We are hiring!

Besvarelse fra chokoladehimlen.dk

[DATE]

[REPLY]

chokoladehimlen.dk Logo
Kunderne om chokoladehimlen.dk : »Enestående Netbutik!« »perfekt koncept« »godt, troværdigt produkt« 448
Perfekt
9.5 af 10

448 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Pia

perfekt koncept

Fin service , god feedback , da jeg var i tvivl om noget .I flg. modtageren fin vare ....så kun positivt herfra !!

Udvalgt anmeldelse om chokoladehimlen.dk

Enestående Netbutik!

At handle hos Chokoladehimlen.dk er intet mindre end en stor fornøjelse.

Ikke blot er kvaliteten af deres lækkerier utrolig høj, men det er så sandelig også en helt fantastisk og enestående service, man får.

Jeg har handlet der ofte, og ligeledes sendt deres lækkerier som gaver, og alle er mere end tilfredse.

Chokoladehimlen leverer altid hurtigt, og pakkerne er altid pakket på smukkeste vis, med et lille kort vedlagt. Samtlige produkter leveres i fine æsker eller skønne kræmmerhuse!

Ren fornøjelse at handle i denne skønne NetButik.

Glade og venlige chokolade/lakrids hilsener fra en kunde, som er kommet for at blive.

Else Marie Palm.

Camilla fandt anmeldelsen nyttig

• Vibeke

godt, troværdigt produkt

Nem hjemmeside, alsidigt udvalg. Jeg har inden for en uges tid bestilt 2 produkter som gave og har fået positive tilbagemeldinger fra begge modtagere.

Hurtig og nemt

Super service :)

• Berit

Hurtig ekspedition

jeg bestilte onsdag aften og modtog mine varer fredag.

• Bente

En lækker oplevelse

Lækre produkter i flot indpakning.

• Ole Hougaard
  • Holstebro, DK
  • 15 point

Fin kundehåndtering

Hej.
Jeg synes chokoladehimlen har nogle meget lækre chokolader, karameller og lakrids.
Når I bestiller, skal I være opmærksomme på, at I ikke skal betale porto ved køb for mere end 500, kr og desuden får I en ekstra gave. Fantastisk!!
Hvis I har et gavekort, kan det godt være I er nødsaget til at fortælle Chokoladehimlen, at selvom I har et gavekort, gælder det stadig for alm. penge.
Personalet er søde og venlige mennesker, som undskylder og retter fejlen.
Jeg vil handle hos Chokoladehimlen igen.
Ole

• Heidi

Super service!

Jeg afgav bestilling og havde glemt at skrive om der skulle være en personlig hilsen i min gave. Chokoladehimlen ringede mig op for at høre til det og afsendte derefter min bestilling.

Superservice, hurtig levering og skøøøøøn chokolade

Superservice, hurtig levering og skøøøøøn chokolade

chokoladehimlen.dk

Lækker chokolade i høj kvalitet

Superlækker chokolade. Jeg bestiller snart der igen. Jeg elsker deres chokolade dråber til hot choclat..

• lolamus

super service

denne hjemmeside er vanedannende! super hurtig levering og god service. kan kun anbefales.

• anny

gode smagsoplevelser

meget lækker chokolade og lakrids, vi har anbefalet det til andre, hilsen anny bech

• U.E
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser

Chokolade på afveje :-)

Jeg bestilte blandt andet chokalade som jeg ville sende til min far på hans fødselsdag......jeg fik rodet rundt i det hele og endte med at have bestilt det,...........en uge for tidligt.......og........til mig selv....
Jeg skyndte mig at sende en mail til chokaladehimlen som straks fik rettet op på fejlene og har i dag, på min fars fødselsdag, modtaget tak for gaven fra min far :-)

Fin service

Helt sikkert en hjemmeside, som jeg vil bruge igen og igen.....

nemt at handle, gode varer

nemt at handle, gode varer

• Elly

Fuldtud tilfreds

Jeg er fuldtud tilfreds med de varer jeg har købt hos jer ,
de lever helt og fuldt op til mine forventninger,
jeg kommer igen en anden gang.

Tak
venlig hilsen
Elly Marie Hansen

• Kunde

god service

flot pakket, hurtigt levering, det hele gik dejlig nemt.

Perfekt

Geniale varer, hurtigt forsendelse, flot indpakning.
Køber tit gaver her, altid med fornøjelse :)

Men pas på! Man kan være afhænge ar deres trøfler og chokoladenødder (smager himmelsk)

• Illianna
  • Verificeret køber

Chokoladehimlen har leveret uoverfruffen service og "luksushyggekurv" - SIG DET MED CHOKOLADEHIMLEN!

Jeg har oplevet en meget personlig og høj service lige fra bestilling til levering. Bestilte en "hyggekurv" med diverse delikatesser som gave - og den gjorde meget lykke hos modtager. Jeg giver 5 stjerner (topscore) og benytter med stor fornøjelse Chokoladehimlen igen, når jeg mangler en gave eller selv er lækkersulten!

Effektiv og fleksibel service

Kort tid før jul, afholdte jeg et kunde/interessent møde med en samarbejdspartner, hvor jeg godt ville give en lille ekstra oplevelse for at gøre opmærksom på vores firma. Indenfor få dage leverede Chokoladehimlen til hver deltager to lækre stykker marcipan i smarte metalæsker med transperant låg, med vores WEB adresse, samt en julehilsen - effektivt og fleksibelt.

• Erik

super

dejlig bornholmsk lakrids

• ANM

Absolut perfekt!

Jeg har købt firmajulegaver hos Chokoladehimlen i alt tre gange og kan kun sige, at det vil jeg fortsætte med de følgende år; der er ikke en finger at sætte på hverken kvalitet, service, fremsendelse mv. Topkarakter med guldstjerne i kanten! :-)

chokoladehimlen.dk

Geniale varer og kundeservice :-)

Chokoladehimlen.dk skal roses højt. Jeg bestilte 6 forskellige ting hos dem d. 21/12 og havde det d. 22/12.

Jeg satte hak i at alle tingene gerne måtte pakkes ind, men der skulle ikke kort ved, så håbede bare at jeg kunne gennemskue hvad der var hvad.
Da jeg modtog det var de fint pakket ind og på hver pakke sad en gul notesseddel på hver pakke hvad den indeholdte, som jeg nemt kunne tage af, og sætte gavemarkat på, minus de 2 som var værtinde gaver.
Alle bragte lykke og man kan virkelig se og smage kvaliteten, skulle jeg hilse fra modtagerne at sige :-)

Handler helt sikkert der igen :-)

PERFEKT

Super lækre produkter. Hurtig og præcis levering.

Lækkerier leveret hurtigt

Meget lækkert udvalg og lynhurtig levering, selvom det var ugen op til jul :-)

• Maria
  • 31 point
  • 11 Anmeldelser

Perfekt !!

Super hurtig levering - alt i top kvalitet - anbefaler varmt at handle her!!!!

• Tessa

Super ChokoService

Rigtig hurtig levering, masser at vælge i mellem, god chokolade.

• delfi
  • Verificeret køber

Lækre varer.. ;-) - Hurtig levering.

Har overhovedet ikke noget negativt at sige, om det jeg har modtaget fra jer, tvært imod, kan kun anbefale..

• Au

Godt

Har ikke smagt det. Det var en gave.

• Camilla

Tilfredstillende & God service

Jeg har været meget tilfreds med at handle hos Chokoladehimlen.dk

Har ikke på noget tidspunkt haft grund til at være utilfreds, de var endda så søde at skrive til mig, da jeg havde bestilt en vare som de ikke havde på lager men ville få den kommende uge og tilbød den mulighed at vedlægge noget andet til samme pris eller vente med at sende til varen var kommet på lager.. Jeg valgte at vente de dage og modtog pakken som aftalt :)

Det eneste minus var selve kassen mine vare kom i, den så ikke ud til den havde haft en god rejse den var meget sammen presset og var næsten ved at gå fra hinanden (Det er så ikke chokoladehimlens skyld, men føler lidt jeg er nødt til at påtale det også for jeres egen skyld i fremtiden, så I er obs på at Post Danmark ikke altid behandler pakker forsvarligt!)
- Men indoldet var i orden og gaven skabte megen lykke

Så det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer

God service!

Da vi fik vores pakke var vi i starten meget skuffede, da vi opdagede at meget af den bestilte chokolade var slået itu. Et opkald og 2 minutter senere, var alt dog i den fineste orden og vi har fået tilsendt os noget nyt chokolade. Alt i alt en god oplevelse. :)

• Ordpaa
  • Verificeret køber

Flinke, servicemindede, professionelle og hurtige. Tak!

Jeg kan ikke sige andet end at jeg aldrig ville overveje andre

• Lykke
  • 15 point

Suverænt!

Bestilte mine varer sent om eftermiddagen, havde dem to dage efter. Superfine kvalitetsvarer! Handler gerne her igen!

• Toni
  • Verificeret køber

Fint handel, uden problemer.

Kan anbefaldes.

Nem bestilling hurtig levering

nem måde at sende en læker gave til dem man vil overraske med lidt lærkert. Som gir den opmærksomhed til modtageren som man ønsker at udtrygge med gaven.

• Jacob
  • 25 point
  • 5 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Lækre sager og god service

Bestilte marcipan, nougat, chokoladesæt for begyndere og en gaveæske. Nogle rigtigt lækre ting. Dejligt at modtage pakken og komme igang med at lave lækker konfekt.

• Marian Juul
  • Albertslund Municipality, DK
  • 55 point

Jeg er meget tilfreds

Pakken jeg bestilte kom hurtigt frem næste dag, - og der var stor jubel da mine venner ringede tak . Alt var fint og perfekt ..
Tak til Chokoladehimmelen :-)

• Kunde
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser

Meget fin service!

Chokoladen kom 3 hverdage efter bestillingen. Da jeg var itvivl om leveringstiden skrev jeg en mail til firmaet og fik et hurtigt svar tilbage om hvornår jeg kunne forvente min pakke. Og den kom som lovet!

• Nina
  • Virum, DK
  • 22 point

Alle tiders koncept

Fine varer - til tiden:-) På meget kort bane blev julegaver håndteret og sendt til tiden.

• Lene

Hurtigt og himmelsk

Dagen efter bestilling kom mine varer, og de smager himmelsk.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk