Execution time: 1404ms

Anmeld virksomhed

ComputerSalg.dk A/S - Udvalgt Medieomtale. I alt omtalt 2 steder på nettet

Se alle  |  Tilføj
  (15. juni 2010)

Direktør Kim Rand fusionerer sine to onlinebutikker, Computersalg og Easypc, som netop har præsenteret et underskud tæt på millionen.

6935 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Medier

Fusion skal styrke Computersalg - CRN

crn.dk

Indsendt af   (15. juni 2010) (Rapportér til kundeservice)

Forhandlerportræt: Tryghed i Lille Skensved - CRN

crn.dk

Bag navnet Datacom Technology gemmer sig også onlineforhandleren Computersalg.dk, og indehaver Kim Rand

Indsendt af   (21. marts 2007) (Rapportér til kundeservice)
30. juli 2010

Ny bærbar - var udsolgt - men hurtig support til alternativ model

Jeg bestilte en bærbar computer, men blev konktaktet da den ikke længere kunne fås. Det var selvfølgelig irriterende at kunne oprette en bestilling på en vare selvom den ikke er tilgængelig. Til gengæld fik jeg med en enkelt telefonopringning til en salgsmedarbejder hos leverandøren hjælp til at finde en alternativ løsning. Det er meget fin service.

Udvalgt anmeldelse om ComputerSalg.dk A/S

Leveret som lovet

Købte Sony DXH5V Cybershot kamera, der var angivet som "forventet på lager 19/7" og jeg modtog det med Post Danmark dagen efter. Jeg har fra tidligere uheldige oplevelser (hos andre forhandlere) med leveringstid fundet det nødvendigt selv at tjekke for ny lagerstatus, da nogle firmaer rykker det uden varsel. Sendte mail til Computersalgs kundeservice at jeg ville annullere min ordre da deres hjemmeside nu sagde 4 uger leveringstid , men det galdt ikke mig (de havde reserveret ét til mig), men kun nye ordrer. Min misforståelse blev afklaret, da jeg blev ringet op få minutter efter min mail med spørgsmål om hvorvidt jeg alligevel ville annullere min ordre, som jo ville komme som lovet, hvilket jeg selvfølgelig ikke ville. Fremragende kundeservice!

Bo Brandt fandt anmeldelsen nyttig

fin hurtig service

Købt lader til Xperia telefon, kom i løbet af 3 dage trods den skulle fra ekstern lager. Fin og hurtig service fra ComputerSalg

Hurtig ekspedition

Købt word 7 med opdat. til word10, alt perfekt, selv opdateringen fra 7-10 et rigtigt godt tilbud

• Singh

Hurtig og skarp levering

Bestilte softwarepakke den ene dag før kl. 15, og havde den morgnen efter. Bestilte hardware en fredag og havde den om tirsdagen. Levering fra problemløs og varerne levede op til det bestilte. Computersalg kan absolut anbefales.

30. juli 2010

Jeg bestilte en vare, den kom dagen efter.

Jeg købte en Windows 7 til en yderst fornuftig pris hos Computersalg.dk. Dagen efter lå den i min postkasse. Kan det gøres bedre?

30. juli 2010

Hurtig Levering - Ingen Problemer :-)

Hurtig Levering - Ingen Problemer :-) Rigtig gode priser hos ComputerSalg !

• Pierre
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser

God levering

Hurtig og med god information

29. juli 2010

Ikke noget at udsætte

Windows 7 købt hos Computersalg. Butikken valgt pga tidligere erfaring med samme vare fra samme firma.
Jeg vil ikke give fem stjerner, fordi alt var som det skulle være og som forventet, hvilket jeg opfatter som en selvfølge. (Selv om det ikke altid er sådan. Men det er jo kun i det offentlige man får bonus for at udføre sit arbejde...)
En lille streg i regningen var at jeg ikke kunne betale med med mit Visa/Dankort, men skulle bruge mit almindelige Dankort. Det tod et par minutter før jeg blev klar på det...

hurtig service

fordi det hele gik så hurtigt, bestilte lørdag, og havde varen tirsdag.
at computersalg har e-handels mærket

belkin n+ wireless router

modtog varen dagen efter bestilling super hurtig service .havde kontaktet kundeservice gennem mail og der var hurtig svar og hjælp.kan kun anvefale computersalg.dk

28. juli 2010

Varen kom den efter at den var bestilt

Varen fungerede som forventet

• Niclas

Nemt, hurtigt god info

vi købte 2 gang projektere kabler og vægbeslag og det hele blev leveret super hurtigt.

27. juli 2010

Flot, fleksibel og hurtig leverance.

Jeg købte et kamera og et par andre småting. Da ikke alle varer var på lager kontaktede Computersalg mig. Vi aftalte om eftermiddag pr. mail hvilke varer der skulle leveres og hvilke der ikke skulle. Næste formiddag havde jeg mit køb i hånden. Flot, fleksibel og hurtig leverance.

Fleksibel og super hurtig

Hjælpsom og tilgængelig kundeservice - alt fra hurtig leverance til korrekt vare og et B to B faktura setup, virker top professionelt.
Nikita Design ApS.

27. juli 2010

Hurtig ekspedition, god information, ingen problemer

Bestilte og modtog masser af information, som hele vejen igennem har været korrekt. Ingen problemer ved bestilling eller levering.

Får "kun" 4 ud af 5 stjerner pga. at jeg har handlet andre steder, med kortere tid mellem bestilling og levering, men det skal bestemt ikke holde mig fra at handle ved Computersalg igen.

• A-M
27. juli 2010

Bestilling og levering fungerede helt fint

www.computersalg.dk
Levering af PC TV-tuner på 3. hverdag efter bestilling.

27. juli 2010

Hurtig levering og billige priser

Bestilte et Nvidia GFX 460 grafikkort som var på lager, og kortet kom allerede dagen efter (fredagen) selvom deres forventet ankomst først var mandag. De sender de emails man er forventer at få (ordrebekræftelse, pakken afsendt etc.). Har aldrig haft problemer med at handle ved ComputerSalg.dk (har handlet der ca. 6 gange). Jeg ved ikke hvordan deres kundeservice er, da jeg aldrig har haft brug for den.

Alt OK

Computersalg

Fra bestilling af ATX strømforsyning til levering fungerede alt perfekt.
Jeg vender helt sikkert tilbage.

Super

Købt foto objektiv og hukommelseskort. Leveret indenfor angivet tid. Alt har fungeret som det skulle. Kommer gerne igen.

27. juli 2010

Ok service dog forsinkelse i levering

Jeg købte en D-link router og switch hos Computersalg.
På hjemmesiden stod der at varene var på fjernlager og forventede leveringstid var 2-3 dage. Jeg bestilte mine varer mandag aften og fik en bekræftelse tirsdag morgen. Så langt så godt. Senere tirsdag får jeg bekræftelse på at min ordre er plukket og forventet levering er fredag. Super så har jeg det inden weekenden. Torsdag sker der ikke noget i min mailboks. Først fredag over middag får jeg en mail på at mine varer er pakket og afsendes samme dag. Øv så kommer det ikke inden weekenden.
Mine varer kom mandag morgen kl. 08.03 (meget tidligt for postdanmark, jeg må have været først på hans rute).
Hvis man skriver en forventet leveringstid på både hjemmesiden og i mailen så bør man overholde den. (er min holdning)

Udover det er servicen ganske god. Masser af mails med links til både T&T og status på deres hjemmeside.

Michael

• Lis Taul

Super handel!

Min Mini DVB-T Dongle kom to dage efter bestilling - og den var ikke på lager, så det var meget hurtigere end forventet. Alt fungerer til min fulde tilfredshed.

Hurtig levering med T&T

Ja der er ikke så meget at sige andet end de havde hvad jeg skulle bruge og den efterfølgende opfølgning og track and trace gør mig som forbruger tryg ved at handle hos Computersalg. Meget godt!

Super og god service!

Jeg skulle bruge mit produkt hurtigt, men pga. eksterne leverandører kom mit produkt ikke med det samme. Det var en dag forsinket. Men med lidt mailing til kundeservice (hurtige til at svarer) fik jeg ændret leveringsadresse til min arbejdsplads, hvorefter jeg fik min pakke hurtigere end ventet. God service!

26. juli 2010

Hurtig, rimelig pris og god information

Købte toner og ekstra printerbakke. Printerbakken levede ikke op til forventningerne, men det var nemt at finde og bruge oplysningerne om returnering

hurtig levering

de overholdte leveringstiden og lagerstatus passede. De var de eneste med 2233rz på lager, og en af de billigste.

• lisbeth

2stjerner

Købte en mp3 afspiller af computersalg.dkHavde ikke kendskab til en sådan .Fik en pæn vare og hurtigt.MEN ingen manual på DANSK.Ringede til firmaet .Venlig stemme ,men ingen kendskab til produkt.Fik ved forlangende en manual fra google.Da jeg printede ud fyldte den 57 sider.

Gode priser, hurtig levering

Jeg har over en periode på et år bestilt to eksterne harddiske gennem Computersalg.dk, og begge gange har de været blandt de bedste til prisen. De overholder også leveringstiden, sidste gang tog det blot 2 dage før jeg fik varen.

• interarc

Perfekt levering

Hurtig levering af pc og alt var der, som det skulle
interarc

God og hurtig levering

Købt bærbar ASUS PC. Kom hurtigt.

26. juli 2010

Pris uden konkurrence og hurtig levering

Computersalg A/S kunne hurtigt og billigt levere RAM til opgradering af min gamle laptop.

• Bo Brandt
  • Århus V, DK
  • 88 point
  • 53 Anmeldelser

100% i orden

Troværdig lagerstatus, hurtig levering og fornuftig pris.

Office til hjemmet

Jeg synes det var dejligt så hurtigt at leveringen fandt sted.
Det var helt fint at kunne følge mit køb - med de tilsendte mails - TAK.

• lars

prof måde at handle på

IBM bærbar kom som lovet dagen efter (post dk kom til tiden) virkelig god service i tlf, de havde den på lager, sendt samme dag som lovet, varmeste anbefalinger herfra

Det fungerer bare!

Jeg har købt en opdatering til Office 2010 hos Computersalg, jeg fik øjebliklig bekræftelse på min handel, og lidt senere en mail der fortalte at ordren var afsendt. Pakken var her med posten dagen efter. Dejligt at handle med firmaer hvor det bare fungerer. Med venlig hilsen, Bent thomsen

• søren

Sikker, brugervenneligt, service.

Jeg har købt en internhardisk til min mac book pro. Computersalg var et godt sted at handle fordi man følte sig hele vejen igennem sikker på handlen det gjorde de blandt andet ved at man kunne følge sin bestilling fra man havde bestil den til den kom ind ad døren. ellers god service og alt andet man kan forvente alt i alt en god oplevelse.

Søren

ComputerSalg

5 stjerner.
Købet bærbar computer på nettet gennem ComputerSalg. Ekspeditionen er foregegået helt smertefrit. Computersalg reflekterede hurtigt på min bestilling, og jeg modtog computeren i løbet af 2 dage, og dermed hurtigere end lovet. Indpakningen var OK og varen i orden.

25. juli 2010

fik ikke den bestilte vare

Jeg valgte et kabinet ud fra specifikationer og ikke mindst billedet på web siden. Men da varen ankom var det ikke det afbilldede kabinet, men et helt andet. Det kunne dog bruges, men havde ikke samme farve. FLOT!!! :O(( Efterfølgende havde Computersalg, fjernet billedet fra hjemmesiden

25. juli 2010

Computersalg.dk er både pålidelig og billig.

Tirsdag formiddag bestilte jeg et par varer fra Computersalg.dk, iblandt dem en bærbar, og betalingen og hvad end der føler med i det var lige til. Deres hjemmeside er dejlig nem at finde rundt på og det er jo vigtigt når det er en netbutik.

Anyhow, varen kom allerede torsdag morgen, og de havde selv skrevet at den forventedes afleveret til min hoveddør fredag. Så ikke nok med at den kom en dag før, indpakningen var tydeligvis lavet med omtanke og alt i pakken var intakt.

Jeg giver Computersalg.dk 5 stjerner, for det er en af de bedste kundeoplevelser jeg nogensinde har haft!

25. juli 2010

Super hurtig og fejlfri betjening.

Computersalg har en fin hjemmeside med gode beskrivelser af varerne. Dertil kommer en sikker og hurtig betaling samt efterfølgende meget hurtig levering (dagen efter bestilling). Det er bestemt ikke sidste gang, jeg handler der.

Lige efter bogen

Rigtig god pris. Godt og hurtigt informationsniveau over mailen. Fik varen til den lovede tid.

prima

var interesseret i en demovare og kom straks igennem ved et telefonopkald, fik de oplysninger jeg ønskede og købte derfor varen som ankom dagen efter som lovet, fin service

• kimerhus

Køb af blækpatroner

5 stjerner som sædvanligt. God pris, høj kvalitet på hjemmeside og ikke mindst på leverance (hurtig levering) og information undervejs.

24. juli 2010

God oplevelse at handle med jer.

super service

Alt er som det skal være. vare kom den aftalte dag så super.

nokia 5630

ja jeg købet en nokia 5630 mobil telefon

Perfekt

Perfekt forsendelse, inden for tiden som de lovede, og kvaliteten af indholdet af pakken er til 5 stjerner, har intet at klage over.

• Nick
  • 20 point
  • 4 Anmeldelser

God service, meen...

Ordren var desværre i restordre selvom deres hjemmeside påstod at de havde den på lager. Men fik da varen efter ca. 7 dage.

Ingen snolder!!!

Ingen gratis bonus-snolder i pakken - Det trækker altid en stjerne ned!

Resten var der ikke noget at udsætte på, levering 1 dag før lovet, yada-yada-yada...

God og hurtig service

Bestilte et slim dvd-drev, fik det med det samme, i perfekt stand.

Billig PC og hurtig levering

Jeg købte en MSI GX740 laptop hos ComputerSalg.dk til. ca. kr. 9.000 fordi de var billigst. Bestilte den søndag kl. 16 og havde den præcis 2 døgn efter. Det var Post Danmark der leverede og eneste kritik er faktisk til Post Danmark og deres Track & Trace der "kan være 12 timer forsinket". Computersalg får 5 stjerner fordi det hele er gået totalt upåklageligt og de svarede lynhurtigt på en mail jeg sendte vedr. levering.

22. juli 2010

Det virker bare, selv når odren bliver ændret undervejs

Jeg bestilte et Olympus kamera som skulle bruges på ferien og havde bestilt det til levering på min arbejdsplads. Postvæsnet begyndte og strejke og jeg blev nervøs for om det så kunne nå frem inden jeg var fjøjet. Ringede til Computersalg og fik ændret odren til afhentning. Hurtig hjælp og ingen sure miner. Hentede produktet og havde en fantastisk ferie.

22. juli 2010

Altid super service med et smil.

Der er ikke så meget at sige. Det her fungere bare. Uanset om man ringer med spørgsmål, bestiller og får leveret med osten eller selv afhenter.
Der kan ikke sættes en finger på hverken kvalitet, pris eller service.

• Andraes
  • 30 point

Hurtig levering, god information

Hurtig levering - fik min eksterne disk den følgende dag og den virker upåklageligt.
Posten havde derimod glemt at aflevere den lille "du skal hente din pakke på posthuset"-seddel, så jeg skrev til ComputerSalg og fik omgående svaret at pakken lå på mit posthus.

• Dan

Leveringstider overholdes ikke

Valgte specifikt butikken ud fra de har angivet lagerstatus som værende på lager.

Fik desuden en ordrebekræftelse med leveringstid Tirsdag. Da vi kom til tirsdag, skriver de pludselig at leveringstiden er flyttet til Onsdag. Og idag(onsdag) kontakter jeg dem, og får af vide at leveringstiden nu pludselig er flyttet til Fredag.

De benytter sig åbenbart af et fjernlager i sverige(dvs det ikke er noget de selv har på lager) og disse har ikke fået leveret til tiden.

Ihh til ordrebekræftelsen burde de vide dette allerede Mandag(ellers kan de jo ikke levere til mig tirsdag). Men jeg skal som beskrevet selv søge informationen og få hjælp via deres livesupport.

Deres livesupport, virker ligeglad og uinteresseret i at yde kundeservice, eksempelvis nægter de at dellevere.

Som det det ser ud pt, ender det med over en uges leveringstid på noget som de iøvrigt stadig påstår alle er lagervarer..

utilfredsstillende.

USB2VGA konverter

USB2VGA konverteren fungerer perfekt til winXP så jeg har mfået hvad jeg har bestilt.
Jeg havde håbet på at jeg kunne anvende USB2VGA konverter som skærmtilkobling for en Sheeva plug pc med ubuntu. Jeg har endnu ikke fundet den driver, der kan anvendes i forbindelse med gnome linux, men jeg leder forsat. Når jeg finder og for instaleret det er jeg super tilfreds
Med venlig hilsen Karl T. Andersen

20. juli 2010

ComputerSalg A/S leverede varerne hurtigt og uden problemer.

De bestilte varer (KVM-switch og dockingstation) blev leveret uden problemer. ComputerSalg A/S leverede faktisk en dag tidligere end lovet. Eneste mislyd var, at den papkasse varerne blev sendt i var gået i stykker under transporten med DGS - varerne var dog intakte - så ingen problemer.

Fin service

Holder hvad der bliver lovet - ingen problemer

Problemfri handel

Jeg har købt et undervandskamera og et blødt etui i ComputerSalg via nethandel. Varene kunne følges på nettet og blev leveret et døgn før den lovede dato. Varene blev leveret i solide kasser med følgesedler. Alle relevante oplysninger om ordren og leveringen modtog jeg via E-mail og købet var 100% problemfrit.

Hurtig og nemt

Købt et cover til en ipod som kom indenfor aftalt tid. Godt indtryk af at der er styr på det fra bestilling til levering, sådan oplevede jeg det.

Hurtig og sikker levering

Computersalg - hurtig levering af min ordre - en ny pc. Løbende bekræftelse og meldinger undervejs. Supergod til prisen.

19. juli 2010

Fin handel med Computersalg, endnu en gang.

Handlet en del gange ved Computersalg, og der har aldrig været problemer, varen har altid været som beskrevet, og de har overholdt de leveringsfrister de har haft skrevet når varen har været på fjernlager. Thumps up her fra.

fin og hurtig levering

Bestilte et ekstra batteri til min lenovo x300 og modtog det få dage efter. Desuden kunne pakken følges undervejs på nettet og der var intet dårligt at sige om leveringen.

Hurtig og professionel behandling

Købt et Pinnacle PCTV USB-stick hos Computersalg. Det var let og hurtigt at blive oprettet som offentlig virksomhed med EANnr til faktureringen, som Computersalg behandlede professionelt. Selve forsendelsen af varen var hurtig og upåklagelig.

• Tom
19. juli 2010

Fuldstændig problemfri handel + hurtig levering.

Der er ikke så meget at sige. Nem bestilling. Varen kom til aftalt tid...en dag før faktisk.
God kommunikation via email. Alt var bare iorden.

• Sandra

Nemt og hurtigt

Købte en HP Photosmart C309a hos ComputerSalg A/S til afhentning hos deres lager i Lille Skensved. Printeren var allerede klar til afhentning dagen efter.

19. juli 2010

Computersalg holder hvad de lover.....

Manglede akut en PSU, og efter telefonisk henvendelse blev jeg lovet at kunne have den dagen efter når jeg bestilte inden kl 14. PSU ankom 3 dage senere hvilket ikke er tilfredsstillende :-(

• Karina

fantastisk

købte et nyt strømstik til min acer bærbare computer. pakken kom før forventet, og produktet passede perfekt. dejligt!

• Kim
18. juli 2010

Fem stjerner herfra til ComputerSalg A/S:)

Har købt 2 stk hardiske, som blev leveret 2 dage efter på min adresse. God kundeservice samt hurtig levering og en god og forsvarlig indpakning.. Fem stjerner herfra til ComputerSalg A/S Mvh kim..

Problemfri bestilling og levering

Printer PX 710

Hurtigt, nemt og billigt

Jeg har flere gange købt hos ComputerSalg.
Det er hurtigt, nemt og billigt.

Navigon GPS 2510

Vi stod og skulle køre på ferie og begge vore GPS stod af med få dages mellemrum lige op til afrejsen.
Jeg søgte som en gal på Nettet og som et af få firmaer, kunne ComputerSalg levere varen, til en god pris, så det kunne nås.
Jeg afhentede selv varen, for at undgå Posten, og varen lå som aftalt klar, helt uden problemer.
At så GPSen straks virkede efter hensigten, da jeg satte mig ud i bilen, gør jo ikke den gode oplevelse mindre. :)
So far, so good!

17. juli 2010

Bedste pris og førsteklasses information

Jeg skulle købe et kamera til min datter, valgte et Sony DSC-TX5 og fandt via prissøgemaskine ud af, at det kunne fås til bedste pris hos Computersalg. Firmaets hjemmeside er fortrinlig, det fremgik at kameraet var på fjernlager, og hvilken leveringstid der kunne forventes. Det var en behagelig overraskelse, at bedste pris ikke blot gjalt selve kameraet, men også diverse tilbehør. Det var nemt at følge varen, den forventede leveringstid holdt, og varen var omhyggeligt emballeret og adresseret. Der vil jeg handle igen.

17. juli 2010

Bestilt, sendt næste dag, modtaget næste dag. Forsvarligt pakket ind. Intet at brokke sig over:)

Købte et mikro SD-kort på 32 gb. Det var billigt, forsvarligt pakket ind, og sendt næste dag:)

17. juli 2010

ingen problemer, hurtig levering - super!

• Dan Bach
17. juli 2010

Super effektiv og super service

Købte et sæt Phillips SHQ3000 hovedtelefoner, der kom alle de nødvendige informationer såsom ordrebekræftelse, varen er afsendt mail med track og trace, faktura.

Alt i alt en super oplevelse, der er styr på tingene og leveringsfristen overholdes.

• Brian C.

Sådan skal det gøres

Taske til bærbar - fundet, købt, betalt & modtaget på 1½ dag :)

• Georg

Super godt!!!

Super god information lige fra bestilling til levering, leveringen kom enda dagen før den skulle have være der.

2fast4u

Jeg bestilte en 2TB WD extern HD til mac. Der stod lvl 2-3 dage, men dagen efter lå varen på mit skrivebord.

Efter ibrugtagning, er jeg kun blevet glad for den ret hurtige HD og de muligheder der kom

16. juli 2010

Meget behjælpelig sælger som fandt det jeg manglede trods det var en udgået vare.

Skulle bruge et ældre bundkort da mit var brændt af, det var desværre et udgået bundkort, men den snarrådige sælger fandt et såkald refurbished bundkort, et uden tilbehør, men det var lige meget jeg skulle bruge et hurtigt og det fik jeg. Super service.

16. juli 2010

Fin ekspedition uden gemte overraskelser

Alt gik fint med bestilling, betaling, faktura og levering. Det eneste der kan sættes en lillefinger på er tekst på den medsendte stykliste som jeg finder for generel.

• lars

INGEN SERVICE

Får en defekt farvepatron, laser. OK den var uoriginal. Da jeg klager får jeg besked på at kontakte Canon???

16. juli 2010

Super forretning at handle med.

God hjemmeside, nem at navigere rundt på. Varen leveret på den af dem forventede leveringsdato.
Var i dette tilfælde en Windows Vista Business OEM til en rigtig god pris. Så hel klart et sted jeg vil bruge igen en anden gang for så vidt de har den vare jeg i givet tilfælde skal bruge til den rigtige pris.
Så 5 Stjerner herfra.

• Mikael

Fladskærm hos computersalg.dk

Jeg købte en sharp fladskærm med tilhørende ophæng og kabler hos computersalg.dk. Inden købet sendte jeg et par spørgsmål til ophænget på en mail og computersalg.dk var hurtig til at følge op på denne.
Der var lidt problemer med GLS pakkeservice, men her reagerede computersalg.dk hurtigt, så forsinkelsen og besværet blev minimeret.
Super god service..

• Kaj

fem stjerner

5 stjerner vil måske handle igen har købt en dlink router til en bekendt

Overholdelse af lovede leveringstider

Comptersalg overholdt de lovede leveringstider og rettede straks op på fejl fra PostDanmark.

gode service

fik min cpu og bundkort to dage efter jeg havde bestilte det

• rasmus
15. juli 2010

toshiba notebook

Fragten er ikke ligefrem til at klage over, min notebook kom inden for 2 dage.
Det er en god kraftig computer, dog skal man tage behold at der er sat et engelsk tastatur i computeren. Derfor ville det nok være en god idé at havde et andet tastatur til den ved siden af, vis man nu skal skrive meget. "en stil eller sådanne noget."

Jeg er tilfreds med min nye PC.

• John
  • Silkeborg, DK
  • 45 point
  • 4 Anmeldelser
15. juli 2010

Fremragende salg igen skide god service og hurtigere leverings tid

Endnu engang har jeg valgt at købe fra Computersalg.

Jeg bestilte en cpu fra den til ca 1250 kr.

Bestilte den igår kl 15:46 og fik en mail senere på dagen at de har accepteret min betaling og vil sende varen.

Jeg gik så i seng og vågnede op til at jeg havde fået en mail af dem.
Tjekkede ca kl. 07:00 om morgenen at de forventede at den ville komme om fredagen. 2 timer efter stod postbudet med min cpu.

Kan langt anbefale computersalg for deres billige priser og hurtige fragt.

14. juli 2010

Hurtig og fejlfri levering.

Havde brug for en ny HDD i en fart. Computersalg's side viste den var på lager. Havde den næste dag via GLS pakkeshop. Ikke noget venten hos postdk. Super tilfreds.

De allerbedste anbefalinger til Computersalg

Professionel virksomhed, fremragende support. Lynhurtig levering. Et firma, jeg meget gerne vil handle med igen og igen.

14. juli 2010

Ingen problemmer med min ordre, i hvert fald...

Computersalg leverede de bestilte vare til tid. Ingen problemer. Deres hjemmeside er lidt rodet, synes jeg, of det trækker ned for mig.

14. juli 2010

Bedste pris og hurtig levering!

Købte spejlreflekskameraet Canon 500D inkl. 8GB SDHC kort. Fik leveret min bestillingen dagen efter! Sådan skal det bare være! og så var de samtidig de billigste i Danmark.

13. juli 2010

Fandt hvad jeg skulle bruge

Jeg skulle bruge nogle DDR RAM til en lidt ældre maskine og havde specifikationerne fra manualen. Informationerne jeg kunne læse på jeres hjemmeside var uddybende, og mere uddybende end hos andre. Jeg fik hvad jeg havde brug for og det virkede. Nem og enkel (selv)betjening og gode specks på produkterne.

• kristian

perfection!

jeg købte en MSi GX740 kl. 22 om aftenen og i løbet af to dage var den der.

Udemærket handel

Min bestilte vare (batteri samt gorilla pod), kom hurtigt efter bestilling. God info undervejs om at varen var afsendt - en rar ting at vide.

Kan anbefales.

Upåklagelig og hurtig levering

Jeg købte et digital-kamera hos Computersalg. Deres side er rigtig god, også når det gælder tilbehør, hvor man let kan få et overblik over mulighederne.

Kameraet blev købt og betalt - og leveret dagen efter. Internethandel som det er, når det er bedst.

• Simon

God shop

Jeg fik en god service da jeg ringede for at få oplysninger om den pågældende vare. Og siden virker generelt overskuelig og nem at finde rundt i. Bestemt en shop jeg vil vende tilbage til en anden gang

• Peter

Super hurtigt

Det hele forløb hurtigt og sikkert. Bestilte den ene dag, og modtog den næste, så kan det ikke gå hurtigere. SUPER

Nemt og supereffektivt

Nem og tilgængelig hjemmeside, super opfølgning på salget i form af mails.

Se alle anmeldelser

6. juli 2010

simpelthen...

Dorthe1903

5. juli 2010

Har ikke haft bbrug for...

Edbpriser.dk bruger

Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.edbpriser.dk ikke publicerer anmeldelsestekster

Nettjek.dk bruger

Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.nettjek.dk ikke publicerer anmeldelsestekster

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (2503 anmeldelser)
edbpriser.dk (4412 anmeldelser)
nettjek.dk (5 anmeldelser)
pricerunner.dk (15 anmeldelser)

ComputerSalg.dk A/S Support

Om supporten

Computersalg.dk A/S - Handel med alle typer IT - hardware.

Skriv til kundeservice@computersalg.dk
Ring til 70 22 23 32