We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Cervera anmeldelser

Cervera Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Cervera før du handler og giv selv din bedømmelse af Cervera 1
Godt
7.4 af 10

1 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Cervera

Fantastiske orangeader

Man taler ofte om at "Alt var bedre i de gode gamle dage", og dette afskrives ligeså ofte med menneskets tendens til at glorificere fortiden.

Disse orangader SMAGER som i gamle dage.. og til de unge, som ikke var født i "de gamle dage", kan jeg forsikre at de smager RIGTIG GODT! Det eneste jeg umiddelbart kan klage over med Cervera, er at de ikke har gjort bedre opmærksom på sig selv... resulterende i at jeg i årevis har drukket saftevand af ringere kvalitet.

Super Best i Græsted er så venlige at føre disse, og jeg anbefaler varmt at smage, for jeg ønsker at producenten skal belønnes for at markedsføre et produkt, der i DEN grad smager bedre end konkurenternes! Jeg har smagt: Blodappelsin, Hindbær, Appelsin, og Gul Appelsin.. sidstnævnte er FANTASTISK til at lave sodavand af/med... (ikke mindst fordi Sodastream ikke selv kan finde ud af at lave velsmagende koncentrater ;-)

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk