We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Cityselfstorage anmeldelser

Cityselfstorage Logo
Kunderne om Cityselfstorage : »Nemt men ikke billigt« »Totalskadede ejendele efter to oversvømmelser på et år« 3
Middel
6.4 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)

Udvalgt anmeldelse om Cityselfstorage

Nemt men ikke billigt

Det er dyrt at leje en lagerplads, men du har let tilgang til dine ejendele 24 timer i døgnet. Dog er det irriterende, at den fordømte rulleport ind til bygningen ikke må holdes åben, mens du slæber ting ind og ud.

Cityselfstorage

Totalskadede ejendele efter to oversvømmelser på et år

To gange er den fugtige Østerbro-kælder blevet oversvømmet, og det er endda noget, man selv må konstatere, for CSS informerer ikke deres kunder om dette! På hjemmesiden er der absolut ingen information om, hvordan man benytter sig af den dyre obligatoriske forsikring. Ifm. skybruddet måtte vi endda selv betale for nye flyttekasser - kan absolut ikke anbefales!

Claus Meyer fandt anmeldelsen nyttig

• Line
  • Rødovre,
  • 229 Anmeldelser

Helt problemfrit

Det var billigt og let og gik helt uden problemer. Vi havde en hel lejlighed opbevaret i lidt over 7 måneder og alt var som det skulle være. Let at komme til og prisen var ok alt gik som det skulle. Kan sagtens anbefales.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk