We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

CM Carparts ApS anmeldelser

CM Carparts ApS Logo
Kunderne om CM Carparts ApS : »Rigtig god service« »Fantastisk service!« »Perfekt« 8
Godt

• Århus, DK
  • 1 Anmeldelse
  • Verificeret køber

Rigtig god service

Jeg skrev en mail for et stykke tid siden, hvor jeg spurgte om de kunne sammen sætte et sæt til min Audi A3 8pa så jeg kunne Konventere min autoradio fra 1-DIN til 2-DIN, jeg fik et svar en eller to dage efter, hvor de havde sammensat hele sættet med varenumre på alle delene der skulle bruges, også en samlet pris.

De fik nu sat sættet på deres hjemme side så andre kunne nyde godt at dette.

Jeg bestilte sættet og fik det ca 5 hverdage efter, og alt er i original empelage med originale varenumre fra AUDI af.

Så super god og hurtig service.
Stor respekt herfra, og gid andre firma'er var sådan.

Mvh. Daniel Thomassen

Fantastisk service!

Jeg bestilte nogle dele som blev leveret på den forventede dato.

Der manglede dog noget i min bestilling, men CM Carparts var utrolig hurtige til at sende den manglende del, og selvfølgelig uden omkostninger for mig. Det er fantastisk service!

Jeg kan kun anbefale at handle i deres shop.

Perfekt

Jeg har bestilt et tandremssæt til en TDI. Alle tingene blev leveret dagen efter!!!! og endda til meget lavere pris end nogen andre steder jeg har kigget.

Anbefales bestemt ikke

Ja jeg må jo så ændre min anmeldelse fra den fortjente 1 stjerne til 5 stjerner som i skriver i gerne vil have,da min ene stjerne trækker jeres omdømme ned totalt set. Hvis det er sådan det foregår på Trustpilot kan man jo ikke bruge denne anmeldelse til noget fornuftigt. Jeg mener heller ikke at i har ændret leveringstiden på disse baglygter til VW Jetta på jeres hjemmeside. Det mindste man kan forlange er da at i skriver en realistisk ventetid.

Besvarelse fra CM Carparts ApS

Kære Tommy.

Vi er absolut ikke enige i din udlægning af sagen. Vi holder dig hele vejen igennem opdateret om leveringstid og status. Det er korrrekt at du selv sender en mail og spørger til hvordan status ser ud, og vi besvarer med at vi har forsøgt at skaffe de nævnte baglygter fra forskellige leverandører - forblinkene havde vi dog fået hjem. Derfor oplyste vi dig om at vi kunne fremsende forblinkene, men at du desværre måtte vente på baglygterne eller få pengene retur for disse. Du svarer at du gerne vil have pengene retur for baglygterne, men medsender intet kontonummer??

Vi sender derfor forblinkene afsted, og sender dig en mail dagen efter hvor vi udelukkende spørger efter dit kontonummer. Vi får kontonummeret fra dig fredag aften kl 22, hvilket er fint, men det var vel ikke din forventning at der stadig var nogen på kontoret sent om aftenen samt i weekenden?? Derefter sender du i næste uge dit kontonummer en gang til. Efter den endte kommunikation bliver pengene returneret til dig. At du på nogen måde rykker os for pengene har jeg svært ved at få øje på?

Jeg synes egentlig kommunikationen var god og venlig fra din side også. Du skriver endda yderst positivt om de forblink du modtog fra os (fedt design osv). Men alligevel modtager vi en anmeldelse på 1 stjerne som om vi har snydt dig eller noget i den stil? Er det fortjent - nej vel?

Mvh CM-Carparts

Top Rådgivning

En super oplevelse at handle med CM carparts! De kunne rådgive mig om alt hvad jeg skulle bruge til Audi'en og så var det tilmed billigt. Varerne havde jeg efter kun 2 dage så bilen kunne komme på vejen igen.

Her handler jeg helt sikkert næste gang jeg skal bruge reservedele til Audi'en.

God kvalificeret service

Jeg skulle bruge en del stumper til familieraceren efter et lille trafikuheld. Jeg var ikke sikker på præcis hvad jeg skulle bruge så ringede til cm-carparts.dk som skrev de var vw specialister og talte med en yderst kompetent sælger. Jeg må sige han vidste hvad han talte om og fik hurtigt bestilt både pladedele og reservedele til vw'eren. Et par af delene var på lager så dem hentede jeg samme dag og 4 dage efter kom fragtmanden med resten og det hele passede som lovet. Jeg må sige det er forfriskende med et kompetent firma som tilmed ikke er dyre.

Forsæt det gode arbejde :-)

mvh Klavs Vildmose

Kanon service!

Jeg har handlet hos CM-carparts flere gange nu. Hver gang er en fornøjelse. I modsætning til mange andre danske shops har de faktisk ting på lager!! Og har de det ikke så skaffer de det hurtigt. Også selvom det ikke er en vare som de har på hjemmesiden!!

Jeg handler kun hos CM-carparts nu. Tak for altid god service!

CM Carparts ApS

Rigtig god service og de bedste anbefalinger

Har handlet hos cm-carparts flere gange nu og hvergang med et smil på læben. Har hver gang kunne mærke, at der er styr på tingene, og varene leveres hurtigt og uden problemer.
Det er flinke folk som ved hvordan kunder skal behandles så de kommer tilbage.
Hvis de vare du søger ikke er på deres hjemmeside, giver man dem et kald og de kan få alt hjem, det er god service syntes jeg.

Kan derfor klart anbefale dette seriøse firma til andre "Biltosser" som mig selv :)

Med Venlig Hilsen
Rasmus T. Rasmussen, Hadsten

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk