We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Coolerkit Logo
Kunderne om Coolerkit : »(LØST) manglende respons på forespørgsel« »ubernice.« »Super sted at handle« 307
9.4 af 10

307 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Jan

ubernice.

det er helt klart det beste sted hvis du skal købe køling til din pc.

Udvalgt anmeldelse om Coolerkit

Coolerkit

(LØST) manglende respons på forespørgsel

Efter min oprindelige anmeldelse har jeg fået svar fra coolerkit og der fulgte selvfølgelig en fornuftig forklaring ( som kan læses i besvarelsen )

Da jeg tidligere ikke har haft problemer og situationen denne gang var kommet ud af deres hænder, ændre jeg min anmeldelse fra 2 til 5 stjerner

Oprindelig anmeldelse:

Henvendte mig til coolerkit med en forespørgsel på nogle kølerprofiler m.m.

I første omgang fik jeg en venlig tilbagemelding om at deres specialist var på ferie og at jeg derfor skulle prøve igen når han var kommet hjem.
Dette har jeg gjort, men efter flere henvendelser, endda fra forskellige mails, har jeg ikke hørt et ord fra dem

Har tidligere handlet hos coolerkit og henvist mange andre dertil, men når man ikke kan svare på en seriøs henvendelse så får man ikke mere end to stjerner herfra

Hej Mark,

Jeg beklager at jeg ikke har vendt tilbage til dig på din e-mail. Jeg har haft ekstremt travlt efter jeg kom fra ferie, med alle de opgaver der ventede på mig. Der skete så yderligere det at vi uheldigvis var udsat for indbrud på lageret i forrige weekend, så der har været en del forskellige ting der skulle ordnes i forhold til forsikringen, politi og vi var nødt til at lave en komplet lageroptælling.

Undskyldninger er det nok af og det kan du selvfølgelig ikke bruge til noget. Det er naturligvis ikke i orden at lade vores kunder i stikken. Det har jeg det dårligt med og beklager mange gange. Du kan forvente at modtage svar på din e-mail i løbet af et kvarters tid.

Hvis du har uddybende spørgsmål til min e-mail, så husk at du også altid kan fange os på tlf. 77347333 (hverdage mellem kl. 10-16).

Michael / CoolerKit Denmark ApS

• BSWORM
  • Hillerød, DK
  • Verificeret køber

God service hele vejen igennem. Desværre var varen ikke på lager som forventet og der kom ikke en mail med orientering før jeg selv skrev - derfor kun 4 *

• Crede
  • aalborg, DK
  • Verificeret køber

God service, gode priser og stort lager!

Oplevede god service og hurtig levering.

Dog kunne jeg godt ønske mig hurtigere svar tider på mail.

• Per
  • Esbjerg N, DK
  • 53 point
  • 8 Anmeldelser

Super sted at handle

Super sted at handle

smertefrit

Ganske tilfreds med dem. Jeg bestilte mine varer uden problemer, fik mails med alt hvad der var at vide. Dagen efter havde jeg mit produkt - nemt og simpelt. :)

• Ulf

Vattenkyling med fördröjning.

Beställde ett hel del saker från Coolerkit.dk och det tog ca 4 veckor och 2 mail innan ordern blev expiderad. Detta för att en vara var slut och jag ville byte en vara mor en annan.

Utöver detta så var det ett trevlig bemötande och snabb leverans när väl sakerna låg hos posten.

• Jan
  • Verificeret køber

Ringede for at høre om egnede alternativer til et produkt der ikke var på lager, og fik venlig og kompetent rådgivning.
Hurtig levering og ingen problemer.

Super

Det kom hurtig og serivce var okay, kommer nok tilbage for at købe noget mere hos dem :-D

• cem
  • kbh, DK

Perfekt

Ikke første gang jeg handler og heller ikke sidste, altid hurtig og god service og svar på alle spørgsmål og super vejledning, her er man i gode hænder og kan føle sig tryg og sikker på at de ved hvad de har med at gøre.

• Thomas
  • Verificeret køber

lagerstatus ej rigtig, ok service senere.

Ok produkt, ok pris.
Lagerstatus ved bestilling var ikke retvisende og jeg måtte selv henvende mig før der kom gang i ordren.
Derefter var der ingen problemer, venlig og hjælpsom betjening.

• Dan

for lang leveringstid

Har ofte brugt coolerkit men under den sidste forsendelse af to full cover køler i rest ordre, til mine gw grafikkort var forsendelsen lige over en md's tid. jeg kontaktede dem efter nogle uger og de forklarede at det var pga leverandøren. det er måske ikke en selvfølge at blive informeret om leverings tidspunkt når man bestiller en vare i rest ordre, men det ville dog have hjulpet på mit humør at få at vide hvis der går over en måned.

Hej Dan,

Jeg er rigtig ked af at du måtte vente så længe på dine kølehoveder. Desværre er vi ikke altid selv herre over leveringstiden fra vores leverandør.

I forhold til din konkrete ordre løb vi desværre ind i flere problemer med vores leverance fra EK. En ulykke kommer sjælendt alene og der var en del forskellige årsager til forsinkelsen af leverancen, bl.a. pga. lageroptælling hos EK, helligdage og varer de først skulle have produceret. Vi forsøger altid at levere hurtigst muligt. Det er jo ingen hemmelighed at vi gerne vil have alle ordrer ekspederet hurtigst, så vi kan få pengene i kassen.

Jeg beklager den ulejlighed forsinkelsen har medført og håber at du på trods af den lange leveringstid vil overveje os igen næste gang :-)

Michael / CoolerKit Denmark ApS

• Huw
  • Verificeret køber

Thank you for the chewing gum.

Fast sevice at a good price. :-)

Fantastisk.

Hurtig og præcis levering.

• Marc
  • Verificeret køber

Igen problemer og levering til tiden.

Dejligt service over telefonen og ingen problemer med levering eller kvalitet. Vil gerne bruge Coolerkit igen.

God handel

Der var ingen problemer. God og hurtig handel.

• Casper
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser

Perfekt

Altid hurtig levering, også denne gang.

Helt igennem udført arbejde

Hurtig ordrebehandling og afsendelse. Dog lidt dyr fragt, da mange af deres dele slet ikke behøver at blive sendt som en pakke.

• Rasmus

Semi godt

Jeg ved ikk om det er min Laptop, eller om det er køleren, men de 3 USB'er i køleren kan ikke engang trække en USB lager pind på 2 GB.. En smule skuffet.. Men selve køle evnen virker perfekt ;p

• Niels

Hurtig levering.

Bestilte en Yate Loon blæser. Fik den til billig penge og inden for to arbejdsdage.

• Brian

Fin butik

Hurtig levering og god info undervejs i handlen!

• Lasse
  • Verificeret køber

Super service, lever op til hvad de lover!

Er super glad for jeg handlede hos Coolerkit!
De er hurtige, gode og lever op til hvad de lover.

• Grundfos
  • Verificeret køber

Hurtig levering og varer lever op til forventning.

Hurtig levering og varer lever op til forventning.

Toppen af Poppen!

Mødte op på deres adresse med en kammerart
alt i alt rigtig god service!

Hurtig Levering, Ingen Problemer

Der var hverken problemer eller noget som helst, gik bare ind, bestilte, og så kom det med posten, ingen problemer på nogen punkter, havde ikke fat i dem på noget tidspunkt, så kan ikke vurdere deres service, så derfor kun 4 Stjerner, men tror deres service er ligeså hurtig og præcis som deres levering :)

Helt fremragende

Fik min vare super hurtigt efter jeg havde bestilt den, pakket fint ind, og så fik jeg 2 stykker tyggegummi med, hvilket bare fik mig til at smile lidt :D

• Mads

Generalt tilfreds

Havde bestilt lidt forskelligt antal af nogle dele, og der manglede 2 hvor jeg skulle have haft 4,
ringede med det samme, og de kom med posten dagen efter.

så helt i orden service

• daniel

perfekt service

rigtig go service og handler ikke andre steder :)

Lynhurtig levering af produktet

Coolerkit er nem at finde rundt i, og dine vare kommer hurtig og de virker.

Coolerkit

Stedet jeg går til for overclocking

Jeg har handlet hos Coolerkit flere gange, og hver gang bliver varene sendt hurtigt.

De har et stort udvalg af specielle varer, med god support og beskrivelse på en rigtig god webshop.

Kan klart anbefales.

• Taseraq

hurtig levering

hurtig levering, ihvertfald ikke sidste gang jeg handler her ;)

• Lasse
  • Verificeret køber

God service, levering som aftalt.

Levering som aftalt, fin indpakning der passer godt på udstyret. Helt sikkert et sted jeg vil handle igen når jeg skal købe køleudstyr eller lignende.

Coolerkit

Kun gode oplevelser med handel med Coolerkit kan varmt anbefales.

• Torkild

lige efter bogen

kan kun sige at jeg ikke har noget at være utifreds med, tingene kom som der var bestilt og til tiden....hvad mere kan man forlange....

• Jonas

Hurtig ekspedition!

.god og hurtig eksp. Ingen problemer

• Elleson

Perfekt

5 stjerner (PERFEKT) need i say more.

Coolerkit

Virkelig hurtig og god service

Virkelig god service over tlf inden ordren blev sendt afsted. Bestilt inden kl 14 og pakken kom dagen efter. Pakket ordentligt ind og alt var som det skulle være. Købte 2 store faner plus 1 dimmer til en led lampe som skal bruges til et saltvandsakvarie.

Jesper Kristensen.

Super Service

Super service ,jeg er selv selstændig og syntes dette firma har styr på det hele.De gør det i samme ånd som jeg selv.

• Bjarne
  • Verificeret køber

virker meget fornuftigt langt henad vejen.

Ikke alt er teknisk korrekt med hensyn specifikationerne, hvorfor det er meget klogt at dobbeltjekke manglende beskrivelse.

• Martin

Super Cooler(kit) :)

Har handlet med Coolerkit flere gange, og aldrig haft problemer. Super service. 5 stjerner herfra.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk