helst hvis jeg havde set anmeldelser før køb som jeg plejer. Men hermed en lidt mere positiv en af slagsen. Mvh. Dan Larsen

Cdklassisk

Ren fupvirksomhed, der burde politianmeldes

En virksomhed, der tidligere fungerede helt OK, men som nu bare går ud på at bøffe »de dumme kunder« for indbetalinger. Det er bestemt ikke tilfældigt at det er nærmest umuligt at betale med kreditkort.
Peter Olufsen er en simpel bedrager - det kan absolut ikke anbefales at handle med et så uhæderligt menneske. Fy for satan.
MVH Thomas Christensen

Cdklassisk

Har bestilt varer, der aldrig når frem

Ingen varer. Telefonnummer fra de gule sider eksisterer ikke i virkeligheden. Svarer ikke på mails. Telefonnummer på bestillingssiden er til en telefonsvarer. Ingen reaktion. Hvad nytte har man af den ivrige annoncering, når man ikke kan få, hvad man bestiller? De mange dårlige anmeldelser her på siden taler deres tydelige sprog.
Tommy

ingen levering..

Fatter ikke, at dette firma gennem flere år har leveret punktligt til tiden med gode cd'er. Manglede der én, lå beløbet i kontanter i pakken. Og pludselig hæves pengene -og INTET leveres. Flere mails frem og tilbage, at NU er de sendt, manglende lige en enkelt, som han ville høre, om jeg ville bytte med en anden? OK. Men stadig ingen cd'er. Førhen fik jeg salgs-mails ca. 1 gang mdl., nu vælter det ind flere gange om ugen. Noget må da være gået helt galt i det firma.

10.3.2012: Ret skal være ret. Efter 3-4 rykkere -lidt skrappe til sidst, lykkedes det sørme at få mine cd'er. Tak for det.

Pas på CDklassisk

Først og fremmest. Jeg fatter ikke, at Peter Olufsen vil sætte det navn han har opbygget med mere end 20 års aktivitet i dansk musik, overstyr med de metoder, han driver sit firma CDklassisk med.
Efter at have fået Cd’er i 2007 og 2009 bestiller jeg D. 9/10 2011 igen musik hos ham, beløbet 550 Kr. hæves øjeblikket af hans engelske partner Moneybrookers. D 18/10 mailer jeg første gang – intet svar. D 26/10 mailer jeg anden gang, stadigt intet svar. I den mail jeg får efter bestilling er der et link til en webside hvor man skulle kunne se til ens ordre, linken virker heller ikke. Jeg begynder derfor at ringe til manden og får derefter kontakt til en meget seriøst lydende mand der siger ”Der manglede en plade til din leverance, men den har vi fået nu, og når mine medarbejdere møder i eftermiddag, vil din pakke blive sendt” når jeg spørger til de manglende svar på e-mails får jeg svaret ”Jamen min postkasse var fuld og skulle tømmes”!! Han tømmer åbenbart e-mail konti på den måde at han sletter mails, for ellers var den jo blevet tømt efterhånden som han svarede på dem! Nå der går igen en uge uden Cd’er og da jeg ringer er svaret ”Jeg har en kæmpe postsæk som venter på at blive hentet”. Jeg lader gå en uge igen, og henvender mig derefter til banken for at få trukket pengene tilbage. Det er sket nu, og jeg har som sådan ingenting i klemme. Man kan frygte at Peter Olufsen her op til Jul på sine juletilbud får en masse penge ind og dernæst lukker butikken uden at levere varerne.

Altså CDklassisk webbutik fungerer dårligt, manden læser ikke rigtigt e-mails og sletter dem tilsyneladende i massevis, det han siger telefonisk, viser sig ikke at passe. CDklassisk kan tilsyneladende ikke håndtere restordrer.
Handler du her, kommer du til at spilde en forfærdelig masse af din gode tid. Og måske også dine penge.
Hvordan gode danske kunstnere som Christian Sievert, Erik Harbo, Nulle og Jan Kaspersen kan lade sig anvende som lokkeduer af fatter jeg heller ikke.
Kristian Larsen

Svindel

Har bestilt 2 cd'er

Har ikke modtaget cd'erne efter snart 2 måneder. Har prøvet at kontakte pr. email 2 gange og at ringe, men uden held.

Har fundet en anden adresse på uraniavej 12 på Frederiksberg. Er det selvsamme fusker? Peter Olufsen? Overvejer at køre forbi ....

CDKlassisk stjæler dine penge

CDKlassisk hæver penge fra din konto med det samme, men varerne kommer aldrig. E-mails bliver afvist. Kundetelefonen går påp voice-mail, og den hjemmeside, der linkes til for at se en faktura findes ikke.

Cdklassisk

PLAT ? Eller ubegribelig uvidenhed om uhædelig markedsføring?

Jeg er en af de efterhånden mange. der har prøver at handle med dette firma - eller hvad en sådan virksomhed benævnes.

Jeg har haft oplevelser der ligner de ovenstående fremførte.

Det undrer mig, at personer der dog kan opstille dette flotte program, er nødsaget at hente levebrødet på denne helt uantagelige måde.

Men at jeg bliver stadig kontakte med gode tilbud - i ordlyden altså -
men har opgivet at få en hæderlig handel.

Mærkeligt at det kan gå over en så lang periode!

Uhæderligt

Svindelfirma

Som de fleste andre er jeg også blevet svindlet. Fra deres stråmandsfirma i London blev beløbet lynhurtigt hævet.
Jeg fik aldrig mine betalte varer, selv en ordrebekræftelse fik jeg ikke.
Efterfølgende har min bank kompenseret det svindlede beløb.
Herefter regnede jeg med at banken ville anmelde firmaet for svindel, det har de åbenbart ikke gjort, det er jo trist.

Cdklassisk

Langsom fragt og dårlige indspilninger

Det tog over en måned før mine cd'er kom, og i mellemtiden svarede cdklassisk ikke på en eneste af mine mails. De var dog hurtige til at trække mine penge. En del af cd'erne var af så dårlig kvalitet at de ikke er til at holde ud at høre på.

Ingen levering

Uhøflig, uprofessionel behandling. Det er som at spille i lotteriet at handle med cd.klassisk en sikker nitte.

Uprofessionel webshop - sender ikke

Fandt nogle CD'er hos www.cdklassisk.dk, som kunne være fine til julegaver. Lagde dem i kurven og forsøgte at få lov til at betale. Moneybookers - det virkede ikke. Jeg prøvede flere gange, uden held, skiftede endda over til IE i stedet for min sædvanlige browser, samme sag. Skrev og spurgte, hvad jeg skulle gøre, for der var tale om påtænkte julegaver. Dette var d. 29. november. Dagen efter får jeg en mail, at de får mange ordrer ind, så de forstår ikke mine problemer, men lykkes det mig ikke at gennemføre bestillingen, sender de undtagelsesvist gerne med girokort. Jeg skriver straks tilbage, at jeg har prøvet igen, stadig uden held, så jeg vil være glad for at få tilsendt med girokort. Intet sker. D. 7. december rykker jeg - intet svar. Jeg skal så åbenbart bare være glad for, at mit forsøg på at betale via moneybookers ikke virkede. Og jeg nåede at finde på andre julegaver.

Cd'erne leveres ikke

Jeg er desværre helt enig. Pengene trækkes, men varerne leveres ikke. Det er ikke muligt at kontakte firmaet via mail eller tlf, trods gentagne forsøg. Man kan dog få pengene tilbage hvis man kontakter sin bank. Cdclassisk er rent fup og svindel.

Cdklassisk

2 months!! Never received!! No replies!! My money was once gone.

I made my order 2 months ago and have got nothing. I ordered some cds in September. The payment was made by my credit card via MONEYBOOKERS. After 2 weeks later, the order status was still "pending". So I asked via email about the status and then suddenly the status was changed as shipped. I waited 2 weeks, 3 weeks and a month, but my order had never arrived. I sent several emails to the site and the email address provided from the Moneybookers, but NO REPLY. Now 7 weeks have passed. My money is gone. Excessively unfair!!!!!

Now I will make a contact with Moneybookers and then my credit card company. I'm also thinking to file a damage report to Danish Police: https://www.politi.dk/en/ReportTheft/reportTheft.htm. because there is a well prepared form, but I have little hope that it works.

I found this trustpilot site later and was stunned about the bad reputations .

I've found another reputation here.
Now they use moneybookers, not paypal. I can make a guess about why the payment company was changed.

Update 16/11
I made a contact with Moneybookers.com(i needed a registration). They acted swiftly on my claim for now. On the same day I filed a claim, they gave me a courteous reply, saying that they will open a dispute and start an investigation.
Update 21/11
No delivery. No reply yet from the merchant. Moneybookers told me they're proceeding non delivery dispute.
Update 25/11
Finally the problem seems to be solved. Moneybookers told me my money will be credited back to my CC.
Update 27/11
I confirmed the refund, the exact amount I paid 2 month ago.

Final update
2 months and 2 weeks, what a worthless experience with the store..., I couldn't see any ethic or moral behaviour in them. a shabby way of business.
Thanks to Moneybookers' fast and firm action, I got my money back.

My advice: JUST AVOID !! IF YOU DON'T WANT TO WASTE YOUR PRECIOUS TIME, MONEY and MENTAL ENERGY.

Cdklassisk

Cdklassisk.dk er et sløvt foretagende

Retfærdigvis må jeg sige, at jeg i dag d. 14/9 har modtaget nogle af mine varer og pengene tilbage for resten! Så det er ikke et svindelforetagende, men et sløvt foretagende. Måske er der ikke kapacitet til at betjene kunderne!
D. 29/8 bestilte jeg 3 cd'er hos cdklassisk.dk. Jeg betalte med kreditkort. Beløbet blev hævet på min konto samme dag via "Moneybookers". Jeg har stadig ikke set nogen varer! Jeg har sendt 3 e-mails til Peter Olufsen, men ingen svar fået!
Det er kotume først at hæve pengene, når varerne afsendes, derfor kan jeg kun tro at det er svindel!
Marianne Ammitzbøll

CDklassisk er ikke troværdig

Anmeldt d 14/8 - revideret d 24/8

Jeg bestilte d 20/7 en række CDer. Samme dag modtog jeg besked for "Moneybookers" om, at pengene fra min kort-betaling var overført til Peter Olufsen/CDKlassisk.
Jeg modtog imidlertid ikke bekræftelse fra firmaet - hvorfor jeg d 25/8 mailede og spurgte til ordren. Jeg skulle på ferie, og ville godt vide, hvornår pakken kunne forventes at lande hos mig. - Samme dag modtog jeg mail om, at "VARERNE BLIVER AFSENDT I MORGEN".
Da jeg d 5/8 kom fra ferie var der IKKE nogen varer. Derimod var min ordre sat på "behandles"-status. Det havde firmaet sendt en mail om d 1/8.

Samme dag så jeg (desværre for sent) denne række anmeldelser, og syntes, at jeg kunne genkende forløbet.

Jeg skrev til Peter Olufsen og spurgte, hvad det betød, at min ordre "behandles" - og da jeg samtidig konstaterede, at pengene var hævet, meddelte jeg, at hvis jeg ikke havde enten en CD-pakke - svar på min forespørgsel om forventet leveringstidspunkt - eller tilbageført beløb d 13/8, betragtede jeg ordren som ophævet.
Denne mail fik jeg ikke noget svar på.

14/8 fik jeg til overflod "nyhedsmail" fra Olufsen - om "sommerudsalg". Heri reklameres der med "verdens sikreste betalingssystem" (som åbenbart ikke forhindrer, at pengene hæves inden varen afsendes) - og "nyt lagersystem, der gør os knivskarpe" (hvilket åbenbart ikke har hjulpet ret meget på kundeservicen m.h.t. meddelelser om ordrens status.)
14/8 mailer jeg og meddeler, at jeg betragter min ordre som annulleret, fordi jeg INTET har hørt om status, eller modtaget nogen varer.
14/8 får jeg yderligere en mail, der siger, at Peter Olufsen "for god ordens skyld vil meddele, at varerne ER SENDT I GÅR - der havde været knas med levering af den ene CD.
Det har jeg ikke fået besked om - hverken pr mail eller i ordrestatus, hvilket plejer at være kotume ved nethandel.
Ordrestatus på hjemmesiden ændres IKKE - der står stadig "behandles"

16/8 meddeler jeg, at jeg stadig ikke har set nogen varer, men at jeg vil lade gå et par dage inden jeg går videre med sagen.

20/8 lander en ny mail med besked om, at varerne ER SENDT (nu igen???). Mailen indeholder et dødt link til det, der skulle være en "detaljeret faktura"

Endelig - d 24/8 - lander pakken hos mig - sendt senere end det blev angivet både i mail og på hjemmeside - men dog sendt.

Jeg håber, at folk er klogere end jeg - og reagerer på, at firmaet faktisk IKKE har udfyldt forrretningsbetingelser - det har IKKE udfyldt forsendelses- og returpolitik (det er selvfølgelig heller ikke nødvendigt, hvis man gentagne gange ikke sender noget ud) - det har IKKE udfyldt noget om fortrolighedspolitik - der er IKKE angivet et telefonnummer.

Jeg er naturligvis glad for at endelig have modtaget de bestilte CDer - men jeg har faktisk ikke lyst til at handle med CDklassisk igen:
Det er IKKE i orden at hæve pengene før varen sendes.
Det er IKKE i orden at sige 3 gange, at varen "vil blive sendt i morgen" / ER SENDT, når det ikke er rigtigt.
Det er IKKE i orden ikke at give besked enten pr mail eller i ordrestatus om, at der kan være ventetid på en vare.
Det er IKKE i orden ikke at svare på henvendelser
Det er IKKE i orden at man skal bruge så megen tid på at få at vide, om man kan regne med at få de varer, man har betalt for
Det er IKKE i orden, at man ikke får en faktura, fordi det link, der skulle lede frem til den, ikke virker

Jeg har overvejet, om min ene stjerne skulle hæves til 2, men da beskrivelsen siger "en på mange måder dårlig oplevelse uden antydning af snyd eller det, der er værre", kan jeg ikke give mere end 1 stjerne. - Jeg oplever det som snyd, at firmaet i strid med reglerne for internethanden hæver penge over en måned før varerne sendes - og jeg oplever det som snyd, at firmaet et par gange lyver om, at varerne ER SENDT.

Stol ikke på cdklassisk

Ved bestillingen hos cdklassisk havde jeg valgt betalingsform med girokort. Dette gjorte jeg klogt i, for jeg modtog aldrig de bestilte varer. Peter Olufsen svarede desuden aldrig på hverken telefon eller mail.. Irriterende fup-firma!!

Uprofessionelt - fup og svindel

I december 2009 bestilte jeg adskillige julegaver til 'hurtig levering'. Pengene blev trukket, men varerne er aldrig dukket op. På hjemmesiden står ordren som 'afventer'. Der svares ikke på mail eller telefon. Føj

Anton, seii toha og Hubert Jensen fandt anmeldelsen nyttig

Cdklassisk

Den 25. januar bestilte og betalte jeg for en række billiige cd´er, dog kun 208 kr. Pengene blev hævet, men der blev ikke sendt nogen cd. Jeg har prøvet at kontakte dem, men uden resultat. Jeg må tilslutte mig de uheldige tidligere brugere, der beklager sig.
Finn Rosenberg, 6240 Løgumkloster

Advarsel

Jeg vil gerne advare mod at handle med dette fup-firma!
Jeg har i lighed med mange af de øvrige anmeldere bestilt varer hos firmaet, pengene er trukket fra kontoen (primo december 2009), men varerne bliver aldrig leveret. Trods gentagne henvendelser pr tlf og mail reagerer cdklassisk ikke.
Dårligere service eksisterer næppe!

Cdklassisk

Jeg handler aldrig mere med cdklassisk!

Jeg har for snart to måneder siden bestilt og betalt for en række cd'er, som jeg endnu ikke har modtaget. Alle mine henvendelser til firmaet er ikke blevet besvaret.

cdklassisk er useriøs !

Ordren bliver ikke leveret men pengene trækkes fra min konto. Firmaet svarer ikke på telefon eller mails selvom de lover svar inden for 24 timer - hvad er det dog for et firma ???

Cdklassisk

Den hidtil dårligste oplevelse med webhandel

Min mand bestilte en cd. Beløbet blev trukket fra kontoen, men varen er aldrig blevet leveret. Efter 2½ måned stod ordren stadig som "venter".

Olufsen har ikke reageret på henvendelser hverken på tlf.opkald eller kontakt via hans kontaktformular - heller ikke, da min mand bad om at få ordren ophævet og beløbet tilbageført, som man er berettiget til, når man handler på nettet.

Min mands tab var kun på 100 kr, men det er en total uacceptabel måde at drive virksomehd på.

Olufsen overholder i øvrigt heller lovkravet om, at han skal oplyse en e-mailadresse på hjemmesiden.

En blandet oplevelse..

Jeg har handlet en del hos cdklassisk.dk, og jeg har fået alt, som jeg har betalt for, men der går ofte for lang tid, nogle titler har jeg opgivet at få, og jeg har bedt om at få dem annulleret. Det er for det meste gode cder, så jeg har været vedholdende..

Cdklassisk

Kandidat til "Danmarks værste internetbutik"?

Jeg bestilte glad en stak billige cd-er i begyndelsen af august, men glæden blev hurtigt vendt til frustration. For betalingen blev hævet og pakken blev efter sigende (min kundeside) afsendt men jeg modtog ikke noget. Efter ugers undren og forespørgsler på diverse postkontorer kontaktede jeg firmaet. Eller rettere prøvede på det, for de besvarer hverken telefon, beskeder på telefonsvarer (selvom de på hjemmesiden tydeligt lover at svare indenfor et par dage) eller gentagne e-mails. Jeg gør derfor nu indsigelse og håber at få mine penge igen. Jeg har aldrig oplevet en dårligere behandling i en internetbutik. Jeg kan på ingen måde anbefale at man bestiller noget hos dem. Find de gode cd-er et andet sted!

Fup firma?

Jeg fandt firmaet via nettet og har bestilt og fået trukket pengene via min bank forlængst, firmaet har sendt en email for 3 uger siden, hvor de skriver, at varen er sendt, men jeg har aldrig modtaget noget......
Svarer ikke mine mails og tager ikke telefonen.....
Meget uprofessionelt: KAN IKKE ANBEFALES....

Cdklassisk

Fik varen, men alt for sent

Fik alligevel de 3 bestilte CD'er, men over en måned efter at de var sendt og pengene trukket, og jeg havde været i banken og gjort indsigelse. Jeg har aldrig fået svar på nogen af mine mails til firmaet eller på service telefonen.

Der er intet i vejen med varen, det gør heller ikke så meget at den kommer så sent, men det er dårlig service at pengene bliver trukket en måned før og at der ikke kommer respons på henvendelser. Ved ikke om jeg tør handle der igen.

Cdklassisk

Fik aldrig det bestilte...

Jeg fandt tilfældigt butikken på nettet og bestilte en CD for 2 år siden. Jeg har aldrig modtaget den, men i modsætning til andre har de dog aldrig trukket pengene fra kontoen :-)
Som andre, har jeg prøvet at sende mail til dem og ringe, men intet har givet resultat!
Jeg kan på ingen måde anbefale CDKlassisk :-(

Mærkeligt...

Jeg var også enormt interesseret da jeg så sjældne klassiske CDer. Jeg er dog altid forsigtig med webshops og det lugtede lidt af fisk da jeg opdagede halvdelen af siden er på Engelsk og de ikke har e-mærket. Så ville jeg tjekke her og fandt 3 dårlige anmeldelser og det der ligner to gode. Hvis man dog kikker på de to profiler har den ene kun anmeldt det her, den anden har anmeldt ét (!) andet sted og hans sidste anmeldelse går på at TrustPilot skulle "afskaffes". Hvis man siger noget i den retning og bruger sin bruger til at rose en butik lægger der måske noget bag.

Jeg vil bare lige skrive det her for at give folk en ekstra påpasseligheds faktor. Tag dog chancen hvis du tør, og meld så tilbage om det rent faktisk virker med et pålideligt svar. Jeg tør desværre ikke :/.

Charme og cd´ere :)

Jeg har kun gode erfaringer med CDKlassisk, hurtig levering, selv op til jul, så ingen julestress her. Desuden er indehaveren ganske rar og venlig til at svare på spørgsmål omkring diverse klassiske udgivelser. Så 5 stjerner fra mig.

Cdklassisk

God service og billige cd´er

Jeg har handlet i mange år hos Cdklassisk og har været meget glad for alle de gode tilbud. Hvis der har opstået fejl og de har sendt mig en forkert cd, har de uden forbehold sendt mig den rigtige og ladet mig beholde den anden. Det synes jeg er god service.

Kærlig hilsen den glade klassiker

Morten fandt anmeldelsen nyttig

Troede på gode tilbud

Jeg har været ude for, hvad tilsyneladende flere har. Bestilte en bunke CD´er fra CDKLASSISK, men modtog aldrig pakken selvpom pengene blev trukket fra kontoen den dag pakken, ifølge en mail fra Peter Olufsen, blev afsendt. Jeg har skrevet rykkermails, men aldrig fået svar - ingen penge retur og ingen pakke. Man føler sig noget magtesløs og godt og grundigt snydt.

Svindel?

Har haft samme oplevelse som alle andre tilsyneladende har, ville bare ønske jeg havde set det noget før.
Bestilte et antal cd'er, pengene bliver trukket på kortet, men cd'erne kommer ikke. Firmaet svarer ikke på emails, tager ikke telefonen og ringer heller ikke tilbage når man ber om dette på den automatiske svarer. Ligner nærmest en svindelbutik. Er der overhovedet nogen der nogensinde har fået det de bestilte på cdklassisk.dk?
Burde tages med i "kontant" på DR.
Normalt er alle netbutikker pålidelige. Jeg har faktisk aldrig haft en dårlig oplevelse før, så derfor er tilliden jo stor.

Cdklassisk

Havde glædet mig til at supplere min klassiske samling

Først gik der næsten en måned, hvor min ordre afventede (hvad?), derefter blev den påstået "afsendt", men jeg modtog den ikke, selvom de havde hævet beløbet fra min konto. Ingen reaktioner på 5 rykkere pr. deres kontakt-mail. Ingen svar på deres service-telefon. Nu håber jeg med en indsigelse og med bankens hjælp at få pengene tilbageført.

Rent tyveri

Modtog aldrig den betalte vare, og fik ikke svar på mine mails.

Helt uhørt

Bestilte varer kom aldrig. Firmaet svarede ikke på E-mails, så slutteligt gjorde jeg indsigelse i banken, og fik mine penge retur.
Beklager: Det kan ikke blive ringere

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk