Execution time: 1732ms

PERFEKT
9.5   af 10
52 kundeanmeldelser
Anmeld virksomhed
Denne webshop er tilmeldt e-mærket.

52 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Udvalgt anmeldelse om Comtool.dk

18. juli 2010

Helt igennem seriøst

Har handlet hos Comtool før, og gør det gerne igen.
Denne gang kunne jeg ikke løse mit problem med den købte vare hvorfor jeg gerne ville returnere.
Heller ingen problemer med Comtool i den forbindelse....

• LP
  • Verificeret køber
27. juni 2010

Hurtig levering og ingen problemer

Min første oplevelse med Comtool er super. Bestiling gik glat og nemt igennem og blev leveret hurtigt.

• HP
  • Verificeret køber
27. juni 2010

+++

++++++++++

12. juni 2010

Top service og hurtig levering

Comtool.dk gav en god service og virkede meget troværdige. Varene kom hurtig. Coomtool får en top anmeldelse af mig.
Mvh. Aksel

• poul
  • Kastrup, DK
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser
8. juni 2010

god service

Det er en ren fornøjelse at handle her, god og hurtig service ingen problemer, tværtimod havde jeg glemt nogle dele, men fik dem senere til samme udsalgspris. Kan kun anbefale dette firma

2. maj 2010

God service og hurtig levering

Butiksdørsklokke produkt Servodan.

17. april 2010

Nemt og hurtigt

Kamera, som på alle måder svarer til beskrivelsen på comtools hjemmeside. Hurtig levering.

16. april 2010

Super hurtig levering af det bestilte - Derfor = Perfekt

Vi købte Servodan fotodong til butik og det virker fint.

13. april 2010

Effektiv onlinebutik

Som man forventer en velfungerende onlinebutik skal være.

Søgefunktionen virkede også upåklageligt så man nemt kunne lokalisere om der var det ønskede produkt.

12. april 2010

Meget fin service

Jeg skulle blot bruge nogle alarmmærkater som
jeg fik lynhurtigt her i meget fin kvallitet og med
glimrende update af forløbet under den korte
leveringstid - super professionel service

20. marts 2010

hurtig levering

hurtig levering lav omkostning til forsendelse

20. marts 2010

Som altid.

Købt fotogong, hurtig leverance. har før handlet med dem, en enkelt garanti bytning, med flot service og hurtig løsning, så det kan ikke forlanges bedre.

14. marts 2010

Køb af powermax pro
Modtaget dagen efter bestiling, manglede dog 3 alarm klistermærker, men de blev sendt med det samme.
God service, nemt at komme igennem på tlf
Tingene blev pakket ordentligt

12. marts 2010

Køb af Powermax pro alarm

Køb af powermax pro alarm hos COMTOOL, hurtig levering og rigtig god service

6. marts 2010

God information om købet, levering til tiden, varen helt som forventet

Udstyr til TV-antenneanlæg i privat hjem

27. februar 2010

Super support

Alt gik som det skulle. Supporten skal nævnes er særdeles god. altid venlig og hurtig service. Købte 3 sæt alarmsystemer

20. februar 2010

God vejledning fra start til slut. Fuld support under opsætning. Sjældent at man oplever så god service på produkter. Vi kan kun anbefale comtool.

13. februar 2010

Fremragende ekspedition

Jeg købte et komplet alarmanlæg, og der var ikke noget at sætte
en finger på.
Kan kun anbefale at handle hos comtool.
mvh. Michael (Silkeborg)

12. februar 2010

Fremragende oplevelse

Hurtig levering af alarm produkter og fremragende service efterfølgende.

2. februar 2010

Perfekt handel.

Hurtig levering af alarm produkter. Nem hjemmeside at finde rundt på og samtidig hurtig og behagelig support af Thomas selv. Kan varmt anbefales.
Det var en første gangs handel men bestemt ikke den sidste.

20. januar 2010

Super

Trådløs fotogong extra modtager.
God opfølgning hele vejen fra varen er bestilt.
Kan kun anbefales

19. januar 2010

PERFEKT - Hurtig levering og behagelig support

Rigtig god beskrivelse af varene på hjemmesiden. Jeg havde dog et spørgsmål så jeg ringede til Comtool, der var optaget og selv om jeg ikke lagde nogen besked blev jeg ringet op fem minutter senere - god service.
Jeg bestilte varene (PowerMax+ kit plus div. ekstra PIR og sirener) onsdag aften, og havde dem fredag morgen - hurtig levering af det bestilte.
Kan klart anbefales!

• Ole
17. januar 2010

Hurtig levering og endda før lovet tid :-)

Købt dørkamera og overvågningskameraer. God og fyldestgørende information både via telefonisk og mail.

god service

alarmprodukter jeg har købt vare gentagne gange af thomas
kanon service hver gang

14. januar 2010

Comtool.dk er indbegrebet at god service og gode produkter

Super God support/kundekontakt!
Det virker som om, at Thomas kun er til for kunderne... det er sejt!

Tak for god betjening!

SUPER :::::

Jeg har købt alarm (powermax pro kit) fik hurtig hjælp til et par spørgsmål, jeg havde i forbindelse med instalation. hurtig levering.. super sted.

10. januar 2010

Hurtig levering, alt ok.

Antenne til Alarm.

9. januar 2010

Rigtig god service.

Købet en Powermax Pro alarm. Bestille den ene dag og fik dagen efter. Hurtige leverning selv om det var mellem jule og nytår.

3. januar 2010

Bedømmelse

5 stjerner. Hurtigt svar på spørgsmål i min mail, der blev sendt på en søndag og jeg modtog svar samme søndag. Hurtig levering efter at jeg søndag aften bestilte de pågældende varer via firmaets Webside. Når man handler over Internettet, er man ikke normalt forvendt med god efterfølgende service. Hos Comtool er det en helt ekstraordinær service du får, når du har spørgsmål til montage og brug af alarmsystemet. Den er både hurtig og kompetent.

1. januar 2010

Rettidig omhu!

Hurtig levering af Visonic alarm tilbehør - selv i en højtid mellem jul og nytår - Super!

31. december 2009

Fin service

Hurtig levering og indholdet passede. Kun fire stjerner fordi jeg mener at alarmmærker burde være en del af deres alarmkit.

Nedenstående er opdateret 1/1-2010

Opgraderet fra fire til fem stjerner da webbutikken efterleverer alarmmærkerne gratis og vil gøre dem til en standard ting i deres kit i fremtiden :)

Har aldrig oplevet en webbutik der tager deres kunder så seriøst.

• Jan

24. december 2009

Upåklagelig oplevelse

Alt kørte som forventet.

18. december 2009

Comtool er helt klart alle 5 stjerner værd.

Jeg købte en trådløs alarm/ringklokke hos Coamtool. De mente at det var lager vare, men det viste sig at der var tomt på hylden og den var i restordre.
Den kom så et par dage efter. Det der gør 5 stjerner er at man hele tiden blev orienteret om hvordan det så ud, dato for levering (som så faktisk kom hurtiger end forventet, hvilket jo kun er et plus) - Efter min mening kan man roligt handle hos Comtool - De lover ikke mere end de kan holde

mvh
Lars

14. december 2009

Fremragende Levering og support.

Powermax Pro

10. december 2009

Helt alarmanlaeg - Power Max Pro

En fornøjelse at handle med Comtool. Professionelt!

10. december 2009

Super service og support samt ekstrem kort leveringstid

Komplet alarmanlæg bestilt søndag aften - leveret hos mig om tirsdagen - super.
Sendte et spørgsmål omkring installation og opsætning 19:40 - svar modtaget 20:14 - sådan skal DET gøres. ;o)

8. december 2009

Top

Hurtig levering uden problemmer.

5. december 2009

Super nemt - hurtig levering - inkl fragt

Jeg købte nogle småting hos Comtool.dk og på trods af den beskedne ordre var der lynhurtig levering dagen efter (bestilte kl 14) og fin kommunikation via mail. kan kun anbefales :-)

2. december 2009

Super godt andet kan jeg ikke sige

powermax pro alarm, fik den dagen efter min bestilling så det var super godt.
Mvh Thomas

19. november 2009

Ingen problemer med handlen

Første handel ved dette firma.

Alt gik som forventet, til nogle fordelagtige priser.
OK rådgivning pr telefon ifm. køb af udvidelsesstumper.

6. november 2009

Super service, og kan klare anbefales, dog..

.. så var de desværre så uheldige at deres leverandør (Solar) ikke kunne levere det ønsket system til tiden, og derfor kan jeg desværre ikke give dem 5 stjerner.

Det skal dog siges at informations niveauet fra dem undervejs var super, ligeledes var den manglende levering ikke direkte comtool.dk's skyld.

Jeg kan derfor godt anbefale comtool.dk og kan på samme tid godt finde på at handle der igen.

Martin Mortensen

• JH
  • 7 point
2. november 2009

Helt i top

Virksomhed anbefalet af kollega. Jeg sender mine varmeste anbefalinger videre.
JH

29. oktober 2009

Hurtig levering og super service

Anden gang jeg har brugt Comtool

Super hurtig levering.

Gear til mit alarmanlæg. Bestilt i weekenden - Personlig bekræftelse i weekenden og levering tirsdag.

26. oktober 2009

De bestilte varer blev leveret dagen efter bestilling.
Bestilte varer, kvalitet som forventet.

God service og hjælp

25. oktober 2009

Foto gong dørmelder (kundealarm)

Ok fin leveringstid.
Men beskrivelserne på hjemmesiden er svære at gennemskue i forb. med hvad der skal til for at dække 2 døre med hver sin lyd. Jeg nåede frem til at bestille en ekstra føler for at dække 2 døre men fik ikke forskellig lyd som egentlig var meningen med at købe den ekstra føler.
Man får indtryk af at man kan dække op til 3 døre ved bestilling af 1 sæt men man skal faktisk købe 2 ekstra følere for at dække 3 indgange og også 2 ekstra klokker hvis der skal være forskellig lyd på. OG så er prisen jo en helt anden....

23. september 2009

Retur varer

Jeg bestilte 4stk varer og havde dem efter 2 dage.
Desværre levede disign ikke op til kunden`s ønsker, men comtool tog den retur uden problemer.

God service fra start til slut.

17. september 2009

dele til tyverialarm

God service hurtig levering alt er i orden god telefonisk hjælp

18. august 2009

God og venlig service. Ingen problemer ifbm. ombytning af defekt vare.

31. juli 2009

Fremragende service

Jeg har oplevet en utrolig fleksibel og hurtig behandling af min ordre. Ombytning af både varer har fungeret perfekt. Super behandling og service. Jeg ville ikke tøve med at anbefale Comtool til andre.

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (52 anmeldelser)

Comtool.dk Support

Om supporten

Comtool.dk er et dansk firma, med fokus på alarm- og overvågningsløsninger for private og mindre erhverv. Vores mål er levering af kvalitetsprodukter, i kombination med kompetent rådgivning og vedvarende support til kunden. Vi er underlagt og efterlever e-handelsfondens retningslinier, for en sikker og etisk handel på nettet. De bedste hilsner Comtool.dk v/Thomas Hyllekvist

Skriv til info@comtool.dk
Ring til 2015 1224