[REPLY]
Har handlet ved dem flere gange altid super hurtigt betjening ..
Kan kun anbefale dem.
Hilsen fra Janum
Skulle finde koffeinfri kaffe til gave, og faldt i forbindelse med søgning over Coffeebeansonline.eu. Fandt lækre kaffe og andet som virkelig kan friste :-) Og fik hurtig hjælp og hurtig levering. Stor succes! Bestemt ikke sidste gang jeg handler der.
Desværre var den bestilte vare ikke til at skaffe mere. Fra Coffeebeans var man hurtigt ude med at meddele dette og pengene var hurtigt ført tilbage. Super profesionelt og meget tillidsvækkende.
Jeg kan KUN anbefale Coffeebeansonline.eu. Bestilte kaffen, fik straks en bekræftigelse og pakken dagen efter. Det kan ikke gøres hurtigere.
Når man så er den HELT store tilhænger af kaffe med smag, ja så er det KLART det rigtige sted at handle.. Det er virkelig en fantastisk god kaffen.
Kan KUN anbefales.
Hurtig levering godt udvalg og rigtig godt kaffe
Varerne kom dagen efter min bestilling og levede fuldt op til mine spændte forventninger
Intet andet at sige end verdensklasse side!
Hurtig levering, fantastisk side og fantastisk kaffe.
As an American living in Denmark, I've been on the lookout for a great coffee roaster at reasonable prices. It looks like I've found it with CoffeeBeansOnline. Not only were my beans delivered the very next day after I ordered them, but the service could not have been any friendlier.
Looking forward to my afternoon cup of java!
Thanks so much,
Per
Efter at have bestilt to gange kan jeg kun sige at de leverer varen hurtigt og at produktet lever op til mine forventninger. Pia er rigtigt god til at give info og giver et indtryk af at handle med en person og ikke et anonymt website.
Tak for et par gode handler!
jeg har aldrig prøvet så hurtig og god nethandel, fik respons på min bestilling få minutter efter jeg havde bestilt, og dagen efter havde jeg min pakke.kaffen er virkelig vidunderlig og man kan regne med beskrivelsen af kaffen på hjemmesiden.jeg lavede en ny bestilling allerede dagen efter jeg modtog min første pakke.det er her min kaffe bliver købt fremover.
michael
Rigtig god oplevelse - God service og hurtig levering
I forhold til andre internet udbydere må I siges at tilhøre topklassen
It is not the first time we buy coffee from Coffeebeansonline and everytime we remain extremely happy!
Fast delivery, great service always with a personal touch. I would wholeheartedly recommend it!
Thank you so much,
Mirona
levering på under en dag. et krus og chokolade fulgte gratis med, meget venlig brev. vil helt sikkert bruge dem igen.
Hjemmeside er fint bygget, hvor nemt kan finde rundt i det brede udvalg af kaffe til alles smags.
Jeg er særdeles glad for at have købt kaffe hos dem og vil helt sikkert benytte dem i fremtiden.
Det var bare en god oplevelse Bestilling var let og varen var der næste dag. Det kunne ikke være bedre
Alt fungerede som det skulle og personlig behandling er ALTID godt. Vender trygt tilbage:-D
Mvh Tanja
Vi har søgt land og rige rundt for at finde den bedste kaffe, og den har vi nu endelig fundet her. Da vi samtidig betjenes utroligt hurtigt og høfligt, er vi blevet faste kunder her
Super godt firma. Det kan kun anbefales at handle hos jer.
Gode priser og super god betjening.
Rigtig god service og super hurtig levering.
Kan kun anbefale Coffebeansonline. Bestilte en vare, fik en hurtig bekræftelse og fik min kaffe hurtigt. Har ikke smagt kaffen endnu, men er sikker på at den er god!
Jeg har bestilt på nettet og er meget tilfreds fik kaffen to dage efter bestilling og kaffen smager godt
Har handlet nogle gange hos coffeebeans online og hver gang har bestillingen været en succés. Hjemmesiden er nem at navigere rundt på og de levere en udsøgt service for deres kunder !
Jeg har handlet hos Coffeebeansonline flere gange efterhånden, og der har aldrig været problemer. Jeg henter altid selv mine varer hos Coffeebeans i Herning, og jeg bestemmer stort set selv hvordan og hvornår, jeg kan hente dem.
Der er altid et smil og en sød bemærkning i de mails man modtager og når jeg henter varerne er det det samme - altid et smil og en sjov bemærkning.
Bedre sevice end den man får hos Coffeebeans skal man lede længe efter.
Super hjemmeside og udvalget er stort. Det er en ren nydelse hvergang man skal have en kop kaffe og man snupper tit lige en extra kop.
super venlig betjening, fik fantiske mails, varene blev leveret hurtigt og helt som lovet, kaffen smager fantastisk er oven ud tilfreds glæder mig til den næste kop kaffe ;)
En nem og overskuelig hjemmeside. Gode prøvepakker, så man kan finde frem til sine favoritter. Hurtig levering - gode servicemails.
Jeg vil helt sikkert bestille igen - skal blot lige smage færdig og finde frem til, hvilken kaffe jeg skal have bestilt.
Jeg er meget tilfreds med opbygningen af hjemmesiden, som gør bestilling af de varer man går efter til en leg. Ordrene ekspederes lynhurtigt og betjeningen har en personlig karakter, der gør at jeg føler mig utrolig godt behandlet.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale Coffeebeansonline.
Jeg plejer altid at ønske kaffe både til jul/fødseldag men fik intet i år, så mit lager var tomt, så gik jeg i selvsving købte for 500 kr kaffe det blev mange kilo, jahhh ..Købt betalt via net, vupti fik svar retur få sekunder efter varen var betalt.
Varen afsendt samme dag , hentet idag , hvor er det service der vil noget, da jeg så havde et spørgsmål ang. min ordre svarede Pia med det samme, så 100% SUPER ang. alt!!
Der var 2 stk. kaffechokolader vedlagt min ordre , Tak for dem de skal nydes lige om lidt til kaffen.
Hermed de bedste anbefalinger.
Jeg googlede kaffebønner og fandt siden og måtte straks bestille! De har alverdens kaffe, bogstaveligt talt og mine smagløg bliver udfordret på bedste vis med alt fra bønner fra Jamaica til liflig lakridskaffe.. Skal HELT sikkert bestille der igen! Og lynhurtig levering oveni hatten gør det jo heller ikke ringere.
Ikke første gang jeg handler hos Coffeebeansonline.eu - og bestemt heller ikke sidste.
Keep up the good work.
Nem og overskuelig hjemmeside.
Levering som lovet, 3 dage senere på hjemme adresse.
Hej Mogens
Tusind tak for din anmeldelse.
Jeg vil gerne lige kommentere de 3 dages levering.
Da du bestilte d. 23 december, kunne GLS ikke levere din pakke før d. 27 December.
Normalt leverer vi fra dag til dag på alle ordrer placeret inden kl. 14.00
Håber at få fornøjelsen af at servicere dig igen.
Godt Nytår.
Pia Krog
Salgschef
Har kun gode ting at skrive.. der er ikke det mindste at pege fingre efter..
Super hjemmeside
Lynhurtig levering
Varene er som beskrevet..
Så fat tastaturet, og smid et bestilling..
Så er det dig, der skriver en god anmeldelse næste gang.
JEG HANDLER HELT SIKKERT HOS DEM IGEN!!!...
Siden er nem at overskue, der er ingen tvivl om hvordan man skal bestille.
Jeg har brugt Coffeebeansonline i 1 år, og er rigtigt godt tilfreds med det hele. Det er mit bedste indkøbssted, både i forhold til pris, service og hurtighed.
Kvaliteten på kaffen er super og udvalget er stort.
Meget hurtig levering (inden for 24 timer)