[REPLY]
Det er helt ok at man får en bøde for at parkerer ulovligt, men at p-vagterne sidder på deres flade røv i deres bil i tomgang og miljøsviner i flere timer, for lige at stå ud af bilen når der er en bil der har holdt i 15 min. Vi overså på en mørk aften dårlig skiltning på en fyldt p-plads ved havnen i Århus, P-vagten holdte 2½ t. stadig i sin lille bil på pladsen med motor kørende.
City Parkeringsservice spekulerer i mangelfuld skiltning.
At det kræver parkeringstilladelse til at holde gården ved Rigshospitalets barselshotel og Flyvemedicinsk er fair nok.
Men at der ingen skiltning er i gården, men blot et A4 skilt på en husmur, hvor der også er alle mulige firmaskilte på facaden, er lige smart nok. Man føle sig i den grad bondefanget. Håber deres forretningsgang bliver eksponeret i et forbrugerprogram snart.
Jeg overnattede hos en kollega, hvor der lige er indført, at man skal have et gæstekort fra City Parkeringsservice for at kunne holde på parkeringspladsen. Min kollega havde et helt ark af gæstekort, så det ville ikke koste hverken mig eller min kollega nogen penge at bruge et ekstra gæstekort, men vi var i den gode tro, at et gæstekort måtte være nok, men nej, jeg skal bruge 2 hvis man overnatter. Klagede til City Parkeringsservice, men har idag modtaget en afvisning af klagen. Synes City Parkeringsservice skal sløjfe service og kalde sig City Parkering fremover, for der er åbenbart ingen service eller forståelse, der skal bare kr. i kassen, så nul stjerner herfra.
var inde og købe en lottokupon, fik en bøde, betalte den 2 dage efter at jeg modtog den, men det var for sent, fik en rykker på 100 kr, og yderligere en rykker på 690 kr, som skulle betales samme dag som jeg modtog den ellers ville den overskride de 10 dage. For mig virker det som om at de holder posten tilbage, så man kun lige har 6 timer til at kunne betale over nettet efter man kommer hjem fra arbejde. Det er fandme ikke iorden. Har indgivet klage og vil nægte at betale de 100 kr.
We have visited Bilka in Hundige (Waves Shopping mall) from Sweden for more than 20 Years. Today We did so for the last time ever, will never shop in Denmark again!
The mall has free parking but after shopping and having dinner we found a parking ticket on our car. DDK 590:-!!!!! Where were no signs about parking regulations but after looking around we found a board whith a lot of text, all in Danish, probobly about parking regulations. This would not be legal in any other country i know of, can it be so in Denmark?
Obviosly Bilka and Waves don't want people to shop more than three hours, and I guess they are happy not having to be bothered by us again. They are obviosly happy to let cityparking rip their customers of do they share the profit?
This is as close to fraud You can get (if it's not) and we won't have anything to do with Denmark in the future.
Aldrig har jeg haft et så stort et had, som jeg har fået til City parkeringsservice, som virkelige er nogle inkomptenter mennesker og gode til at snyde folk ved at sætte uretmæssige parkeringsafgifter. De sidder på lur ligesom hyæner mens de slikker deres fede provision ved at udføre beskidt arbejde. Jeg har ingen respekt for de parkeringsfolk der render rundt og specielt ikke i Brøndby strand.. Hold jer væk derfra. De er nogle hustlere hele bundet!!!! Jeg håber de snart ryger i kontant og en tur i operation X gør skam heller ikke noget. Jeg skal med glæde vidne min sag mod de nar hoveder.
Freddy Nielsen fandt anmeldelsen nyttig
"City Parkeringsservice" har ind til flere gange (mange) formået at udstede bøder til pårørende, der afsætter beboer foran plejehjemmet Bomi-parken i København, også selv om denne del af P-pladsen er et hjørne, og man altså ikke kan hindre anden trafik. En rigtig dejlig "guldkalv", kunne man fristes til at tænke. Men måske hænger det sammen med at P-pladsen ejes af Kvickly, og Cityparkeringsservice har tidl. udtalt til bl.a. BT at de ofte får procenter eller fast betaling ved varehuse. Synes under alle omstændigheder, at det er uanstændigt at man står og lurer på om en bil sættes ved plejehjemmets indgang, for så at udskrive en bøde så snart der er gået maks. 10 min. ... det kan altså let tage lidt længere tid at følge en gangbesværet person inden døre!
Når klager sendes til firmaet, er der ikke anden begrundelse, end at bilen ikke har holdt parkeret i de afmærkede båse ... NEJ! For de er alt for langt fra pågældende plejehjems indgangsparti.
Næste skridt bliver at tage kontakt til Kvickly. Måske de har mere pli end Cityparkerings"service".
Synes også at det er sigende at firmaet, så snart de har afvist en sag, straks truer med at sende den videre til inkasso, hvis ikke regningen/bøden er betalt inden 10 dage. De fleste giver nok op på dette tidspunkt, og betaler, omend modvilligt, bøden. De færreste har tid, råd eller overskud til at køre en sag mod firmaet - desværre! Og ingen ønsker en inkassosag, og hvad deraf kan følge af registrering som dårlig betaler. For mig at se en rigtig skræmme-kampagne, som Cityparkeringsservice bruger så kunderne mister modet, og betaler for ikke at komme i klemme.
Husk at stille P skiven.
Var inde og handle i 10 min. Det kom til at koste 590 kr. ekstra.
Jeg har modtaget 2 bøder fra Cityparkering, som er udskrevet på præcis samme grundlag - den ene er udskrevet fredag aften kl. 20 og den anden lørdag morgen kl. 9... bilen har i mellemtiden ikke flyttet på sig, da jeg har sovet!
Da jeg ikke er enig i at skiltningen er korrekt, har jeg klaget over bøderne. Bøden fredag aften bliver efterfølgende eftergivet, mens bøden lørdag morgen fastholdes. Det klager jeg selvfølgelig over igen, da det må være enten eller: jeg har enten parkeret ulovligt eller lovligt - det kan ikke være lidt af hvert.
Begge svar fra Cityparkering kommer fra samme sagsbehandler, som også behandler min genklage. I stedet for at begrunde de to forskellige udfald, bliver sagen nu blot videregivet til deres advokat.
Sagsbehandling, realitet og kontaktmetoder til dette firma er under alt kritik og de er en af årsagerne til, at parkeringssager burde behandles af Forbrugerstyrelsen.
Lisbeth Laursen fandt anmeldelsen nyttig
Har fået en parkerings afgift selv om at jeg havde seddel i ruden med tidspunkt for start på parkeringen, så magen til dårlig moral skal man lede længe efter, man gør åbenbart alt for at tjene penge ved at snyde folk, håber at de firmaer som benytter dette useriøse firma vil tage dette til fornyet overvejelse (kvickly amagerbrogade)
Lisbeth Laursen og Johan fandt anmeldelsen nyttig
Hos City Parkeringsservice mener man åbenbart at det er helt i orden at deres ansatte holder udlovligt parkeret på en handicappet plads, mens de udskriver bøder.
Fy for den lede, men hvad kan man forvente af virksomheder som denne.
Lisbeth Laursen fandt anmeldelsen nyttig
City Parkeringsservice har tilsyneladende ingen styr på klager. medens jeg var i USA blev min bil pga. motorstop parkeret på en Statoil Tank i Virum. Bilen belv efter aftale med personalet parkeret på en 30 min.parkering i forrygende snestorm. Da jeg et par dage senere var tilbage fik jeg bilen afhentet. Jeg skrev d. 29/12 til City Parkeringsservice, hvor jeg forklarede sagen, og hvem der havde lånt bilen. City sendte samtidig en rykker. City Pareringsservice reklamere med at sagen stilles i bero indtil sagen er behandlet. Men der kom ingen reaktion fra City Parkering, men en ny rykker + gebyr. Jeg valgte at betale, men håbede at jeg fik pengene retur. Nej City Parkeringsservice sendte en ny rykker, som jeg returnerede samt skrev en ny klage, der kun medførte, at jeg fik en Inkasso sag.
Jeg tror ikke City Parkeringsservice har styr på indgået post og klagesager.
Jeg har endnu ikke fået svar på nogen ting. Jeg har OVER FOR City Parkeringsservice oplyst navnet på den ansvarlige. City Parkeringsservice formår ikke at sende et svar.
Surt med et halvoffentligt foretagende.
Niels Thiesen