We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Cotonshoppen anmeldelser

Cotonshoppen Logo
Kunderne om Cotonshoppen : »Min fortrunkne shop til min coton!!!!« »Perfekt!« »Perfekt« 34
Perfekt
9.3 af 10

34 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (34)

Perfekt!

Godt udvalg og hurtig levering. Kan klart anbefales.

Udvalgt anmeldelse om Cotonshoppen

Cotonshoppen

Min fortrunkne shop til min coton!!!!

Jeg handlet mange gange hos cotonshoppen, og har altid fået en god, professionel og imødekommende service.
Leveringen kunne ikke være hurtigere, de sender samme dag som man køber!
Der er nogle der har klaget over fragtprisen, men jeg synes det er okay - jeg vil helst have min post sendt med postdanmark, da jeg ofte har haft problemer med at få leveret mine ting hvis det har været med andre fragtservicer, fordi man måske ikke var hjemme....Ofte er det endt med at min post er blevet sendt tilbage (fordi de ikke havde lagt en seddel til mig) hvilket har resulteret i at der gik flere måneder før jeg fik min pakke, og i et tilfælde fik jeg aldrig min pakke eller mine penge tilbage (OBS gælder ikke cotonshoppen, jeg taler om internethandel generelt).... Konklusionen er, at jeg vil hellere betale 30 kr. mere, og få min pakke næste dag.
Når man handler hos cotonshoppen kan man også ofte vælge at få en gratis gave med, sidste gang fik jeg et hundeblad :-)
Cotonshoppen er i øvrigt et af de få steder hvor man kan købe hårspænder der sidder ordentlig fast i pelsen - hvilket jeg er rigtig glad for.
Ofte har de også gode tilbud på restsalg - dette synes jeg er en god idé, for så skiftes der hurtigere ud i udvalget, og der er ikke de samme gamle produkter hele tiden.
To gange er jeg kommet til at købe legetøj min hund ødelagde på få minutter, det ville være en god idé at inkludere dette i produktbeskrivelsen, f.eks. noget i stil med at dette legetøj ikke egner sig til en hund der er "hård" ved sit legetøj. Jeg har dog selvfølgelig også købt rigtig meget legetøj som ALDRIG er gået i stykker, og lever i bedste velgående!!!
Det eneste jeg savner hos cotonshoppen er et lidt større udvalg, især i tøj, bæretasker, halsbånd og hårspænder. Og så synes det kunne være dejligt hvis cotonshoppen vil sælge hundefoder, så slipper jeg for at bestille fra en anden hjemmeside....

Mange venlige hilsener,
Gaëlle Petersen

Perfekt

Hej Christina Tusind tak for en sød og utrolig imødekommende betjening. Fantastisk, bestilt middag den ene dag og leveret den næste i mit sommerhus. Tak for din personlige hilsen med ønske om held og lykke med vores hvalp. Jeg har stor tillid til at handle her fremover. Forårshilsner Lene Dam

lækre ting!

En shop med skønne ting til vores 3 Cotonèr, god hjemmeside som frister til ekstrakøb, tilfreds med de ting jeg har købt der, syntes dog deres priser altid er højere end andre steder, hvilket gør jeg tit vælger at handle andre steder.

Bichon Havanais ejer

Da Coton og havaneser ligner hinanden så meget, er dette det perfekte sted at shoppe til begge racer.
Har fået en god, kompetent og venlig betjening over telefonen.
Dejligt med nyheder på fb.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

Super godt

Fuldt ud tilfreds.

Cotonshoppen

Alletiders webshop for os med cotoner og lignende hunde!
Nemt og overskueligt at handle trods det kolossale vareudbud.
Og alle spørgsmål besvares hurtigt og kompetent!
Jeg har handlet en del gange til stor fornøjelse også for min kære Coton, som altid spændt følger med, når jeg pakker ud - der plejer jo at være en lille hilsen med!
Mvh Bodil L, København

Super hjemmeside

Har lige fået min første coton og så skulle der jo købes hjem til hende, fandt cotonshoppen på nettet og jeg skal love for at jeg fik handlet, har igen en masse puttet i kurv hos dem, En dejlig hjemmeside har de og en hjemmeside man meget tit er på
så top point til dem
Mvh Vivian Herning

• Mette
  • Silkeborg, DK
  • 5 Anmeldelser

min yndlings shop

nu har jeg efterhånden handlet hos cotonshoppen en del gange. Altid med stor tilfredshed. Har jeg været i tvivl om et produkt var det rigtige for mig og min hund, har den rette hjælp altid, været blot en telefon opringning væk.
Varerene er altid kommet hurtigt, godt og sikkert pakket ind. Og med en lille ekstra guf til hunden. 5 stjerner til verdens bedste shop

Cotonshoppen

Perfekt hjemmeside og god betjening

En hjemmeside der er helt i top. Virkelig professionel behandling og betjening fra start til slut. Hurtig levering, korrekt vareleverance. Har ikke endnu været ude for andre hjemmesider og leverancer der er så perfekte og jeg handler meget på nettet.

Henriette Kiil

Altid venlig og imødekommende betjening - gode råd og vejledning samt stor fleksibilitet. Har kun være 100% tilfreds med at handle her og er ikke i tvivl om, at jeg vil fortsætte!!!

Super nethandel til sin Coton

Cotonshoppen er en fantastisk netbutik, hvor man kan finde alt til sin hund. Hjemmesiden er overskuelig, og der er tit nye varer, så man må tit ind og kikke om der er kommet nye ting som man ikke kan undvære. Servicen er helt i top, varerne kommer dagen efter, og der er altid en lille hilsen til sin hund.
En rigtig god forretning som varmt kan anbefales til alle
Hilsen Pia

Cotonshoppen min ynglings shop

Altid rigitg god service - Bestillingerne kommer til tiden altid.
Connie Palsgreen.

Fint og nemt

Fint og nemt.
Jeg er ikke "en ørn" til at købe ind på nettet, men lige netop Cotonshoppen er faktisk grunden til at jeg har lært det ;) Dog er det kun et par enkelte ud over Cotonshoppen jeg har turdet give mig i kast med. Men det er nemt og overblikket på siderne er fantastisk. God beskrivelse af varerne.
Jeg har ALTID fået varerne dagen efter bestillingen er afgivet.

Og så er Christina jo samtidig en rigtig sød pige at handle hos.

Imponerende professionelle!!

Hatten af for cotonshoppen!!
Virkelig en positiv oplevelse - startede faktisk allerede da posten afleverede pakken - et klistermærke, af en bomuldshund MED NISSEHUE! :-)

Jeg er også imponeret over, at da jeg åbnede pakken, var mine flasker med shampoo pakket forsvarligt ind i bobleplast.
Jeg modtog iøvrigt min ordre da gen efter bestilling.
Maxpoints til Cotonshoppen!

Cotonshoppen

Har lige det man skal bruge, og lidt til!

Jeg har indtil videre kun handlet hos Cotonshoppen.dk 2 gange, men allerede efter første handel var tillidsforholdet i orden, selv da det viste sig at der manglede noget i første forsendelse.

Super behandling - En god tillidsfølelse fra starten af.

Kan kun anbefale at benytte butikken :o)

Cotonshoppen

Bedre e-handel skal man lede længe efter

Jeg har handlet på shoppen 2 gange, og begge gange har det været mere end en succes! Ikke nok med deres store, og OVERSKUELIGE sortiement, så er leveringstiden og indpakningen af ens produkter også bare perfekt. Jeg har før handlet på mange andre hjemmesider, da jeg ikke havde kendskab til cotonshoppen, og har slet ikke været nær så imponeret som hos coton. De har også enormt mange ting som andre e-handler ikke har, og hvert eneste vare er beskrevet.
Udover det "syntes jeg godt om" på facebook, så der kommer tit nyheder op på min startside.
Hvis der skulle være et eneste minus ved hjemmesiden, er at man skal købe for 2500 for at få fri fragt, hvor det på andre sider kun er 500.

Cotonshoppen thumbs up

Jeg har handlet på cotonshoppen.dk 2 gange. Begge gange har leveringen været super hurtig. Den ene gange skulle jeg bruge lidt vejledning og ringede til ejeren af hjemmesiden, og fik rigtig god kvalificeret vejledning. Skide god hjemmeside, som har alt vi skal bruge til vores små hunde. Rigtig anvendelig, selv min mor kan finde ud af at navigerer rundt på den. Elsker at slå et smut forbi og se de fine ting til hundene.

Charlotte fra Ålsgårde

En fantastisk net-shop. Altid super god rådgivning, hurtig levering og et stort udvalg.

cotonshoppen.dk

cotonshoppen.dk er en rigtigt god nethandelbutik for coton og andre små langhåret hunderacer. hjemmesiden er nem at finde rundt i og at bestille vare og betalingen. De har mange gode vare at vælge imellem og man får sine vare dagen efter man har bestilt dejligt. hvis man ringer får man en kanon god service og gode råd med på vejen skønt. Christina og hendes familie gør et kanon stykke arbejde de ved hvad de gør og gør det rigtigt godt. Hilsen Dorthe

Lotte fra Nyborg

Cotonshoppen.dk yder nok Danmarks mest personlige betjening og serivce. Altid god tid, gode råd og levering dagen efter - en oplevelse som altid efterlader en med et smil.

• Berit
  • Fredericia, DK
  • 2 Anmeldelser

Ingen problemer

En shop der virker ;-)

Cotonshoppen

Cotonshoppen - perfekt rådgivning :-)

En super god internet butik. Overskueligheden er i top. Produktbeskrivelser i form af et "print ark" er super, så man også kan huske "opskriften" næste gang. Hurtig levering og korrekt levering er kendetegnet cotonshoppen.dk. Men aller vigtigst for mig, som første gangs hundeejer - super god rådgivning og vejledning ikke mindst med stor respekt for hunden.

Cotonshoppen

Fed webshop til små langhåret hunde

Elsker denne butik. De har ALT til min lille hund. Der er professionel service, hurtig levering og rimlige priser. Min hund elsker når pakken kommer, for der er altid en lille lækker hilsen med :o)

Doris Hamann Froberg

Hurtig levering, stort udvalg til rimelige priser og så en lille sød hilsen med når man får sin pakke :-)

Fantastisk service

Super dejlig sted at handle, som jeg ved der er professionele mennesker bag. Altid nye fristende og spændende ting til hunde, ikke kun til Coton. Lynhurtig levering og god service. Rigtig flot nethandel butik.

Fantastisk service

Altid god service og svar på spørgsmål. Hurtig levering og godt udvalg :)

Cotonshoppen

Altid fantastisk hurtig levering.

Stort udvalg til gode priser.

Cotonshoppen

Super nethandel til små hunde

Altid lynhurtig levering og en sød lille hilsen til vuffen :-) Sitet har alt hvad hjertet begærer til den lille Coton og andre små hunde. Stort udvalg og varene er fint afbilledet og godt beskrevet. Man fornemmer at det er rigtige hundeelskere og -kendere der er "i den anden ende" :-)

Stor tilfredshed

Hurtig levering og godt udvalg, også til mig som ejer Tibetansk Spaniel ;-)

Marianne Averhoff

Hurtig og korrekt betjening.
Spændende udvalg for hundeelskere.

Super!

Altid hurtig og korrekt betjening!

/Tina Selchau

Cotonshoppen

HELT UTROLIG HURTIG LEVERING!

Sad her sidste tirsdag ca kl 17 og bestilte nogle børster til min Bichon.
Jeg blev bare så forbavset, da posten ringede på min dør næste formiddag kl 10 med mine ting!!
Ufatteligt hurtig levering!!

..og så fulgte der oven i købet en lille gratis gave med

Superlynhurtig og fantastisk betjening

Cotonshoppen.dk er en af de butikker på nettet, hvor man fornemmer der sidder rigtige mennesker i den anden ende. Og ikke nok med det - det er mennesker der sætter en ære og stolthed i at betjene dig efter alle kunstens regler.

Når du handler hos cotonshoppen.dk vil du opleve at pakken står foran din dør lige inden du klikker på 'Bestil'... okay, det er let overdrevet, men sådan føles det.

Intet overlades til tilfældighederne - er der tvivl om din bestilling, bliver du naturligvis ringet op, og det sker meget kort tid efter du har bestilt. De ligger absolut ikke på den lade side hos cotonshoppen.dk

Jeg har handlet der 4-5 gange, og sidder hver gang tilbage med følelsen af, at jeg lige har fået et knus. Ja, ja... nu bliver det nok for meget for nogen, men prøv selv! :-)

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk