We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)

Udvalgt anmeldelse om Clausbuhlcykler

Flabede og Informerer ikke forbrugeren

Jeg havde hidtil haft udmærkede oplevelser med Claus Buhl cykler, og haft min cykel til eftersyn et par gange i butikken. Problemet opstod, da butikken pludselig, efter endnu et eftersyn, pludselig havde valgt at skiftet kæde og krank ud, til ca 700,-, uden at informere mig herom.

Ved indleveringen af cyklen havde jeg gjort dem opmærksomme på, at det bare var et eftersyn, og bremsen var lidt slap, men ellers intet.

Da jeg skulle hente cyklen, og blev konfronteret med regningen, var jeg selvfølgelig noget uforstående overfor, hvorfor de i det mindste ikke lige havde ringet til mig og sagt hvad de havde fundet af problemer før de lavede reparationerne til den høje pris. Jeg nægtede derfor i første omgang at betale, men forklarede, i en venlig tone, at jeg blev nød til at undersøge om det var lovligt med forbrugerstyrrelsen, og vende tilbage.

Desværre findes der ingen regler (så vidt jeg kunne finde ud af) om at informere kunden inden reparationen fortsættes, så jeg måtte bide i det sure æble og vende tilbage til butikken og (noget modvilligt) betale.

Da jeg kommer tilbage, er det chefen (tilsyneladende) som har overtaget "sagen", og jeg må forklare overfor ham, hvorfor jeg er utilfreds. Da han bliver konfronteret med min problemstilling, er det som om han farer helt op, og nærmest synes det er idiotisk, at jeg antager det er almindelig god service, at man ringer til folk, hvis regning vil være større end det umiddelbart først er forventet..
Han forklarer mig, at han desuden selv vurderer sager fra forbrugerstyrrelsen, og han fuldstændig havde styr på de ting. Så det ville jeg bestemt ikke få noget ud af (ja, man vil da helt sikkert spørge til råds om noget, hvor man mener man er blevet fejlagtigt behandlet, i den butik man mener man er blevet fejlagtigt behandlet af.. jeez).
Han fortalte at han, pga. travlhed endda selv var i værkstedet for at lave cykler, og de på ingen måde havde tid til, at ringe til folk.

Det mest flabede var dog, da han mente at det bestemt ikke var mange penge, og de kun ville ringe, hvis det var det nogle dyre ting der skulle laves. Makker, der er altså forskel på, hvad folk synes er mange penge. Og det er desuden på ingen måde det det handler om.
(men det kunne da være meget interessant at finde ud af, hvor mange penge han så mener, at "dyrt" er..)

Jeg bruger ikke længere Claus Buhl Cykler, og kan bestemt heller ikke anbefale andre at bruge dem.

I stedet bruger jeg nu Trøjborg cykelhandler, som ved sidste indlevering til eftersyn selv informerede om, at de ringer, hvis der er noget som skal laves, ud over det, det almindelige eftersyn indebærer.

Gå aldrig til Claus Buhl

Den 6.7.2011 fik jeg sat en ny slange på baghjulet på min cykel hos Claus Buhl (til en pris af 200 kr.). Straks jeg cyklede fra Storcenter Nord bemærkede jeg, at kørslen ikke var jævn, som om der var en bule på dækket. Det fortsætte, da jeg cyklede hjem om aftenen, og efter ca. en kilometer var hjulet fladt igen. Næste dag gik jeg tilbage til butikken med cyklen og fortalte om det skete. De ville gerne kigge på cyklen igen, men ville ikke garantere, at det ikke blev vederlagsfrit. Jeg turde derfor ikke at overlade min cykel til dem igen, men valgte i stedet en anden cykelsmed. Resultatet var, at jeg spildte 200 kr plus en del tid med at trække cyklen frem og tilbage mellem mit arbejde og Storcenter Nord.
For en del år siden lavede Claus Buhl cykler uaftalte reparationer på min cykel for 600 kr.
Jeg må på det bestemteste fraråde alle at være kunder hos Claus Buhl.

"Totalt Uacceptable Oplevelse"

Uforskammet, arrogant og bare generelt utroligt flabede. Kundeservice er efter min oplevelse, en by i Rusland for denne butik. Efter at jeg fik ordnet min cykel hos dem efter en punktering, begyndte jeg og punktere med 3-4 ugers mellemrum, og da dette havde sket fire gange fik jeg nok og fik min cykel ordnet andetsteds, hvorefter denne tendens på "magisk vis" forsvandt, og jeg er ikke punkteret siden. Jeg insinuere hermed intet, jeg siger det direkte - de gør ikke deres arbejde ordentligt. Om det er dårlige materialer, forhastede lapninger eller hvad, så kan det heldigvis let løses ved og finde en anden cykelhandler.
Medmindre du er masochist, bør du virkelig ikke sætte din fod i denne butik - nu er du blevet advaret. c",)

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk