[REPLY]
Købte en Xbox 360 adaptor til PC. Den var pakket godt ind og kom dagen efter jeg bestilte.
Deres hjemmeside er simpel at finde ud af og leveringen var som sagt i top.
Har handlet der en gang før og vil absolute handle der igen.
Da det var helt nyt for mig med sådan en chip, var jeg lidt nervøs, men med god super support, har jeg ikke haft nogle vanskeligheder. Kan kun anbefale firmaet.
Jeg bestilte tirsdag aften og modtog med posten torsdag.
Det er første gang jeg handler hos chip-kolding, men absolut ikke sidste :-)
super hurtig handel... ingen problemer.....
Hurtig reaktion på første henvendelse.
Perfekt opfølgning.
Tidsaftaler overholdt.
Ekstra service.
Købte et chip-kort til Nintendo DSi - hurtigt levering og nødvendig software var allerede lagt på. Perfekt.
Bestilte Xbox -> PC adaptor uden problemer. Nem og overskuelig side og dag-til-dag levering. Ingen problemer og handler her gerne igen.
Nem og hurtig bestilling og meget hurtig levering. Mails om ordreprocessen. Godt gået Chip-Kolding ;-)
Købte R4i kort. Nem at finde rundt på hjemmesiden og leveringen var ultra hurtig! kan varmt anbefales.
Super oplevelse- support svar og hurtig levering
Kompetent og ærlig mail support samt hurtig levering
Super hurtigt.
bestilt igår, fået idag. kan kun anbefales!!!
Super igen
Her kommer jeg til at handle igen. Kvalitetsprodukter til en konkurrencedygtig pris og med levering dagen efter. Tak.
Varen leveret så hurtigt som fysisk muligt med PostDK, ingen problemer, den virkede helt som forventet.
hurtig levering, rimelig billig, ingen problemer, hverken første eller sidste gang jeg handler der.
Som tidligere er der fanstastisk service, og klart et sted hvor jeg handler igen.
Meget hurtig levering. Jeg bestilte søndag eftermiddag, og tirsdag lå varen i min postkasse.
Derudover var de ca. 20% billigere end hvad jeg ellers kunne finde på nettet.
Hurtig levering, varene kom dagen efter bestillingen.
Gode prisr.
Et minus på dårlig indpakning af en lader til en Nintendo DSi. Den var ikke pakket ind i andet end bobleplast. Det resulterede i et bøjet ben, men kan dog bruges. For lille problem til at lave en reklamation.
lev og forsendelse ok hurtig service
R4i SDHC 3DS kort købt.
Alt gik som forventet ....godt :)
(lige som sidste gang)
Kun godt at sige.
Bestilte det torsdag eftermiddag og fredag lå det i min postkasse, fantastisk imponerende.
Helt i orden. Som det plejer :-) Kan varmt anbefales!
perfect handel uden forsinkelse som altid har prøvet dem i mange år anbefales
Jeg har efterhånden handlet en del gang hos Chip-Kolding.dk, og jeg er ovenud tilfreds med de produkter jeg har købt, samt den information der tilbydes omkring disse.
Det er bare i orden!
Købt en ribbon cable til Ps2. Før købet fik jeg info om hvilken model jeg skulle bruge og hvornår de fik den på lager.
Super service og korrespondance.
Det er fjerde gang jeg handler ved chip-kolding og der er altid god og hurtig service.
ILIR
Jeg købte mini-SD, adaptor samt USB-kortlæser. Fik det rigtig hurtigt med posten (super leveringstid). Jeg havde dog problemer med USB-kortlæseren, der ikke kunne læse SD-kortet. Jeg skrev til chip-kolding.dk, hvad min fejlmeddelelse bestod i, og kort efter sendte de en ny USB-kortlæser uden yderligere spørgsmål og uden beregning. Sådan - det kalder jeg super god service.
Firmaet kan kun anbefales. Hermed gjort.
Bestiling, betaling & levering forløb alt sammen perfekt
Jeg har ofte handlet hos Chip-Kolding, og de har altid været hurtige, effektive og hjælpsomme, så det vil jeg da også gøre fremover.
Alt gik bare efter bogen. Nem bestilling, hurtug levering. Meget tildreds. Kan anbefales.
Det hele gik rigtig meget godt der var ingen problemer.
Hurtig ekspedition, god vejledning nem at handle med.
Har bestilt flere gange ved www.Chip-Kolding.dk.
Super service ved henvendelse og hurtig levering.
Kan kun anbefaldes.