We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

CHOPIN anmeldelser

CHOPIN Logo
Kunderne om CHOPIN : »Bedste hjemmeside er opdaget ;-)« »Virkelig seriøse« »Super service !« 151
Perfekt
9.7 af 10

151 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (151)

Virkelig seriøse

Jeg har nu også prøvet at handle online hos chopin og ligesom butikken mærker man med det samme seriøsiteten.

Meget nem, overskuelig og utrolig lækker hjemmeside. Pakken hurtigt leveret og lækre varer.

5 stjerner herfra

Udvalgt anmeldelse om CHOPIN

• Gitte
  • 9 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Bedste hjemmeside er opdaget ;-)

Helt igennem iorden. Lynhurtig hjælp på mail mht str mm, hurtig levering, altid pakket fint ind. God kontakt med butikken, kan altid mærke smilet. Og bonus, de tager FBF kort. Jeg vender med garanti tilbage

Super service !

Havde behov for at returnerer nogle af varerne - dette kunne jeg direkte i butikken på Jægersborg Alle og pengene var på min konto dagen efter :-) Det er da god kundeservice :-)

• A.L.

Perfekt

Bestilte et par G-Star Midge og de var der bare dagen efter med et lille kort og fin indpakning.

Som overskriften siger synes jeg der gik perfekt, kommer igen!

Absolut en handel i top

Varen ankom dagen efter, lækkert indpakket med en lille gave og en hilsen fra pakkepigen.
Mere kan man vist ikke forlange. Meget tilfreds med handlen.

• Emilie

Perfekt handel på nettet

Min handel med chopin.dk var ikke mindre end perfekt fra start til slut! De er et skridt foran!

Jeg kommer igen...

• Pia

Absolut i topklasse

Min handel var absolut i topklasse. Top site, top rådgivning i telefonen, top indpakning og varer i top.

Lækre mærker i øvrigt!

Max stjerner herfra...

Hurtig og fin betjening

Modtog pakken efter et par dage med en fin hilsen ved.

CHOPIN

Fik min pakke efter 1 dag, super ekspedition!

Jeg synes det var en super ekspedition! Jeg fik min pakke dagen efter jeg havde bestilt, og det var simpelthen så dejligt!

• Judy

Flere lækre produkter

Jeg synes i har nogle meget lækre ting - både for unge og lidt ældre. Kunne dog godt tænke mig lidt flere størrelser på bukser i længden 34! :-)
Ellers super lækkert og en masse gode tilbud.

• Gitte

Perfekt hurtig handel.

Perfekt hurtig handel, lækker indpakning, hurtig levering, intet at sætte en finger på :-) handler gerne der igen.

hurtig levering, højt informationsniveau

som overskriften..

Besvarelse fra CHOPIN

Hej Anna; Tak for at du bemærker det..Hilsen Gitte ;)

Hurtig og effektivt

Super nemt. Fik besked om afsendelse af min odre 1 dag efter min bestilling, og jeg havde pakken dagen efter.
Sendte delbestilling retur pga. at størrelse ikke passede. Fik besked 1½ dag efter om modtagelse og pengene var sat ind på min konto næste morgen.
Nemmere kan det ikke være.
Desuden sendte Gitte en sød besked på et kort i selve pakken.

Besvarelse fra CHOPIN

Hej Susanne; Tak for din positive anmeldelse, Gitte :-)

• Lise
  • Verificeret køber

Hurtig levering i flot indpakning

Jeg bestilte fredag og allerede mandag var min pakke leveret - oven i købet flot pakket ind og med en lille hilsen ved :-)

Besvarelse fra CHOPIN

Hej Lise; Tak for din flotte anmeldelse, det er jeg rigtig glad for - Håber du kikker forbi igen, Gitte

• Verificeret køber

Fantastisk service er kun et af mange prædikater for Chopin.dk

Super service, indpakning, levering etc. Kun ++++++++++++++++ herfra.

Besvarelse fra CHOPIN

Hej Anne; 1000 tak det er vi rigtig glade for at du synes.
, Gitte ;)

• Mette

Alt er helt perfekt!

Alt fungerer som det skal med hurtig levering og rigtig gode priser, specielt hvis man er medlem.

• Laura
  • Nørrebro, DK

Simpel handel

Tøjet ankom dagen efter bestilling

CHOPIN

Super godt sted at shoppe

Let og overskuelig side

Køber med garanti her igen i fremtiden

• Clara
  • Clara
  • Holbæk, DK
  • Verificeret køber

Dejligt udvalg og virkelig flot shop.

Chopin.dk har et stort udvalg, der passer rigtig godt til min smag og stil. Desuden er det en virkelig flot shop - nem, let og overskuelig -

og billederne er bare bedre end andres!!!

kommer 100% sikkert igen...

• Signe
  • Signe
  • Farum, DK
  • Verificeret køber

Gode priser og super hurtig levering

Jeg bestilte og havde varen næste dag!
Varen var præcis som ventet, og var pakket lækkert ind.

Alt i alt en rigtig god oplevelse - kommer helt sikkert igen.

Super service og netbutik

Simpelthen bare superservice. Indpakning i top, varer i top og deres kundeservice var i top.
Og hvor siden bare nem og overskuelig med de lækreste billeder.

Jeg har handlet et par gange og de har aldrig skuffet ;)

Alt bare super

Super- levering- varerne - betjening - kommer igen ;-))

• 5 Anmeldelser

Tilfredsstillende og tryg handel

Jeg fik varerne hurtigt - skulle bytte en vare og der gik kun 2 dage

• Fie
  • Odense, DK
  • Verificeret køber

Super service og hurtig levering

Jeg fik en super service og virkelig hurtig levering af chopin.dk

En personlig hilsen og en vare der sad lige i skabet. Mere kan man ikke ønske.

• Lone
  • Slagelse, DK
  • Verificeret køber

Der var super hurtig levering - meget positivt!
Kjolen havde dog en mindre fejl jeg selv kunne fixe. Sendte et billede af fejlen på kjolen og fik et mindre afslag i prisen hvilket jeg var fuldt tilfres med. Jeg var rigtig glad for ikke at skulle sende tilbage og vente på en ny.

Jeg synes det var perfekt service og dejligt at blive taget seriøst. Det er jo ingen sag at tage et billede med sin smartphone, vel ;) hi hi.

• Birthe
  • København Ø, DK

Kan ikke findes bedre

Jeg har handlet på chopin.dk et par gange og det har altid været upåklageligt. Gode mærker - rigtig god og overskuelig hjemmeside. Min bedste anbefaling...

Helt i top!

• Claudia
  • Lyngby, DK

Genialt

Hurtig levering, nem retur og hurtig tilbagebetaling da kjolen ikke passede..

og tak for kortet...

CHOPIN

Effektiv behandling i forbindelse med returvare

Fik rigtig fin og hurtig behandling, også da jeg desværre havde en vare der skulle retur! Fik mine penge 2 dage efter.

Hurtig expedition, venlig behandling og ingen problemer også selvom varen desværre skulle returneres igen.

Vi ses igen...

• R.J.

Super tilfreds - hver gang

Super hurtig levering, modtaget fint pakket ind i silkepapir og en pakkepose. Svarer helt til hvad jeg forventede of billederne. En flot hjemmeside, med gode beskrivelser og billeder. Handler her helt sikkert igen
Min yndlingsbutik på nettet. ;)

Meget flot service

Meget flot og lækker hjemmeside.
Nemt at handle. Fik løbende mails så jeg kunne følge med i hvor mine varer var med track and trace hos postdanmark, indtil jeg fik dem leveret af posten.

Flotteste indpakning. Lækkert at pakke mine varer ud af silkepapir.

• J.T.
  • Hørsholm, DK

Virkelig hurtig kundebetjening

Jeg er dybt imponeret over den meget hurtige respons chopin performede. Jeg bestilte et tørklæde og en kjole fra Day og modtog dem allerede dagen efter - Det har jeg lige godt aldrig været ude for. Meget hurtig ekspedition og levering.

Kvaliteten er helt som forventet og tørklædet samt kjolen svarede rigtig fint til beskrivelse og billeder på hjemmesiden.

CHOPIN

Her skal jeg handle igen!

Lynhurtig ekspedition, varen er pænt pakket ind , og så er det bare så lækkert at få en lille håndskreven hilsen med!

Er meget imponeret over hvor super nemt og hurtigt det var.

Lækre mærker og når man modtager varerne er de flot pakket ind med personlig hilsen som gør det til en oplevelse at handle hos Chopin

Birthe fandt anmeldelsen nyttig

Fragtfri og hurtig levering

Nænsomt indpakket med silkepapir - meget lækkert - Et håndskrevet kort med ønske om at man bliver glad for varerne er vedlagt. Dejligt :-)

Ikke sidste gang jeg handler her...

CHOPIN

Ingen forbehold, jeg vil anbefale virksomheden til alle.

Super

Efter man har bestilt, får man hurtigt en ordrebekræftigelse, hvilket er dejligt :) Man modtager pakken, pænt pakket ned, med en personlig hilsen. Det er en handel med masser af personlig omsorg, som gør jeg helt sikkert vil komme tilbage til chopin.dk igen! :D

Kh

Emma

alt fungerede

man kan roligt og problemfrit handle hos chopin.dk

Findes ikke meget bedre

Handel fuldstændig uden problemer. De bedste mærker og rigtig god og overskuelig webshop. Min bedste anbefalinger...

Birthe fandt anmeldelsen nyttig

• Lisa
  • Værebro, DK

Top karakter!

Det helt ultimative sted at handle for mig! De har lige de mærker jeg kan lide, de leverer lyn/hamrende hurtigt og servicen er bare helt i top!

Klart min favorit webshop! Havde givet den 100 af 100 hvis man kunne :D

• Janne
  • Risskov, DK
  • Verificeret køber

Hurtig levering og glimrende service

Hele forløbet fra købet på webshoppen til leveringen var perfekt udført! Rigtig godt!
Derudover var servicen når man ringede angående spørgsmål god - de var mere end hjælpsomme.

• M. Olsen
  • Ejby, DK

Rigtig god kundeservice

Havde en laaaaang række spørgsmål omkring målene på nogle varer, og personalet var virkelig flinke til at hjælpe, på trods af jeg nok trak den ud til et punkt hvor de fleste nok ville være træt af mig! Hehe

Men virkelig dejligt at de yder sådan en service, noget der ellers er en mangelvare hos de fleste webshop!

• Nina A
  • Bagsværd, DK
  • 7 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Helt igennem en god service!

For det første må jeg virkelige rose webshoppen for den lette og overskuelige side, det gør det let og behageligt at handle. Derudover udviser de en super god kundeservice når man ringer til dem med spørgsmål o.l.

Jeg købte 3 toppe og 2 par sko på siden, hvor jeg fortrød købet af det ene par sko og sendte dem retur til butikken.
Jeg modtog returpengene to dage efter jeg havde sendt skoene retur!

Super god service på alle måder... Jeg kan varmt anbefale at købe på siden her :-)

M. Olsen, Janne og Lisa fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk