5. august 2010
Leveret til tiden
Har modtaget næsten komplet sæt vandkøling fra coolerkit.dk og er fuldt ud tilfreds, og pakken kom inden for 2 dage!
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Udvalgt anmeldelse om Coolerkit Denmark ApS
9. juni 2010
ud af 5!
Jeg købte mere og mindre et komplet vandkøling system fra dem (deres 360 version af komplete kits) plus lidt extra hist og pist. som kølebloks til GPU og lignede.
Jeg havde en del spørgsmål som jeg havde skrevet over mail, hvor jeg fik besvaret indenfor få timer igen.
Da alt ankom med posten. Og jeg stod med det hele.
Corsair 800D
CoolerKit Silent Fi7rePower - 360 V2
køleblok til et 5970 HD
og et XSPC - Cooling Reservoir - 150mm jeg havde bestilt et andet sted desvære. Da det var et udgået produkt.
Virkede det hele uoverkommelig, hvor sku man dog starte?
Da jeg så sidder med de her 200 dimser fordi jeg pakkede alt ud på engang, istedet for at tage 1 ting af gangen. Så var hele stuen er fuld af skruer/slanger/dimser. Og man kan ikke huske hvad til hvor. Finder man 2 små pakker slik, som de har pakket med ind, lige hvad jeg havde brug på det tidspunkt!
Hvis jeg kunne klemmede jeg en 1 stjerne mere på =)
26. juli 2010
super hurtig levering
ind for 2 dage....love it
6. juni 2010
Fantastisk.
Jeg bestilte en Thermolab Baram, 2 Xigmatek XLF-F1253 og noget ArtiClean. Fik det et par dage efter men desværre kom de til at sende en Prolimatech Megahalems Rev. B. (som er både dyrere og bedre end Baram). Da jeg skrev til dem og fejlen tilbød de mig at beholde den hvilket ville være fantastisk hvis ikke det var fordi at jeg havde AM3 motherboard hvilket Rev. B ikke understøtter uden et socket kit. Prøver nu om jeg kan få et socket kit sendt til mig da jeg ikke gider alt muligt sende frem og tilbage pjat...
Men bare det at de tilbød en 100 kr dyrere køler på grund af en lille fejl får de 110%. Alle laver jo fejl :)
Har også tidligere købt kølepasta hos dem. Det hele gik fejlfrit.
1. juni 2010
Fint udvalg og god kundeservice!
Har handlet der et par gange og det er en af den slags butikker der rådgiver efter hvad man har brug for. Ikke hvad der er dyrest.
Fik fremragende rådgivning pr. telefon hos dem og er meget godt tilfreds med mit køb efterfølgende!
Det eneste der trækker en stjerne ned er fragten. Jeg stod og manglede et stykke kabel til 12kr. Snakkede med kundeservice men jeg kunne ikke få lov til at få den tilsendt som storbrev eller maxibrev. Træls at skulle give 75kr i fragt for en lille dims til 12kr. Men det er jo en principsag og det er sådan set fint nok.
21. maj 2010
Fantastisk service og super betjening
Ringede torsdag eftermiddag for at høre om de kunne nå at sende en pakke med det samme. Det kunne de og dagen efter stod jeg med min pakke, glad som en lille julegris.
Min oplevelse har været den samme hver eneste gang jeg har handlet hos Coolerkit.dk - Super service og altid meget venlig og kompetent betjening.
- EOM-
30. marts 2010
Super butik
Hurtig levering, god lagerbeholdning af relevante kølere.
Dog ved jeg ikke hvorfor CoolerMaster produkter ikke kan købes her. Måske er de ikke effektive nok ?
30. marts 2010
Super køler
Har købt en Xigmatek køler hos, levering dagen efter og nem montering, tak for en super handel.
23. marts 2010
Super hurtigt
2 x Trykluft på dåse - 400ml købt hos Coolerkit.dk. Hurtig levering.
20. marts 2010
Super butik
Har handlet flere gange hos Coolerkit.dk. Har fået god service og vejl. hver gang!
Har handlet andre steder før, hvilket er resulteret i, forkerte varer og laaaang ventetid.
Coolerkit.dk kan helt klart anbefales!
24. februar 2010
Super god service og hurtig levering!
Coolerkit.dk kan klart anbefales herfra!
Det er hurtig levering og de er utrolig flinke når de svare på spørgsmål.
- Desværre har de ikke så mange vare på lager, men ellers er det super super!
18. februar 2010
God service og hurtig levering!
Kan kun anbefale Coolerkit.dk
Servicen er helt i top og leveringen er fra dag til dag!
Kan ikke sætte en finger på noget.
Klart anbefalelsesværdig.
11. februar 2010
God rådgivning...
Havde egentligt bare et par spørgsmål, men Coolerkit besvarede hurtigt, præcist og venligt. I har lige fået en ny kunde.
6. februar 2010
God service, hurtig levering
Har adskillige gange købt dele hos Coolerkit og hver gang har det været en positiv oplevelse. Leveringen er kvik og deres service fejler absolut intet. Samtidig er det også min erfaring at Coolerkit er rimeligt hurtige til at svare på selv de mere obskure spørgsmål omkring PC køling, hvilket absolut giver (endnu) et plus i min bog!
Anders
100 Anmeldelser
30. januar 2010
Efter bogen..
Bestilte noget slange til mit vandkølings-system som kom dagen efter..
Billigt, hurtigt og professionelt..
10. januar 2010
SUPER SERVICE
Har handlet i butikken 2 gange, SUPER SERVICE, det bliver bare ikke bedre.
Dixen
36 point
7 Anmeldelser
4. januar 2010
Super webbutik
Alt var som det skulle være, da jeg modtog lidt gejl fra Coolerkit i julegave, mere kan man jo ikke forlange.
19. december 2009
God service og levering til tiden - igen.
Har igennem mange år jævnligt bestilt hos Coolerkit, og alle gangene har været uden problemer eller skuffelser. Også god service ved personlig kontakt. Der plejer også at ligge lidt ekstra i kassen; sidst dog kun et enkelt stykke Jenka tyggegummi - krisen kradser måske. ;-)
Kan varmt anbefales!
15. december 2009
Generel god service, men...
Har handlet hos coolerkit over 3 gange nu.
De første to gange var smertefrit og uden problemer.
Den sidst gang oplevede jeg dog problemer i form af at butikken (efter at have bestilt en række varer) var lukket trods de skulle have været åbnet. Døren var låst og der var ingen der tog telefonen. Dette var en naturligvis en smule træls taget i betragtning at jeg havde kørt ret langt for selv at afhente varene.
Lidt senere på dagen blev jeg imidlertid ringet op af Coolerkit der undskyldte og sagde at butikken havde været lukket pga. sygdom, og at der nu var åbnet for afhentning. Det er i og for sig fair nok.
I øvrigt har jeg haft gode oplevelser med sælgeren dernede der altid er god for lidt rådgivning, og som ved to lejligheder har taget varer tilbage med et smil i forbindelse med brugen af 14-dages returret. Derfor 4/5 stjerner.
14. december 2009
Way to go.
Havde en del skriverier frem og tilbage, om hvad jeg skulle bruge (helt ny og grøn på området). Virkelig god service og selv da jeg havde bestilt noget forkert, både 10 og 12mm slanger - så ringede de da for at tjekke om det kunne passe ! Sådan.
De foreslog selv at kun sende det jeg faktisk skulle bruge, det må da siges at være kanon service.
Kan kun anbefalde dem.
4. december 2009
Det bliver ikke bedre!
Overskriften siger det hele. Utrolig venlig service, tyggegummi og MSN support. Hvad mere kan man forlange?
Og de vil gå LANGT, for at skaffe dig de rigtige produkter, kan jeg fortælle af egen erfaring.
26. november 2009
Perfekt service, man kan ikke ønske sig mere!!
Jeg har købt vandkølings produkter mv. og kan kun opfordre andre til at handle hos coolerkit. Fremragende service fra start til slut. De er professionelle og seriøse og man kan altid kontakte dem, hvis man er i tvivl med hensyn til et produkt. Deres sortiment er efter min mening det bedste pt. og de gør en dyd i at være på forkant med de nye produkter.
10. november 2009
Kanon Kundeservice
Jeg har haft en par spørgsmål vedr. vandkøling til computeren, og jeg fik svar lige med det samme. Du kan ikke ringe efter kl. 16, men da jeg spurgte på e-Mail fik jeg svar pronto. Også selvom kl. var 17.30.
Man bliver behandlet ordentligt og man får varene til i god stand og indpakning.
kan kun anbefales.
6. november 2009
God web-butik:
Dette er første gang jeg har handlet hos Coolerkit.dk
På min E-mail har jeg modtaget ordre bekræftelse lige efter min bestilling og senere fik jeg oplysninger om hvornår
pakken er sendt + "Track & Trace nummer".
Varerne er forsvarligt pakket ind, og pakken er udfyldt med små flamingo stykker.
Faktura var vedlagt i bunden af kassen.
29. oktober 2009
Hvillken opmuntrende service!
Jeg havde købt en Zalman fancontroller lidt for hurtigt. Skrev til dem om det var muligt at stoppe afsendelsen. Og det var da intet problem. På trods af at jeg fik en mail samme dag om at pakken havde fået ny status (Pakkes/afsendes).
Det eneste spørgsmål der var i svarmailen var hvilket kontonummer pengene skulle overføres til! Et par smileyer og en kæk "Ha en super dag" besked. Fantastisk at komme hjem til!
22. oktober 2009
god service og et næsten unikt udvalg
de har det man har svært ved at finde når man skal bruge køling til pc'en, og deres priser er ikke noget der laver huller i dine lommer.
det eneste jeg har at sige der ikke er ros er de godt kunne bruge lidt til at fange ens opmærksomhed da det ikke lige er så nemt at se butikken den første gang man skal finde den men derefter er det ikke et problem
22. oktober 2009
God Hjemmeside - Hurtig levering
Udemærket service overordnet set. Lidt svært at finde lige de produkter jeg skulle bruge. Der var diverse fittings til at byggge et vandkøleanlæg.
8. oktober 2009
Kanon Service
Total kanon god service!!!!!
Rønn
5 point
16. september 2009
Kanon Service
Det er alt hvad jeg har at sige.. Kanon service og rigtig flinke folk... Der er ikk så meget pis med dem.. det er så bestemt ikke sidste gang jeg handler hos dem :)
15. september 2009
Super duber
Bestilte nogle kabler i går, fik track n trace nr 1 time efter, og så har jeg lige modtaget dem, og tyggegummi idag :-)
Så super hurtig levering ! Dejligt..
12. september 2009
Rigitg god service
De har en hel masse meget sjædne varer som meget svært at finde andre steder andre steder.
Det er ret nemt for en som mig at finde frem til de rigtige varer inde på hjemmesiden.
Alt kommer godt pakket ind, faktura og alting er i orden
mail ved:
Ordre bekræftelse
Ordre behandling
Ordre afsendelse
hvilket er meget lækkert
Alt i alt en rigtig god biks!
24. juli 2009
Perfekt
De har stort set alt inden for computerkøling som de fleste andre danske virksomheder ikke har, en super service og så sender de tyggegummi med :)
14. juli 2009
super !
Fantastisk betjening.
Hurtig og præcis levering.
10. juli 2009
Fin service
Har været meget tilfreds med mit første køb hos CoolerKit. Fik via en forespørgsel anbefaling på et produkt, som har løst mit problem.
Fik samtidig et tilbud om at få et stort afslag i portoen pga. min lille ordre - super! Ydermere hurtig levering.
Handler gerne hos CoolerKit fremover.
Ruffe
12 point
2 Anmeldelser
20. juni 2009
Bestilte torsdag aften, blev sendt fredag morgen, kunne hentes på posthuset tirsdag. Udemærket service, fik hvad jeg bestilte, til god pris.
5 stjerner, bliver ikke sidste gang jeg køber herfra! Stærkt anbefalet onlineshop, der handler med kvalitets produkter.
19. juni 2009
Brugervenlig side og super service.
Jeg har nu haft handlet hos coolerkit et par gange og de er helt klart min foretrukne forhandler når det gælder køling mv.
Deres priser er passende og deres service helt i top. De er flinke når man skriver om problemer og man føler sig som kunde, meget højt stillet.
10. juni 2009
Altid god service, og hjælp at hente.
Hvergang jeg har handlet der, har jeg fået en god service.
han er til at snakke med, og til at hente hjælp og gode råd.
Otto
15 point
3 Anmeldelser
3. juni 2009
Ingen får 10 :P:P:P
Jeg er meget godt fornøyd med måten deres produkter presenteres på, og for ikke å snakke om leveringstid. Jeg kommer til å bruke dere ved en senere anledning.
Heidi
24 point
4 Anmeldelser
31. maj 2009
gode varer
har handlet hos coolerkit og var yderst tilfreds med kvalitet og service :)
29. maj 2009
yderst tilfreds
Jeg vil bare lige sige, at jeg har været yderst tilfreds med bestillingen hos Jer. Det var nemt, overskueligt og så kommer pakken oven i købet dagen efter bestillingen (håber jeg da....) Tak for det. Det er ikke sidste gang, jeg handler hos jer. Ha' en go' weekend.
Søren Grønning
22. maj 2009
Super hurtig levering
Jeg har handlet hos Coolerkit flere gange, og de har hurtig og god levering.
Handler der også næste gang :)
Ps: Der ligger også bolcher i pakken ;)
30. april 2009
kanon
kanon site super serivce JA TAK
18. april 2009
Super
God service, God indpakning, Slik med, Nem hjemmeside jaaah kan man være i tvivl ? :)
14. april 2009
Super Service
Har handlet hos coolerkit tre gange nu og er yderst tilfreds, det bliver absolut ikke sidste gang!
8. april 2009
Absolut Bedst!
Som flittig hardware entusiast, er man naturligt indvolveret i mange slags indkøb over nettet fra landets forhandlere, gennem længere tid.
En enkelt skiller sig ud fra mængden; CoolerKit!
Når jeg skal bedømme ud fra de kriterier, jeg som forbruger, ønsker ved en forhandler, sortiment, kundeservice og levering, og kvaliteten i disse, er CoolerKit intet mindre end absolut kompromisløs topklasse, hele vejen igennem!
Jeg glædes over at der findes en sådan forhandler! Det er god stil når den er bedst!
CoolerKit 110%
20. marts 2009
Endnu en perfekt oplevelse
Alt er bare som det skal være.
Hurtig svar på spørgsmål, hurtig & korrekt levering.
PERFEKT!
7. marts 2009
super! :D
hurtig levering. fair priser. kan klart anbefales :D
jenka & shake ftw! :D
6. marts 2009
110% iorden
super professionelt firma.
denne gang bestilte jeg bla et fullcover vandkøling til mit HD3870 til kun 299kr det er sku da et røver køb. der står godt nok på deres hjemmeside at det kun kan sidde på et grafikkort der overholder ATI(AMD)s referencedesign.og det gør mit ikke men jeg tog chancen,og det passede perfekt.
det er kun mosfet køleren der ikke passer,og de bliver aligevel ikke vandkølet :) udover det bestilte jeg et sæt katoder,desværre var den ene defekt,men efter en hurtig tlf samtale, er der en ny på vej :)
super service.
Michael
Esbjerg, DK
24 point
4 Anmeldelser
28. februar 2009
Ekstrem hurtig levering.
CoolerKit bestræber sig på at sende varerne bogstaveligt talt, med det samme. Mine varer blev sendt afsted samme dag jeg bestilte dem, og jeg havde dem med posten dagen efter.
... og ja, man får tyggegummi med ;-)
20. februar 2009
5tar
kan kun sige godt om coolerkit.dk
11. februar 2009
Bestilte en cpu køler fra dem og havde den dagen efter :D
25. januar 2009
Man får tyggegummi med
Har handlet hos coolerkit et par gange, hver gang er varene fremme ekstremt hurtigt.
gode priser, intet at klage over, og man får desuden tyggegummi med ved hver handel super !!!!
22. januar 2009
Aldrig noget brok
Har bestilt der et par gange. Hvor varen altid er kommet til den aftalte tid.
Har haft en enkelt RMA der. Men da der var tale om en produktionsfejl, kan Coolerkit jo ikke lastes for det, og fik da også varen byttet uden problemer.
Jeg ved at næste gang jeg skal have noget vandkøling, bliver det helt sikkert også købt der.
22. januar 2009
Perfekt
Pålidelig hjemmeside, Der har det hele. Dejligt med afhentningsfunktionen især. Så slipper man for at betale den dyre fragt.
Kan kun anbefales herfra. Sælger er også yderst venlig og hjælpsom IRL.
20. januar 2009
Lynhurtigt
Fik dagen efter og fik også tyggegummi :)
16. januar 2009
SUPER KUNDESERVICE
Jeg snakkede med Thomas fra kundeservice omkring en Core i7, med henblik på luftkøling sådan en, og vi fik snak om det.
Jeg bestilte det og havde dagen efter, så super kundeservice.
5. januar 2009
Super Service og levering
Super levering, fik varen dagen efter bestillingen.
Var i tvivl om hvad produkt jeg skulle bruge og kontaktede dem via mail.
Hurtig respons med svar om produkter jeg kunne bruge til mit system og et eksempel på et godt sammensat system/valg til mit behov.
22. december 2008
CoolerKit.dk - Eksemplarisk online shop
Hvis man er i tvil om hvordan man gør business på nettet, hvor kunde servicering er i top, så burde man tage en kig på coolerkit.dk
Deres service er fremragende og produkterne er i top.
Som noget helt unik, så er de hele tiden klar til at rådgive dig i dinne projekter, så du hele tiden er i sikker hænder, skulle du være i tvil om noget.
5 stjerner her fra.
12. december 2008
Coolerkit holder processoren kold, og forholdet varmt!
Bestilte et bolt thru kit til min custom køler samt lidt kølerpaste. Ikke nok med at varene var godt billige, blev de leveret i forsvarlig embalage dagen efter af Post Danmark. En god overraskelse udover de to produkter, var der også 2 stk tyggegummi i pakken, hvilket gør at coolerkit i min verden skiller sig ud, fra alle de andre net butikker, som blot sender varen med en kedelig følgeseddel.
Der er ingen tvivl om at jeg vil handle med coolerkit i fremtiden, da de er helt fantastiske. Nu har jeg ikke selv brug for rådgivning om køling (jeg kender teorien ;)) Men en ven har haft kontakt med dem, og fik en yderst god vejledning, samt beskrivelse af fordele og ulemper af vandkøling, hvilket han har rost Coolerkit meget for.
5 flotte stjerner herfra.
4. december 2008
Super service!
Coolerkit er min favorit butik. Jeg handlede vandkøling der for ca 3,2 kg og jeg var meget tilfreds.
Levering dagen efter, Thomas (Ejeren) var meget flink. Jeg bestilte et SB kølehoved som ikke passede da jeg havde 2 store grafikkort siddende som dækkede. Han sagde jeg bare kunne sende hovedet tilbage, hvilket jeg gjorde. Så skaffede han lige et kølehoved han ikke engang havde på hjemmesiden. Så fik jeg det hjem, og satte det på, og alt virkede.
Han har hjulpet mig rigtig meget til at få det hele til at fungere, og jeg går med tanker om at installere lidt mere vandkøling for 1500 kr hos ham igen!
Kan KUN anbefale coolerkit.dk!
Ps. (Blev Snydt af "sælger") Hey Thomas. Tror det er mig du mener der har købt forkert SB kølehoved, og at jeg har skrevet det der. Det vil jeg gerne fastslå at det har jeg IKKE ;)
Coolerkit - Danmarks bedste shop.
20. november 2008
1Dags levering, super service, gode vare, til og med tyggegummi i kassen.
Som titlen siger, 1dags levering, super service ingen problemer der, gode vare, og derudover lå der 2 tyggegummier i kassen, så jeg havde noget at tygge på imens jeg installerede mine blæsere. Fantastisk handel
13. november 2008
defekt vare, intet problem
varene kom dagen efter betaling, 2 vare var dog defekte, den ene fik jeg at vide var defekt fra producenten og det andet må havde været ødelagt under transport, de erstattede de defekte vare uden tøven
+leverings tid
+kunde service
+erstatning
en klart anbefaling
Lars
5 point
9. september 2008
Danmarks fedeste H2O Shop!
De er altid friske på at hjælpe med at finde det rette udstyr, også selvom man har købt noget lort et andet sted.
15. august 2008
Blev snydt af "sælger"
Købte vandkøling for næsten 3 kg, og fik en masse "hjælp" af den venlige mand i telefonen, og var umiddelbart glad for mit køb, indtil jeg fik det hjem, der manglede diverse dele, andre var deffekte, og nogen af delene passede slet ikke på mit bundkort selvom han sad og forsikrede mig at det var perfekt til mit bundkort.
Den flinke sælger går så med til at sende de sidste ting jeg mangler, og at jeg så sender de ting tilbage som jeg ikke skal bruge, jeg kommer så til at betale for 2 x chipset kølere som jeg aldrig skulle have brugt, og får aldrig pengene tilbage, fordi sælger påstår jeg har fået dem!
Hvis du skal købe her, så undgå at lave aftaler som ikke er officielt betalt over visa eller andet standard betaling, jeg har mistet lidt over 400 kr. fordi jeg stolede på en flink sælger.. (hvor dum kan man være)
30. juli 2008
de store har ikke alt
Butikken er en af de få i Danmark, hvor jeg kunne få en rimelig speciel chipkøler, så bestilte den og fik den dagen efter, samt noget tyggegummi.
24. juli 2008
Ikke nogle mangler
Alt gik som lovet, og så var der endda 2 stk. tyggegummi oveni.
Rasmus
Silkeborg, DK
27 point
5 Anmeldelser
3. juli 2008
Super butik
Der er ikke så meget at sige om coolerkit ind at det er en super butik.
-Hurtig levering
-Kanon support på mail og msn og telefon
-meget flot indpakning af tingene
Har købt lidt ting i ved dem og der har aldrig været nogle problemer har købt vandkøling ved dem 2 gange nu og de er altid parate til at hjælpe en hvilket er super dejligt hvis man har problemer.
Den service fortjerner virkelig 5 stjerne
78946123 fandt anmeldelsen nyttig
24. juni 2008
God specialforretning
Mange gode produkter inden for forretningens special. Seriøs information. Levering iht. det oplyste. God oplevelse
Coolerkit leverer varen
Jeg har gennem årene handlet meget hos coolerkit, både under den tidligere og den nuværende ejer, men fælles for dem begge har altid været sans for kvalitet og god behandling.
Varene er altid kommet til tiden, altid i rette mængde og størrelse, og med den rette service der hører sig til.
fem stjerner herfra, og de er velfortjente
Også god erfaring - men!
Har også handlet lidt hos Coolerkit - dog bare et par studser. De kom til tiden, og supporten var i top. Dog undrer jeg mig også over Xt0m's bedømmelse, samt Coolerkit's tilbagesvar, da Xtom siger, at servicen er kanon, Endda over MSN, mens Coolerkit siger, at OC Team Denmark ikke har fordele over andre. Jeg har kigget siden grundigt efter, men kan ikke finde denne MSN, som omtales, og kan hermed heller ikke forstå hvordan dette ikke symboliserer, at OC Team Denmark har bedre vilkår for support etc ? Men som sagt! Super butik - hurtig levering! :)
Dennis Hansen, Helle Skriver Gras og Marck Andersen fandt anmeldelsen nyttig
Kanon shop
Intet negativt at komme efter mht at lave forretning med Coolerkit, der efter min mening fungerer upåklageligt og har aldrig oplevet andet.
16. maj 2008
Dejlig side!
Købte på et tidspunkt en ordenlig omgang af alt muligt blandet i forb. med vandkøling.. ingen af delene fejlede noget, og det var de rigtige ting de havde sendt. Har ingen problemer haft!
Lars
42 point
16 Anmeldelser
15. maj 2008
Genial service :)
Har bestilt hos dem flere gange og servicen er i top.
Har du spørgsmål angående køling m.m får du svar meget hurtigt.
Kan kun sige køb hos dem hvis du vil ha go service når det handler om køling til pc'en.
29. april 2008
top service
De har styr på, både mht vandkøling, support, og levering. Flinke gutter helt klart.
Skulle en gang bruge ders support, og kunne ikke få fat i dem første gange, så to min efter ringer de tilbage. Det synes jeg virkelig en god ting, det viser bare at de ikk er kun int at sælge og men også hjælpe. så top karaktere her fra
Mathias fandt anmeldelsen nyttig
23. april 2008
Hurtig levering og rma
Da der opstod en revne toppen af mit enzotech kølehoved, tog det ikke lang tid førend jeg fik tilsendt en ny top. Og det er endda uden at forevise faktura og anden dokumentation. Hurtig levering og personlig betjening giver kunderne maksimal tryghed. Topkarakter herfra.
3. april 2008
Bestilte en cpu-køler + pasta.
Alt var perfekt!
18. marts 2008
Har flere gange brugt denne side til store og små bestillinger, og det har været 100% iorden hver gang. Både support og levering er til 5 stjerner.
4. marts 2008
Coolerkit er kort sagt dk's bedste vandkøling site :)!
CyberQ
Randers, DK
7 point
15. februar 2008
Jeg har handlet hos coolerkit.dk, og jeg må sige at det glæder jeg mig til at gøre igen, har med hjælp fra indehaveren fået stykket et fantastisk vandkølingssystem sammen, havde flere gange brug for hjælp, og om jeg ringede eller skrev en mail fik jeg gode og præcise svar med det samme, jeg kan kun sige at det har været en sand fornøjelse!
V.h. Thomas R.
4. november 2007
God overskuelig side, hurtig levering og nem angivelse af hvor mange enheder af et produkt de har på lager. God indpakning af varerne. Har ikke haft brug for deres support endnu.
19. oktober 2007
Rigtig god service.
HURTIGT - Man får tingene dagen efter man bestiller, såvidt muligt + Det tager dem ikke 10mins(!) at svare på mails
GODT - Man får tingene pakkede forsvarligt ind.
LÆKKERT - Man får nogle små poser slik med i kassen.
Alt ialt supergod og fin service manden tilbyder. Hæderlig og ærlig firma.
3. september 2007
Super service, super biks..
DKwesth -> det er jo rigtigt hvad manden siger?
Martin Andersen, Thomas Jacobsen og Peter Kirk fandt anmeldelsen nyttig
3. september 2007
Kanon forretning! Har købt alt mit vandkøling hos coolerkit og har aldrig haft nogen som helst problemer med hverken at komme igennem på telefon eller levering. ...og så følger der altid 2 poser mini-haribo med derfra, så knægten herhjemme er giver også 5 stjerner med på vejen!
Martin Andersen og Peter Kirk fandt anmeldelsen nyttig
Erroneus
Nyborg, DK
159 Anmeldelser
31. august 2007
Hurtig levering, hurtig side, gode priser (for danmark) og en masse gode produkter.
Peder Thomsen og Martin Andersen fandt anmeldelsen nyttig
31. august 2007
en rimelig forretning. Har prøvet at komme igennem på tel. et par gange uden hel. Men har fået mine varer hurtigt.
xt0m. Det skal du jo skrive OCTeamDenmark bliver jo sponsereret af coolerkit.dk
27. august 2007
Superfin butik - ikke den allerbilligste efter min opfattelse, men man får til gengæld også hvad man betaler for. Deriblandt super respons pr. mail, hurtige leveringstider, samt pålidelige lagerstatuser.
5 svin herfra
Peder Thomsen og Martin Andersen fandt anmeldelsen nyttig
xt0m
København, DK
11 Anmeldelser
27. august 2007
- Lagerstatus/priser stemmer altid
- Meget hurtig respons fra support (Endda via MSN!)
- Leverer altid til tiden
112% anbefalet herfra <3
Peder Thomsen, Hoder Jensen og Martin Andersen fandt anmeldelsen nyttig
21. februar 2010
Bestilte søndag aften havde det tirsdag morgen,...
1. september 2009
Købte kølepasta hos dem :)
...
28. juli 2009
Bestilte flere ting hos dem, som skulle sendes sammen, desværre havde de
kun et katoderør på lager i den farve, jeg ville...