Execution time: 1250ms

2 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

14. januar 2010

Super professionel og ultra hurtig levering

Jeg skulle på meget kort tid have manipuleret noget tekst på nogle billeder jeg skulle bruge i en tryksag.
ComputerArts modtog billederne og opgavebeskrivelsen fredag eftermiddag og mandag morgen lå de klar til brug og tryk.
Desuden havde ComputerArts selv produceret og vedlagt billede-alternativer som forberedede det samlede udtryk, og det var faktisk disse jeg brugte.

Super positiv oplevelse, professionel og hurtig leverance, og var endda meget billigere end alternativer jeg havde undersøgt, foruden det blev lavet i en weekend - imponerende!

9. januar 2010

Personlig service og god kvalitet

Jeg har brugt Computer Arts til at bygge en ny type hjemmesiden til en stor andelsforening. Siden skulle byde på nye funktioner, såsom mulighed for op til 1000 beboere at logge ind på intranet, downloade dokumenter og se nyheder for ejendommen.

Forløbet gik generelt rigtig godt. En forsinkelse på siden skyldtes os selv samt ændrede behov på hjemmesiden. Computer Arts gjorde et godt arbejde med at imødekomme de nye behov uden at prisen gik op. Så alt i alt en god hjemmeside til et rigtig godt prisniveau.

ComputerArts.dk Support

Om supporten

ComputerArts, design & web bureau. Et firma opstartet af Mark Barner i 2005. Det er idag stadig en blomstrende virksomhed med mange tilknyttede samarbejdspartnere og et bredt netværk af professionelle.

Skriv til mark@computerarts.dk
Ring til 40842008
Vi bor Vesterbrogade 80B stuen
1620 København V
Denmark

Alternativer til ComputerArts.dk

Mayas

U. A. O. : "Jeg er meget tilfreds både med den vare, jeg bestilte - som var præcis som den blev fremstillet på hjemmesiden - og jeg var uhyre tilfr" Læs mere

30 timer siden

Coolcomputer

Birgitte Stenholt : " Købte en computertaske - det billigste sted på nettet. Super hurtig levering og god indpakning. Helt klart en butik jeg har tilføjet" Læs mere

26. august 2010

Rikkitikkishop

Stine Frederiksen : "RikkiTikkiShop var udsolgt på en af mine bestilte varer. De kontaktede mig på mail, og vi fandt sammen et alternativ. Pakken blev leveret " Læs mere

15 timer siden

design · hjemmeside · flash · webhotel · webdesign Tilføj kategori

Download Trustpilot

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet

Få Trustpilot vist i din google søgning.

Download Trustpilot
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og