We are hiring!

Seneste anmeldelse
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (578)

Perfekt service og levering

Coolerkit har taget sig al den tid i verden man som (tungnem) kunde kunne ønske sig, til at vejlede og forklare for at sikre mig det mest optimale køb. Jeg kan kun anbefale dem til alle der ønsker sig god service med en fair prissætning. Jeg bestilte kl 13, og havde det på posthuset i København dagen efter.

kanon

godt som altid :)

Verificeret af virksomheden

Mangler stadig at modtage min pakke ?!

Jeg bestilte en omgang kølepasta som jeg nu har ventet på i 7 dage, og jeg mistænker lidt Post Danmark for at tage Påsken lidt for afslappet.
Da pakken blev sendt fik jeg en mail om at der ville formentlig gå 1 hverdag, der gik 2 inden påsken kom og stadig ingen pakke.. nu håber jeg bare den kommer i morgen her 8 dage og 3. hverdag efter afsending.

- De 2 stjerner indikere at jeg regner med det er en fejl hos post danmark og ikke Coolerkit

- Rettet til de 5 stjerner de fortjener, pakken var blevet sendt retur af post danmark, sendt afsted igen fra Coolerkit, modtaget næste dag !

Kan varmt anbefales.....

Har man iøvrigt nogen spørgsmål, eller mangler et godt råd, så kan man bare ringe - og de ved virkelig hvad de taler om. Meget hjælpsomme.

Nemt, hurtigt og sikkert

Endnu en handel hos Coolerkit, der blev gennemført hurtigt...
Kølehovedet ankom dagen efter...Så fuld hus herfra..

Hurtig betjening og forsendelse

Købte online 2 stk. dobbeltklæbende termisk tape til at klæbe køleplader fast på min grafikkort for bedre ydelse.
Forsendelsen skete meget hurtigt og varen blev modtaget i solid og forsvarlig indpakning.
Her køber jeg uden tvivl igen!

awsome

det sku nice firma god levering osv og god support
vil helt klart recommende dem til andre :3

Verificeret af virksomheden

Alle tiders service. Handel online som det burde være alle steder.

Verificeret af virksomheden

Cool handel og varme anbefalinger

Hejsa
Har handlet hos Coolerkit flere gange, og var allerede "hooked" første gang - købte en samlet pakke med vandkøling og spurgte om enkelte dele kunne opgraderes eller udskiftes og de vendte tilbage ikke bare med et standard "ja" men spurgte ind til om det skulle være mere lydløst, sidde specielt osv. osv. så de var sikre på at min løsning passede til lige mig og ikke som andre butikker hvor jeg skulle passe til en løsning.
Kan varmt anbefales.
Er meget engageret i at du som kunde får det der passer dig.
Svarer hellere end gerne på mails og de svarer hurtigt tilbage.
De er ikke bange for at sige kunden imod/rette på kunden hvis de har erfaring med at dit forslag ikke virker optimalt eller du bare har bestilt forkert - for kundens skyld.

KØB AF BLÆSERE

Jeg købte en blæser, men kunne ikke bruge den, da jeg ikke har været opmærksom på omdrejningerne(rpm) så et godt rå til andre, vær opmærksom på dette, alt afhængig hvilket foremål blæseren skal bruges til. Forsendelsen forløb uden problemer, det var bare mig der klokkede i det, idet jeg ville have en lydløs blæser, og det fik jeg.

fin fin

rigtig god og hurtig betjening

Overskueligt og til tiden

Coolerkit var den hjemmeside jeg fandt billigst. Samtidig var den meget overskuelig og det at de har tutorials til hvordan man gør tingene synes jeg er ekstra fedt! Forsendelsen kom som den skulle så det var også helt perfekt!

fantastisk service!

hurtig og nemt og jeg fik min pakke dagen efter. det er ikke sidste gang jeg bestiller.
og jeg kan heller ikke finde knappen hvor man kan give 6 stjerner... der må værre en fejl :D

Verificeret af virksomheden

Et firma der er værd at handle med

Pakken kom meget hurtig, og alt var som det skulle være, ringer man får man altid et godt råd.

Perfekt som altid

har handlet der mange år, og de fortjener klart 5 stjerner.

Bra support och kontakt.

Beställde Swiftech H220, bra packat och snabb leverans till Sverige :)
Kommer garanterat handla flera gånger :)

Rami Nasani fandt anmeldelsen nyttig

God at handle med

Bestilte en tube kølepasta ankom 2 dage efter, utrolig nem og ligetil hjemmeside. Uden tvivl et firma jeg kunne finde på at bruge i fremtiden

Fint, effektivt og gennemskueligt

Fint, effektivt og gennemskueligt

Perfekt service..

Jeg bestilte mange vandkølings dele, coolerkit tjekkede de passede sammen og ringede tilbage vedr. en del som måske var unødvendig.
ved modtagelsen var en del desværre defekt, den blev ombyttet uden problemer.

vil klart anbefale coolerkit til alle - flinke og hjælpsomme !!

Problemfri bestlling

Ikke så meget at fortælle.

OK-OK

OK, men lidt irriterende at man skal bruge mere tid på at anmelde virksomheden end man bruger på at købe varerne.

God oplevelse

Hjemmesiden er flot, nem at bruge og jeg fik bestilt det kabinet, jeg gerne ville have. Hurtig levering, gode priser. Modtog kabinettet allerede næste dag.

Jeg kan varmt anbefale Coolerkit og vil klart handle der igen :-)

Som det skal være

Alt hvad der blev lovet er blevet overholdt. Lav pris og hurtig levering. Kan absolut ikke klage

Perfekt

Fantastisk forløb. Nemt at finde og købe. Bestilte ca kl 12 og pakken lå på posthuset dagen efter. Det er sku da super fedt :)

Enkelt Og Billigt

Billig sted at købe vandkøling til sin computer, god oversigt over tingene god service og lyn hurtig levering til døren. Så 5 stjerner til jer på coolerkit for i er så cool.

Nemt. Hurtigt. Sådan.

Det var nemt at finde hvad jeg søgte, og fik det hurtigt leveret.
Det sidder nu i min maskine, og virker kanon godt.
Sådan skal det gøres.

En rigtig god oplevelse

Venlig betjening og ingen problemer med varen

Verificeret af virksomheden

Det virker som at det skal

bestilte et par ting online og efter gennemført betaling fik jeg ordrebekræftelse på mail allerede næste dag var varene afsendt og havde dem i hånden på andendagen
og når så at man åbner pakken og finder et par bolcher og list logo-klistermærker er det da lidt ekstra lir at få med i posen kan klart anbefales til alle der skal købe nyt grej

Verificeret af virksomheden

Godt og billigt produkt og lynhurtig levering

Mine varer var allerede afsendt få timer efter, jeg bestilte dem, og modtog dem næste dag. Varene var som beskrevet på hjemmesiden, og prisen var god. Jeg kan kun anbefale Coolerkit!

FANTASTISK!!

Vil prøve at gøre det kort.
Coolerkit giver en hel fantastisk support fra start til slut! Der er ikke så meget andet at sige, ind at de levere 110%

Hvis man har det mindste lille problem skriver man en besked i deres helpdisk fra deres hjemme side eller sender dem en mail og så er der svar UTROLIG hurtigt, med en løsning på problemet, eller svar på spørgsmål hvis man skulle være i tvivl om noget!

Vil klart anbefale dem til andre! og kommer helt sikkert selv til at handle med dem igen!

Lort

Jeg har købt nogle blæsere herfra, på trods af at der var en fejl i produktbeskrivelsen som lovede mig nogle ekstra kabler, fik jeg dem alligevel tilsendt. jeg er glad :)

Virkelig seriøs firma

Super betjening. Gode priser..Hurtig expedition..
Ikke sidste gang jeg har handlet der..

Verificeret af virksomheden

God og stabil service, de yder et godt stykkke arbejde.

God og stabil service, de yder et godt stykkke arbejde.

Super Betjening

Hurtig og problemfri levering

Helt fint at handle med

Det er gankse ude mærket at handle hos Coolkit,men de tog lidt læng tid med at få det pakket ,men den kom da frem så........