[REPLY]
Ingen problemer. Dog er der ikke dag til dag levering (hvilket også fremgår tydelig når man køber).
Kan varmt anbefales:D
Havde købt et forkert produkt og valgte derfor at køre ud til computersalg for at snakke med dem om det rigtige produkt.
Fik der er super behandling og super service og fik dermed købt det rigtige produkt, som selvfølgelig virker upåklageligt.
Det er bestemt ikke sidste gang jeg køber hos dem.
Jeg bestilte en 2TB ekstern harddisk en eftermiddag, klokken var omkring 16 og jeg forventede første at have den 3-4 dage efter. Næste dag ringede det på døren på et tidspunkt mellem 11 og 12 og der stod postbuddet med min harddisk. Det var en helt vildt fed oplevelse, jeg skal klart handle der igen!!!
Hurtig ekspedition.Hurtig svar. Hurtig levering.
Asus original Indpakning laptop lettere skadet. Virker for svag
Alle aftaler overholdt til prikke og en defekt blæser blev byttet uden det mindste vrøvl. Mine varmeste anbefalinger.
Computersalg
Det kan I bestemt godt være stolte af.
Kvik og relevant information om produktet, som jeg lige skulle spørge
ind til inden jeg bestilte på nettet.
Fantastisk hurtigt levering med god information, hvor varerne befandt
sig.
Vil bestemt se til Jeres side næste gang der skal ses på computer.
Hilsen Jan H. Wolff
Jeg bestilte en oplader til min HTC-mobil og fik en kopi-oplader leveret i en HTC-emballage (som ganske vist var revet en smule op).
Jeg bestilte varen midt i januar, og efter en lang mail-udveksling lover Computersalg at levere den rigtige oplader til mig - FORHÅBENTLIG I MARTS!!!
Jeg er målløs...
Hurtig levering og god information omkring leveringsstatus. Handler helt sikkert her igen!
Bedste pris og levering følgende dag, så alt i alt perfekt.
Jeg har ingen reservationer mod handel hos Computersalg
Bestilte min skærm mandag aften, og den kom allerede torsdag. Jeg har flere gange købt fra computersalg, blandt andet et Creative lydkort og Roccat Kave headset. Jeg har flere gange snakket med deres telefon support, og har aldrig ventet mere end 5 minutter før jeg fik en supporter i røret. Hver gang har de været venlige og ufattelig behjælpsomme.
God handel, god kommunikation, gode priser og hurtig levering. Jeg er fuldt tilfreds og vil hellere end gerne handle med computersalg.dk igen.
Priserne kan følge med (nogen gange billigst, ikke altid). Siden er nem at finde rundt på. Jeg kan godt lide at man kan vælge Døgnpost som leveringsmetode, det giver trykhed at afsender ved, det er der den ender.
Jeg bestilte søndag, den ene vare var på fjernlager. De lå i min døgnpost tidligt torsdag.
Statusmails på alle relevante tidspunkter (måske endda lidt mange, men tror jeg modtog et par af dem dobbelt).
Lager status passede og den bestilte vare blev leveret til tiden.
Jeg bestilte en Slingbox Pro HD og fik den hurtigt leveret. Det var via GLS, og det smarte er, at jeg kunne vælge at få leveret på en tankstation tæt på mit hjem. De har åbent til kl 24 hver dag.
Desværre kunne jeg se, at det var et brugt produkt. Jeg ringede til Computersalg. De tjekkede lige og kunne se, at det var et tidligere returneret Slingbox. Tilbød straks at ombytte og beklagede. Nu er det jo retfærdigt nok, at de sælger en returneret vare som ny, men den skal se ny ud. Jeg valgte at prøve installation, men den var allerede registreret, og jeg kunne ikke ændre uden et password.
Jeg bestilte en ny, som var fremme næste dag. Fik pr email en returlabel, returnerede det brugte apparat. Efter få dage modtog jeg en kreditnota på det fulde beløb.
Det jeg synes er godt er, at Computersalg straks vedkendte sig fejlen og rettede den uden omkostninger for mig.
Jeg bestilte en cisco switch og modtog den kort tid efter.
Ingen forbehold, men blot en god netshopping oplevelse, som forventet.
Alt var som det skulle være fin og hurtig handel.
jeg synes at købsoplevelsen ved www.computersalg.dk var helt fremragende! jeg fik varen til tiden, varen var som beskrevet og der var ingen problemer overhovedet! det her er et af de klart bedste steder jeg har handlet! kudos!
Hurtig levering, god kundeservice
Jeg bestilte varerne og modtog dem, på den lovede dato. Ingen problemer overhovedet.
Rasmus
Ingen klage punkter
Bestilte HP Proliant microserver med ekstra ram og et ekstra netkort. Skrev en note om at rammene skulle i serveren. Intet svar tilbage, men rammene passede (var ret sikker på at jeg havde valgt de rigtige, men skrev nu alligevel)
leveringstid 50 dage uden tilbagemelding fra jer ang leveringstid. Hvilket indebar, at, havde jeg ventet kunne jeg havde købt computeren billigere andre steder ( ca 500 kr) .Desuden har jeg ikke ,som forventet, modtaget det der var afbilledet på jeres annonce. Hvilket var til bagrund for at bestille hos jer.
God og hurtig service, godt at kunne hente pakken i en nærliggende butik.
Manglede et extra 2nd batter til min Lenovo laptop.
Computersalg havde det på lager og var billigst, samtidig ved jeg det er en forhandler der er til at stole på.
Jeg valgte levering med GLS i butik nær mit hjem så det var dejlig let.
Handler der gerne igen.
mvh Henrik
Nemt, hurtigt og billigt. Handler der gerne igen :-)
Såvel administration som forsendelse virkede helt OK
Hurtig levering og god kommunikation ! Kan anbefales.
Varerne blev leveret til den lovede dato, og var de billigste i følge flere pristjenester.
Super hurtig levering, samt at man hele tiden bliver orienteret om, hvad der sker med ordren + track and trace, når ordren er sendt.
Kan kun anbefales :)
Bestilte min gamermus mandag og havde den i hånden tirsdag.
Det er lige noget der passer til mig.
Bestilt inden angivet "senest" tid, og leveret forsvarligt pakket dagen efter med fin information under vejs.
Det var nok en af de nemmeste oplevelser jeg har haft med online handel. Hurtigt svar på mail og man skal ikke tænke på at man skal oprette bruger plus at varen kom til tiden.
Top dollar vil sige: Jeg bestilte min vare på nettet (følte mig ikke et sekund i tvivl om proceduren) og fik i løbet af ingen tid mine sending til afhentning i døgnboxen på posthuset. SÅDAN skal det bare være! Herre-nice, tak!
Jeg havde i et stykke tid, søgt efter en Wacom Bamboo tegne plade men syntes ikke lige jeg havde 900kr men hos CS fandt jeg drømme tegnepladen til markedes billigeste pris. Og der gik 2 dage fra jeg bestilte til jeg stod med pakken i hånden - Så bestemt hurtig og nemt. Var dog lidt ked af at kassen som tegnepladen ankom i var noget trykket i hjørneren den var ikke pakket ind i noget særligt så det manglede jeg lidt at den evt. var i en mere beskyttede indpakning men selve pladen fejlede intet til trods for selve pakken havde fået lidt knubs. :) Så kan varmt anbefale at bestille hos Computersalg.dk
Varerne kom hurtigt. Bestilte vist omkring kl. 13 dagen forinden.
Emballagen var dog lidt mangelfuld. Jeg var lidt ked af at modtage min nye harddisk kun indpakket i harddiskens egen kasse.
Købte en Switch, og fik oplyst efter et par dage at den var kommet "hjem", kunne herefter afhentes på deres adresse.
Personalet var flinke, men oplyste dog at man ikke bare måtte gå ind på lageret pga. mulighed for tyveri hvilket jo er forståeligt nok.
Det skal lige siges at der var åben port ind til lageret, og den dør man normalt skulle bruge som kunde var helt anonym uden nogle skilte med "Kunde indgang".
Men alt i alt et godt sted at handle.
Adamn
Synes det var en god...
marcb
Deres...
dtails
Super hurtig levering. fin...
Edbpriser.dk bruger
Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.edbpriser.dk ikke publicerer anmeldelsestekster