[REPLY]
Har efterhånden foretaget mange køb hos completvvs.
Servicen er altid høj, konkurrence dygtige priser og hurtig levering.
Kan kun anbefales,
Bestilte en reservedel til et Damixa-armatur, fik lovning på afhentning 2 dage efter, men allerede formiddagen efter, lå varen klar. At den så var én af de billigste på nettet, gjorde heller ikke handelen og oplevelsen mindre positiv - Kan klart anbefales.
Mangler besked om når varen er afsendt. ellers god og billed shop
Nem bestilling, hurtig levering og tilfredsstillende pris.
Leveringstid til aftalte tid,mail lige så snart varen er klar til afhentning.
God oversigt og let anvendelig hjemmeside, lige til at bestille efter.
Bestilte en vandhane til afhentning, straks kvittering på mail, to dage efter klar til afhentning, fundet frem på et øjeblik da jeg kom for at hente de.
det er nemt at bestille. let overskueligt og hurtigt
Bestilte varer leveret til tidenh. Høflig og vidende ekspedition.
Complet VVS har en hurtig og fleksibel leverance, som passer til alle. Både den travle, den hjemmegående, den der arbejder langt hjemmefra mv. Man kan selv hente og selv vælge hvor man vil hente, eller få sendt hjem. Det er smart, det er i den grad timeless.
De er gode til at undersøge reklamationer hos deres egne leverandører, så de kan melde tilbage, hvis man har en reklamation og ellers får de deres egen leverandør til at kontakte en, så man kan få fundet den bedst mulige løsning for evt. reparation eller ombytning.
complettvvs har et stort udvalg
til fornuftige penge.
De spørgsmål jeg havde, fik jeg en hurtig tilbagemelding på. De bedste priser på markedet blev stillet. Varer der ikke var på hylderne, blev fremskaffet til god pris.
Vil til enhver pris anbefale Complet VVS.
købte nyt blandingsbatteri langt billigere end jeg har set det andre steder. Fik besked om det var klar til afhentning dagen efter.
Det var dejligt, at jeg selv kunne afhente varen. Det gav en hurtigt ekspedition og en billig pris
Købte i juli en brusekabine,den blev efter 2 dage leveret (dejligt hurtigt), da blikkenslageren så skulle sætte den op i august, måtte han konstatere der var forkerte dele med til kabinen, og kontakter derfor completvvs. De vil eftersigende levere det rigtige men der vil gå 14 dage. efter 3 uger ringer blikkenslageren så igen for at høre hvor den nye levering bliver af. Nu beder de så om fotos der skal mailes til kontoret i Sverige.....har stadig ikke noget bad...
et stort udvalg,klart præsenteret med en god hjemmeside.
hurtig og tidsbesparende levering.
Købte bruserhoved på nettet og valgte at hente varen selv, fik hurtigt besked om at den var klar til afhentning.
Super!
Prisen ok i forhold til byggemarkeder.
Afhentningsadressen tæt på bopælen.
Gode åbningstider på afhentningsstedet.
Købt her 2 gange uden væsentlige problemer og billigt.
Eneste mindre mangel, var at de den ene gang havde glemt, at give fragten besked om, at den kunne sættes bag huset - eller fragten havde ikke set beskeden.
Dejlig overskuelig web-shop uden for mange dikkedarer! Kvalitetsprodukter, hvor produktbeskrivelsen rummer de nødvendige oplysninger. Uden stort kendskab bestilte jeg 4 pakker Click One Two rosetter til vores nymalede radiatorer. 5 dage efter, leveret til døren fik vi ordren og rosetterne passede perfekt.
Følte at der var styr på nethandelsordren og at de genkendte mig når jeg afhentede de ting som jeg havde bestilt. Ringede da produktet landede på lageret.
Det var hurtigt, effektivt og vi fik en god faglig vejledning, så alt i alt en god oplevelse.
Helt igennem en positiv oplevelse = vare til en rigtig god pris samt hurtig forsendelse. Handler gerne igen med Completvvs.dk
Fik varerne hurtigt efter bestilling og samtidig billigt!
Overskuelig hjemmeside, god pris, god information og hurtig levering.
Sådan skal nethandel være!
Skøn oversigt på ordreside completvvs.dk.Hurtig levering
Hejsa
Forbindelse via mail har stort set ikke været muligt. Første gang jeg skrev en mail endte det med, at jeg ringede. Anden gang kom svaret først, da jeg havde rykket efter 14 dage.
Der kom ingen besked om, at varerne var afsendt. Da jeg selv ville hente hos en lokal virksomhed, var det rimelig vigtig, at jeg fik den besked. Så det betød en MEGET længere ekspeditionstid end nødvendigt.
Varerner er helt fine, men mailkorrespondance er drønvigtig, når man vil være en internet virksomhed, og der har i efter min mening fuldstændig dumpet!
Skal du bruge vvs så er Complet det rette sted med deres billige vvs
Effektiv bestilling og gode priser - specielt når man kan afhente og spare fragten
Priserne hos Completvvs er meget konkurrencedygtige og servicen ligger langt over hvad man er forvænt med på varer købt over nettet. Meget anbefalelsesværdige.
Kan kun anbefale til andre, priserne er yderst konkurrence dygtige !
Fin, fin ordning at kunne hente reservedelen hos en lokal vvs'er
og dermed spare fragten.
Kun rosende ord fra mig!
Købte en Oras håndbrusersæt til en go pris og fik varen 3 arbejdsdage efter bestilling så ingen problemer med mit køb hos www.completvvs.dk