We are hiring!

6 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (6)

Super og personlig service

Handlede hos Como Shoes i februar 2012. Hurtig ekspedition, og service udover det jeg forventede. Tak og absolut ikke sidste gang jeg handler hos Como Shoes online.

Udvalgt anmeldelse om Comoshoes

Comoshoes

Skønne sko og skøn service!

Jeg blev fristet til at købe 3 par smukke sko fra udsalgskassen. Kort tid efter bestillingen blev jeg ringet op af ejeren, som blot ville spørge om jeg plejede at bruge den skostørrelse for netop 1 af de modeller jeg havde bestilt var ret lille i størrelsen, så jeg skulle overveje at bestille nummeret større end jeg plejer. Sikke en service!

Det var virkelig en god oplevelse og jeg ville ikke tøve med at handle hos comoshoes igen.

Perfekt

Hurtig ekspedition og levering perfekt sådan skal det være.

Comoshoes

Sådan skal en netbutik drives

Comoshoes.dk har et super fint udvalg og en usædvanlig god kundeservice. Gid alle netbutikker havde samme standarder og høje faglighed, som Susanne/Comoshoes.dk.

Tusind tak !

Comoshoes

God vejledning, fede produkter, hurtig levering og i det hele taget en upåklagelig service.

Den bedste skobutik!

Leder du efter et godt sted at handle sko og støvler - så har jeg fundet det...;o) Forretningen ligger i Assens på Fyn - men er helt sikker et besøg værd! Jeg bor selv i Odense men kører gerne derned. Butikken har Danmarks største udvalg af Billi Bi - lyder nok lidt skørt - men du kan få modeller her, som ingen andre butikker i Danmark har taget hjem! Der er en fin hjemmeside - og prøv at læse i "gæstebogen" hvis du er i tvivl.
Hilsen
Mille

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk