We are hiring!

Besvarelse fra Compumail

[DATE]

[REPLY]

Compumail Logo
Kunderne om Compumail : »Nemt, hurtigt og pålideligt.« »Bare i orden« »Noget af det beste man kan blive udsat for« 371
Perfekt
9 af 10

371 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

Uprofessionelt!!!

Jeg var interesseret i en ASRock Vision 3D 241B mediecentercomputer, og bestiller derfor ved CompuMail - de var lidt dyrere men lovede 5-7dages leveringstid. Efter 4 dages ventetid uden at modtage en ordrebekræftelse, men kun en ordrebestilling, ringede jeg til dem. Her fik jeg af vide at der ville gå yderlige en uge, de havde dog en demo model i en anden model jeg kunne få i stedet. Efter en lille tænkepause ringede jeg tilbage og blev her lovet at de ville finde ud af nogle detaljer om demoen, evt. ridser, tidsperioden den havde været fremme osv. til den følgende dag. Da jeg så kontakter dem dagen efter for at få de fundne informationer, får jeg af vide den er solgt - sælgeren havde glemt mig. Og derudover var det nu slet ikke muligt at fremskaffe den model jeg havde bestilt ved dem. Nu bliver jeg så endnu engang tilbudt en anden model, ikke en demo, for at få en med seperat graffikkort skulle jeg så op i en endnu større model til 7.700; men efter forespørgsel på nedslag i prisen grundet gene ville de slå 160; af prisen ca.. Ellers ville de tabe penge på den...
Nu er jeg kun butikselev men en avance på 160; på et produkt til 7.700; det er rimelig dårligt købmandsskab...
De havde hele vejen igennem været søde og høflige men til sidst var det som om de kun ønskede at få annuleret handelen frem for at finde en løsning på problemet.

Udvalgt anmeldelse om Compumail

Compumail

Nemt, hurtigt og pålideligt.

22-02-2012
Jeg sammensatte selv min desktop inde på Compumails hjemmeside, hvilket var utrolig nemt eftersom man selv kunne ændre på hardwaren i de forslag, som i forvejen var tilgængelige. Efter hver ændring opdaterede den samlede pris sig også, så man hele tiden kunne følge hvad "herligheden" løb op i.

Efter at have betalt online, fik jeg email bekræftelse kort efter, og tre dage efter havde jeg min PC - samlet und das Alles...
Alle CD'er, m.m, som hørte til de enkelte komponenter, var vedlagt i pakken, og PC'en var endvidere pakket godt of forsvarligt ind i formstøbt flamingo, så den ikke tog skade af transporten med Post DK.

Efter at have sat strømstikket i, startede dyret op uden problemer og jeg kunne lægge operativ system på.

Kan det være nemmere...?

Hurtig og effektiv handel

Jeg synes compumail er et rigtig godt firma at handle hos. Hvis varen er på lager er de hurtig til at levere, så de kan varmt anbefales.
Grunden til at de kun får 4 stjerner er den høje pris på fragten. Der mener jeg godt de kunne give noget rabat eller gratis levering når man køber for mange penge hos dem, bortset fra leveringsomkostningerne er der intet at klage over.

Bare i orden

Jeg fik det jeg bestilte og til estimeret, hurtig tid.

Compumail

Noget af det beste man kan blive udsat for

Den beste service.
Den hurtigste leverings tid.
Gode priser.

Compumail

Effektiv rådgivning og hurtig levering

I fm. køb af ny HD til min laptop blev jeg hurtigt og effektivt rådgivet om typevalg. Den efterfølgende bestilling og leverance var let og hurtig.

Levering som aftalt

God mail kommunikation med de informationer som skulle bruges. Varen blev leveret heltnsom aftalt.

Dårlig oplevelse

Jeg har benyttet compumail mange gange hvor der har været top service. Desværre fik jeg en skærm som var transport skadet, men fik den dækket af post dk. Dagen efter fik jeg en ny skærm af compumail, denne var også transport skadet.
Jeg brokkede mig til compumail over deres leverandør og mine ødelagte pakker.
Compumail oplyste mig,at det var et problem mellem mig og post dk.
I øvrigt oplyste sælgeren hos compumail, at alle pakker er sendt som forsigtigt pakke, dette kunne man dog ikke se hos post dk. Kundeservice.
Jeg mener, at Compumail som professionel firma, her burde tage min uåbnet skadede kasse nr.2 retur, og klare den sag med post dk.
Super dårlig oplevelse, fra et firma som jeg ellers har været meget tilfreds med og tidligere har anbefalet til andre.:(

Besvarelse fra Compumail

Hej Claus

Beklager den utroligt dårlige oplevelse du har haft med Post Danmarks håndtering af pakker. Hvis du skulle være så uheldig at stå i en lignende situation bør du afvise modtagelsen overfor posten hvorefter pakken vil gå retur til afsenderen.

Vi har en aftale om at alle de pakker vi afsender sendes som forsigtig pakker. Problemet er at selv ved forsigtig pakker forventer Post Danmark at en pakke kan klare et fald på op til 3meter, og som du har erfaret er der ikke meget hardware der har godt af det.

Håber ikke at Postens dårlige behandling af dine pakker vil have inflydelse på din fremtidige handel hos os.

Hurtigt og problemfrit

Jeg bestilte en DAB-radio om formiddagen, fik om eftermiddagen besked om, at den var afsendt, og modtog den dagen efter.

god service

brug compumail, de yder en supergod service

Hurtig service.

Jeg købte dig bærber computer,printer blæk,printer og blev altid serveret til tiden.

Har seet værre

Lang levering fra udlandet

Compumail

Jeg har brugt hjemmesiden en gang, hvor jeg købte et par Beats By Dre.

Efter hjemmesidens oplysninger, stod de som "ikke på lager" da jeg bestilte dem. Dog til stor tilfredshed, kom de dagen efter med posten!

Compumail

Altid gode priser og hurtigt levering :)

Altid gode priser og hurtigt levering :)

SUPER

Fin fin og hurtig betjening, meget tilfreds.

Hurtig levering - billige priser

Hej

Bestiller en vare kl. 17.30 og den er der næste dag :o)

Bare i orden

Alt som forventet.

Compumail

Altid hurtig og præcis levering.

Jeg har jævnligt handlet med Compumail i de sidste 5 år og de har aldrig svigtet.

Bedste anbefaling

Alt var fint vedr. køb og levering. Kan gives den bedste anbefaling.

• Torben

Alt som det skal være

pakken ankom dagen efter den blev bestilt, og var som lovet.

Hurtig ekspedition. Brugbare informationer

Én af varerne var i restordre. Det blev jeg straks orienteret om.
Da det fremkom, at der var uvis leveringstid på pågældende vare, fik jeg straks besked om det, med mulighed for at ændre min ordre

• Kurt
  • Verificeret køber

Bestilte micro sd kort, og det lå i postkassen næste dag. Fin og hurtig levering.

Perfekt

Alt ok

Hurtig ekspedition og levering

• Kamma

Hurtig ekspedition!

Over nettet bestilte jeg et Norton produkt hos Compumail. Allerede dagen efter min bestilling modtog jeg cd-rommen.
Det synes jeg er imponerende hurtig, og jeg kan bestemt anbefale dette firma.

KEP

Compumail

Bestilte en vare som ikke var på lager, den kom alligevel efter 2 dage som de lovede.. Der var tale om en vare som rigtig mange andre slet ikke kunne levere og derfor annullerede min ordre - men hos compumail gik det bare perfekt!

Martin fandt anmeldelsen nyttig

Super forretning

Alt forløber som sædvanligt, gode priser, god service, lyn-hurtig levering

Compumail

Jeg bestilte en ruter mandag eftermiddag og modtog den dagen efter på min arbejdsplads.

det er bare iorden !

Det er bare i orden !

Compumail

Nemt, bekvemt og professionelt.

Fra du finder varen og lægger den i din kurv, kan du følge pakken.
Nemt, bekvemt og professionelt.

• Johnni
  • 9 Anmeldelser

god Service

God Service

Alt fungerede

Alt fungerede perfekt

Hurtig tryg og kvalitet!

Let og overskueliglt at sammensætte sin egen computer. Da ordren blev afsendt blev vi faktisk ringet op 5 minutter senere for at slå ordrebekræftigelsen fast. det var sidst på dagen vi bestilte og dagen efter blev computeren samlet og sendt og ankom dagen efter igen! Trygt at kunne følge pakken hele vejen på det link der følger på fakturaen.
Computeren fungerer super! Min søn er meget tilfreds!!

• peter

5 stjerne herfra

• Thomas
  • 1 Anmeldelse

Tilfreds

Jeg bestilte mit headset hos Compumail efter at være blevet syltet hos et konkurrende selskab.
Compumail håndterede min sag omgående, så fra jeg bestilte min vare, så gik der et døgn og jeg havde varen. Yderst tilfredsstillende for mig.

Aldrig en forsinket leverance

God hjemmeside. Pålidelig leverandør. Altid den rigtige vare leveret til tiden. Stort udbud af varer. Prisen er ikke altid den billigste - men meget tæt på.

Edbpriser.dk bruger

Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.edbpriser.dk ikke publicerer anmeldelsestekster

Edbpriser.dk bruger

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk