[REPLY]
Gav vores datter og svigersøn en Nilfisk Extreme støvsuger pga støv allergi problemer. Det er en SUPER god støvsuger som SUGER rigtig godt og helt enkelt filtrerer alle partikler væk. Det er klasse og den bedste på markedet. Vi holder os stadig til Nilfisk gennem de sidste 25 år - og det bliver vi ved med :-)
Nilfisk har i mange år - for år tilbage - stået for kvalitet uden sammenligning.
Dette er desværre ikke længere tilfældet!
Personligt har jeg især haft utrolig mange problemer med deres højttryksrensere, som på ingen måde lever op til de kvalitetskrav, som fx deres gamle runde støvsugere havde - og måske stadig har?
Derfor er denne anmeldelse udelukkende ud fra mine olevelser med deres højttryksrensere, som jeg nuhar haft et par stykker af.
Selvom Nilfisk har været behjælpelige med at sende mig defekte løsdele u/b er der hele tiden andre dele som ikke virker. Fx nåede jeg at rense ca. 15 m2 fliser, inden selve maskinen gik (periodisk) død - for til sidst at være helt død. Pistolen gik også hløs i håndtaget og det plastic, der holder det hele sammen var bukket under for vandpresset (?).
Lånte en billig højttryksrenser fra min bror, som klarede resten helt uden problemer. Den havde han givet 300 kr for - mod de 12-1300 jeg havde giver for min Nilfisk.
Håber seriøst at Nilfisk får fokus tilbage på kvaliteten i ALLE deres produkter, inden de bliver for bredt kendt for alt andet end kvalitet...
De 3 stjerner er udelukkende fordi de - trods alt - har erstattet defekte dele uden beregning (dog efter et par skrivelser fra min side...)
Høj kvalitet og uopslidelige produkter. Kan varmt anbefales.