Execution time: 828ms

• Valby, DK
  • 26 point
  • 6 Anmeldelser
17. juni 2010

Rigtig god service og rådgivning

Jeg kan kun anbefale at handle der, man får rigtig god service og rådgivning ALTID

Udvalgt anmeldelse om Cichlidecentret

21. december 2009

Glad kunde

Jeg har ad flere omgange og igennem en del år købt varer hos CC, både via deres netbutik og irl; især teknikstof. Deres priser er altid virkelig gode, varer købt over nettet har altid været hurtigt leveret og også bytteservice har jeg måttet prøve en enkelt gang - fuldstændig upåklagelig opførsel fra ejernes side, varen blev taget retur uden skyggen af svinkeærinder.

Jeg holder meget af at komme i CC fordi jeg altid føler at jeg har fået både ærlige og kompetente svar på mine spørgsmål, samtidig med at ejerne aldrig "hænger" over én og "powersælger" - man får lov at ose i fred, men hvis de har tid og man viser interesse kan man til gengæld være heldig at få sig en rigtig god og personlig akvarienørdesnak og jeg vil endda sige service ud over det sædvanlige.

Heller ikke "konsultationer" via emails og telefon har jeg haft problemer med. De kryber ikke sleske om kunderne, og kalder en spade for en spade, men jeg har altid fået svar på mine henvendelser inden for rimelig tid og altid pænt og høfligt.

16. juni 2010

Altid god service

Den bedste butik, jeg kender i Storkøbenhavn. Drevet af folk, som brænder for hobbyen, og ikke udelukkende ønsker at sælge mest muligt.

Meget fornuftige priser og flot udvalg i udstyr.

28. april 2010

dejlige mensker at handle med

jeg handler kun der frem over da jeg få god servics og mine vare er hurtig fremme

3. april 2010

hej købte akvastabil century 240liter.inkl.lampe+kabinet og alt tilbehør rigtig god service det bedste sted at handle både på nettet og butik

22. februar 2010

Super dejligt sted at handle

Det er nok et af de bedste steder at handle.
Jeg har aldrig mødt en mere imødekommende betjening.

• H
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser
27. januar 2010

Hurtig service og styr på sagerne

Har handlet i flere år hos Cichlidecentret og servicen er i top. Enkelte gange har der dog været fejl ved produkterne hvilket blev forsøgt ordnet ved at indsende et af produkterne til reparation, hvilket desværre ikke gjorde nogen forskel.
Men hurtig og god service kendetegner Cichlidecentret.

• L.
  • 30 point
  • 10 Anmeldelser
16. januar 2010

Varen alligevel ikke på lager

Skuffet over, at varen på hjemsiden var alligevel ikke på lager, og måske ikke kan skaffes. Trods dårlig vedligeholdelse af siden, var deres behandling af sagen og kommunikation via email helt i top. Jeg kan bare ikke give flere stjerner, fordi varen er ikke leveret som forventet.

21. december 2009

god butik og rare mennesker

27. november 2009

Min bedste oplevelse nogensinde!

Jeg har købt Discus hos CC og jeg har ALDRIG haft en bedre oplevelse vedr. køb, svar på spørgsmål, vejledning og indtryk af at ejerene virkelig brænder for deres butik. Og jeg har heller ikke nogensinde set en død fisk hos dem.

Hilsen Arlafisken.

18. oktober 2009

Perfekt

Det er bare den bedste butik. De har alt det man har brug for!

1. oktober 2009

En butik som ved hvad de snakker om

En akvarieforretning jeg kan anbefale varmt ,er kommet der igennem snart 4 år - og CC er min primære forhandler. Får altid super behandling og
svar på spørgsmål. CC har tidligere været Ciklide specialist men er skiftet til primært Discus som deres speciale. er nu begyndt også at forhandle alm. Akvariefisk - Udvalget af alm. akvariefisk er måske ikke så stort men OK.
Her er Ingen sure miner alle får en god behandling og tid til snak om Akvarie hobbyen. Foretning er flot og overskuelig, masse af gode tilbud og et rigt
udvalg for enhver akvarienørd

3. september 2009

søde mensker

fordi de er så søde i den butik jed har komme der i ca 10 år smil

9. maj 2009

Udsøgt service

Erland Blounsø
En akvarieforretning jeg varmt kan anbefale, får altid
svar på spørgsmål.
Ingen sure miner selv om de skal svare på de samme spørgsmål dagen lang.
Foretning efter ombygning flot og venlig, masse af gode tilbud og et rigt
udvalg for alle og enhver akvarienørd

20. marts 2009

Super Professionelt!

Bestilte et par små ting. Hurtig ekspedition. SMS besked og Track & Trace. Super betjening og varerne er fuldstændig som beskrevet!

Anbefaler gerne til andre. Og handler gerne her igen!

30. januar 2009

Det kører bare som det skal i en professionel butik

Altid gode svar når man spørger, tid til at besvare spørgsmål, super priser rar butik at komme i

Hurtig, Troværdig oh No Nonsence

Jeg kan altid regne med at varen er som forventet og så er de mestre i hurtig og sikker levering

Altid super

CC har altid de bedste priser og de bedste anbefalinger.
5 stjerner til både Dorthe og Martin for deres store arbejde med at give os akvarister den bedste oplevelse muligt.

26. januar 2009

God rådgivning, serviceminded og fornuftige priser

Kun erfaring med køb i butikken.

Rådgivning - Ærlige, anvendbare svar når der er brug for det. Gode tips.

Serviceminded - Hjemtager varer på forespørgsel, hurtig levering.

Fornuftige priser - Fair prisniveau, også på hjembestilte specialvarer.

Lise Nielsen fandt anmeldelsen nyttig

12. januar 2009

kanon service hurtig på postordre

god forretning hurtig ekspedtion på postordre god betjening ved telefonkøb.

1. januar 2009

God service!

Utrolig fin service og god betjening. Kan klart anbefale Cichlidecentret!

Nettjek.dk bruger

Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.nettjek.dk ikke publicerer anmeldelsestekster

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (21 anmeldelser)
nettjek.dk (70 anmeldelser)

www.cichlidecentret.biz Support

Om supporten

Akvarieudstyr til danmarks laveste priser, vi har alle de kendte mærker til landets laveste priser.

Hvem er Cichlidecentret

Ret beskrivelsen

Alternativer til Cichlidecentret

Unimati

Lars Utzon : "Har rettet forespørgsler om produkter og bestilt hos Unimati.biz. Ved forespørgsler har jeg fået hurtig og relevant respons - tydeli" Læs mere

6 dage siden

Unimati

6 dage siden

Seastars

Tuana Shuan : "Dejlig velfungerende webshop, god service og hurtig leverance. Kan stærkt anbefale benyttelse af denne shop. " Læs mere

22. juni 2010

akvarie · akvarieudstyr · akvarium · akvastabil · aqualine Tilføj kategori

Download Trustpilot

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet

Få Trustpilot vist i din google søgning.

Download Trustpilot
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og