We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Comflex anmeldelser

Comflex Logo
Kunderne om Comflex : »ingen signal når det regner :-/« »Utrolig ustabilt og middelmådig kvalitet« 3
Middel
5 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)
Comflex

Aldrig oplever værre "kvalitet"

Jeg blev tvunget til at have Comflex da jeg dengang, flyttede ind i min nye lejlighed, da det var boligned. Var sådan set ok til at starte med da jeg kunne få 50/50 Mbit for nogle af 70-80kr om måneden.

Jeg er typen der gerne vil have en stabil og hurtig hastighed frem for luxus kundeservice, så jeg var MEGET tilfreds med den 50/50 Mbit forbindelse jeg fik.

Da nettet første gang ryger, må jeg vente til dagen efter med at ringe, da de lukket kl 16 ?!? Får så endelig fat i dem, og får af vide jeg nu er blevet flyttet til en linje for folk der bruger nettet rigtig meget.. Min første tanke var noget i stil af "WHAT THE F**K skal det betyde???".

Jeg måtte diskutere med manden i længere tid, da de havde flyttet mig over på en linje med 5/5 Mbit OG det var endda en delt linje med 5 andre, plus prisen steg til 179,- af underlige grunde ?!?

Dette er bare ÉN af de historier jeg har haft med Comflex, jeg har utallige historier med forbindelses problemer, IP problemer, Router problemer, hastigheds problemer, kontakt problemer og meget mere!!

Kan klar anbefale at finde en anden udbyder en denne !!

Comflex

ingen signal når det regner :-/

Comflex har nok været det mest useriøse firma jeg længe har haft, internettet køre ustabil og tv antennen ryger sig en tur når det regner eller blæser kraftig.
må tage hatten af for deres billige priser, men man får hvad man betaler for eller hvad!! For det har de heller ikke kunne levere, jeg valgte deres dyreste internet forbindelse, for ikke at dele den med andre og det kørte lige så ustabil, efter mange klager, Fik vi at vide det var min computer der var noget i vejen med.
Fik en ekspert i område fra mit arbejde til at kikke på det og det viste sig at jeg delte internettet med 6 andre og det benægtede comflex stadigt, indtil min kollega beviste det over for dem. Først derefter fik jeg at vide at det var en fejl fra deres side. En måned efter skete det igen, langsom internet og igen benægtede de det og igen måtte vi bevise, at denne gang delte vi internettet med 8 andre.
Nu har jeg en ny udbyder, men desværre har vi fælles antenne og må finde mig i at jeg ikke kan se boksekampen eller tur the france til på mandag, fordi det har regnet i dag :-/

de får en stjerne for deres billige priser

Comflex

Utrolig ustabilt og middelmådig kvalitet

Har i vores andelsforening haft Comflex som Internet og TV leverandør.
Hastigheden på Internetforbindelsen har været utrolig svingende, og med udfald. Utrolig besværligt med tilføjelser af flere computere på et hjemmenetværk pga de tildelte ipnumre.
Har derfor valgt dem helt fra som Internetudbyder.
På tv fronten er man desværre, pga den manglende liberalisering af markedet, bundet til én udbyder.
Her lever Comflex desværre også langt fra op til forventningerne.
Dårlig kvalitet af tv signalet, og til tider helt udfald på kanaler. Oplevet en weekend hvor 13 ud af 24 kanaler var uden signal.
Kan derfor udfra egne erfaringer ikke anbefale Comflex

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk