We are hiring!

Besvarelse fra Computercity

[DATE]

[REPLY]

Computercity Logo
Kunderne om Computercity : »God oplevelse!« »Nem og overskuelig« »simpelthen dårlig« 156
Middel
5.3 af 10

156 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

jaaaa

altså de har vare på hylderne
og ekspedienter i butikken
men ekspedienterne ved hat og briller om hvad
de snakker om de kunne lige så godt sælge hundefodder

Udvalgt anmeldelse om Computercity

3 Stjerner

Besøger meget tit Computercity i Glostrup og jeg må sige at der er langt i mellem de gode oplevelser når man besøger dem. For at få fat i personale må man for det meste stå i kø og så er det ikke sikkert det hjælper for går de fra salgsskranken og væk med en kunde er det ikke sikkert de kommer tilbage til den salgsskranke de stod ved før, så der kan man få en lang næse...

Og ved kasselinien er der ikke de store smil at hente, det burde ellers være der man får det sidste gode indtryk før man forlader butikken.

God oplevelse!

God service og et stort udvalg af produkter!

Nem og overskuelig

Har handlet ved dem 1 gang indtil videre, men der var intet at ligge en finger på. Deres side var nem at finde ud af og efter bestillingen kom varen lynhurtigt.

• nick
  • esbjerg, DK
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse

simpelthen dårlig

Jeg købte højtaler til min ipod , da jeg pakkede det hele ud kunne jeg se det hele var brugt. Jeg skyndte mig ned til computercity i esbjerg og forlangte en forklaring , det eneste svar jeg fik var at dette kunne jo sagtens være mig selv som havde pakket det ud. Jeg vil aldrig sætte min fod inden for dette bedrageriske firma igen.

God oplevelse

Det var nemt at bestille og varen kom som lovet i løbet af 1-3 hverdage. Dog lidt dyr fragt. Ellers god oplevelse!

• Kim
  • Kbh, DK
  • 25 point
  • 5 Anmeldelser

Meget ringe service og rådgivning

Jeg går ofte ind i ComputerCity og kikker, da de trods alt har nogle rigtig fornuftige priser fra tid til anden.

Nu arbejder jeg professionelt med IT, så det skær mig derfor rigtigt meget i ørerne når jeg hører nogle af deres sælger stå og sælge et givent produkt med piv-forkerte og direkte usande informationer!
Oplever alt for tit at en sælger "gætter" på funktionaliteten af et produkt i stedet for at tjekke det op.
Noget som konsekvent får mig til at gå til anden forhandler, hvor deres sælgere er ærlige nok til at sige "Det ved jeg ikke, men jeg kan finde ud af det".

Jeg oplever også at deres reklamations system er lidt er spil lotto. Men det tror jeg nu mere er afhængige af deres sammenarbejdes partnere (sikkert infocare eller Atea). Så den skal de ikke straffes for.

Super lerveringstid

Tilbage i december-måned købte jeg en stationær HP computer via deres webshop og allerede dagen efter modtog jeg den med posten. Det er hvad jeg kalder super leveringstid. For inden da havde jeg også forhørt mig omkring nogle ting vedrørende computeren, hvor jeg pr. mail fik svar ganske hurtigt!

Lidt skidt og lidt godt

Vi fik bytte en åbnet Asus Pad, da den ikke rigtig virkede ordentlig. Muligvis ikke i stykker, men alligvel. Den blev forholdsvist let byttet uden fradrag. Dog skal siges at vi modtog den i en åbnet kasse, hvilket de havde advaret os om inden afsendelse.

Skidt service!..

Jeg skal hermed aldrig nogensinde! handle i computercity, af følgende grunde:
Dårlig service!
Medarbejderne aner ikke hvad de taler om!
Medarbejderne kan finde på at lyve!
Og igen, ekstrem dårlig service, aldrig oplevet noget lign.

Fint Fint

Har handlet i deres webshop. Nemt at finde varen, nemt at betale, hurtig levering.

Har intet at udsætte på handlen

Computercity

kan ikke klage over betjeningen.....der er ingen.....

Vader rundt og vil købe bærbar..........gik efter 15 minutter uden nogen henvendelse fra personalet....der var en kunde ud over mig.

Computercity

Fint udvalg og ok priser

Har ofte handlet i computercity, har oplevet en udemærket service + at de har et lækkert udvalg.
Så gode anbefalinger herfra.

Gode Priser / Service

Jamen jeg har dog kun købt noget der fra 1 gang og det var mine gamle høretelefoner som har holdt i 3 år nu :P men gik i stykker self købt et par nye.

NÅR MEN altså der ikke særlig meget andet at sige end at

PROFFESIONEL SERVICE
GODE PRISER
GODE VARE
og meget mere men kan klart anbefalde dem :P

da jeg var der inde gjorde jeg ikke andet end at købe tingen
gå hen til kassen
købte tingen
og gik hjem så kan ikke lige sige så meget om alt der henne men de gode det ved jeg ehhe :P

5 stjerner herfra

Havde bestilt en Ekstern Harddsik fra dem, til en rigtig god pris i forhold til alle konkurrenterne.
Fik den til tiden, ingenting at klare over herfra. Det er ikke sidste gang jeg handler derfra :)

• Lisbeth
  • allerød, DK
  • 28 point
  • 6 Anmeldelser

Fair løsning ;-)

Man skal ofte stå længe og vente ved serviceskranken, men man får en god og fair behandling. Jeg fik alle pengene krediteret for min knap to år gamle computer, da den gentagne gange var sendt til reparation for billedforstyrrelser på skærmen. Computercity kan jo ikke gøre for, at Acer er noget lort, de bør bare stoppe med at sælge deres produkter.

Levering på under 24 timer

Vi bestilte en printer, som var på tilbud fra Computercity her i mellem jul og nytår. Den var leveret under 24 timer efter bestillingen, og både printer og ekstra patroner var med.

Computercity

Aalborg butikken, pakker ikke gaver ind

Butikken i Aalborg pakker ikke gaver ind. Der var ellers et par medarbejdere der så ud til at ikke have ret meget at lave.
Det er for latterligt.
Jeg valgte at handle et andet sted, hvor de rent faktisk gider at pakke det man køber ind i gavepapir.

Printer - Aalborg butik

Three weeks to to get a new power-supply (under warranty) for my 8 month old printer (HP 8500A).

Sales assistant in Aalborg said up to 10% of printer power supplies fail under warranty (didn't read that on the spec sheet) - SO WHY DON'T YOU STOCK THESE ITEMS AS A PRECAUTION?

If you buy their goods, don't expect a good after-sales service.

Could have privately ordered a new power-supply online and received it the next day!

Michael Wojciechowski fandt anmeldelsen nyttig

Fjernsyn

Har engang købt et fjernsyn derinde med min mor. Det blev udstillingsmodellen, men det fungerer stadig fint den dag idag. Var fornyligt selv derinde og spørge til et, det blev dog ikke til noget (selvom kundeservicen var god).

• Michael
  • København, DK
  • 25 point
  • 5 Anmeldelser

Handler her aldrig igen!!

Jeg skulle give mig selv en julegave. Nærmere bestemt en spillekonsol og et spil, jeg kunne se at jeg kunne spare et par hundrede kroner ved at bestille online hos en anden forhandler, men jeg valgte alligevel Computer City, fordi jeg ville have det nye legetøj med det samme.

Jeg tager så i Computercity og handler for 2200,- svinger mit børne visa (Visa electron) og går hjem med min konsol.

Jeg ser så nogle dage efter at pengene er trukket fra min konto, men de er samtidigt stadigt reserveret - Underligt.
Jeg ringer til banken og får fortalt at det er meget normalt med et electron kort, men at butikken skal sørge for at fjerne reservationen og de højst må holde den i 6 bank dage.

Det er december og jeg skal købe julegaver, jeg er i øvrigt på SU så 2200,- som midlertidigt ikke er til rådighed = Tom mave og ingen julegaver til familien.
Jeg ringer derfor til computercity og beder dem om at fjerne reservationen, nu hvor de har hævet deres penge.
Jeg får så stukket en løgn af deres medarbejder, efter hun har "talt" med deres bogholderi. Hun siger at det er en sag mellem banken og PBS - Jeg fortæller hende så at jeg har talt med banken og de siger det er jer. Gud hjælpe mig om ikke hun påstår det modsatte? Så hun kan ingenting gøre eller hun VIL ingenting gøre.

Det bliver så dag bankdag 7. pengene er stadig låst, jeg er stadig sur. ingen kan gøre noget.
Det bliver endelig bankdag 10 og pengene bliver frigivet.

Så man skal lige regne med at det er det dobbelte beløb du køber for der er utilgængeligt i 14 dage, når man handler hos computercity.
Men nu er de så på min liste sammen med El Giganten.

Ipad2 64 Mb 3 G med blåsort/ikke-reagerende skærm efter 2 måneder

Vi købte hele 2 stk.Ipad 2 64MB 3G for 2 måneder siden.
Den enes skærm reagerer pludselig ikke, er helt blå/ingen reaktion, derfor umuligt at redde vor data på den. Vi går selvfølgelig ned og reklamerer, hvorefter de sender den til reparation.
Herfra kommer den tilbage, med beskeden om, at de har fundet en rids i opladningsstikket, som vi selv må have forårsaget, og på baggrund af dette, er den blå-sorte skærm/ingen reaktion i skærmen, ikke dækket af garantien! (?!!!) Vores opladningsstik VIRKER - og hvordan er det lige man får sine pølsefingre ind i et opladningsstil for at ridse det? På et sted, hvor ikke engang opladeren selv kan nå ind? Og burde man ikke kunne sætte en oplader til og fra et så nyt produkt, uden at der pludselig opstår en rids? .De tilbyder os en reparation af Ipad2'en på 8325 kr - dens nypris var 6000kr!.På deres "service-tilbud "Står der tydeligt: Gebyr for indlevering, gebyr for tjek, gebyr for...blablabla, ny Ipad2 64MB 3 G - 6300kr - ialt 8325 kr! Det er simpelthen så grotesk! Nu kører vi i samråd med Forbrugerklagenævnet en sag - og den er vi næsten sikre på at vinde - men det tager over 6 måneder, al data er tabt og min mand må undvære sin Ipad til arbejdsbrug, som bare var så glad for. For os at se, er dette det samme som at vi havde købt 2 stk.fladskærme til 6000 kr stykket, den ene får efter ikke engang to måneders brug, sort skrær, hvilket Computer City nægter at reparere, fordi de har fundet en rids i fjernbetjeningen - som virker! Og ja, vi måtte selvfølgelig betale 349 kr for at sige nej tak til deres "blændende tilbud". Køb ALDRIG noget i den butik, ringere service og værre behandling skal man lede længe efter.. Jeg er SÅ skuffet og rasende!.

Computercity

Kundeservice lyver og laver fejl....

En Bærbar købt hos computercity via nettet bliver leveret men den kan ikke køre på batteri. Derfor skal den ombyttes indenfor 7 dage fortæller Asus-support mig. Det er en aftale de har med computercity.

Ringer til computercity onsdag som lover mig at sende en retur-pakke-seddel hvor jeg efter modtagelsen af denne bare skal ringe til fragtfirma for at den bliver afhentet. De lover mig denne seddel torsdag.
Fredag ringer jeg og spørger hvor sedlen er.... de vil sende en ny afsted og jeg bliver endnu engang fortalt det med at fragtmanden kommer og afhenter på min adresse.
Onsdag!!!!!!!!! ankommer sedlen og nu er jeg forvirret. Der står computercity som afsender og intet i modtager-feltet.
Kundeservice fortæller mig at jeg bare skal strege afsender ud og skrive mig selv og computercity som modtager. Samtidig får jeg et nummer til postdanmark hvor jeg kan bestille fragtafhentning.
Ringer til postdanmark som fortæller mig at computercity IKKE har aftale med dem om at afhente på kundens adresse!!!!!!! Jeg skal gå på posthuset med pakken.........

Ringer igen til kundeservice hos computercity, der nu er vendt 180 grader......
Alt jeg er blevet fortalt indtil nu er løgn og latin - de vil intet gøre for at bedre min oplevelse. Ydermere fortæller de mig at de skal kontrollere fejlen inden de afsender en ny computer, hvilket kan tage et par dage. Det blev lovet de første 2 gange jeg ringede til dem at de ville sende en ny afsted samme dag de fik den retur.....
Så nu kører jeg på posthuset og sender pakken - noget jeg kunne have gjort sidste onsdag, hvis ikke de havde bildt mig noget andet ind....

Alt i alt den dårligste kundeservice jeg nogensinde har oplevet nogen steder.
Handler aldrig mere hos computercity og vil advare alle andre imod at handle der.

Kan anbefales

Super butik at handle i

Computercity

God service og mange produkter

Jeg har glæden ved at handle i ComputerCity's mindste varehus, nemlig det i Århus. Det er en fornøjelse at komme i butikken, hvor jeg altid får god og kompetent rådgivning fra serviceminded personale. Eneste 'minus' er at de kunne have endnu bedre (=lavere) priser :-)
Jeg handler primært online, men ComputerCity lokker med at jeg kan køre forbi og få varen i hånden med det samme....

Virkelig dårlig service

Jeg har købt en HP bærbar i Computer City Glostrup som efter 2-3 måneder begyndte at larme og blive varm i blæseren og lyden er begyndt at skratte lige meget hvad der bliver afspillet.
Jeg har afleveret computeren til en yderest kompetent herre, der kiggede på den og sendte den afsted. da jeg kommer for at hente det står der en anden ung mand som ikke rigtig høre til der formoder jeg. Han beder mig om et gebyr for at jeg kan få udleveret min computer fordi de har blot renset min blæser.. !!!! Jeg spøger om jeg skal betale det når jeg aflevere den med en fejl? det skal jeg så for at få den udleveret. Jeg betaler selv om jeg ikke vil for deres "service" da jeg kommer hjem med pcen SKRATTER den sgu stadig og nu gider jeg sgu da ikke at aflever den igen for så løber det op i 700 kr for deres LO-RTE service.. jeg undskyld mig bare ikke det jeg havde forventet af sådan en butik.. Derfor kan jeg lige så godt handle online eller hos konkurrenten for der er sgu ingen betaling

• Trine
  • København, DK
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser

Dårlig service

Jeg handler aldrig mere i Computer City. Jeg fik en Canon printer, købt i Computer City. Efter 1 år gik den i stykker, da den lige pludselig ikke længere kunne gribe fat i papiret. Jeg indleverede den til reparation, som jo var indenfor de 2 års reklamationsret. Da jeg skulle hente den igen, fik jeg at vide, at der ikke var noget galt med den, så jeg skulle betale et gebyr på 700 kr. for at få den udleveret igen. Personen i kundeservice var meget arrogant og nedladende. Da jeg kom hjem, virkede printeren, men ½ år efter gik den i stykker igen. Jeg har smidt den ud, da det faktisk er billigere at købe en ny printer end at risikere at skulle betale 700 kr. igen. Jeg føler mig virkelig snydt, og jeg synes, at det er utrolig dårlig service. Computer City har ikke sparet eller tjent noget ved at opkræve de 700 kr., for det har resulteret i at jeg sidenhen har fravalgt dem, når jeg har skullet købe ny computer mm.

• Rasmus
  • Ølstykke, DK
  • 51 point
  • 7 Anmeldelser

ikke positivt

De havde det produkt som jeg gerne ville købe til en fornuftig pris, så derfor købte jeg det igennem dem, men deres sælgere er arrogante.
forsøger mersalg både ved sælgeren og ved kassen med deres ekstraforsikring hvor de ligeledes påstår at slidskader ikke dækker den normale garanti.

en computer skal kunne holde 2 år, så det er noget pjat at sige.

Computercity

Alt for dårlig kundeservice!

Efter at have bestilt en macbook air på Computercitys hjemmeside bliver jeg kontaktet af virksomheden ang. overførslen ikke er gået igennem, da mit telefon nummer og adresse ikke stemmer ovens. Da jeg forklarer at computeren er en gave og den skal sendes til en anden adresse end min egen, går købet først igennem. Ved samme lejlighed oplyser kundeservice mig om min computer er sendt af sted og at jeg vil have min computer inden weekenden. (Computeren bliver bestilt en onsdag)

Da computeren så ikke dukker op i weekend ringer jeg til kundeservice for at høre hvor min computer bliver af og får svaret at der ikke er flere på lager og jeg vil modtage min computer når den kommer på lager igen og at der kan gå 1-2 uger inden den kommer på lager igen.

Forvent dårlig kundeservice når du handler ved Computercity!!!!!

Jens Hansen fandt anmeldelsen nyttig

• Kunde
  • Glostrup, DK
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse

Kompetence, personlig engagement og fantastisk kundeservice.

Min bedste oplevelse når det kommer til køb af en pc til en teenager, kommer fra Computer City i Glostrup. Vi blev mødt af ALLE medarbejderne med stort smil og venlighed. Selvom min søn vidste præcist, hvad han vil, og konfigurerede selv sin drømme pc, han blev vejledt med alt den respekt og sympati, en ung mand på 13 kan få. Her vil jeg give kæmpe ros og tusind tak til JAKOB, en yderst tålmodig, kompetent og venlig medarbejder. Han er ikke kun kompetent, men også computer entusiast, så jeg vil anbefale alle unge pc-brugere og deres forældre, at de henvender sig til Computer City Glostrup, hvis de vil købe en pc, som er skræddersyet til brugerens behov.
Hilsen, Poul og Adina.

Computercity

Gode oplevelser med mindre irritation

Har oplevet en generel god service, både i butikkerne i Horsen og Aalborg, også internet servicen har været god. De har fundet gamle kvitteringer frem, og været gode til at give råd og vejledning ved personlig henvendelse.

Der er dog få minusser

1)De svare ikke folks klager på denne hjemmeside, det er da helt hul i hovedet, i det mindste fra et forretningsmæssig synsvinkel.

2) flabet medarbejdere, men det finder man jo alle steder, men har oplevet en vis arrogance, som er sjælendt andre steder. Fordi man har ekspertise, behøver man ikke tale ned til folk.

Super god service

Har fået rigig god service ved net handel af kundeservice og Esbjerg butikken. Hurtig lerveringen.........

Lige efter bogen

Købte via nettet "Pinnacle studio 14" alt foløb helt planmæssigt.
Fik softwaren 2 dage efter handlen, mere kan man vel ikke forlange.
mvh
Jørgen

Bestilte en samsung galaxy s2

Jeg bestilte på nettet og betalte med forbrugsforeningen. Fik kvit. på mail. Lidt senere fik jeg besked om en uoverenstemmelse og købet blev afvist.
Bestilte igen, denne gang med samme navn på bestilling som kort. Afvist med samme grund.
Bestilte igen, nu med dankort (så kører det) troede jeg. Afvist med samme grund.
Godt sur ringede jeg for at få en forklaring.
Min telefon har hemmeligt nr. Og når man handler for over 3000 kr.
Skal adressen på tlf. og kort passe sammen. Ikke nemt med firma tlf.
Så jeg bestilte den på elgiganten.dk og fik leveret uden problemer.
Hilsen Rene

virkelig dårlig service

de er rent ud sagt fuldstændig ligeglade med deres kunder, og møg arrogante.

Computercity

Hurtig levering via webshop :)

alt ug

super pris og hurtig levering

Lagerstatus passer ikke

Forsøgte at købe et TV, hvor det var angivet at være på lager.
Dagen efter kom der er en mail med at varen ikke var på lager....

• A
  • 29 point
  • 9 Anmeldelser

Rigtig god kundeservice, får byttet defekte vare med det samme + penge retur.
Alt i top, bortset fra lang ventetid - ved hjælpediske i de forskellige afd.
(Glostrup)

Venlig forretning

Venlig forretning både webshop og fysisk butik.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk