We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Cocksandcows anmeldelser

Cocksandcows Logo
Kunderne om Cocksandcows : »Elendigt serviceniveau« »Rigtig gode burgere« »Klam mad !« 6
Middel
5.6 af 10

6 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (6)

Udvalgt anmeldelse om Cocksandcows

Cocksandcows

God mad til rimelige priser

Burgerne og cocktailsene er super gode - især taget prisen i betragtning.
Lidt ærgeligt, at man kun kan få et bord i 1,5 time ad gangen - men de sidste par gange jeg har været der, har det passet meget fint.
Desværre har de ofte forfærdeligt travlt, hvilket resulterer i stresset servering og relativt lang ventetid på maden.
På trods af dette kommer jeg helt sikkert tilbage.

Elendigt serviceniveau

Har nu prøvet at spise på dette sted et par gange, og servicen har aldrig været voldsomt god. I dag slår dog alle rekorder for elendig service.

Først og fremmest kommer man ind og står i kø for at få bord. Det kunne godt virke som om der er travlt, for begge medarbejdere bag kassen virker små stressede og har mere end svært ved at få øjenkontakt med deres kunder. Vi bliver derefter vist til et bord, og til vores store overraskelse er stedet halvtomt!

Et par kunder kommer ind efter os, og bliver betjent før os. Efter vi har siddet ned i 10 min kommer en bekendt fra restauranten og sætter sig ned i et hjørne (ved ikke om det var bestyreren, men noget i den retning). Han bliver straks betjent af en arrogant og fuldkommen ugidelig tjener, som ikke så meget som har taget notits af os. Det var dråben, som selvfølgelig fik os til at forlade stedet. I øvrigt lige efter et andet par der heller ikke var blevet serviceret!

Hvis det er måden man mener man skal køre forretning på, så er jeg mildest talt i chok. Fy for satan. Sætter ALDRIG mine ben derinde igen, og jeg skal gøre mit ypperste for at sprede budskabet til samtlige mennesker jeg kender.

Rigtig gode burgere

Kan helt klart anbefale burgerbaren. Fede burgere.

Klam mad !

Så lige en anmeldse af dette sted. Jeg var der for to uger siden og syntes stedet så indbydende ud, men sikke et forviret personale der var. Vi var næsten en time om at få vores burger. Og da de så kom med maden var den kold og kødet smulerede. Vi gik ud og betalte og spiste et andet sted. Spild af penge og ikke mindst tid.

Dårligste service i byen

Jeg er totalt skuffet over dette sted, jeg spiser ude et par gange om ugen og skulle så prøve dette sted, jeg troede ikke at der kunne være en sådan ringe service i Danmark. Man skal starte med at så i kø for at få et bord, efter at have siddet i 20 minutter og ventet skulle vi så op i samme kø for at bestille da der ikke kom nogen tjener. Da vi så endelig havde bestilt vores mad gik der noget tid inden den kom i alt 45 minutter siden vi var kommet. Så kom den mest tørre og kedelige burger jeg har fået. Der kom så en ansat gående forbi vi bad om regningen og fik at vide at vi skulle ud i samme kø igen. hmmm dette blev vi så nød til men men her stoppede det ikke, her stod en ved kassen medarbejder 117, det blev vores tur men så kom der lige en han kendte (Simon) han sagde skal du betale ja svarede Simon men jeg vil ikke springe over medarbejderen svarede det ikke betød noget hvorefter vi så kunne vente igen. Iden til stedet er god men service og mad er meget ringe og bestemt ikke et sted der kan anbefales.

Gode burger på god tid!

Lækre burgere serveret på overraskende hurtig tid, selv når der er mest travlt.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk