We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Consol anmeldelser

Consol Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Consol før du handler og giv selv din bedømmelse af Consol 2
Middel
6.4 af 10

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
Consol

Snydt for Happy Hour !!

I Ballerup burde der være "happy hour" fra 7-10.30.

Happy Hour giver "kun" 5 kr. ekstra sol - hvilket jeg var lidt overrasket over - men fair nok.. Det kunne måske godt have stået bedre.

Desværre fik jeg bare ikke de 5 kr. ekstra sol selvom jeg tog sol indenfor happy hours..!!

Det er bare utrolig dårlig stil..!!

Jeg troede det var et godt nedslag i prisen man fik, så jeg havde ikke så mange penge med .. Tænker at jeg med de 5 kr. ekstra godt kan bruge solen alligevel og beslutter at smide penge i.. Når jeg så finder ud af at jeg ikke får de 5 kr. ekstra sol vil jeg have mine penge retur - men det er bare ikke muligt...!! Trykker på retur-knappen, men intet sker..

Så jeg ender med at tage sol uden happy hour sol og kan næsten ikke se noget resultat bagefter..

Mvh.
En meget skuffet kunde!!

Consol

både og

Har haft gode oplevelser eftersom jeg synes altid det er et godt resultat, men også dårlige.

Bl.a. har jeg for noget tid siden (2-3 mdr.) kødt et solkort for 100 kroner, chippen på kortet har dog smuldet fuldstændig.
Det skal siges jeg har før købt et solkort hvor det ikke har smuldret og virket helt fint - først gang med en dårlig oplevelse.

Nu har jeg dog skrevet til consol og vedlagt billede. Nu må vi se hvad de svarer. Der er nemlig omkring 70 kroner på det ene kort dem vil jeg jo naturligvis ikke lade gå til spilde :-)

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk