We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Dansk manga og tegneserie magasin, Comic Party anmeldelser

Dansk manga og tegneserie magasin, Comic Party Logo
Kunderne om Dansk manga og tegneserie magasin, Comic Party : »Dejligt kryderi til hverdagen« »Noget for alle!« »Superfedt blad^^« 7
Godt
8.3 af 10

7 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (7)

Udvalgt anmeldelse om Dansk manga og tegneserie magasin, Comic Party

Dansk manga og tegneserie magasin, Comic Party

Pressede arbejdere udfører solidt håndværk.

At have en søster som tegner fro bladet giver en super insigt i, hvad der foregår bag kulisserne på en sådan produktion. At få skabt et solidt skelet der så skal holde teltet oppe er aldrig nemt, men til trods for at der skal tages hensyn til mange mennesker klarer Comic Party sine udgivelser ekseptionelt.

Jeg ser til med glæde, for det som er et entuiastisk forsøg på at sprede en voksende kultur i vores land. Med både udenlandske og Danske tegnere repræsenterer Comic Party et bredt arsenal af, hvad man kan forvente både nu og ude i fremtiden. Bladet har en god størrelse og en fair pris, desuden fungerer udsendelserne af bladet upåklageligt.

Kundeservice :)

Kundeservicen er god, fordi de er meget gode til at forklare og de meget hurtige til at svare ens spørgsmål.

• jan
  • skovlunde, DK
  • 1 Anmeldelse

Dejligt kryderi til hverdagen

bladet giver et dejligt pust til hverdagen, da der er lidt for en hver smag i bladet.

Noget for alle!

Comic Party er et rigtig godt initiativ! ^_^ Vi har længe manglet et blad som det i Danmark, og det er dejligt at nogen endelig har taget modet til sig til at starte det op!

Det hjælper også rigtig meget på bedømmelsen at bladet har den høje kvalitet det har. Designet er pænt, og det gennemgående tema med deres maskot, Alpha, gør bladet let genkendeligt.

I bladet er der noget for enhver smag. Det er ikke kun manga-fans der kan læse det, for selvom der både er historier om samurai'er og magiske skolepiger er der også historier der intet har med manga at gøre, f.eks. striberne om Lou og hendes mor, og livet på en bondegård set fra dyrenes perspektiv!

Comic Party får altså 5 stjerner af mig pga. initiativet, kvaliteten og indholdet som alle er helt i top!

Superfedt blad^^

Jeg bestilte bladet på anbefaling, og jeg er blevet meget glad for at læse det. Jeg ville bare ønske det var mere kendt. Men det er god kvalitet til gode priser, og jeg håber i fortsætter med at udgive.

-Comic-party-læseren Caroline

Dansk manga og tegneserie magasin, Comic Party

Fine blade og responsiv kundeservice. Det er godt at se en virksomhed, der tager hånd om sine kunder.

Karuni V. Bavan fandt anmeldelsen nyttig

Dansk manga og tegneserie magasin, Comic Party

Super god kvalitet til en god pris

Comic Party er nok det bedste der er sket for tegneserie og manga fronten i mindst ti år. Det er let at få kontakt til bestyrelsen, og de vil altid svare tilbage hurtigst muligt, med det bedste svar. Ikke bare en kold ansat der bare siger ja eller nej.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk