[REPLY]
Total Useriøse
Hvis i skriver et meget kritisk indlæg.
hvor de sempelhen snyde og bedrager fra deres erstatningsansvar
for de indlæget slettet .
og skiver man sandheden om dem på ders facebook side så bliver man blokkeret .
men tro mig Codan . jeg forsætter kampen i mod jer .
og befolkningen skal nok få hele sandheden . hvis der ikke snart sker noget fra jeres side
var ok tilfreds men desværre valgte man pludselig aat stort set alle mine forsikringer skulle sige væsenligt uden jeg havde haft skader.
Fik en bedre dækning til samme penge andet steds.
Sikke en gang bræk og samling rygklappere der har travlt med at dække hinanden istedet for at dække når uheldet er ude.
jeg skulle se hvor meget en bilforsikring kostede for at samligne med andre tilbud rundt omkring og lige pludselig står der jeg har bestilt en bilforsikring. Og jeg fik mails om at jeg havde bestilt og købt en bilforsikring. blev ringet op senere hen og sagde at jeg ahvde altså ikke bestilt noget som helst, og fik det ordnet igen. Men næste gang jeg skal vide hvor meget en bilforsikring koster ringer jeg der ind...
Deres policeafdeling har åbent fra 9-15. Det er umuligt at komme igennem. Totalt dårligt service, sammenlignet med andre selskaber på dette område.
Når det gælder, bliver man smidt ud af forsikringen uden grund.
Vi mistede en container der var ombord på et skib, containeren røg over bord i en storm, ok, det var et tab, men vi havde forsikret hos Codan, så går det nok, vi skal bare have udsat de leveringer vi havde lovet.
Da vi anmeldte det, opsagde Codan samarbejdet og vi fik aldrig en krone i erstatning, så vi led et tab på omkring 1. mill.
Det ved jeg ikke om det kan bruges, men Codan kan i ikke stole på.
Har både haft brug for specielle forsikringsordninger og en totaltskadet bil.
Codan har hele vejen igennem ydet en absolut fantastisk kundeservice. Først mente Codan ikke at de kunne hjælpe med den aktuelle forsikring, men medarbejderen (Hasan) gik videre med sagen og kontaktede mig da han alligevel havde fundet en løsning. Bedste kundeservice jeg længe har oplevet.
Da jeg totalskadede vores bil gik sagsbehandlingen og udbetalingen hurtigt og smertefrit og vi fik et erstatningsbeløb vi var tilfredse med.
Kan klart anbefale dette forsikringsselskab!
Codan er meget fremme i skoene i øjeblikket, med diverse reklamer for selvstændige erhvervsdrivende i både radio og direkte breve til firmaer. De har en forsikring mod sygdom til selvstændige.
Jeg er selv selvstændig, og syntes det lød som en fremragende forsikring. Jeg kontaktede dem, og de bad mig - naturligvis - om at udfylde en helbredserklæring. Jeg var bund ærlig, det kommer man længst med, så jeg skrev at jeg havde en pollenallergi lidelse mod græs. En lidelse som vel snart sagt halvdelen af danmarks befolkning lider af!
Pga. af den lidelse, kunne jeg ikke fuldt forsikres!
Hvem kan så forsikres fuldt ud hos Codan?? Alle menneske har jo nok en eller anden allergi, eller det der er værre, på et tidspunkt i livet. Jeg gjorde endda opmærksom på at jeg aldrig havde haft en sygedag pga allergien.
Min tanke er at folk ikke nødvendigvis oplyser om alle deres skavanker, og så tegnes forsikringen. Jeg var ærlig, og kunne så ikke dækkes fuldt. Jeg var naturligvis ikke interessret, hvis så lille en banalitet havde indflydelse.
Men pointen er at det er en forsikring - som jeg ikke kan se det - ikke kan tegnes af nogle danskere, hvis den skal dække helt!
Kunden er i højsædet og vigtig. Rigtig god service og forståelse
Har i mange år haft Codan som forsikringselskab, men da de 2 gange glemte at tilføje mit nyfødt barn på polisen og derefter hævet min bilforsikring så sagde jeg farvel og fandt et billiger selskab.
Men grunden til jeg ikke giver 5 stemmer, er at jeg tidligere har haft en bmw 740I forsikret billigere, men der er prisjusteringer hos forsikringsselskaberne er prisen steget årligt +1500kr ;(
Gået fra 7600 til 9300kr årlig m. kasko.
Har ikke fået bedre tilbud andre steder til dato, biligte andet steds er 13000kr ;(
Lækkert nok med Måneds betaling.. MEN! Jeg synes det er ALT for dyrt.. Så der går ikke længe før jeg skifter til en anden forsikring, hvor jeg kan få den til det halve..! Det er lige godt 4500 kr jeg kan spare, det da vær at tag med ;)
Fik hvad jeg betalte for og en god behandling over mobilen.
Fik stjålet min nye cykel efter få måneder. Anmeldte tyveri, forsikringssummen udbetalt inden der var gået en uge.
De snyder og vil ikke betale det tilbage som de har hævet når man opsiger ulykkeforsikring hos dem.
Jeg havde meldt min telefon stjålet over nettet, og fik erstatningen fra Codan allerede 3 timer efter anmeldelsen!
Super service :)
Absolut det mest uacceptable forsikringselskab jeg nogensinde har været i kontakt med. Det er ikke uden grund at anmeldelserne her på Trustpilot giver forsikringsselskabet en af de absolut laveste score blandt de anmeldte forsikringsselskaber.
Har for et år siden fået anmeldt en skade hos selskabet med fuld dokumentation for skade på en Iphone (fotodokumentation, vidner og skyldserkendelse hos modpart). Codan har ikke anfægtet at der er tale om en dækningsberettiget skade, men har alligevel brugt ca. 10 måneder på at meddele at skaden er dækningsberettiget. Herigennem har jeg løbende rykket selskabet og hvergang blevet fyldt med løgn omkring hvad selskabet har gjort af indsatser. Langt om længe kommer der en ny skadesbehandler på, der rent faktisk får anerkendt skaden og beder en taksator om at værdisætte skaden.
Taksator vælger så at sætte skadesbeløbet til en 1/4 (kr. 1500) af telefonens købspris til trods for at den var NY på skadestidspunktet (1 mdr.). Jeg brokker mig og de hæver til 2500 kr., hvilket stadigvæk betyder at jeg lider et tab på ca. kr. 3.000,- udover at måtte leve med en samlet sagsbehandlingstid indtil videre på ca. 1 år. Codan fastholder at det er det de vil dække og argumenterer for at det er rimeligt at jeg får en dækning ud fra hvad telefonen er værd brugt idag efter 1 år hvor de alene har syltet sagen.
Med andre ord: Codan mener jo længere tid de er om at behandle en sag jo mindre skal de dække. Gad vide hvorfor de ikke har syltet sagen 1 år ekstra, så telefonen kan blive endnu mindre værd og Codan kan spare endnu flere penge.
Codan - TAG JER SAMMEN. Det er selvfølgelig værdien på skadestidspunktet der skal erstattes efter.
Min anbefaling til alle: Hold jer langt væk fra dette selskab og vælg nogen der opfører sig seriøst. Den gennemsnitlige vurdering her på siden der placerer Codan i den absolut ringeste ende af selskaberne er med god grund. Jeg er tilsyneladende ikke den eneste, der synes de er helt til grin.
jeg kan ikke anbefale Codan, jeg var indblandet i et hamonika sammenstød hvor jeg holdte forrest, og alle de skader som min bil fik, mente Codan ikke kunne stamme fra det uheld, så de ville ikke betale for det hele, det er faneme svinsk, ikke nok med at vi lige var blevet varslet en pristigning på ca. 2000 kr. mere om året. men når så uheldet er ude, får man IKKE en krone igen, FLYGT fra Codan siger jeg bare, og så var de meget arrogante at tale med i telefonen,
har bare generalt et dårligt forhold til codan . Serviceniveauet pr telefon eller og især email er grotesk , og det er noget codan godt kunne arbejde lidt med .
behandligstiden er alt alt alt for langsom
Ærgerligt nogen kunder får så dårlig en behandling
jeg har aldrig oplevet så god behandling af et forsikrings selvskab som hos codan, havde for nyligt forsøg på indbrud i min bil, hvor der blev ødelagt for rigtig mange penge, og frygtede virkeligt at jeg skulle til at kæmpe helt vildt for at få det dækket, men der var intet at komme efter de var utroligt flinke og hjæpsomme.
bilen røg på værksted to dage efter og jeg fik en fin lånebil imens :)
Er hurtig med tilbagemelding når man ønsker kontakt, dog er de lige i den dyre ende selvom man har alle forsikringer hos dem, et plus er at man får 10% af forsikringssummen retur hvis man har været skadefri i 1 år.
virkelig et møj selskab uden lige , som jeg absolut IKKE kan anbefale til nogen fornuftige personer ...
Har i dec 2011 tegnet en forsikring på mit køretøj , og policen ankommer 14 dage efter og der står ikrafttrædelse 01-02-2012 .. Her sidst i januar finder jeg ud af , at Codan har glemt at opsige min kaskoforsikring rettidigt hos tidligere forsikringsselskab ( IF ) og dette har jeg skrevet mails om til codan , men desværre melder codan ikke tilbage , ej heller har codan tid til at besvare andre spørgsmål , som jeg har sendt tidligere i januar ... Så nu står jeg og skal betale mit tidligere forsikringsselkskab IF forsikring 5500 kr pr 01-02-2012 vedr fornyelse af lovpligtig ansvar /kaskoforsikring på mit køretøj ... Great og godt gået codan - I har virkelig styr på det !!!
----------------------------------------------------------------------------------------------
opdatering pr 27 april 2012
Har gentagne gange underrettet codan om manglende opsigelse fra codans side , og der sker intet andet end at codan har underettet skat ( crm ) om at de er ansvarlige for min lovpligtige ansvarsforsikring på min bil . Men ifølge If forsikring mangler codan altså STADIG at opsige min forsikring gennem dem ? Jeg har nu prøvet at politianmelde codan , og overraskende nok gav politiet mig ret i min påstand om bedrageri , men politiet må desværre ikke påtage sig opgaven ? Endnu et selskab i dk , der er undenfor slet , ret og menneskelighed kan gøre hvad de behager
jeg vil nu efter politiets mening , overveje et civilt søgsmål
Har haft nogle mindre skader osv. men det jeg især vil give ros for er deres cykelforsikring. Jeg har fået stjålet 2 cykler på 3 år og da jeg bruger min cykel hver dag, er det meget træls at få den stjålet.
Men begge gange mine cykler er blevet stjålet, har jeg kunne købe en ny cykel den efterfølgende dag, hvilet bare er i topklasse.
Da jeg for første gang i over 20 år havde brug for min forsikring (som jeg kun har haft hos codan i et år) var det nemt og effektivt klaret - sådan skal det være.
Prisen er lidt dyr, men det er min bil også og ønsker derfor en god dækning. Og det kan de levere til fulde.
Deres kundeservice er i top, og dækningen helt perfekt.
Når jeg læser nedstående kan jeg kun undrende tænke om det altid er kunden der har ret, eller om nogle måske glemmer at sætte sig helt ind i betingelser m.v.
Jeg er i hvert fald mere end tilfreds.
når skalden er ude.. bliver man mistenkelig gjort..
burde kunne rådgive sine kunner bedre når man har anmeldt en skalde.. oplys dog at man har en selvrisiko.. snak ordentlig til jeres kunder, og kan da ikke passe man som kunde skal ring, og ringe og ring og der sker ikke en dyt. mangler stadig svar fra dem..
Altid venlige ved alle henvendelser og yderst hjælpsomm.Tillige er de meget billige med frosikringer
både i skadetilfælde og ved ændring af dækning virker det godt
Jeg har været kunde hos codan i snart 3 mdr, men har måtte ringe til dem omkring 25 gange for at få styr på forsikringerne.
De forskellige sælgere lover forskellige priser og aftaler og når man endeligt får police og regninger er der ikke noget der stemmer overens med det aftalte.
De tager ekstra penge for services de ikke informere om! Det er for dårligt.
jeg overvejder kraftigt at flytte mine forsikringer igen.
Står på WWW "ring mig op", man taster tlf.nr., får en besked på Codan kontakter dig indenfor 30 min hvis man krydser af i felt - hvorefter ingenting sker. Rigtig god kernekunde pleje !? Står det der - så lev op til det, ellers slet det fra hjemmesiden!!! PS: Besked sendt fredag 9.dec.ca.9:30
Venlig service og hurtig hjælp. :)
Lover guld og grønne skove, men holder ikke aftalerne.
Herefter acceptere der kun anbefalet opsigelse og ikke brev og dokumenteret mail?
Nu har jeg brugt tid og penge på opsigelserne, det tog 15. min for CODAN at flytte fra anden til dem uden problemer?, -
Det har nu kostet mig 2-3.000 kr. + telefon og tid 3-4 timer skriverier m.v.
Kan i forstå det..... CODAN jeg vil ikke have noget med jer at gørre!!!
Noget nær den bedst tænkelige kundeservice.
Grunden til at det ikke bliver 5 stjerner var lidt roderi omkring oprettelsen, hvor jeg selv måtte håndbære lidt for meget da sagen blev væk et par gange og derudover en lidt højere pris end man ellers kunne finde andre steder.
De bruger freelance sælgere til at sælge forsikringer, men tager ikke ansvar for sælgernes handlinger. Som f.eks. love en pris og sende en højere regning derefter.
De kan ikke hjælpe en med det pågældende problem, men de er gode til at stille en om op til 5 gange.
Meget dårlig service og stor ligegyldighed.
Vi har samlet alle vores forsikringer hos Codan og har opnået nogle meget gode priser, men det er stadig ikke så billigt som, hvis man shopper rundt og finder de billigste forsikringer hist og her. Vi vælger at blive hos Codan, fordi vi fik rigtig god service, da vi havde indbrud i vores lejlighed. Jeg har tidligere haft andre forsikringer, hvor det nærmest var umuligt at få penge ud af dem, når ulykken havde ramt og så kan det jo være ligegyldigt med at have en forsikring.
GOD & HURTIG SERVICE.
De lavede en forsikring til mig med alle forsikringer for en rigtig god pris. De andre selskaber jeg snakkede med ville have 5000 kr mere fordi jeg havde haft en skade i det sammen år.
Jeg er glad for dem & tror jeg kommer til at være kunde der i langtid.
Vis du får fat i den rigtige medarbejder yder den samme person dig hjælp hele tiden. PERFEKT! & kan godt lide man kan betale hver mdr istedet for man skal betale det hele på et år.
Mine forældre har haft Codan al den tid jeg kan huske og der har aldrig været problemer, hvis man skal have erstatning får man det med det samme og uden problemer.
Jeg kan på det kraftigste advare mod at bruge dette firma.
Jeg havde haft besøg af en af deres assurandører og sagde da ja
til deres tilbud, men fortrød da de var meget dyrer end Tryg, som
sendte en fortrydelse. Men på trods af dette har Codan sendt et
girokort 1½ mdr. efter. Jeg har ikke tænkt mig at betale.