We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Cewefotobog anmeldelser

Cewefotobog Logo
Kunderne om Cewefotobog : »God software, god kvalitet, hurtig levering« »Super kvalitet med lidt høj pris efterhånden« 3
Middel
6.7 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)

Dårlig service

Vær opmærksom på, at i dette firma er der ikke plads til at kunderne laver fejl. Det er ikke muligt at få annulleret en bestilling, hvis man ved et uheld er kommet til at bestille 2 fotobøger i stedet for 1. Jeg kontaktede ellers firmaet med det samme via mail, for at gøre opmærksom på, at jeg desværre var kommet til at lave en fejl. Dagen efter fik jeg bare et svar tilbage, den kunne de ikke annullere, da en bestilling var en bestilling og sådan var det bare. Efter min mening er det bondefangeri og total dårlig service fra firmaets side.

Cewefotobog

God software, god kvalitet, hurtig levering

TILFREDS!!!

Så er det sagt. Nem software med super muligheder for at lave en super fotobog. Kvaliteten er god, og levering hurtig.

Prisen er i den lidt højere ende, fik dog 20 % gennem bilka, så jeg er meget tilfreds.

Man får hvad man betaler for!!! Det er det her et eksempel på.

Cewefotobog

Super kvalitet med lidt høj pris efterhånden

jeg har i flere år kun brugt cewe - godt nok bestilt gennem Bilka, og jeg har hver gang været meget tilfreds med resultatet. Solide indbindinger og flotte billeder og farver.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk