Execution time: 78ms

Forbrugerklager

Myndigheder

22. juli 2010

Hurtig levering, ingen problemer

Jeg fandt en vare, som var udsolgt alle andre steder. Hurtig levering, hurtig bekræftelse, selv lige før ferie for firmaet.

15. juni 2009

Fin hurtig service

Intet at udsætte på cool og Kær, god hjemmeside og hurtig levering

Nice shop!

En god og overskuelig netbutik med rigtig lækre varer. God betjening og service. En butik jeg helt sikkert vil bruge igen og igen.

super go netbutik

Der er mange gode tilbud, super god service og hurtig levering.

• CA
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser

Super service!

Nemt at navigere rundt på siden og varerne leveret inden for halvandet døgn efter bestilling.
Og så er det bare en lille luksus, at tingene kommer pænt pakket ind i silkepapir og at ligger små børneslikposer i pakken :)

5. juni 2009

Jeg var i tvivl om størrelser - og skrev og spurgte "indehaveren".
Jeg fik et hurtigt og uddybende svar. Yderligere var der en dejligt service, da jeg havde bestilt varene - og leveringen skete også inden for ganske få dage... Dermed en super netshop - som jeg allerede har anfalet venner

15. maj 2009

Hurtig levering og fin service

Vil helt klart kigge forbi denne netshop næste gang jeg er på udkig efter babyting

5. maj 2009

Bedste købsoplevelse på nettet

Det bestilte børnetøj levede op til forventningen om høj kvalitet. Levering dagen efter. Helt igennem en dejlig oplevelse.

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (8 anmeldelser)

Cool og Kær Support

Om supporten

Trendy børnetøj 0-9 år og cool babyudstyr og legetøj. Hos os får du altid den bedste og hurtigste service - derfor tager vi også gerne mod ris og ros eller gode ideer pr. mail. Vi bestræber os altid på dag til dag levering

Skriv til info@ckshop.dk
Ring til 22566420